Suçlu serbest bırakılınca pasta kesip paylaşım yapmış bir de:)

Kadına yapılan hiç bir saldırı suç sayılmıyor. Aklım almıyor yahu aklım almıyor!
- Ülkenin kalkınması için vatandaşının değerini ne zaman anlayacak bu devlet? Daha neyi bekliyorlar. Kılıçtan geçirme dönemlerine kadar mı gerileyeceğiz. Bir an önce devlet kendine gelmelidir.
Ha eskiden kocasiyim, sevgilisiyim diye erkek terörü vardi. Simdi hicbir seyi olmadan da kadinlar öldürülebiliyor. Yani ben basima bir sey gelmesin, su haberdekiler gibi olmayayim diye sevgili yapmıyordum, evlenmiyordum da. Simdi sokakta turlu bahanelerle darp edebilir yani. Bunun cezasi da yok. Bravo hicbir can guvencem yok artik. Kendimi erkek terorunden evlenmeyerekte koruyamiyorum artik. Evden disari burnumu cikarmamam mi gerek yaşamak icin? Bunu istiyorlar herhalde. Zaten bazi kafalar kadinlarin meslek sahibi olup, calismasindan araba kullanmasindan bile rahatsiz. Herhalde disari guvenli degil imaji verelim de cikmasinlar diyorlar. Disarda her an kafama yukardan bir saksi vs dusup hayatim son bulabilirken simdi de hic beklemedigim bir anda karsi cins tarafindan darp edilebilir hatta öldurulebilirim yani. Ve hicbir önlem yok. Bu ulkede kadin bu kadar degersiz iste.
Yemin ederim genç yaşta psikoloji falan kalmadı ben de. Haber izlemek de istemiyorum artık. Bu ve bunun gibi "yaratıklar"ın gebermesi dileğiyle... Dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden. Keşke herkes görevini yapabilse, adalet sadece duvarlarda, saraylarda yazmasa... Allah bunlara izin veren, bu ülkenin bu hale gelmesine neden olan, görevini yapmayan herkesin belasını verecek. Bu dünyada olmasa bile inşallah öbür tarafta🙏
Ne güveni? Bu ülkede güven diye bir şey yok. Ben de yarın birine benzetip alnının ortasından vurucam yoldaki gençleri. Adalet ve erdem ihtiyacımız olan ama adalet sistemi erdemsizce yargılıyor. Gelin de güvende hissedin. Mümkün değil.
Cevap
16Cevap
Her şey 2002 de başladı. Sonra bu ülkede normallik kalmadı.
Adalete bak suçsuzları içeri al, mayfaları, katilleri, hasta ruhluları dışarı sal.
Ya bizim yargı sistemi gerçekten kafayı yedi ya da haber yayıncılığında asparagas, yahut mübalağa sanatı var :)
Bu kadarına pes !
bizde 50 metre ilerideki markete gittik diye fırça yıyelım polıslerden
Şu ülkede olan saçmalıklara şaşırmamayı öğrendim artık😂
😁😁böyle piçler zaten hep zayıf insanlar a denk geliyor kurtlar vadisi izleyip cıkıyorlar dısarı
Adalet yok bunun ses getirmesi için illa kadının vefat etmesi mi gerekirdi
Bu ülkede yaşamak sabah uyanınca hadi acaba bugün başımıza ne bela gelecek endişesiyle mi gececeek?
Kadınlara ve çocuklara asla değer verilmeyen bi ülkede yaşıyoruz.
Yazık
Bunun ülke ile alakası yok sistem bozuk hepsi bu 😀
Tabii ki güvende hissetmiyorum böyleleri ölmeden hissedemem de
O kızın yakınlarda o adamı bulup birine benzetip aynısı yapmalıdır herkes kendi adaletini kendi sağlasın ozamann
Bu demek oluyor ki benzettiği kişiye yapsa da sıkıntı yok. Yani diyorlar ki serbest bırakıyoruz, git doğru kişiye vur öyle gel
Hissetmiyorum daha surda 3-4 yıl önce bizim burda Etimesgut'ta adam ben şeytanın diyerek otobüs durağında ki kişilere bıçakla saldırdı bu tip insanların olduğu yerde nasıl güvende hissedelim
Seni merak ediyorum ama mesaj kutun kapalı gizlenmedim bugüne kadar ama neyse
Bunu anlıyorum bu ülkede kadın dövmek suç değil..
Allah belasını versin gerçekten
Ülke büyük bir organize çetenin elinde
bunları niye sağlıyorlar akıl ermiyor
Muşta ne?
Sultan ablaa😅😅
Herkes kafayı yedi
Vay mk.
Beklenen hareketler
Hayır Hissetmiyorum
Kendi adaletini kendi sağlayacak insanlar
Hukuki açıdan olabilir.
🍌...