Bizim buralarda duyduğum bir şey vardı. Adamın biri bi ailenin gelinine göz koyuyo sürekli ama sürekli tacizler vs sora kadını da yoldan çıkarır. . kadının koçası öğreniyor ve kadını kovuyor o erkeğin cinsel organını kesip ağzına koyup öldürüyor. Herkes adam zengin sanırım fidye için kaçırıldı derken adamın arabası parası kıyafetleri bir piknik alanında bulunyor adamı orda gören ise minik bir piknikçi çocuğu. Çocuk hala therapy alıyor... demem o ki kimsenin evli barklı adamına veya kadinina bakmayın bulaşmayın . .
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYa kadın bu duruma düşürdüyse bu adamı, hemen o erkeği suçlamakda yersiz, ayrıca hani müslümandı bu ülke, o durumda siz buna oh iyi yapmış deyince başkasının kötü durumu sizi çok mu memnun ediyor, gerçekten burası biraz tuhaf bi site, kafayı yedirtir bu kötü zaman insana.
21 Yorumla- +1 yıl
@onelastime sen kimsin be sana mı kaldı benim düşüncem, ne müslümanlık kalmış sanki, git oku, 18 yaşında sünepe beyin bana akıl öğretiyor, git bi halta yara, sanal kafa.
Sonu hiç gelmez, isterseniz şeriyatı getirin, ister dünyanın en serbest ülkesinin demokrasisini getirin. Taciz olayları hep olur. Fakat adaleti düzgün bir şekilde getirirlerse en azından vakalar azalır. Hele böyle adaleti kendimiz aramak durumunda kaldığımız sürece de kimsenin yargıdan bir beklentisi olmaz. Tacizci de var olur, kendi yargısını uygulayan da
00 Yorumla
Tacizin hiç bir bahanesi yoktur fakat Kıtlık var ülkede Kadın Erkek sevgili yapamaz bunu yapamaz şunu yapamaz sürekli Kızları kısıtlayan baqskılayan Müslüman kesim var evlenmekte pahalı bu insanlar Kız arkadaş edinmezse nasıl olacak gerisini siz düşünün
21 Yorumla- +1 yıl
geçmişteki ( 150 200 yıl önceki ) müslümanlar bugün ki müslümanlardan kat ve kat daha müslüman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Gündem konusunda 370 cevap paylaştı. tacizci adamdan sikayetci olmamis yine ona sukretsin bence cunku onun hakli cikma olasiligi daha yuksek
taciz etti diyelim ki ne yazdigi belli degil selam yazana taciz etti denilen bir ulke burasi. kadinin eve davet etmesi ve adamin kabul etmesi icin sohbetin ne dereceye gelmesi gerektigini herkes biliyor. sonra adami evine davet ediyorsun gelince de tuzak kuruyorsun dovuyorsun kiyafetlerini aliyorsun.
yani tacizci bunlardan sikayetci olsaydi dolandiricilik, kandirma, gasp, tehdit her seyi eklerdi. baya da ceza alirlardi.
nitekim siddet sever bir milletiz. bu adami simdi alkislarlar. kadini bir kisi daha taciz eder ya da kadin monoton hayatindan sıkılır sosyal medya da insanlarla sobbet eder. sen kuyruk salladin bu sefer deyip karisina ne yapar sizce bu adam20 YorumlaMüge Snlı'da bir adam vardı, adam öldürmekten içeri giriyor 9 yıl sonra çıkıyor.
Müge Hanım da şaşırdı, nasıl yani sen çıkabiliyorsun?
Adalet denilen şeye insanların inancı kalmazsa, kendi kendine cezaya kalkışır.
Bunı da kendince doğru olduğunu düşündüğü yolla yapar. Öldüredebilirdi.20 Yorumla- Gündem konusunda 913 cevap paylaştı.
+1 yılNormalde bu herifin içerde olması lazım. Olayın içyüzünü falan bilmiyoruz, ama Türkiye normal bir ülke olacaksa, böyle işi eşkiyalığa vuran tiplere göz yumulmadığında olacak.
Hayır bir de niye kadın kıyafeti? Ayrıca ona buna sarkıntılık etmeye kalkan zibidinin de kendisine şunun yapılmasına meydan verecek kadar tabansız bir korkak oluşu ayrı bir tuhaflık.
Gerizekalılığından sual olunmayan halkımız tabii buna çok iyi olmuş falan der.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCiao🦇🍀
Bu ülkede zor gelir pedofilide ilk 3. Sıradayız. İyi bir aile ve ahlak eğitimi olmadan zor.101 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe o zorunuza mı gitti bak işte o tarz insanlardan biri eksilemiş. Utanıyorum bunlarla aynı toplumda bulunmaktan çok utanıyorum, rahatsız oluyorum. Kendileri o olayı yaşasa o eksiyi atabilecek mi merak ediyorum? Veya daha küçücükken bir abinin sana taciz etmesi nasıl bir his tatsa ne yapardı gerçekten merak ediyorum. Yazık.
Gizli Üye(25-29)+1 yılZihniyete bak ama ülkemizde günlük haller malesef artık
Biri diğerinden daha mi iyi insan şimdi
Biri taciz eder
Diğeri şiddet uygular
ve Kadını taciz eden kişinin onurunu kırmak için Kadın kıyafeti giydirir
Mantığa bak komedi resmen210 Yorumla- +1 yıl
Madalya mı taksaydı? Evli misin bilmiyorum ama evli olduğunu farzedelim. Birisi seni sürekli taciz ediyor ve kocana söylediğinde saksı gibi oturup beklemesi hoşuna gider mi? Adalet diyorsunuz da heralde sonuna kadar okumadın çünkü adam serbest. Cinayet işleyeni tecavüz edeni bile sebest bırakıyorlar kim koruyacak seni? Adam bir gün evini bastı veya seni bir köşede sıkıştırdı evli bir kadın olarak tecavüze uğramak ister misin? Kocan olan kişiden ne bekliyorsun, aman beyefendi yapmayın gelin konuşarak halledelim mi diyecek. Hangi ülkede yaşadığının farkında mısın acaba merak ediyorum.
- +1 yıl
@Kızıl_aşk Adam burada kadını falan korumuyor, kafanız çalışmıyor hanımefendi. Adam sadece kendi malına sahipçilik taslıyor. Yaptığı da suç, ki olay taciz mi onu da bilmiyoruz, herifin karısı adamla görüşüp sonra iş uzayınca böyle bir iftira atmış da olabilir gayet.
Siz böyle şeylere iyi olmuş derseniz, kendini adam sanan magandaların adaleti taşşaklarının kendilerine pompaladığı testestoron ile sağlaması gerektiğini onamış olursunuz.
Sonra o testesteron sizi hedef alınca da kimseye dert yanamazsınız.
Bu kafa yapısı insanımızın felsefe eğitimi almamasından ötürü görülüyor bence, derin düşünün biraz. - +1 yıl
Size sormak istiyorum beyefendi; siz olsanız öyle bir durumda ne yaparsınız? Play gerçek olmayabilir ama gerçek olabilir de. Ülkemizde bu iğrençliği yapacak çok fazla sayıda insan var. Diyelim ki aynı durum sizin başınıza geldi sizin eşinize birisi tacizde bulundu, nasıl bir tepki verirdiniz? Ben kadın kıyafeti konusunu savunmuyorum ama bazı durumlarda şiddet şarttır bunun da her zaman arkasındayım.
- +1 yıl
@Kızıl_aşk Hakettiğini düşündüğüm herkese kafa göz dalsam şimdiye en az 60 tane leşim olurdu. Salak salak konuşuyorsunuz.
- +1 yıl
Bence sen önce konuşma üslubuna dikkat et öyle kafana göre sağa sola hakaretvari konuşamazsın eğitimli bilgili adam. Sen kendi işine bak. Bir gün biri karını taciz ederse oturup izlersin bırak da millet karısını korusun. Öyle süslü cümleler kurmakla adamlık olmuyor maalesef.
- +1 yıl
@Kızıl_aşk İstediğimi söylerim, milletin kafasına göre insanlara işkence yapmasını, gerekçesi ne olursa olsun normal karşılayabiliyorsan, o zaman birinin sana ve anana sövmesine bile gık dememen lazım.
Üç kuruşluk aklınız var, onu da kafanızım basmadığı işlere yormayın - +1 yıl
@Kızıl_aşk En zeki ve yüce değilim. Ama senden çok daha zeki ve çok daha yüce olduğum bariz.
Söylediğin şey saçma, neden saçma olduğu izah edildikçe ''Sen yapmaz mısın hıaaaa'' diye barbarizm sloganı atıyorsun.
- +1 yıl
Ben barbar değilim siz fazla genişsiniz. Bon şoddoto korşoyom deyip bana burda sözlü şiddet uyguluyorsun resmen :D tabi işinize gelen şeyde car car konuşmayı biliyorsunuz ama g. tünüzün yemediği yerde bahanelerin arkasına sığınıyorsunuz. Ve evet hâlâ cevap vermedin aynı durumu sen yaşasan ne yaparsın hâlâ merak konusu?
Neden kadın kıyafeti? Ne alaka? Birini utandırmak istediğimizde kadın kıyafeti mi giydiriyoruz artık? Bunun gibi şerefsizler "kadın" olmayı mı hakediyor?
Bu nasıl saçma bir harekettir?21 Yorumla- +1 yıl
Sanırım hani sen kadın olsan sana da aynı şey yapılsa gibisinden düşünmüş benim aklıma o geldi
+1 yılİyi yapmış diyenlere sesleniyorum; erken karar vermeyin. Geçenlerde yabancı bir kadın esnafın kendisini taciz ettiğini söylemişti ama iftira çıktı.
Haberin doğruluğu kanıtlanmadan yargısız infaz yapmayın.24 Yorumla- +1 yıl
@Resis12 Türk milleti olarak tez canlıyız ya :D Sabredemiyoruz.
- +1 yıl
@Resis12 Lanet olsun dostum bu adam yine haklı.
+1 yılArtık işin başını sonunu bilmediğim şeyler için kesin birşey diyemem, detaylı olarak hani, iyi olmuşda demek zor, kötü olmuş demek de. Tamamen erkek mi suçlu, yoksa kadında da mı var, bunlar zor konular.
10 Yorumlaneden etek? kadın olmanın ezikliğini falan mı anlatmaya çalışmış?
66 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka? Kendini ezik hissediyosun demekki.
Erkeğe etek giydirmek ezmektir. - +1 yıl
harbi anlamamışsınız ya valla
- +1 yıl
Ne alaka mesela ben etek giymek istemiyorum çünkü benim cinsiyetime ters bana giydirseler bana ceza niteliğinde olur bu
- +1 yıl
@NickMickYokmk erkeğe etek giydirmek neden ezmektir? neden bir insanı ezmek için; karı gibi, karı kılıklı, kadın bile yapar bu işi diyorsunuz?
- +1 yıl
Senin kafa gitmiş. Anlamıyosun, anlatıyoruz yine anlamıyosun :D
Gerek yok konuyu uzatmaya cünkü yine anlamıcaksın :D - +1 yıl
boşverrr bazıları sadece görmek istediğini görür
Aklimi karistiran, rahatsiz ediyor dedigi esi, telefon edip, olay yerine cagiriyor, bir ev kadinin baska taciz eden bir erkekte telefon numarasi ne arar?
Koca bence oyuna gelmis21 Yorumla
+1 yılEtek giydirmedeki amaç ne mk şimdi o anasının giydiğinş ona giydirince noldu birde sütyen takmış adama
saçmalık awk Ayrıca adamın suçu da var mı belli değil20 Yorumla
+1 yılYa ortada bir taciz yoksa? Ya kadında istekli bir şekilde malum şahısla konuştuysa? Ya kadın kendini aslında bekar gibi gösterip tacizci denen şahsı ayarttıysa?
20 Yorumla- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılşimdi göze kulağa hoş geliyor da tacizcide olsa karakola gidince beni dövdü diye şikayetçi oluyor döveceksen karakola götürmeyeceksin :) bi kenarda döv bırak ya da karakola düzgün götür
10 Yorumla Acıdım kocaya. Kadını tanırım karşı tarafı ay artıyor oynuyor dolandırıyor sonra kocasına şikayet hem kocadan hem müşteri den kurtulmak için yapıyo genel de kadın
10 YorumlaHelal. olsun adama eline koluna sağlık
Serbest bırakanların karısı ortalık mali demekki😉40 YorumlaUlan madem açsın git eskrt a, ne milletin eşine sulanıyorsunuz, iyi olmuş
40 Yorumla
+1 yılBir toplumun içinde ar perdesi yırtılmış bireyler olduğu süre içinde, hiçbir zaman taciz, sapkınlık ve ahlaksız bitmez!!
20 YorumlaTacizci ve tecavüzcüden tiksiniyor nefret ediyorum Allah korusun kimse yaşamasın ama elime düşse kendimden korkarım😬
21 Yorumla
+1 yılAdalete güvenin kalmadığı,
Toplumsal yozlaşmanın arttığı, toplumlarda halk refleks olarak kendi işini kendi görmeye başlar20 Yorumla
+1 yılüf Allahın feministleri doluşmuş bu yorumlara neden etek giydirmiş falan filan diye.
313 Yorumla- +1 yıl
pick me girl
- +1 yıl
?
- +1 yıl
türkçesi bamyacı. kadını korurken bir erkeği "kadına benzeterek aşağılayan" erkeklere yalakalık yani. bir hemcinsi tacize/tecavüze uğradığında en çok ses çıkaranlara bok atan kızlara denir, "pick me girl"
- +1 yıl
Ne alaka wşfmeşföelfşeşdm mal beyinsiz feminist
- +1 yıl
bamya ağzından çıkmıyor sanırım sürekli senin gibilerin dilinde
- +1 yıl
Huh, ben sana hakaret etmemiştim oysa ki. Çok mu hoşuna gidiyor "kız gibi yapmak" denince kötü yapmak ve "erkek olmak" dendiğinde "adam olmak" olarak algılanması? Ya da karı gibi şeklinde bir cinsiyetçi dil seni tahrik mi ediyor? Mesele erkeklere bok atmak değil, bunu yapan adama da bok atmak değil, ki adamın niyetini sorgulamıyorum kendince doğru olanı yapmış. Mesele zihniyet. Ama pick me girllerin bunu anlamasını beklemiyorum tabii. Bir gün yaka paça tecavüze uğrarsan o allahın feministleri (kadın&erkek fark etmez) duracak arkanda, yalakalık yaptığın tipler de kuyruk sallamış diyecek biliyorsundur umarım. Ha sen saldırmış bile olsan ben yine de umarım başına gelmez diyeceğim. Çünkü senin yaptığın gibi seviyesizleşmeyi doğru bulmuyorum :)
- +1 yıl
Ya ne acın varmış bee nerden nereye geldin gizli bamyacı seni slfneşgnrşfmrşelcle
- +1 yıl
Ne demişler, eşek hoş laftan ne anlar? Kime ne anlatıyorsam, neyse takıl kafana göre bütün bamyalar senin olsun
- +1 yıl
ayayay ağzından çıkar şunu masum rolü oynama feministçiik🖤
- +1 yıl
Kapasitesizliğin göz yaşartıcı gerçekten :) Olsun, bir gün anlarsın belki :)
- +1 yıl
Ayrıca seks yapmak ayıp bir şey değil, ben feminist derken cinsiyet de ayırmamıştım ama yalakalığını yaptıkların gibi kafan oraya çalışıyor demek ki :)
- +1 yıl
seks yapmak ne alaka öyle birşey mi söyledim? aklın fikrin hep orda😏
- +1 yıl
Aynen güzelim aynen, devam et :)
+1 yılBen olsam 2 de portakal koyardım göğüslerine.
Ruj makyaj falan.
Şimdi serbestmiş, umarım yakalar pic kurusunu bir yerlerde.10 Yorumla
+1 yılCinsellik meselesi hallolduğunda diğer pek çok sorun da hallolacaktır eminim. Bu ülke insanları uçkurundan çektiği kadar çekmemiştir hiçbir şeyden.
10 Yorumla
+1 yılfikrimi beyan ediyorum: tacizci taciz ederek bir suş işlemiş, koca ise karşısındaki kişiyi aşağılayarak bir suç işlemiş, ve ikiside serbest bırakılmış. komik
10 Yorumla@emre00 yi aynı şekilde görecektik. Luluşkanin kocası bastı. Neyse ki verilmiş sadakasi var jdjdjjdjfjjf
11 Yorumla
+1 yılYani midem dayanmıyor bu tarz şeylere bakmaya bile dayanamıyorum vicdanım rahat etmiyor
20 Yorumla
+1 yılcahiller dğurmayı bıraktığında iyi bir eğitimle gelişmiş bir adalet sistemiyle
20 Yorumla
+1 yılMilyonda bir de olsa güzel seyler oluyo bu çivisi çıkmış ülkede!
20 YorumlaYaptığı doğru değil maalesef ama hak ettiği de bir gerçek. Adaletin olmadığı yerde Anarşi başlar.
21 Yorumla- +1 yıl
gayet doğru bence, benim elime düşse canlı çıkamazdı gene iyi sıyırmış
- Gündem konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılKadın haklarını kadınları aşağılayarak mı savunuyorlar? Güya kadınlara saygıları var, sen akıl fikir ver ya rab.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtladığınız bişey var
Ona o saçma şeyleri giydiren kişi de en az onun kadar sapık
Cinsiyetçilik ve kadın düşmanlığı nirvanaya çıkmış, ama iyi olmuş diyorsunuz10 YorumlaBu ne sacma la adam etek giydiriyor dövüyor polise veriyor ama o da mahkemeye çıkıyor
10 YorumlaBuyrunuz işte feraset işte fazilet işte kral
100 Yorumla
+1 yılTaciz edeni niye serbest bırakıyorlar böyle devam ederlerse ne tacizin ne tecavüzün sonu gelir. Adam haklı iyi yapmış eline sağlık
21 YorumlaYorumlarda cok fazla feminist var. Bence feministler kendilerini ezik gibi gordugu icin etrafa satasiyo. Kendini ezik ve zayif hissetmeyen birinin feminist olcagini dusunmuyorum
21 YorumlaBence bu erkekler kadınları dövüyor kadınların bişey yapmadıkları halde dövüyor sonra cinayet cıkıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim fikrim yanlış bişi, ama bunların sonu gelmez, ayrıca cevap veren erkeklerin çoğu arka planda kimbilir neler çeviriyor, çevirmeye çalışıyor, kimse görmüyor, burada ahlak, adamlık, adalet dağıtıyorlar. Çoğununda kimseye faydası yok boş insanlar.
10 Yorumlaiyice teksasa dondu, hak hukuk olmayınca boyle, millet kendi adaletini saglıyor
11 YorumlaBöyle şeylerin malesef sonu gelmez diye düşünüyorum
20 YorumlaYaww ben o kadını tanıyorum 4. Kocası oldu skn sayısı belli değil
11 Yorumla
+1 yılişte bizimkilerin ceza anlayışı : kadına benzemek
410 Yorumla- +1 yıl
yoo rezil olsun diye
- +1 yıl
rezil mi olunuyo kadın gibi görününce. seni cezalandırmak isteseler erkek kıyafetiyle dolaştırırlar mı? yok.
- +1 yıl
erkek kıyafeti biraz kadınlarınkine benzediği için sorun olmaz ama yabancı erkek etek giyse kınarsınız madem rezil olmuyo ona da laf etmeyin sırf kızlarını mutlu etmek için etek giyen erkeği linçlemişlerdi. sana göre rezil olmasada erkekler açısından utanç verici tabi bunu anlamanı beklemiyorum neyse
- +1 yıl
konuşma lütfen boşsun
- +1 yıl
Saçma bi yorum bence
- +1 yıl
buradan bunu mu anladın?
kadını taciz ettiği için onu da kadın kılığına sokup dövmüş işte
aynısını ona yaşatmış asıl boşu sen yapmışsın
gelmiş kadın olmak rezil olmak mı diyorsun
o kafada olsa adamı değil kadını döverdi ama bunu anlayabileceğini sanmıyorum sayın algısı kapalı - +1 yıl
Sen birine bir kötülük yapsan seni rezil etmek için erkek kıyafeti giydirirler mi? bunun cevabını kendi içinde düşün ve düşünmeden konuşma
- +1 yıl
bebeğim balım bir tanem kadın erkek kıyafeti giyse bile güzel durur sırıtmaz ki artık zaten çoğu kadın erkeksi giyiniyor gerek takım elbiseler ve şu an aklıma gelmeyen şeyler gibi normal karşılanıyor yani ama erkek fiziği gereği kadın kıyafeti giydiğinde hem komik oluyor hem de gay gibi bir algı oluşuyor bu kadına hakaret değil yine erkeğe hakaret
ben öyle anlıyorum hiç değilse
- +1 yıl
gay olmayı da hor gören homofobiğin tekisin ;D seninle konuşmak istemiyorum.
+1 yılOh iyi yapmış ellerine sağlık
30 Yorumlaya çok iyi yapmış helal 👍👏
20 Yorumla
+1 yılAdamin eline saglik iyi yapmis
21 Yorumla
+1 yıldun izledim harika olay😂
20 Yorumla
+1 yılohh iyi olmuş kafasında kırsaydı sopayı
20 Yorumla
+1 yılAdaleti halk sağlıyor maşallah
20 YorumlaGündem konusunda 380 cevap paylaştı. Güzel yapmış. Helal olsun hak etmiş. Yibine
10 YorumlaO kadar da yapmasaymış iyiymiş
10 Yorumla- Gündem konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılHelal olsun az bile yapmış
10 Yorumla Oyi oldu cunku karakold serbest biraktilar😂
10 Yorumla
+1 yılMükemmel yapmış soru harika 😁😂
11 Yorumla- +1 yıl
Bu soru efso tutmuş
Karşısında hiç suç yok zaten 🙈
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunların nesli asla tükenmeyecek gibi
20 Yorumla
+1 yılÖlçüyüde iyi uydurmuş 🤣
20 YorumlaSerbest kaldıktan sonra mı yaptırmış bunları?
10 Yorumla
+1 yılSonuç yine. Serbest
30 Yorumla
+1 yılTürkiyede çok zor
30 Yorumlaİyi yapmış alfa :D
20 Yorumla
+1 yılAz bile yapmış.
20 Yorumlaİyi yapmış az bile
20 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?