Hem sosyal fobiliyim hemde kısa boyluyum, çok korkunç bir haystim var, ben ne yapacağım?

Daha 19 yaşındayım bu mallikla beni yerler bitirirler üniversitede. Ben nasıl üniversiteye gidicem? Boyum da kısa 173. Cidden her açıdan ölüyüm ben. Bugün durakta beklerken kadının biri makyaj malzemelerinden birini düşürdü (ne olduğunu bilmiyorum) benim ayağımın dibine düşmüş. Rica etsem verebilir misiniz dedi, bende ayağımın dibindeki şeyi göremedim, çünkü çok stres oldum onu goremicem, kadına karşı rezil olacam, diye çok stres oldum iki saat onu aradım bulamadım. Sonra kadın kalktı kendi aldı. O kadar utandım ki :( daha böyle yaşadığım elli tane olay var, kadın benim canım olduğumu düşündü kesinlikle ama değilim. Ben sadece kadının beni yargılamasından korktuğum için stres yaptım. Gençler o an karşı taraftan utandigim için en kolay işi bile yapamıyorum insanlar benden nefret ediyor. Ben ne yapacağım ya? Bu halde ben hayata atilamam. İnsan içine çıkamam böyle tonla olay oluyor. Hepsi de sosyal fobiden. Daha sipariş verip yemek yiyemiyorum ben. Ben book herifin biriyim. Genetigimde çöp boyumda kisa
Hem sosyal fobiliyim hemde kısa boyluyum, çok korkunç bir haystim var, ben ne yapacağım?