Hiç bir kadına ne şiddet nede taciz söz konusu olmaması lazım.

Olay iddiaymış ne kadar doğru bilmiyorum ama durduk yere birine iftira atılabileceğini sanmıyorum ikinci olarak bence bu adamın yaptığının da çok doğru bir tarafı yok kadın kıyafeti giydirmek ile neyi amaçladı acaba burası muamma. Geçen bir haberde eve gelen tesisatçı evin hanımına sulanmış daha sonra kadın kocası ile tuzla kurup adamı evine çağırıp bir güzel dövmüşler görüntüler inanılmaz iç rahatlatıcı. Adam da itiraf etmiş taciz ettiğini polise vermişler fakat serbest kalmış bu yüzden dayak doğru yordamla iyidir 😂
Aslında haklı ama yinede ben herkese şiddete karşıyım
Eig için teşekkürler
Makul bi ceza gbi görünse de, hukuk dışı her durum beni rahatsız ediyor. Toplum olarak yaşıyorsak, çağdaş, yazılı hukukun işletilmesi gerekir. Herkesin kendi hukukunu uygulamaya kalktığı bir ortamda toplum değil, kalabalık hayvan sürüsü olur.
Bu değil yani.
Suçu suçla savunmak da suçtur herkes kendi adaletini sağlamaya kalkarsa polis savcı mahkemeler neden var diye sorarlar adama.
Cevap
5Cevap
1. kadın kıyafeti aşağlık bişey değil bu düşünceden şu sığır insanlar ne zaman çıkıcak acaba? 2. kınuya gelirsek çok yanlış adalet diye bişey var sen kimsin ki bu şekilde yapıyorsun? ne olursa olsun polise teslim ediceksin...
Feministliğin ne olduğunu bile bilmiyorsun 😂 senin hem cinsini savunuyorum öküz herif. Adamın yaptığı çok yanlış bişey şimdi kadın kıyafeti giydirdi gezdirdi ne oluyor onu bana açıkla gelmişsin oraya takılmışsın ben sana diyorum ki bu yaptığı çok yanlış bir davranış + kimse kimseye ceza veremez. devlet diye bişey var polis vs niye oluyor gidip onlarla işini hallediceksin.
Bak sayın çok zeki insan 1 2 ay öncesinde Musa orhan serbest kaldığında ortalığı yıkıyordu herkes nerede adalet şöyle böyle diye ülkede adli kurumlar görevini yerine getirmezse halk kendi cezasını kendi uygular az bile yapmış bu ite yarın öbürsü gün senin başına gelirse anlarsın o yüzden saçma sapan duyar kasma
1. Duyar kasmıyorum her şeye duyar dip durmayın 2. benim başıma gelmediğini nerden çıkarttın... 3. o zaman herkes kendi cezasını kendisi versin. böyle saçmalık olmaz anlıyor musun? bu konuya sende katılıyorsun ama kendini susturuyorsun herkes birbirlerinin cezasını kesemez.
o zaman ortada toplum denen bişey kalmaz şiddete şiddele tacize tacizle karşılık verilmez. ben sana neden kadın kıyafeti giydirmiş ve bunun sebebini açıklar mısın dedim ama açıkalama yapamadın o zaman tutupta onunla ne alakası var feminist gibi şeyler söyleme + insanlar doğruyu söyleyince lütfen duyar kasma gibi saçma sapan bir cümle kurmayın. Adalet sistemi diye bişey var sen kendin hiç bişey yapamazsın... senin ses çıkardın olaya bende zaten ses çıkarıyorum anlamadığın nokta bu şekilde olan olaylara destek verirseniz bu olaylar normalleşicek ve herkes birbirine istediğini yapıp bir bahaneye sığınabilicek.
Tamam güzel kardeşim sen neyi doğru görüyorsan onu yap benim düşünce yapım bu sana saygı duyuyorum.
+ bir insanla konuşurken hakaret etme aşağıda erkeklerde benim savunduğum düşünceyi söylemiş ama sen sadece bana tepki gösterip hakaret etmişsin. ? bence sen önce saygıyı öğren sonra fikirleri tartışalım eğer okuduğunu anlarsan tabi
Bak güzel kardeşim bir insana hakaret etmeden önce kendine bak bi daha açıklama bile yapamıyorsun. sana soru sordum 2 kez. Bence daha fazla rezil olman
olma*
Çok haklı hemde, iyi yapmış. Ellerine sağlık..
Nedir bu kadınların bu abazanlardan çektiği
O utanç o adama yeter. Bi daha kimseyi taciz edemez artık.
Iddia doğruysa çok iyi yapmış böyle tacizcilere az bile
Az bile yapmış hadım etmesi gerekirdi.
çok iyi yapmış. skini de kesseymiş keşke
Eğer gerçekten böyleyse sonuna kadar haklı
Serbest bıraktılar şerefsizi ama Bi işe yaramadı
Çok yerinde bir ders olmuş.
iyi yapmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?