Esenyurt'ta tartıştığı kadını döverek bayılttı, çevredekileri de tehdit etti! İnsanlar karışmaktan korkuyor mu?

bugün Esenyurt'ta inanılmaz bir olay yaşanmış, videosunu gördüğüm zaman şok oldum.. Dondum!!!

Esenyurt Piri Reis Mahallesi'nde olmuş. İddiaya göre bir kadınla erkek tartışıyormuş. Erkek kadını sokak ortasında döve döve bayıltmış. Kadını minibüse bindirirken etraftaki kişiler "polisi arıyorum, ne yapıyorsunuz" deyince küfür edip tehdit etmiş.

"Yarın sabah da sizin için geleceğim" diye tehdit ediyor. Sonrasında da ortadan uzaklaşmış.

Videoya bakarsanız balkondan sesleniyor millet. Yanlarına inememişler. Sizce millet karışmaktan korkuyor mu? Bir de İstanbul gibi koskoca ve metropol şehirde bu nasıl rahatlık ya? Kanım dondu gerçekten

Videoyu da ekliyorum. Not: videoda küfür vardır.

Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin

Esenyurtta tartıştığı kadını döverek bayılttı, çevredekileri de tehdit etti! İnsanlar karışmaktan korkuyor mu?
Güncellemeler
+1 yıl
video nerede demişsiniz arkadaşlar. ben tarayıcıdan girince görüyorum, uygulamadan gözükmüyordur
Esenyurt'ta tartıştığı kadını döverek bayılttı, çevredekileri de tehdit etti! İnsanlar karışmaktan korkuyor mu?