- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Kadın doğru seçimler yaptığında şiddet son bulacak.
Doğru kararlar verdiğinde şiddet son bulacak.
Sevgilisinden hakaret işittiğinde, tokat yediğinde ayrılınca şiddet bitecek.
Kızımlı konuşan, yayılarak oturan, seven kıskanır diyen erkekten uzak durunca şiddet bitecek.
Nerde bı avam, avare, ayyaş takımı varsa onlardan uzak durunca şiddet bitecek!!!50 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Geri dönüşü olmayan ve hızlı ama çok hızlı biçimde ağır ceza verilmedikçe bu olaylar son bulmayacak. Bir kaç örnek ceza olsun bakalım yapabiliyorlar mı? Yahu adam geçen haberlerde söylüyor. Bıçaklar çıkarım, yine bıçaklarım diyor. Cezasının ne olacağını ve kısa sürede tekrar yapabilecek ortamı bulacağına ve yine çıkacağına o kadar emin ki. Yazık
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Gündem konusunda 735 cevap paylaştı. Karısına sıcak su atıp yakan hayvan gözaltına alınıp serbest kaldı.
Son bulacak mi40 Yorumlaya o kadar üzüldüm ki kadına
birlikte yaşadıkları zamanları mahvetmemiş gibi kadının geleceğini de mahvetti
yazık değil mi ya?
bu kadar basit mi her şey
böyle insanlar aramızda geziyor ya hala
elini kolunu sallaya sallaya geziyorlar
kadın dövmeyle kadın kesip biçmeyle adam olduklarını sanıyorlar neden caydırıcı cezalar uygulanmıyor bu ülkede para insan hayatının önüne ne zaman geçti? bu kadar mı kör gözleriniz artık ya. insanlar neler yaşıyor. eğer zengin bir kadın olsa bunların hiçbiri yaşanmazdı değil mi? ne zaman insanlığımızı kaybettik bu kadar...30 YorumlaBu gelinen sonuç, son nokta ama bu hikayenin başı, gelişmesi de var. Böyle korkunç bir şeyi yapabilecek erkek sinyallerini en baştan vermeye başlar... kadınların yaptığı bile bile ladeslik... psikopat erkekleri tanıyıp, onlardan kendimizi koruduğumuzda, onlardan uzaklaşabildiğimizde, aklımızı kullanabildiğimizde son bulmasa da azalır bu tür olaylar. Devlet ya da biz insanlar tek tek başkalarının hayatlarını gözetleyemeyiz. Herkes kendi hayatının sorunluluğunu alabilmek için öncelikle kendine güvenecek. 21. asırdayız her şey elimizin altında, aklımızı kullanmamız yeterli. Olay gelinen sonuçta değil, bütününde saklı.
20 Yorumla- +1 yıl
Yanlış kişi seçilmezse şiddet son bulur.
Kadın ve erkek birbirine hoşgörülü ve saygılı olursa şiddet son bulur.
Erkek alkol tüketmeyip alkol parasını çocuklarına verirse şiddet son bulur.
Dua ve namaz olursa huzur olur ve şiddet son bulur.
Kadın erkeğe karşı biraz daha saygılı olursa şiddet son bulur.
Erkek biraz öfkesine hakim olursa şiddet son bulur.
Bi erkek ne olursa olsun kadınına şiddet yapmamalı.
Umarım faydalı olmuştur söylediklerim millete.60 Yorumla - +1 yıl
Şu aptal "Ya benimsin ya da kara toprağınsın" zihniyetinden çıkılsa. Kendilerini insanın canını almaya hak gören haysiyetsiz ve ilahlaştırmız olan gürühlardan kurtulunursa. Ve devletin İstanbul Sözleşmesini yürürlülüğe koysa. Ve doğru düzgün ahlakları olsa ne kadına şiddet ne de başka bir canlıya zarar verip cinayet işleyebilir! Bu kaçıncı ya kaçıncı!!!
30 Yorumla - +1 yıl
Sen gel taa ukraynalardan bu cahil, keko, yurdum malı türk erkeğini bul bir de evlen. Çok yazık olmuş. Cidden merak ediyorum ya bu kadını bu hale getiren şerefsizin vicdanı hiç sızlamayacak mı? Doğrusu bir vicdanı var mı? Umarım insanlara bu denli şiddet uygulayanların hayatı mahvolur kendilerini bir an önce gebertirler tek temennim bu.
40 Yorumla Ne zaman son bulacak?
Güzel soru hemen cevabını veriyorum
-Bu tur süreclerde iyi hal indirimi uygulandigi surece, ibretlik bir ceza uygulanmadigi surece son bulmayacak. Adalet gercek anlamda tecelli etmedigi surece kadin haklari yasasi duzenlenmedigi surece durmayacak. Sokakta siddet goren, taciz edilen bir kadin gordugumuzde susup gectigimiz surece durmayacak ve daha bir cok durum duzeltilmedigi surece DURMAYACAK SON BULMAYACAK😠😠😠😡😡😡😡😡😡😡😡😡30 Yorumla- +1 yıl
Şu Cahil Kesim Ortadan kalkarsa biticek İnsanların bilinçlenmesk gerekiyor Siz hiç bir doktorun ya da okumuş herhangi birinin bilgili olan kişilerin bunları yaptığını gördünüz mü Küçük yaşta çocuklarin yetiştirilme biçimleri önemli ama biticeğini pek sanmıyorum çünku bunlafi yapan kişilerin çocuklari büyüyüp aynısıni yapıcak umaraım internette bilinçlenirler
20 Yorumla Millet kafayı yemiş. Sadece seks degil evlilik pandemi da olacak evlerde soğuma da sıcaklık da. Ne b için erkekler piyasada git suriyeli mahaleye falcata ile dal ortalığa seni zombiye dönüştürürler gidiyor zavallı yabancı uyruklu eşine saldırıyor kadının ne anası yanında ne akraba var. canım
20 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Kadınlar, efendi erdemli terbiyeli kültürlü ve kadına asla şiddet uygulamayacak erkeklere sünepe sümsük ve sıkıcı demeyi bırakıp psikopatlara yavşamayı bıraktıkları zaman kadına şiddet de biter. Zalimler caniler de yalnız geberip gider. Tabi bu kadınların işine gelir mi orası ayrı konu...
50 Yorumla Bir de kadın Ukraynalı yabancı hem de bizim sevdiğimiz ülkenin kadınlarından böyle bir o.. c.. ğuna nasıl denk geldi acaba Türk kadını desen neyse de keşke hiç bulaşmasaydın onu bulup o falçatayla ona girişeceksin her yerine girişeceksin o zmaan görecek
10 YorumlaGördüm gerçekten artık konuşmak istemiyorum direk suç işlemek suçlu olmak istiyorum böyle insanları korumak kollamak istiyorum en ufak bir sıkıntıda bile bunu yapanın yanında bırakmamak istiyorum lanet gelsin gaddar insanlara kadına el kaldırana kadına kötü söz söyleyene yeter artık gerçekten yeter boğazım hergun düğümleniyor hergun başka hikayeler duyuyorum
10 YorumlaHerşeyden önce, evleneceğin kişiyi seçecek ve tanıyacaksın ! Geçmişini araştıracak ve fırsat buldukça açığını yakalamaya çalışacaksın. Ben etrafta ne itler tanıyorum. Bu şerefsize gelince, bir kaç sene yatıp çıkmayacak. Kadına şiddete, ağır cezalar verilmeli.
30 Yorumla- +1 yıl
Rezil ettiniz bizi her yere, karaktersiz, şerefsiz, namussuz o. çocukları. G. tü yiyorsa erkeklere sataşsın böyle. Bu tarz adamları elime geçirsem tane tane doğrar yakarım öyle kin doluyum.
70 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bu nasıl kin bu nasıl nefret? sırf kendisiyle olmayacak diye hayatı kaysın mahvolsun diye yapmış. Bu nasıl içsel bir fesatlık? gerçekten erkekte vicdan çok önemli. vicdanı olmayan bir erkekten korkarım ben ve vicdanı olmayan biriyle olmam , güven vermiyor çünkü .
30 Yorumla Evlenmeye korkar olduk ya bu nedir ya yazıklar olsun gerçekten ne biçim bir şey
90 Yorumla- +1 yıl
Yüzü felç kalacakmış ya nasıl bir canilik bu nasıl bir kin. Bunu yapanın ellerini doğramak lazım ş*erefsiz
50 Yorumla - +1 yıl
Erkekler de öldürürülüyor kadınlarda hayvanlarda siz hala cinsiyetçiliğe devam edin iğrençsiniz artık hiç bir erkek potansiyel tecavüzcü değildir feminazilik kadının öne çıkarılması değildir be kadar kadın öldürülüyorsa bi o kadar da erkek öldürülüyor kadınlar tarafından arkadaşlar cinsiyetçiliği kesin artık #kadınaşiddetehayır diyince değil #şiddetehayır dediğinizde samimi olursunuz yalnızca
30 Yorumla - +1 yıl
Daha ne kadar böyle devam edecek? Hala sert tedbirler alınmayacak. Kadınlar... Yasaları koyan erkekler... Türkçe bir atasözü vardır. İt iti ısırmaz diye. Daha ne zaman kadınlar hakları için bir araya gelecek
10 Yorumla Çok basit kadına şiddete hayır diyen ünlülerin rol icabı para varsa işin ucunda filmlerde dayak yemeği sanat olarak görmediği zaman azalacaktır.. sen kadına şiddete hayır diye bağır sonra dön rolde dayak ye...
10 Yorumla- +1 yıl
Asla şiddeti savunmuyorum ama İstanbul sözleşmesi olduğu sürece devam edecek gibi değişik dallardaki bilim adamlarına sorulmadan kanun çıkarılırsa sonuc
20 Yorumla - +1 yıl
Kanım dondu ya bu kadına nasıl kıyar böyle bizi rezil ediyorlar dünyaya devlet sistemi düzgün olsa o i te sağlam ceza verir ya ben utandım yemin ederim
20 Yorumla - +1 yıl
evlenirken medeni olan insanlar boşanırken de neden bu medeniyeti göstermiyor anlamıyorum.. boşanmak istiyorsa boşan arkadaş. neden seni istemeyen biri için saçma sapan şeyler yapıyorsun ki
20 Yorumla - +1 yıl
Bosuna demiyorum esindr hayirlisini versin rabbim die. Bunlari okudukca erkeklerden evlilikten sogudum.
30 Yorumla islam dini eğitimi almayan tiplerin yaptığı şiddet eylemi çağımızın tek vebası ateist dinsiz imansız tipler
30 Yorumla- +1 yıl
Bana birakacaklar sunlari yapanlari.. Siddet uygularken 50 kere dusunurler. Bulmuslar adaletsizligi canlari ne istiyolarsa yapiyolar.
Muebbet yemesi lazim bunu yapan picin.10 Yorumla Ya Allah böylelerini alsın bu nedir söyleyecek bir şey bulamıyorum haberi ilk gördüğümde çok kötü oldum. Artık gerçekten bunlara iyi bir yaptırım uygulanmalı.
10 Yorumla- +1 yıl
Medeniyet geldiği zaman, o da bu ülkeye gelmesi zor biraz
40 Yorumla Ay yok artık ya yeter. Hiçbir erkeğe güven olmaz ortalık manyak kaynıyo ya
40 Yorumla- +1 yıl
Lan biz nasıl, kime güvenelim artık! Adam olmak bu kadar mı zor be.. Kadın bile daha iyi adam. Utanın utanın. Sonra kız yok diye de ağlıyorlar😏
20 Yorumla konuşmayı bırakıp, ne zaman son bulacak demekten vazgeçip kadın / erkek sokağa çıkıp sistemi sallayana kadar!!!
20 Yorumla- +1 yıl
Ne zaman idam gelecek 2019 dan şuana kadar ki kadın cinayetindeki tüm kişileri herkesin gözü önünde asacak o zaman biter işte!
20 Yorumla - +1 yıl
Böylelerini hadım etmedikleri sürece veya idam gelmediği sürece böyle vahşetlerin önüne geçemeyecek hiç kimse
20 Yorumla toplumsal olarak kadınların yaşamsal haklarına erkekler olarak saygımız ve bilincimiz ne zaman artarsa o zaman son bulacak
20 Yorumla- +1 yıl
Şaşırdık mı? Hayır. Hukuk sistemimizin geldigi nokta bu. Caydirici cezalar olmadikca daha cok karsiliriz bu tarz haberlerle
20 Yorumla Gündem konusunda 426 cevap paylaştı. Ne zaman idam gelir o zaman caydırıcı olur bence kısasa kısas 😐
30 Yorumla- +1 yıl
Yazık ya cidden yazik hayır kadın türk erkeğinde ne bulduysa yerinde ülkesinde dursaymış keşke adamın tipinde hayır yok ki
10 Yorumla - +1 yıl
Şiddeti tasvip etmiyoruz ancak bu tür olayların perde arakasını iyi bilmek lazım... Erkek onur meselesi yapmış olabilir.
10 Yorumla Bunlarin cuklerini kesip gergedanlara s*ktirmedigimiz surece bitmez bu Pu*tluk
Keske baskan olsam ulkeyi bastan asagi degistiririm10 Yorumla- +1 yıl
Psikopat erkek filtresi diye bir şey değil üretip erkekleri ondan geçirir filtreden gecemeyenleri öldürürsek belki son bulabilir
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Hadi Türk kadınlarının topluca ülkeyi terk etme şansı yok tamam da, bunlar niye bile bile geliyor bu heriflere?
40 Yorumla - +1 yıl
kufretsem kufre yazik onun bunun evladi, kotu yaratik, nasil boyle bisey yapar insan akil alir gibi degil
10 Yorumla - +1 yıl
Allah binn belasinii versinn yeter artik ya dursun bu kadin cinayetleri, siddetlerii
20 Yorumla - +1 yıl
Bitmeyecek... bir kadın olarak bize bunu söyleten herkesin hakettiğini bulması dileğiyle...
20 Yorumla - +1 yıl
Allah bin belasını versin o adamın , aynısını yaşamadan gebermesin o ve onun gibilerin hepsi !
20 Yorumla - +1 yıl
Ne cani insanlar var ya. Tiksiniyorum bazen. Ülkede herkese psikolojik muayene yapılmalı.
20 Yorumla - +1 yıl
Bu itler nefes almaya devam ettiği sürece durmayacak!
20 Yorumla - +1 yıl
Evlenirken ağır psikolojik sınavlardan geçirilmeli ruh hastalarıyla evlenmeyin
20 Yorumla - +1 yıl
Bunu sansürsüz gördüm kadının suratı felç kalacakmış Allah belasını versin o adamın
20 Yorumla - +1 yıl
Canavar oluyorlar yemin ederim ya Allah islah etsin
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kadın erkek ayrımı yapmayalım kadınlar tarafından şiddete uğrayan bir ton erkek var malum onlardan bassedilmiyo hiç şiddetin her türlüsüne karşıyım şiddet çözüm değil buda ayrı tabi
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
@deliadaam hocam, iyi güzel de; bence "İnsana şiddet ne zaman son bulacak" demeliydiniz. Ne yazık ki artık coğu insan şiddeti çözüm yolu ya da intikam olarak nitelendiriyor.
10 Yorumla - +1 yıl
Bunları hk 417 ile infaz edecek sin rwzil ortadopunun kültürü
10 Yorumla - +1 yıl
Marifetmişcesine şiddet uygulayan beyinsizler bu dünyadan silindigi zaman
10 Yorumla - u+1 yıl
Bi kadının hayatı daha söndü desene, O Caninin yüzünü de bu hale getirmesine izin verilmeli
10 Yorumla - +1 yıl
Sansürsüz halini gördüm gerçekten çok derin kesikleri vardı..
10 Yorumla Bir insan nasıl bunu yapacak hale düşer hala aklım almıyor
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Şeriatı kotuleyenler bu sistemden çok memnun olmalı en azından bu tür saldırılarda inanılmaz kötü cezaları var. Sistem çok kötü çok
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kadın emanettir. El üstünde tutulması gerekirken böyle şeyler yapana diyecek laf yok. Allah sorsun
20 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bu ülkedeki cahiliye döneminden kalma erkek soyundan mide bulantısı geldi bana
20 Yorumla - Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar