Bodrum ilçesinde, tanımadığı bir adam tarafından tekme tokat ve yumruklarla dövülen kadının darp edildiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Polisler tarafından olay yerinde gözaltına alınan şahsın ise savcılık tarafından serbest bırakıldığı öğrenildi.
Onlarda farkında işte "Nasıl olsa adalet yok bişey yok şu kadına bişey yapsam en fazla bir para cezası verirler geri serbest bırakırlar" düşüncesinde bir rahatlıkları var. Şimdi kadını dövdü diye buradan da bir para koparırlar, artık her saldırıya uğrayan canlıya göre bir fiyat belirlemiş olmalılar ki suç işlenmesi kendilerine para kazandırıyor. Köpek vurulur 10 bin tl para koparır, mamaları çöpe atarlar buradan da bir miktar para koparılır, sarhoş sürücü bir çocuğün veya insanın ölümüne sebeb olur ya da bunu gibi darp etmeler falan oradan da gelsin paracıklar ne suç işlendiyse ona göre bir ceza pardon düzeltiyorum bir fiyat belirlemişler. Can'a Mal gözüyle bakan bir sistemden ne hayır beklersin.
Maalesef biteceğini düşünmüyorum. Çünkü bir-çok insanın fikir yapısı kesinlikle değişmiyor. E tabi bu sabit kalınca böyle olayların devam edip birde günden güne artması kaçınılmaz. Inanirmisin yanında çakı, türbüşon vs ile geziyorum. Yarın birgün benim de başıma gelir pisi pisine ölmiyeyim diye kendimi korumaya çalışıyorum. Birak sokakta tek yürümeyi, kalabalik sokakta tanimda insanlarla yürürken bile korkuyorum biri canima kast ederse diye. Bu tür olayların sonu gelmeyecek. O yüzden her insan kendini korumayı öğrensin bence. En azından önlem alabilelim...
Bana da bir gün akşam yolda yürürken biri saldırmıştı. Tanımıyorum etmiyorum kimse artık, polisi arasam onlar gelene kadar da ne halde olurdum kim bilir. Zaten gelseler bile durum ortada. Neyse ki yakın dövüşte iyiyim de kendimi koruyabilmiştim. Yine de çok fena korkmuştum, huzurum kaçmıştı aylarca ki hala tenha yerlerde yürümekten rahatsız oluyorum. Allah kimseye yaşatmasın. Kadına da çok üzüldüm, umarım atlatır en yakın zamanda 😔 Bu beynini imanını... de Dünya'dan silinirler inşallah.
Kadına şiddete hayır diye diye sanki kasten yapılıyor, ilaki güç gösterisi yapmak zorundamısınız. Peki seni yaratan kişiye ne diyiceksin, hepimizi yaratan kişi bu olanlara sessiz kalıcağınımı düşünüyorsunuz. Kadın, erkek, çocuk, hayvan farketmez öldüren, taciz eden ve şiddet gösteren kişi bu dünyada ve öteki tarafta huzurlu olmıycak. Bu ülkede adalet denen bişey yok herşeye göz yumuyorlar. Suçsuz olan insanlar içerde yatarken, dışarıda başı boş köpekler geziyor cidden keşke dünyaya gelmeden önce seçim şansım olsaydı, doğmamayı seçerdim ama allahın yazdığı kaderi değiştiremeyiz.
Gerçekten o kadar mutlu oldumki yeni öğrendim. adalet bazen işlemesin hep haklı olan kişinin tarafında olsun ve cezalandırılması gereken insanları cezalandırsın 🤷♀️
Aynen katılıyorum. Fakat erkekleri taciz iftirası atmak suretiyle psikolojik şiddet uygulayan kadınlar var. 1 hafta-1 ay evli kaldığı erkeği boşanma davası sırasında ömürboyu nafakaya bağlayan kadınlarda var. Cinsiyet ayırt etmeksizin haksızlık yapan herkes cezasını bulmalı.
@MaviTürk1 peki halil sezainin ne kadar takipçisi var biliyor musun? sence ünlü bir isim olarak bu şahıs için tutuklanma isteyen şahıs sayısı kaç peki? yüz binlerce tutuklanma isteyen insanlara rağmen serbest bırakılıp tutuklanıyorsa , bir de normal kadınları düşünün ; sosyal medyadaki insanların ne kadarı tepki veriyor bu işlenen cinayete en fazla 20-30 bin kişi ; yüz binlerce kişiyle bile zorla hapse atılan bir adamla , 20-30 bin kişinin arasında sizce ne kadar fark var? sonuç şu ; eğer ki ünlüysen takipçilerin tarafından hapse girersin ama eğer ünlü değilsen elini kolunu sallaya sallaya adam kessen ve pişkin pişkin hakediyordu desen bile ertesi gün serbest kalırsın
Hiç tanımadığı halde bir erkek yoldan gecen kadını sırf sadece kadın diye mi dövmüş aşaglık herif yaaa. Tanımayı gec hadı o kadın sana ne yapmış olursa olsun dövmek ne ya. Diyelim dolandırdı git mahkeme ye şiddet ne adi herif. Kanun var adalet var İstanbul anlaşması var serefsşz adam
Sağlıklı düşünen kendisini güvenen aklı başında eğitimli çocuklar yetiştirmeliyiz, bu işin başka çıkar yolu yok kanunla falan olacak iş değil bu rrsem acıdan zevk alan sadist bir millete dönüştük insanın önce kendisine saygısı olmalı çok yazık.
Kadını koruyan ve koruduğu kişiyi öldürdüğü için içerde her türlü pisliği yapıp kadına hayvana çocuklara yapılan iğrenç şeyler yapanlar dışarıda bu nasıl sistem bu nasıl adalet !!
Adamın teki kadın cinayeti diyoruz diye kadın kelimesini duymaktan bile rahatsızken böyle tipler varken 2021 olmuşken nerdeyse bunlar azalmaz artar daha da hepsine lanet olsun!
Lan arkadaş yakın da halk mahkeme salonlarını basıp hakimleri esir alacak adaletimi verin lan diye bu nasıl bir şey ya arabistan bile daha medeniyet sahibi şu manzaraya bakarsak.
tabikide bitmicek buda soru mu? biz su serefsizlikleri yapan erkeklere toplu katliam yapsak ne guzel olur, ulkeyi bir guzel kan gøtursun. malum adalet yok, he iyi hos biz yapsak iceriye aliniriz ya direk. neyse sinirlenmicem sabah sabah
Sokkata bir sekilde kavga eden insanlarda ceza evine girmiyo. Herhalde yasalar buna gerek gormuyo. Kadina yapilan siddette erkege yapilan nedir. Bodrumda dovulen kadin degilde adam olsaydi bu soruyu sorarmiydin?
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Bodrum'da bir kadın tanımadığı kişi tarafından bayıltılana kadar dövüldü, mahkeme şahsı serbest bıraktı! Bu olaylar bitmeyecek mi?