AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Dirseğimi suratının ortasına geçirip amel defterini kapatırdım büyük ihtimal
Senin mücadeleni kimse takmaz bacım. Tecavüze uğrasan belki umurlarinda olurdun.
Devletin daha önemli boş işleri var. Bir kere bile mutlu ettiği yok zaten.
Cinayet işleyen bile serbest kalıyor , sen sokaktaki serserinin hapse girmesini istiyorsun.🙄
Bu adamın beynine oksijen ya aktarmalı ya da hiç gitmiyor.
Neden saldırdığını bir kenara bıraksak dahi ortada durup dururken "darp" var. Bu insanlar nasıl elini kolunu sallayıp çıkarken yanına kâr kalabiliyor? Yazık.
O kadar sinirleniyorum ki sen kimsin be adam ne hakla el dil uzatabilirsin hayır bir de güzel ülkemin adaletsizliği harika yani bunun içinde babacan bir tavır demiş olabilirler
Hırsızları, katilleri dışarı çıkarttılar Bunu mu alacaklar
O amcayı yaşına bakmadan dövmek gerekirdi. Adalet öyle olsun bir kere de.
Serbest bırakanlarda aynı zihniyette oldukları için çalabilirsin ama istediğin gibi giyinemezsin
Adamın ifadesinide belirt aslan parçası.60 yaşında erkekse kesin suçludur, oldu ak.
Zihniyeti bozuk olan insan cok oldugu icin devam eder ve ulkede hakaret taciz cezalari yetersiz 2.3 sefer yapacak dosya birikecek öyle yatar
Nedir bu ya şort giyene saldırmak ne ahlak bekciligidir, tesetturlu birine saldirmak nede medenilik. Ya insanlar akılsız ya da insanlar hazımsız.
Ay kolu kırılmış bence idam vermeleri lazımdı hani adalet
En büyük bela cehalettir işte. Böyle de gün yüzüne çıkıyor
Akli dengesi yerinde olan biri bunu yapmaz diye düşünüyorum
İnsallah onuda go, unun ustunde kaş var diye doverler.
"Bu tarz insalar neden ceza almıyor" adaletsiz bir ülkede yaşıyoruz da ondan
Ne bekleyebilirsin ki?
Bu ülke de yargı 2010 referandumunda tamamen akp ye bağlandı
Hay ağzın bal yesin. Akp li ama KÖR malaklar 6 eksi vermiş
@LivingTribunall
Allah onlar için davar sürüsü diyor hatta davarlardan bile daha şaşkın.
"Yemin olsun ki biz, insanlardan ve cinlerden bir çoğunu cehennem için yarattık. Kalpleri var bunların, onlarla anlamazlar; gözleri var bunların, onlarla görmezler; kulakları var bunların, onlarla işitmezler. Davarlar gibidir bunlar. Belki daha da şaşkın. Gafillerin ta kendileridir bunlar." (A'RAF Suresi 179. ayet)
O da giymeseymiş diyecek insanlar var bu ülkede. Burası Türkiye Ve Bu da Artık Türkiyede Sıradan Bir Olay insanlar için. Ve şuda bir gercek ki Hukuk Sistemimiz Suçlu Sever ve Mağdurla Değil Suçluyla Empati Kurar. 😕 Welcome The Turkey..
Şu yargı bende olsaydı hergün yüzlerce mikrop ölürdü
Darp suçundan HAGB alır. Kusura bakmayın ama adalet sistemi böyle. Suçun neden işlendiğine değil direk suçun ne olduğuna göre ceza veriliyor.
gün bitmiyor ki memleketimden bir yobaz daha eksilmesin
Medyanın her aktardığı haberin peşine düşmeyin İki gün sonra gerçeğin ne olduğunu öğrenirsiniz sikkkk gibi kalırsınız ortada attığınız sloganlarla
onu geçtim insan öldüren kaç bin kişi serbest sonumuz ne olucak ben bilmiyorumyazık gerçekten muz cumhuriyeti kanunları
Biktim artık bazi seylerden neden insanlar Irkçilik yapar neden Örtülü ya da acik diye irkicilik yapar neden ülkemizde bu kadar irkiclik yapan insanlar var
Irkcilik yok bu Din ile alakali degil insanin fitrati böyle eski toplumlara bak kadinlarin elbiseleri simdi gibi degil
🤨🤨🤨
Evet Avrupadan tut Japonyaya kadar böyleydi
Biri benim karşımda bir kadına böyle yapsa da tek yumrukla yere sersem.
Cahil mi diyim sapık mı diyim henüz anlamış değilim bu zihniyeti ya size ne elalemin namusundan namus bekçisi kesildiniz başımıza bugün hemen hemen aynısı ben yaşadım o yüzden çok doluyum 😠
Bu ülkenin en büyük sorunu hala kadınların ne yapması gerektiğini daha iyi bildiğini sanan canım, gerici , namus bekçisi kesimdir. Şeriat isteyip ülkeyi modern arabistana çeviren de bunlar zaten.
Cahillikten başka birşey değil ne zaman insanlara kapalı açık demeyi bırakırsak o zaman bundan kurtulacağız. Ayrımcılık yapmayı bırakın...
Adalet var mı diye sordum, külü var lazım olursa dedi, külü ne yapacağım dedim, yandığını kanıtlarsın dedi...
Yahu isterse çıplak gezsin kime ne herkesin inancı saygısı ilk önce kendine olmalı çok mu ahlak sahibi de ahlak beklciligi yapıyorlar ya deli oluyorum
Bu o. ros. pu çocuklarını süründüreceksin. Rahatsız oluyorsan bakmayacaksın. Şerefsiz köpek
Cahil kocaeli şehrinden yine klasik haber şaşırmadım
Yalnız olayın geçtiği şehir Yalova, şehir adını okuyamayan bir cahil gördüm sanki
Birde şort giyen kadına laf etmişler? Pardon da size ne? Size mi soracaktık. Biz şort giyeceğiz sizde bunu kabulleneceksiniz işte o kadar!
Ben şunu merak ediyorum. Söz konusu saldırgan şahıs, hayatında ilk kez şort giyen birisi olarak Nisa Aydın 20'yi mi gördü?
şort giyen milyonlarca insan vardır belkide ben amcayı haksız buldum hem bu amcayı ilgilendirmez.😕
Tweet atsa ceza alırdı
Terör tweet i dimi
Aslında herkezin vericeği yanıt şu, bu adamın temsil ettiği zihniyet bugün türkiyenin başında
Beyinsiz denyo.. Bakarsın ama dimi giyince.. Pis kıro..
Git gide arabistana dönüyoruz.
Aynen askim
Serbest niye bırakılıyor bilmiyorum ama yatırıp sikesim gelmiyor değil
en büyük hapishane cahil insanın kafasının içidir şekil A anlatmaya lüzum yok
Zamanında da kapalı Hanımlara saldırı oluyordu biraz da onları paylaşın
Türkiye artık demiyorum Arabistan diyorum ülke artık Araplaşmış
Çünkü bilmiyorum, bu ne biçim soru ceza vermemişler ve bunun nedenini bize mi soruyorsun
Sana mı soracak ne giyeceğini kızın haline bak
Ona ne pk yemek düser
Adalet olmadiği için.
Bu hakki nerden buluyorlar
Bu eksileyenler gerçekten zeka özürlüsü değilse bende bir şey bilmiyorum
@alektamovikmovie kuyruk acilari var
Eline sağlık iyi olmuş
Sapıklara özgürlük, yaşasın adalet (!)
mini giyseydi iyiydi.
Tarafsiz bakilmali askitom.
Ankarada dayisi olsaydi boyle olmazdi
Şu İstanbul sözleşmesi fesh edilmeli nokta.
Allah belasını versin böyle adamların.
Adalet yok adalet yok
De li ri cemmmmmm
Yeni Türkiye tamda bu işte.
Baştakilere sormak lazım.