1 gün boyunca dövüyor en sonda boğazını kesjp sokağa atıyor. Ohh ellerine sağlık milletin karısına sarkmadan önce iki kere düşünürler ibreti alem oldu. Sizc
Evet böylesini hakediyo olabilir ama bana bile yapılsa bu şekilde yapılmasına izin vermezdim hatta dövülmesi bile benim açımdan yanlış. Böyle yapılıp sanalda paylaşınca herkes açısından siz gibi pozitif görülmez belki pskolojik olarak sağlam birisinizdir. Çocukların ne bileyim daha hassas pskolojid meyilli bireylerin bu tür şeyleri görmeleri çok riskli. Islah etmenin yöntemleri bu olmamalı daha çok kanunun göz önünde olmayan kanun nizama göre biseyler yapması gerekiyor. Bir taraftan devlet yapmıyo diyeceksiniz durumları biliyoruz benim yorumum budur.
tek taraflı bakamıyorum bu olaylara bazen bakın altını çiziyorum her kadın için demiyorum ama bazen kadın buna müsade ediyor bunun sinyalini o veriyor o ilerlemesine müsade ediyor.
Kadın istemeyip taciz boyutundaysa iyi yapmış kocası ama kadın müsade verip yakalanınca bana sarktı diyip tüm suçu adama atıp da böyle olduysa da yazıklar olsun o kadına.
Çok sevindim böyle haberleri seviyorum Kimsenin karısına kızına namusuna el uzatmayacaksın özellikle evli kişiler ve istenilmediğin durumda rahatsız edici bir şekilde ısrarcı olmayacaksın Olursan da böyle it gibi geberir gidersin
Ben sağlık personeliyim. Hekimim Benim doğrum olaya can açısından bakmak. Tamam evet haklısınız katılıyorum ama bir canı alma hakkını Yüce Allah kimseye vermemiş.