Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Bakın şimdi ben sapık hocaları hiç sevmem 9 yaşında kıza nikah düşer çoçuk anasının dizinden etkilenir diye falan vaaz veren hocaları yani faizi helal sayanları dindar gözüküp çalan siyasetçilerde var tabiki ama onların yaptıklarının da etkisi olmasıyla beraber toplum olarak çok azdık sokak köpeklerinin çiftleşmesi gibi çok dogal olmuş herşey gayet relaxxx tamam herkes Müslüman olamaz ve inançlarımız bir olamaz ama bazı şeyler topluma zarar veriyorsa düzelmeli şu devrelerin katledilmesi olayından sonra avustralyaydı sanırım ülkenin başına gelenler etkilemeli insanları su içiyor diye öldürülen ve öldürüldügü toplumun başına felaket getiren bir deve kıssası vardır kuranıkerimde aynı uygulama ve rabbim Gine felaket vermiş zinanın arttıgı faizin helal sayıldığı kızların yarı çıplak gezdigi erkeklerin ben erkegim ben zina yapsam hovarda derler bide övüne övüne anlatırım dedigi bir yaşantımız var şu an ülkecek seks yapmayan bir ergen genç utanılacak birşey yapmış zihniyeti var erkekler de tamamen oturmuş kızlardada oturuyor yavaş yavaş tek sorun bunlar degil tabiki ihtiyaç fazlasını verin demiş rabbim ama bizim ihtiyacımız hiç bitmiyor neden bizi bu düzene alıştırdılar hep daha fazlası hep daha fazlası sonra insan kazıklamak çok dogal olmuş torpille işe girmek işe sokmak zaten full normel kul hak kıymış falan hak getire korona insan eliyle yapılan bir virüs bile olsa rabbim izin vermeden hiç birşey olmaz bizim ülkede çogu ülkeden az nedeni neymiş biz iyi korunmuşuz yok bence değil okadar anlattığım sapıtmışlıgımıza ragmen örfden adetten tamamen sapıtamadık 20 lik gençler pek sevmesede kurban olurum ben Anadolu insanının o saf temiz dogal haline özüne dön Türkiye ama bu başımızdakilerin her yere fazla fazla cami açmasıyla olmaz içini dolduran yokki niye insanlar dindarlar dan sogudu azından Allahın adını düşürmüyor çalmak var adam kayırma var faiz yeme var zina serbest kendin lüx içinde yüz garibana para yok insanlar böyle dindarlık olmaz diyor ki gerçektende öyle sonra neymiş sosyal medya yüzünden ateist artıyormuş acaba çocuklar bu maun suresinin tarif ettiği müslümanlar yüzünden ateist olmasın gençlerin günahınıda yazsın rabbim bunlara neyse çok uzadı ama doluyum ki bende dört dörtlük değilim hatta baya günahım var ama bende dahil düzelmezsek felaketlerin ardı arkası kesilmez ve Sayın feministler sizde azcık kapatı verin özgürlük başkasının özgürlüğünü kısıtlamamaktır rahatsız oluyoruz sizin yüzünüzden büyüyen küçük kız çocukları özeniyor erkek çocukları sapık oluyor bakmasınlar diyeceksiniz biliyorumda erkek beyni seks konusunda 2.5 kat daha arzulu Allah öyle yaratmış örtün demiş siz tersini yapıyorsunuz bari arayı bulalım günahı size nasılsa ama birazcık edep
Ya ne demek feministler yuzunden kiz cocuklari ozenti oluyor erkek cocuklari sapik oluyor? Ben mi yanlis anladim? Feministlik konusunun cok abartildigini düşünüyorum. Yuzyillardan beri kadin ve erkekleri kotu anlamda ayirmasalardi belki de suanda boyle bir kavram hic olmayacakti. Ayrica insanlar neden cevrelerini duzeltmeye calisiyorlar surekli? Herkes kendini duzeltse aslinda biraz da bilincli olsa hersey daha guzel olmaz mi? Gunahi sizin boynunuza biraz edep demissin. Ben 17 18 yaslarindayken kendi basima metrobuse bile binemiyordum, cocuktum yani anlamiyordum gec gelişmiştim. Yani ben o yasimda disarda sort giydiysem kimseyi etkilemek icin giymemisimdir. Yani bana kotu gozle bakan insanin dusundugu pis duygular yuzunden neden ben gunaha giriyorum. O insan gozunu baska yine çeviremiyor mu? Illa çıplak bacak gorunce o insanda sehvet duygusu mu kabarmasi gerekiyor? Allah ne guzel yaratmis masallah omru guzel olsun diye guzel dualar edebilir mesela gözünu baska yere cevirip. Yok erkekler daha arzuluymus yok nefislerine sahip cikamiyorlarmis. Yalan. Isinize gelmiyor. Benim babam, abim, erkek kardesim, hatta sevgilim nasil sahip cikiyorsa ayni sekilde digerleri de cikmak zo-run-da. Kimse kimsenin hayatini ona zindan etme luksu yok. Lutfen kimse kimseye karismasin. Bırakın madem cok muslumaniz herseyi islama uygun yapiyoruz, varsa bir cezasi ahirette cekelim. Genc çocuklardan, bebeklerden, hayvanlardan uzak duralim..
Aslında bu tarz insanları belirleyip, ülkede belli bir yaşam alanı oluşturup oraya tıkmak lazım. Kendisi gibi olanlarla ömür geçirsin. Ne dert kalır ne tasa. Bunların serbest kalması insanlık ayıbı resmen. Sanane yahu kim ne giyerse giyer, bu ne ahlak bekçiliğidir bir bitmedi lanet olsun ya
Yobaz ve geri kafalı insanlar yaşamaya devam ettikçe ve bu tarz durumlara uygun cezalar verilmedikçe rahat rahat dışarıda bile yürüyemeyeceğiz galiba nedense hep kadınları ötekileştiriyorlar bir erkek şort giyebilir gayet normal karşılıyorlar bunu ama bir kadın şort giydiği zaman nedense o****u gözüyle bakıyorlar sırf bu tarz zihniyetler yüzünden dışarıya çıkmaya korkuyoruz altı üstü bacak yani kadında da var erkekte de bacağın gözüküyor olmasının ne önemi var
Erkeklerede tepki geliyor onlar icinde Tesettür gecerli diz kapaklari ve göbegi gözükmemesi lazim ama bu isin sadece ilk basta Dil ile uyarilmasi lazim kaba kuvvet ile bisey olmaz
@PupeettMasterrr yani tabiki herkes istediği gibi yaşayabilmeli mesela bir erkek dar pantolon giydiğinde ya da kısa şort baya baskı uyguluyorlar erkekler bu konuda kadınlardan daha şanssız galiba
çünkü kanunda yazan bu arkadaşım. TCK da suçlar ve suçların tabi olduğu yaptırımlar detaylı olarak düzenlenmiştir. hakim, kanunu uygulamakla yükümlüdür. hakim kendi istediği gibi karar veremiyor, kanunun ona verdiği takdir yetkisi dışındaki hallerde. sistem bu, sistem uygulanıyor. bana kalırsa bu yaşananın cezası daha ağır olmalıydı ancak o zaman birçok suç ve yaptırım yeniden düzenlenmek zorunda kalacaktı ve inanın tüm bunları düzenlemek o kadar kolay değil.
Cevap
68Cevap
Yorumlariniz midemi bulandiriyor. Cidden yok popon gozukmesin yok cocugumu boylelerinden nasil koruyacagim. Cocugunu koruman gereken insan sort giyen insan değildir bunun bilincinde olun bence artik.
Ayrica birseyden rahatsiz olduysaniz bundan kurtulma sekli onu döverek uzaklaştırmak degildir.
Bir animi paylaşmak istiyorum. Bundan bir iki sene once metroya binmek icin bekliyordum istasyonda, yanima bir amca geldi baya da yasli yaklasik 70 80 yasinda vardir yani. Bir soru sormak istiyorum sana dedi buyur amca dedim. O boyalarla abdest alabiliyor musun dedi bende anlamadim megersem ojelerimden bahsediyormus. Siyah oje sürmüştüm o gun. Dediki cok kirli duruyor ellerin dedi. abdest aliniyormu onlarla falan dedi. Namaz kilip kilmadigimi sordu. Kil lutfen falan dedi ama amcayi asla tanimiyorum hayatimda ilk kez gordum. Asla art niyet aramadim amcada. Yan yan bakip sabir çekebilirdi bana bunu yapmadi ve beni kendince uyardi. Yani boyle amcalar nasil tatli bir sekilde genc insanlari uyarabiliyorsa o canım adam da ayni sekilde uyarabilirdi. Mesela o amca bana denk gelseydi dokulmedik dis birakmazdim onda. Boyle haberler duyunca cok sinirleniyorum ve uzuluyorum. Allah butun masum insanlari bu gerizekalilardan korusun
Artık şu zihniyeti kafanızdan kaldırın !!! Erkekler kim oluyorda ben onları kendimden korumak için istediğim şeyleri yapamıyacağım!!! Ben kot da giysem şalvarda giysem Karşımdaki sapık ise her türlü tahrik olur Ellimden bile olur!!! Kapalı bayanlardan da olur Elleri ne güzel der Sapık çünkü adı üstünde "SAPIK" !!! Normal bir insan zaten böyle "sapıkça" şeyler düşünmez işi gücünde aklı başinda olurr !!! O zaman benim ne suçum var? Şunu hiç ama hiç anlamıyorum Bayanların birbirlerini koruyup kollamaları savunmları gerekirken Birbirlerine afedersin o@#rbu diyorlar. Bayanlarin da suçu var Çocuklarını bu zihniyette eğitmiyceksiniz !!! Kendi hemcinsinizi suçmlamıycaksınız akıllı olun!!! biraz ya
"Sen bunu giyemezsin" der ama giyene de bön bön bakar. Biz kadınlar olarak istediğimizi giyeriz, istediğimiz şekilde gezeriz. Rahatsız olan varsa görmemezlikten gelecek. Nefsine hakim olacak, uçkuruna sahip çıkacak. Esir miyiz biz bu ülkede? Kadınsın okuyamazsın, kadınsın çalışamazsın, kadınsın sesli gülemezsin, kadınsın kısa giyemezsin... Evet ben kadınım ve kendimi nasıl mutlu hissediyorsam bu hayatı öyle yaşayacağım. Şortumu da giyeceğim, sesli de güleceğim yeri geldiğin de erkekler hakkımı savunmak için tartışacağım. Biz değil bu zihniyet değişecek
Turkiyede sadece kadina diil kadin erkek ayirmadan direk hic bir insana deger verilmiyo, gidin bir cinayet isleyin polise kendi ayaginizla gidip teslim olun mahkemede pismanim diyin hapiste hic sorun cikarmayin rn fazla 6 aya iyi halden serbestsiniz.
Bknz sinan cetinin oglu ruzgar cetin alkollu ters seride girip polis aracina carpip polis oldurdu 6 ay hapis yatmadi rusvetle cikti isin icinden
Sen ya da ben bu kazayi yapsak nolurdu acaba 😡🤯🤬
Yani demem oki; cok carpik bir adalet anlayisi var turkiyede 😇
Şortluya saldıran da, başörtülüye saldıran da, terbiyesiz psikopattır. İkisi de cezasını çekmeli. Açık bir kadının başörtülüye saldırmasıyla, bütün açıklara fatura kesemeyeceğimiz gibi, (güya) muhafazakar birinin şortluya saldırmasıyla da, tüm muhafazakarlara fatura kesmek, adil bir düşünce değil..
Bu konu nerde tartışılırsa tarrışılsın çom yanlış bir düzlemde yürüyor yalan yanlış bilgiler ile.
Türkiyede yargıya güven yok deniyor ama neden. Herkes savcı ve hakimlere mahkemeler nezdinde yürüyor. Buda hatalı.
Öncelikle konu; zanlı serbest bırakıldı... yalan bir defa bu. Türkiye bir hukuk devleti. Suçu kesinleşinceye kadar "zanlı" suçsuzdur. Suçu nasıl kesinleşecek. Yargı süreci tamamlanacak.
Şimdi zamanında Türkiyede şu vardı. İnsanlar suçsuz yere mahkeme süresince hapis yatıyor mahkemelerde uzun. Yargı süreci infaza dönüyor deniyordu. Hukuki düzenleme ile evde hapis ve denetimli serbestlik kavramları alındı batı hukukundan. Bu bağlamda hukukun evrenselliği ilkesine göre üzerine isnat edilen suçlar kesinleşinceye kadar sanık denetimli olarak mahkeme süresince serbest bırakılır.
Buna itirazı olan var mı.
Kadına karşı şiddeti hukukun evrenselliğinden ayıran ilkesi nedir tam olarak? Bunu bana biri izah edebilirmi?
Kadınlara yapılan şiddetin her türlü karşısındayım ama burda bile ayrımcılık görüyorum. Kaç kez tesettürlü biri yol ortasında itilip kakılmıştı, başı açılmış, tekme ve yumruk yemişti ama onlara yükselmeyen sesler şortlu bir kadın olunca arşı âlâya ulaşıyor
bir izmirli olarak böyle şeyleri duyunca gerçekten aklım almıyo memleket güzellemesi yapmıcam ama yazın izmirde şort giymeyen yoktur yalovanın böyle bir yer olduğunu bilmiyodum gerçi bu olayın şehirle de ilgisi yok bir insana babası bile saldıramaz giydikleriyle ilgili şu insanları biraz rahat bırakın ya kimse kimsenin sahibi değil yeter ama
Seneler önce Anadolu'da bir şehirde ben 20 yasindaydim bir adam yanıma yaklasti babam yasimda bana bu kadar dar pantolon giyme cocugun olmaz dedi. Onun o iğrenç yüzü hala aklimda. Bu kızı düşünemiyorum. Böyle cahiller mutlaka ceza almali çünkü yaptıkları şahsi değil toplumdaki kadınlarıda huzursuz ediyor.
bu işin tacizden hiçbir farkı yok hadi teyze vs olsa güler geçersin ama karşı cins kaç yaşında olursa olsun gelip rahatsız edemez bence
Var kardeşim var... Açığına da kapalısına da karışanı var. Bu sadece kılık kıyafet meselesi de değil. Milletin dinine, dinsizliğine, kültürüne hatta müzik zevkine bile karışanlar var. Bunlar her zaman olacak. Sadece ülkemizde değil tüm dünyada olan bir durum. İyi ve kötü hep olacak
Hanımlar, anneler bunun sorumlusu sizsiniz. Siz çocuklarınızı yetiştirirken oğullarınıza ayrı, kızlarınıza ayrı kurallar, ayrı ahlak-edep kavramı aşıladığınız için bunlar oluyor.
Oğullarınızı ç*kü açıkta gezdirip, kızlarınızı zorla kapattığınız için bunlar oluyor.
Kadına şiddeti, ahlaksız "ahlak bekçiliğini" bitirmek istiyorsanız , bu işe evinizden başlayın...
"Bu tarz insanlar neden cezasız kalıyor?" Sorusu yüzlerce kez soruluyor ancak mantıklı hiçbir cevap çıkmıyor. Çünkü mantığa sığan hiçbir tarafı yok. Bu süreçlerin sonuçları artık şaşırtmıyor beni. Şu kadar yıl hapis cezası verildi, ne düşünüyorsunuz diye sorsaydın daha çok şaşırırdım.
Meclistekiler Kanunlardaki buna benzer eksiklikleri gidermezlerde, birbirini terörist, hain diyerek kavga ederlerse olacağı bu. İstenen Kanunlar bir gecede çıkartılıveriyor. Yapsanıza kadına şiddet ile ilgili, hayvanlara işkence ile ilgili Kanunlar. Tabii kavgadan vakit bulamıyorlar.
Adam gençligini ozlemis genclere ozeniyor kiskaniyor etrafa satasiyor napsin. Erkekler kadini duzeltmeyi birakip artik kendilerini duzeltseler birazda tamam kadinlar degismeli ama erkek üstun bir irkmı doğustan ibadet vs yapmadan direk cennetdemi giriyor. Hayirdir ya.
Yalovada ben de çok görüyorum.
Kalçaları açık bırakan şortlar giyiyor kızlar.
Meydanda yani hemen her şey.
Uygun değil bence.
Ama firikik veriyorlar, teşhircilik yapıyorlar diye de, kimseye kızmadık ya da şiddet göstermedik.
Onların ayıbı.
Birileri yanlış yapıyor, ya da bizim gibi düşünmüyoru diye, herkes birbirini döverse ne olur bu Dünya!!!
Esefle kınıyorum.
@HoşAdam Görüşümün altına yazmışızsınız ama ne yazayım şimdi...
Bir şeyler yazmışsınız, karışık, noktalamasız, devrik...
Anlam karmaşası var...
*... yazmışsınız...
Oysa çok anlamlı yazmıştım, hem duruma dair hem sana hak vererek 🙂 ama malesef anlamamış ve kaldirtmissin
Hak verdiğini anladım da, onca cümledeki karmaşayı anlamadım.
Anlayışım iyidir halbuki.
Sağlık olsun.
Yorumun için teşekkürler.
Yorumum uçmuş, senle alakası var mı 🙂
Sonra bu ayılar "Bu qencliq vadan hayini beyin qocu yapiyolar sanqi beyinleri var dur güzel yurtumda isde beyin yoqqi qoc yapsinlar eheehehe" diyorlar kahvehanelerde, kendi ülkesinin vatandaşına saldırıyor sonra da dediklerimi diyor hepsi. Alayını telef ettireceksin bu 50 yaş üstü yobazların, topluma yarardan çok zararları var.
Keşke ülke insanların kıyafetleri karısmak yerine kendi hayatlarını düzeltseler daha huzurlu olabilir ülke
Tabi canım namus bir tek kıyafetle alakalı değil mi? Çarşaf giyen çok çok namuslu cennetlikken şort giyen cehennemlik. Hay sizin zihniyetinizi ben Allahım ne günlere kaldık.
Olay tam böyle mi gerçekleşmiş, emin miyiz? Şort giymiş bir kız var onu gören 60 yaşında bir adam "Sen nasıl şort giyersin!" deyip bam güm girişiyor, üstelik Konya gibi bir yerde değil Yalova'da? Bana hiç inandırıcı gelmiyor.
Büyük ihtimalle arada bazı olaylar kaynamıştir şimdi kadın adamın haklı olduğu kısımları söylememiş olabilir olayı gören birine sormak lazım da kadın da hiçmi bişi yapamamış onu anlamadım hadi 40 yaşındaki adamdan dayak yersin de 60 yaş ne ya en azından itip kaçabilirdi
Adam yanlış birşey yapsa serbest bırakılmaz. Nasıl ki taciz eden adamlar dayak yiyor, sapik gibi giyinen kadınların da yemesi neden rahatsız ediyor sizi? Ben giyime karşı değilim mini etek giyin şort giyin ama o sorttan götün gözükmesin mecbur değiliz benim küçük yaşta oğlum olsa ben o çocuğu böyle kızlardan nasıl korucam anlatır mısınız? İstismara girer çıplak giyinmek pardon giyinmemek, o yüzden hakimler serbest bırakıyor
senin mantığına göre senin o çirkin, çıplak profil fotoğrafını görmek zorunda değilim dolayısıyla seni istediğim gibi taciz edebilir, hatta yaralayabilirim. isteyen istediğini giyer, herkes kendinden sorumludur. çocuğunun “kendince” terbiyesini sen verirsin zaten, zihniyetini seveyim e mi? bir hukukçu olarak istismarın da bunu yapan 60 yaşındaki adamın da neden serbest kaldığını biliyorum. o yüzden bilgin olmayan konularda laf kalabalığı yapma hiç. iki gram beynin var, onunla da yorum yapıyorsun. komik şey.
@denizdibindeki Kas fotoğrafıyla göt fotoğrafı ayrı şeyler bir kadın şort giyince götü gözüküyorsa azmiştır sapıklık yapmaya çalışıyordur bu tıpkı bir adamın penisini kaldirip ortalıkta gezmesi ile aynı şey. Kasları varsa kadinin göbeğinde açsın göstersin kim ne diyebilir. Kısacık şort giyen kızlara kendi hemcinsleriniz bile bacım diyor neyi tartışıyoruz burda eskortlarin giyim tarzı normal bir kadının giyim tarzı olamaz
@denizdibindeki Kadınların azdigi zaman kıyafetleriyle show yaptığını herkes bilir, bir kadın azınca ya frikik verir ya seksi elbiseler giyer vesaire zihniyet bu çünkü kadınlar da bu yüzden şortu art niyetli giyiniyor kadınlar bakın normal şort demiyorum kalçası gözükecek kadar kısa olan sözde şort ama gerçekte ic çamaşırı tanga olan sey
@bonvoyagi Güzel kardeşim o küçük yaşta tecavüze uğrayan kızların sorumlusu o açık giyinen kadınlar işte adamlar ulaşamıyor o kadınlara gidip masum güçsüz çocuklardan çıkarıyorlar ayrıca çocukların giydiği şortlar normal şort bizim bahsettigimis şort poponun yarısının dışarda olduğu şortlar. Küçük yaşta bir kıza o kadar kısa şort giydirmekte istismardir tecavüzdür.
Sebep sonuç ilişkisi çıkarma tecavüz olması gereken birşey demiyorum ben? O kadar kısa giymek ahlaksızlık diyorum sadece tecavüz edilsin mi diyorum? Ha şöyle söylenebilir bir kız kendini ahlakıyla giyimiyle korumuyorsa, tecavüz uğradığında o kıza üzülmem
Kisa giyinmeyi ahlaksizlik olarak gorebilirsin fakat senin bunu dusunmenin sana normal geldigi gibi, ahlaksizlik olmadigini dusunen birinin dusuncesine de saygi gostermek zorundasin.
Sebep sonuc iliskisi kuracaksak bende buradan su sonuca varabilirim. Kadinlarin giyim tarzina gore ahlak rankleyen, tecavuz edilen birine uzulmeyen, siddet yanlisi bir insan potansiyel bir sucludur. Bu yazdigin seyleri bir daha okuyup uzerinde dusunmen gerektigini dusunuyorum. Bence hassas konularda egitim almadan topluma acik bir yerde bu sekilde konusmak yanlis. Ben bir kadin olarak sunu soyleyebilirim; sort giymek uzerine olan hipotezlerin hicbiri dogru degil. Ornegin kendimden ornek vereyim. Hayatim boyunca ne sort giydim ne askili bluz. Askiliyi gec tisortten baska acik hicbirsey giymedim. Gorunusumden çekindiğim icin degil hoslanmadigim icin. Ama bu halimle bile kac kez kendini bilmez adamlar tarafından taciz edildim. Ozellikle orta yas ve yasli grubu tarafindan. Anlatacagim su ki emin olabilirsin bu insanlar ne giydigine veya ne "giymedigine" bakmiyor. Tamamen saygisizliktan baska birsey degil. Her kim olursan ol karsindaki ne giyerse giysin veya ne dusunurse dusunsun ona fiziksel temasta bulunma veya sozlu tacizde blunma hakki kimsenin yok. Bunun savunulcak bir yeri de yok.
@bonvoyagi Ben zaten kısa şort giydi diye taciz edilebilir demiyorum ki? Ahlaksızlık konusunda Allah kadınlara kapanmayı emretmiş siz şort kisaliginin normal olduğunu savunuyorsunuz yani haşa Allah birşey bilmiyor Allah sapik o yüzden kadınları kapatma emri verdi öyle mi size göre. Yani kısa şort giymenin ahlaksızlık olmadıgini normal olduğunu düşünmekte bir mantık oluyor size göre ama kusura bakma Allah'ın emirleri varken bu mümkün değil. Neden kadınları mahrem kılıyor çünkü erkeğin nefsi ağır baştan çıkması günaha girmeye egilimi kolay olduğu için kadınları yasaklıyor erkeğin yanında dizin dahi görünmesin diyebilecek kadar. Erkeğin de kendini kontrol etmesi gerekiyor emrediliyor ama kadın soyunuk gezerse o erkeğin önünde o erkek nasıl kontrol etsin kendini yahu Allah erkeklerin nefsine düşkün olduğunu bildiği için size kapanmayı söylüyor onları günaha sokmayın diye
Kıza şortun kısa diyorsun sapik diyor o zaman Allah in emirleride sapıkça? Benim günahım bana dese anlarımda yine yaptığının doğru olduğunu savunuyor
Allah kadina örtün derken erkege orani burani ac gez demiyor. Bu sekilde ornekler verirken islamiyeti yanlis gosteriyorsunuz. Ayni sey erkekler icinde gecerli. Gobek deliginden diz kapagina kadar erkeklerde gozukmemesi gerekiyor fakat ben babam disinda buna dikkat eden istisnasiz bir erkek bile gormedim tanimadim? Senin dedigine gore Şu an buna uymayan butun erkekler ahlaksiz. Buna sende dahilsin. Ahlaksizsiniz igrencsiniz o zaman. Uzak durun çocuklarımızdan. Igrenc gozlerinizle nazar degdirmeyin kimseye zehir saçmayın ahlaksız dilinizle?
Taa en basta got acmak ve gobek acmak ayni sey degil demistin ya, aslinda bunun ayni seyler olmadigini bastira bastira, zorla kabul ettirmeye calisiyorsunuz ayni burada da erkekler nefsine sahip cikamaz, kadinlar bunu kabullensin ona gore giyinsin dedigin gibi. Biz hic bir seyi kabullenmeyecegiz. Hani kadin olarak tolere edebilecegimiz bir radde kalmadi onu soyleyebilirim.
Ayrica kiza şortun kisa demiyor. Kiza saldiriyor. Allah kisa sortlu kizlara saldirin emri vermedi. Kendinize gelin. Ordaki kiz benim kizimda olabilirdi veya senin kizin da. Bence insanlar kendini bilmeli. Eger birseyden rahatsız oluyorsak, uzerine gidip saldirmak yerine ondan uzaklasabiliriz. Eminim iki tarafta daha mutlu olacaktır
her insan müslüman olmak zorunda değil. siz nasıl düşünüyorsanız dünya tam olarak öyle dönüyor zannediyorsunuz. yazdıklarınızı okudum, konu gereksiz bir noktaya evrilmiş. @bonvoyagi insanların zihniyetlerini değiştirmeleri çok zor. ne kadar uğraşırsan uğraş hala gereksiz düşüncesini savunmaya devam edecek. o yüzden çabanı bir akılsıza değil de daha verimli şeylere harca boş ver, güzel beynine yazık. 🌸
@bonvoyagi E ben on defa söyledim saldırmak tacız etmek hakkı değildir diye, ben aşırı kısa şort giyip poponu ortada bırakmak sapıkça bir şeydir diyorum. Ya senin oğlun olsa küçük yaşta bir kadının ortada kalmış çıplak popona maruz kalsa bundan rahatsız olmaz misin kız çocuklarınızı sapik erkeklerden koruduğunuz gibi erkek çocukları neden basit sapik ruhlu kadınlardan korumuyoruz sizin yaptığınız çifte standart kadının teki oğlunun cukune dokunsa gülersin aman nolcak dersin ama, kızına bir adam elini sürse sapik diye ortalığı yıkarsın anladın mı bilmiyorum ne demek istediğimi
Her olay eksik anlatiliyor, kimseye inanmiyorum. Ayrica sortunda boyunu gorelim ve nerede giymis? Sehir merkezinde bikiniyle gezeni gordu bu gozler anadolunun tam ortasinda, deniz yok nehir yok..., abes bir durum.
Aynen bugün gördüm gencecik kızımız 18 yaşlarında bir şort giymiş götü komple dışarda abi illa bakmamız gerekmiyor ki çoluk çocuk var istismar ediliyor onlar giyinmenin de adabı var özgürlük nereye kadar
Ayip diye bisey kalmamis, kimse sqnq sort giyme demiyor. En azindan ben demiyorum. Ama kicin tamamen disarda bu artik normzl karsilanmamali. Ic camasirla dolasalim ozaman
😏 aynen birşey diyince bize laf yapıyorlar bide kızın götü komple dışarda sesini çıkaran yok ama adamın teki yapsa sapik diye içeri atarlar
Yer ve saat farketmeksizin Bir kadın isterrr çarşaf giyer ister mini sort giyerrr bu kimseyi ilgilendirmez bunu beyniniz almıyor galiba.
ne giyerse giysin saldırıamaz çırılçıplak bile olsa polise vs haber verirsin akli dengesi yok diye ama dövmek yok ya olmaz
Bu kizlarin amaci yakışıklı zengin erkekleri tahrik etmek ego kasmak yoksa o popolarini bile kapatamayan paçavralari giymelerinin anlami yok iyi olmuş dedecim senin ellerin dert görmesin
( bu arada kapali falan değilim)
Aaa siz Türkiyede adalet kurallarını unutmuşsunuz. Öldürmeden asla içeri almazlar. Önce öldürmesi lazım. Öldürseydi müebbet verirlerdi, darp edince dışarı çıkarıyorlar. Türkiye adaletinin kuralları; Torpil, Deli raporu ve para.
Ya amca git işine ya sanane milletin ne giydiğinden... Milletin namus bekçiliğini yapacağına orda burda sürten kendi torununun namus bekçiliğini yap. Ya ne sapık insanlar var be...
Bunun dinle alakası yok kardeşim. Bu hayvan kendi sapık hislerini bastırmak için şiddete başvurmuş. Uzanamadığı ciğere mundar demiş. Adalet sisteminin sadece adı var zaten oraya hiç değinmiyorum bile.
Kadına şiddet konusunda bişey demiyorum artık bugun medyada gördük bir milletvekili binali yıldırımın eşi hakkında neler yazmış millet vekili diyoruz bakın onlar dahi kadına şiddet uyguluyor bu iş biraz zor çözülür...
Bu gibi hırboları salmak demek, gene yap iyi yaptın demektir.
Kadınları koruyalım diyoruz ya, illa ölmesini bekleyeceğiz demek adama suç isnat edebilmek için. Ne de olsa erkek o, dilediğini yapabilir. Dünya erkeklerin... Çok yazık.
Katilin bile serbest bırakıldığı bir ülkedeyiz ne yazık ki yargı sistemi berbat.
Cezalar çok hafif yok iyi hal VS. Diye saçma sapan suçlular bırakılıyor
Hapisanelerden çıkanlar eğitim alıp hayata karışmak yerine gene suç işliyorlar zaten
Bu yobaz dümbüklerin hepsinin idam edilip gebertilmeleri gerekir.
Kendi kızlarına göz koyan sapık mikroptur bunlar
👍👍
bir anlasak neden insanlarımız ne istiyor acaba kanların da bozukluk var bence bunların. Toplıcaksın bütün tanıdıklarını gebertene kadar dovuceksın adamı.
Pislik adi serefsizler adelet diye bir sey yok bu ulkede kadina fıstık gibisin diyip kalcasina dokunan adam babacan davranmis diyip davayi kapatan hakim ne ara boyle davranmak babacan davranis oldu gormeyeli ki bunu gectim biz kadiniz istedigimizi giyeriz ister sort ister etek ister elbise erkekler ne kadar ozgur giyinebiliyorsa bizde giyinebiliriz hayirdir gormeyeli kanunlarmi degisti kadinlar istedigini giyemez diye birseymi geldi o elleri kirilsin insallah pislik adam
Bu resmen taciz etmek. Yaşlı maşlı demeden bir dayağı hak etmiş, sana ne milletin namusundan alçak namussuz asıl senin gibilere denir.
Şu kendini bilmez "bazı kişiler"den gına geldi artık.
Sorumlular cezalarını ibreti alem için fazlasıyla almalılar ki artık bu tür terbiyesizliklere kalkışılmasın.
Yalova'da bir süre yaşadım maalesef rahat bir ortam yok her gün kadına şiddet haberiyle uyanıyoruz sistem adaleti saglamazsa halk sağlar yakında ülkemiz yaşanmaz bir hal alacaktır.
Öz torunlarından çocuklarından haberi var mı acaba bu kişinin;
Başkalarına geçmiş
Sadece merak
Yallah arabıstana dıcem adamlar demokraside tur bindiricek size yakında uytrewq.
Trajikomik gerçekten ne desem bılemedım
Arabistan da yaşadım inan on numara yer kadınlar baştacı hiç ezilmiyorlar sen Türk kadınlarına üzül
Sakarya da iş dolayısıyla kaldığım zamanlar var.. bazen bu durumu abartanlar var gerçekten ama ne olursa olsun şiddete karşıyım.
Neden normal?
Gün geçtikçe geriye gidiyoruz şort giyen kadın görmek istemiyorsaniz saygi duymuyorsaniz s**ktirin gidin ülkeden
Ne hale geldik yazık ne yazsak ne desek olmuyor düzelmiyor, ceza alması için illa öldürmesi mi gerekiyor anlamadım
İstersem boxerla gezerim disarida ya da o ister bikiniyle gezer ister kisacik sortla bu baskasini neden ilgilendirir ki? siddet uygulayacak kadar bide
Yazık.
Ülkede o kadar aramızda dolanan suçlu var ki, sanırım bunları içeri tıkacak yer yok mantelitesiyle hareket edip, güya "ufak" suçları salıyorlar. Ya ben şaşırmıyorum bile artık.
Şimdi bunu ülkeye bağlamamak lazım TCK denen bir olay var, Ama tabi bu tarz durumlar için tüm partiler ortak bir çatı altında toplanıp yasa değişikliği yapabilir
Şuraya stres atmaya gelim dedim yine içim şişti
Şaşırmıyorum bu tür olaylara alıştık
Tecavüzcüler bile serbest kalıyo bunda mı adaleti arıycaz
O an orda olsam ve ''sen de bu kıza vuramazsın sen ta ya!'' diyerek o dayıya saldırsaydım beni de serbest bırakırlar mıydı acaba?
Bu kizin akrabasi felan yok mu gidip islerini kendileri gorsunler bu hakimlere kaldiysak olsek aferin diyecekler.
Kanunların yetersizliği, caydirici ve cezalandirıci yeterli maddeler yok o nedenle bu kadar pervasız rahat olabiliyor sapık p. vkler
Kesin doğrudur. Kız naptı ne dedi kimsenin umrunda değil.
Bir şey söylüyor herkes inanıyro.
Böyle olaylar neden benim etrafımda yaşanmıyor,
denk gelsem keşke 2 3 yumruk sallardım bende o dayılara
Dayı o aga 1 tane yumruk atsan yere yapışır zaten
mahkemelere sormak lazım bunu neden serbest bıraktılar diye
Tutuklansaydı asıl o zaman haber niteliği taşırdı cezasız kalmasına artık kimse şaşırmıyor
İnşallah dışarda birileri pataklar halk verir onun cezasını.
Ya mantıklı da zaten karşı dava gerektiren bir durum değil mi bu saldırı? savcı bu işe bakıyor mu bilmiyorum onu.
İnsan öldüren indirim alıyorken
Taciz eden saldırganlık gösteren kişinin ceza almasını bekleyemezsin
Kimse kimsenin hayatına karısamaz zaten Şu an bu durumdaysak bu tarz yobaz p... Lerin yüzünden ülke bu halde din istisrmarcı yavsaklar
Ilk vaka degıl kı
Ve uzgunum son da olmayacak
Bu sartlarda elımızde bu var🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
hött desen gt verır 60 yasındakı adamdan dayak yenırmı
yumrugun ruzgarı suratına esse kalp rıtmı 20 lere dayanır
Gündem oluşursa tekrar tutuklanır haydi yüklenin Twitter a gençler TL birliğiyle 50. ooo tweet e tutuklanır
Bunlar eğitilemez seviyeye gelmişler. Bu tarz insanlara tepki göstermeliyiz ki gözleri korksun.
İnsanların giyime karışan yozlaşmış insanlardan nefret ediyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?