Geliyorlar bı iki hafta bı ay benim evde küçücuk ama diyorumki bahane arıyorum bişi söylüyorum olmuyor ben ne yapayım sizce ne diyeyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBaşkaları kırılmasın diye kendinden ödün verirsen daha çok başına çıkar açık açık tepkini söyle gerçek arkadaşlarsa zaten sana hak verip sözünü dinlerler ama seni kendi eğlencesi için kullanıyorlarsa da zaten onlara ihtiyacın yok. Sert bir şekilde konuşman lazım çok yumuşak olursan seni ezik olarak görüp her istediğini yaptırabileceğini sanar hakkını yedirme kendine güven. Eğer içinden geçeni açık açık söylemezsen ezilirsin sonra çok pişman olursun kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum. evime bu kadar gelmenizden rahatsız oluyorum sürekli gelmenizi istemiyorum işimin gücümüm arasında sizinle ilgilenemiyorum de bunda utanılıp sıkılacak bir şey yok sakın çekinme rahatsız olduğun şeyleri dile getirmen lazım
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl2 hafya 1 ay ne ya insan utanır yani snsnaj
Bence senin iyi niyetini kullanıyorlar Yani
dille getirirsen aranız bozulur ama bozulcaksa bozulsun yani böyle arkadaşlar mı olur Anlayışlı olsalar 2 hafta sende kalmazlardı direk söyğle Şakaya karışık21 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun hani kiraya yardımcı olsunlar
Berbat bir durum ve seni çok iyi anlıyorum beyin tecavüzü resmen. Kovid temaslısi olduğunu bildir veya sürekli bir temizlik falan çıkar ya da her geldiklerinde sağlam işleri yaptır ama sağlam popolarini bir dakika oturtmasinlar iş yapmaya kimse gelmez
15 Yorumla
Soran+1 yılValla yaridmci oluyolar zaten ama ben istemiyorum genel yalnız kalmak istiyorum
Soran+1 yılHabe veriyorlar ya
Soran+1 yılKolay değil valla hadi gelsin bı iki gün kalsın bı ay diyo kız ben ne diyeyim yok ben rahatsız oluyorum falan dedim yani şakaya vurarak yöne anlamadi
+1 yılYanlış anlamayın ama evde çalışmalarm var siz gelince işlerimi bırakıp sizlerle ilgilenmek zorunda kalıyorum ve buda beni oldukça rahatsız ediyor.
Anlayışınız için teşekkür ederim.32 Yorumla
Soran+1 yılBunu onlar düşünemezmi ya
- +1 yıl
Onlar düşünmez çünkü o nesil anlayışsız zopayla sabaha kadar dövülesi nesildir. Anlatacaksın bunu
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
51Cevap
Valla bende tek yaşıyorum apartta asla toplu kimseyi eve çağırımıyorumn zaten küçücük yer öyle ayak kokusu. falan hiç çekemem alışmıştır onlar artık bekar evi gibi
Fakat yanlış anlaşılmasın sadece tek başına gelecekse istediği kadar kalsın10 YorumlaEvine alma, sonuçta kendi evin. Onlar zaten işi iyice abartmışlar. Zilini çaldıkları zaman açma. Veya "benim işim var" de. Ben olsam senin yerine " siz işi iyice abarttınız. artık benim evime gelmeyim" der, geri çevirirdim.
10 Yorumla
+1 yılAçık açık kafa dinlemek istiyorum.
Yalnız kalmak istiyorum. Bu ara misafir ağırlayamam diyebilirsin.40 YorumlaYanlış anlama senin iyi niyetini kullanıyorlar o kadar gelip gidiyorlar kiraya da biseyler atsınlar bunu dile getir eğer kabul etmezlerse sende onları bi daha kabul etmiceğini söyle
20 Yorumlaaçık açık söyle. kaybedecek neyin var? rahatsız olduğun bir asalak arkadaş? kaybetmen daha iyi olur senin için. hatta kaybeden o , kazanan sen olursun. çok takma kafana. seni mutsuz etmesine de izin verme. kim ki o? senden bir fazlası yok. seni rahatsız etme hakkı da yok. herkesin bir özgürlüğü var. teşekkürler..
10 Yorumlaİki hafta, iki ay nedir? O kadar uzun süre misafirlik olmaz. Kafa dağıtmak için geliyorlar ama kafa yoruyorlar. Açıkça söylesen bozulurlar. İma et bari.
10 Yorumla
+1 yılBunlar arkadaşın olduğu için daha doğrusu arkadaşlarsa gerçekten kafamız dağılıyor dediklerinde valla bende pek öyle olmuyor kardesim az aramı versek derdim 😂
10 Yorumla
+1 yılEvet bendede durum boyle bide kiz kardesimle yasiyoruz kardesim abileri ablaları gibi olduklarindan fazla rahatsiz olmuyor ama ben bazen oluyorum bide gelen kız olursa sevgilim ağzıma ediyor
10 Yorumla
+1 yılMüsait olmadığını, hasta olduğunu söyle. Bi aralar hiç beni çağırmayan hep kendi gelen bir arkadaşım vardı en son seferinde müsait olmadığımı söylemiştim kurtuldum bu döngüden.
10 YorumlaEvin varsa ve tek yaşıyorsan evine çöreklenirler bunun bi çözümü yok 😂Kendimden biliyorum tek yaşamıyorum ama tek yasayan arkadaşlarım var Onlarin evine coreklenirdik hep
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 476 cevap paylaştı. Aynı benim gibisin benim de bir arkadaşım geldiğinde gitmek bilmezdi söyleyemiyordum ortak bir arkadaşıma söylettim biraz kırılmış gücenmiş ama yapcak bişey yok.
10 Yorumlane kalp kır ne de yalan söyle
bi süre dışarda görüşelım mı de mesela. evde müsait değilim bu ara de10 Yorumla
+1 yılYakın zamanda görüştüğün birinin korona olduğunu söyle veya açıkça söyle sürekli bendeyiz yarında size gidelim falan filan...
10 Yorumla
+1 yılBende aynı şeyleri yaşıyordum. İşimi bahane ettim. Apartmanda bekar tek ben olduğum içim komşularımın rahatsız olduğunu söyledim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durum bende de oluyor bişey diyemiyorsun, Bi arkadaşım bi kaç gün sende kalıcam diyip 2 buçuk ay kalmıştı ben kirada oturuyorum bişey talep etmedim sonradan öğrendim ki kendi evini kiralayıp gelmiş çok sonra öğrenmiştim
10 YorumlaAynı koşullarda aynı yaşamı yaşıyoruz sizinle ve kpss çalışıyorum küçücük ev deyim tek başına sınav derdi olmayan arkadaslarim sürekli geliyorlar böyle iki gün arayla
15 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim aynen
Soran+1 yılNapcaz
Soran+1 yılGfxsdgjjkkkjjh bnde kpss baslicamda nefes aldırmıyorlar
+1 yılgelecekleri zaman ev müsait değil de başka misafirim var de memleketten dayımlar geldi de bahane çok :)
10 Yorumla
+1 yılGelmeyin habire bıktım sizden biraz kafamı dinleyeyim de. Kırıcı davranacaksın böyle yüzsüz olanlara.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Komşu covid olmuş korkmaya başladım binadaki insanların yüzüne bakıyorum renk yok insanlarda bina korku filmi gibi"
Yaz gönder olay tamam.21 Yorumla- +1 yıl
😂😂 güzel seneryo
Haha 😂aynısını bana yapıyorlar
Evim öğrenci evine döndü resmen 🥴20 Yorumla
+1 yılBir insanın evine en yakının bile olsa sürekli gitmek olmaz.
20 Yorumlaİnsanlar ne der diye düşünmeyi bırak bence sen daha önemlisin
10 Yorumla
+1 yılGelme de uygun değilim de zaten rahatsız olursan belli olur gelmezler.
10 Yorumla
+1 yılEvde olmadığını. Başka davetlilerin olduğunu söyleyebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılOnlar seni ve evini mekan gibi kullanıyor büyük ihtimalle ya memursun ya da hemşire
10 Yorumla
+1 yılerkek arkadaşımla yaşıycam de misss :) yiyosa gelsinler :D
11 Yorumla- +1 yıl
needen yalnız kalmak istiyorsun?
- Aile & Toplum konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılBunu onların yüzüne açık bi şekilde söylemezsen sürekli gelirler insanlar yüzsüzler laftan anlamazlar biraz sert konuşman lazım
023 Yorumla
Soran+1 yılE onları kaybetmek istemiyorum
- +1 yıl
İyide evine gelmelerini istemiyosun bunalıyosun diye bunu dile getiriyosun diye seninle konuşmicaklarsa zaten bırak konuşmasınlar
Soran+1 yılKızlar kırılgan ama yanlış qnlayabiliyorlwr
- +1 yıl
İyide onlar üzülmesin diye sen mi üzülüceksin hep? Kendi hayatını başkaları üzülmesin diye yaşamak var bide kendini düşünerek mutlu olup başkalarını üzmek var sence hangisi?
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Sen dediğimi yap önce kendini düşün bırak milleti düşünmeyi
Soran+1 yılKararsızım aslında biraz
- +1 yıl
Kararsız olucak bişey yok kirasını senin verdiğin evin kararlarınıda sen verirsin güven kendine birazcık
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim ama tek başına zorlanmıyo musun kira elektrik su fatura falan?
Soran+1 yılZorlanıyorum tabi yapacak bişi yok
- +1 yıl
Çalışıyo musun peki ne iş yapıyosun?
Soran+1 yılşu an çalışmıyorum
- +1 yıl
Ee para işini nasıl yapıyosun peki?
Soran+1 yılAy çok meraklı çıktın sbsbbsbs hallediyorum bı sekidle dndn
- +1 yıl
Ee napiyim yardımcı olmak istedim sende ne kızıyosun bee aaa 😂
- +1 yıl
He bu arada kiraya ortak arıyosan gelebilirim 😂
Soran+1 yılParayı ver ama kendin gelme naisl fikir dndj
- +1 yıl
Ahahaha ozaman parayı veririm kiraya ortak olurum haftada bir gün gelir kalırım kabul mu jdjdjd
Soran+1 yılOlabilr bak bu fzzvbjbj
Soran+1 yılBeraber yatmak yok vcc
- +1 yıl
Tamam ozaman nerde yaşıyosun sen? Jdjdkd
Soran+1 yılÖzele gel
+1 yıl8 yılı aşkın tek yaşıyorum. Az bana gelmeyin kafa dağıtacağım diyorum gelmiyorlar. Geleni de yolladığım oldu.
00 YorumlaEvi çok pis tut. İğrensinler o evde oturmaya.. 😄
Çok üzücü bir durum gerçekten de01 Yorumla
Soran+1 yılYokya gider orda burda derler bu kız çok pisti
+1 yılDirek soyle ben olsam soylerdim rahatimi kimse bozamaz🤣
10 YorumlaAçık açık söyle
Bazı yaratiklar hal dilinden anlamaz
Onlarda ancak söz dili işe yarar..00 Yorumla
+1 yılYa şey de halsizim ateşim var korona olabilirim hiç vebal almayayım şimdi de😂😅
10 YorumlaBenim için artık bunaltıcı bence birbirimizi kırmaya da gerek yok biraz bu şekilde görüşmeleri azaltmak istiyorum de
10 Yorumlaİşim var de bi yere gidecemde
13 Yorumla
Soran+1 yılNaskl
+1 yılMüsait olmadığı randevunun olduğunu söyle tabi bu uzun süre böyle gidemez yeni bahaneler bulman lazım ödlflekldos
10 Yorumla
+1 yılhasta olduğunu söyle ya da temizlik yaptığını..
gelmiyorlar..
denendi..01 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim gedil r
+1 yılyalniz kalmak istiyorum de. nebilegim normal dille anlat
10 YorumlaAçıkca söyle diyeceğim ama bizim türk insanı anlamazki insan hallerinden
10 Yorumla
+1 yılAllah kurtarsın o batağa düşen bi çıkamıyor heralde aynı şey bizim arkadaş grubunda da vardı 😂
10 YorumlaCorona oldum karantinadayım de
30 YorumlaBazı durumlarda kısas bir çözüm yolu olabilir.
10 Yorumla
+1 yılAradıklarında evde yokum dersin.
10 YorumlaKeşke benimde arkadaşlarım öyle olsa
10 Yorumlahadi ordan gidin diyerek
10 YorumlaAçma kapıyı calıp calıp gitsinler
10 Yorumla
+1 yılKira iste ozmn giderler
10 Yorumla
+1 yılEğer kırılmayacaklarsa açıkça söyle bence.
10 YorumlaErkek arkadaşım var evde gelmeyin de
10 Yorumla
+1 yılKanka daha büyük eve çık ben öyle yaptım rahatım
11 Yorumla- +1 yıl
Aslında bunların hiçbirine gerek yok. Ben olsam senin yerine, kendi aklımca " niye arkadaşlarım yüzünden istemediğim evde kalayım" derim ve arkadaşlarımı evden kovarım. Sonuçta ev, bir özel yaşam alanıdır ve bunu yapanlar, aslında yaptıklarının " özel yaşam hakkını ihlal" den dolayı suç işlediklerini farketmezler. Ben istenmeyen yere asla gitmem, çünkü ben o kadar gurursuz birisi değilimdir.
Hepsine söyle yanliz kalmak istedigini
10 Yorumla
+1 yılŞakayla karışık durumunu söyle onlar zaten anlarlar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 496 cevap paylaştı. Gece Korkut rıvayetler uydur 😁
10 Yorumla
+1 yılSen kimseye laf edemezsin
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
1 ay misafir edilir mi lan insan? Fazla yumuşak yüzlüsün.
Soran+1 yılÖylemi diyorsun
Soran+1 yılNapcam
- +1 yıl
Ters davran
Gizli Üye(36-45)+1 yılKorona var gelmesinler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık açık söyle valla ben söylüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılyanliz kalmak istedigini sòyle sert l bir dille
10 YorumlaCorona oldum de bu dinem is yapar.
00 Yorumla
+1 yılEvde yokum misafirlerim gelicek falan de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmisafirim ya da akrabam gelicek falan de
111 Yorumla
Soran+1 yılHer gün beni arıyorlar biliyorlar kimin olduğunu
Cevap sahibi+1 yılbiraz hastayim bogazim agriyo korona olabilir de
Soran+1 yılHer seferinde tutarmi bu bahane
Cevap sahibi+1 yılher seferinde farkli bahane bulabilirsin bugun islerim var, halsizim, hastayim vb. ben de ogrenci evimdeyken rahatsiz olurdum surekli birilerinin gelmesinden bi de bazi yuzsuzler kafalarina gore klimayi aciyorlardi kendileri oduyormus gibi.
Cevap sahibi+1 yıltv yi açıp tv izlemeyenler daha neler neler
Soran+1 yılAynen aynen bend edinir oluyorum benim çok yakın arkadaşlarim bide ama içten içe sinir oluyorum napcam bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum seni ya ben deli oluyodum klimayi acmayip kat kat giyiniyordum tasarruf olsun diye. arkadaslarim gelip kokune kadar aciyordu neymis usuyolarmis bak aklima geldi sinirlendim 😂. sen o arkadaslarinin evine misafir olmayi dene bence bi
Soran+1 yılOnlar aile evinde kalıyor yoksa bende giderdim her gün
Cevap sahibi+1 yılgit nolucak davet etsin aileleri. ben size geleyim de ben olsam giderdim
Soran+1 yılYasak var ya o yüzden
Cevap sahibi+1 yılo zaman bahaneleri hazirda tut her zaman 😂
+1 yılCovid19 oldum diyebilirsin
21 Yorumla- +1 yıl
Süreyi uzatmak adına yakın çevrende pozitif çıkan olduğunu. Karantinaya girdiğini birkaç kere tekrarlamalısın. Süreç uzadıkça alternatif ortam arayışına gireceklerdir.
- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Evde tek yaşıyorum, arkadaşlarım kafa dağıtmak için hep bana geliyorlar fakat artık bıktım. Bunu nasıl dile getirebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım