Hayatının en doğru kararını vermişsin. Bu hayat sana ait, yurtdışında eminim daha çok fırsata sahip olacaksın, geleceğe iyi bir yatırım. Benim planlarım da o yönde mezun olduktan sonra.
Galiba ailen seni kendilerine bakman için doğurmuşlar. Yurt dışına geleceğin ve hayatını idam ettirmek için gitmişsin. Bunda nasıl bir bencillik olabilir ki?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ailesini bırakan çok insan var herkes evleniyor ve zaten herkes ailesini bırakacak omur boyu onlarla olamayacağız acı bir gerçek...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya niye takıyorsun ki işini bulmuş hayatını yaşıyorsun çok sıkarlarsa arayınca açmazsın laf sokarsın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bencil değilsin ama ailene para gönder. Ne iş yapıyorsun
Sonuçta ömrünün sonuna kadar ailen ile yaşamayacaksın. Aile derken çocuğun ve eşin değilse tabiki...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim ablamda yurt dışında doktora yaptiktan sonra yaşamaya başladı ailem onun adına gururlanıyir kendisini kurtarıp iyi bir hayat yaşadığı için ablam ayrıyetten benim gelmek içinde yol gösteriyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
En doğru karar. Bırak öyle düşünsünler, sen onları sevmeye ve onlara saygı duymaya devam et.
Nerede karnın doyuyorsa orasidir seni mutlu eden bende 21 senedir yurt dışındakim..
Bence en doğrusunu yapmışsın aileni arayıp sor halini hatrini destek ol yeter bence
Ailen hasta bakıma muhtaç, yalnız, çaresiz mağdur ise evet bencilsin.
Değilse bencil değilsin
Sen haklısın ailen bencil senin kariyerine taş koyuyorlar ayıp ediyorlar
Hayır bencil değilsin kariyerin için bir şeylerden fedakarlık yaptın
ben annemi alır giderim babam kalsın şlfnslfd hakediyor çünkü
Hic alakası yok sana muhtaç değillerse en doğrusunu yapmışsın
Niye bencillik olsun? Ekmeğinin derdindesin. Ailen iş bulduğun için senin adına sevinmeli aksine.
Hangi gence sorsan çoğu aynı şeyi yapardı
Ve bende seni destekliyorum
Aile önemli evet, ama geleceğini düşünmek zorundadasın.
Bencil değilsin aksine ailenin seni desteklemesi gerekiyor
Aileyi dinlemek iyidir ama seninde kendince hayallerin var bilemedim
Aileciyimdir ama söz konusu geleceğin ise gideceksin
En iyini etmişsin.
Bir rehber hazırlasan da biz de istifade etsek :)
Hayır sen haklısın ne demişler doğduğun yer değil doyduğun yer.
Bencil değilsin. Ayaklarımızın üstünde durmak için bazı fedakarlıklar şart.
Herkes kendi hayatını yaşar uzak da olsan aileni ihmal etmedikten sonra sıkıntı yok
Aslında burada bencillik yapan ailen ama farkında değiller
En doğrusunu yapmışsın. Geleceği düşünmek zorundasın.
bencil değilsin, hayatının sonuna kadar ailene bağlı yaşayamazsın.
Ülkemde istemediğimi ve dinlenmediğimi düşünüyorum bende gideceğim.
Hayır çok mantıklı bir karar. Asla bencillik değil.
Hiç birini seçemedim kararsız kaldım yani ben ailemi bırakıp gitmedim ama iyi mi yaptım onu da bilemedim.
bence en iyisini yaptin çalışmayıp evinde ailenle dursaydin her şeyi burnundan getirirlerdi
Hayır, kendince sebeplerin varmış.. Bencil olmazsın.
Zaten ailen aklı başındaysa bu ülkeden ayrıldığın için mutlu olmalı
En iyisini yapmışsın keşke benim de öyle bi arkadaşım olsaydı da ben de gitseydim yaaaa
gitmek istiyorsan illa bir yolu bulunur
Yurt dışında çalışmak için ne yapabiliriz onunla ilgili bence yaz. :)
Hayatının en doğru kararını vermişsin. Bu hayat sana ait, yurtdışında eminim daha çok fırsata sahip olacaksın, geleceğe iyi bir yatırım. Benim planlarım da o yönde mezun olduktan sonra.
Galiba ailen seni kendilerine bakman için doğurmuşlar. Yurt dışına geleceğin ve hayatını idam ettirmek için gitmişsin. Bunda nasıl bir bencillik olabilir ki?
Ailesini bırakan çok insan var herkes evleniyor ve zaten herkes ailesini bırakacak omur boyu onlarla olamayacağız acı bir gerçek...
Ya niye takıyorsun ki işini bulmuş hayatını yaşıyorsun çok sıkarlarsa arayınca açmazsın laf sokarsın
Bencil değilsin ama ailene para gönder. Ne iş yapıyorsun
Şu koşullarda yurtdışına gitmeyenin çok ciddi bir sebebi olması lazım zaten kalmak için
Evet, köküne kadar bencilin tekisin. Aile bırakılmaz.
ben de keşke gelsem oralara, arkadaş olmadan gitmek zor
Hayır asıl oyle dusunen ailen bencil keske bende okusaydım su an bana destek olmayan ailem yuzunden kocama katlanıyor olmazdım, once kendini dusun hep
Ben devlet memuruyum eğer iş varsa bulunduğunuz ülke güzelse ben de memurluktan istifa edip gelmek istiyorum bana özelden mesaj atar mısınız.
Bencilsin diyenler sacmalamis sen onları kafana takma seninde bir baştan kendi ayaklarin üzerinde durman lazim
sen bir bireysin ve yasamak icin kendi kararlarini vermen gerekiyordu.. bence en iyisini yapmissin tebrik ederim
bencil değilsin iyi bile yapıyorsun hepimizin yapması gereken şeylerden biri yurtdışında okumak çalışmak ailenin destek olması lazım
Ay Türk aileleri... Bencil falan değilsin 28 yaşındasın hayatını kurman lazım
En iyisini yapmışsın benim de Fırsatım olsa bir dakika durmam
sen evde otur 😊
Aklı ve imkanı olan durmaz bu ülkede, hayır değilsin
Hayır bencil değilsin kendi hayatını kurmak için ayaklarının üzerinde durmak için oraya gittin
yurt dışına çıkıp dağıtacaksan niye evlendin kocanın yerinde olsam basarım tekmeyi
Bencillik sayılmaz ya. Sonuçta hayatını kazanmaya gidiyorsun.
Bencil değilsin ama diğer bir konu ise ailene yardımın dokundu mu?
Sonuçta ömrünün sonuna kadar ailen ile yaşamayacaksın. Aile derken çocuğun ve eşin değilse tabiki...
Benim ablamda yurt dışında doktora yaptiktan sonra yaşamaya başladı ailem onun adına gururlanıyir kendisini kurtarıp iyi bir hayat yaşadığı için ablam ayrıyetten benim gelmek içinde yol gösteriyor
Çok güzel yapmışsın sen kendi ayaklarının üstünde kalmışsın en iyisi 👍
En iyisini yapmışsın boş ver, aynı hayatı sana yaşatacaklarsa dön yanlarına
Bence Aileni yanına alma şansın varsa kullanmalısın aksi halde bencil olursun
Boş yapiyorlar. Bencil olmak zorundasin.
Hayır, hayatınaa bak en iyisi buu.
Bencillik değil, öyle düşünme
Bende kaçmayı düşünüyorum oraya
Onlar bencil be gülüm sen değil
Sorunu aile ortaminda sordum. Herkes B dedi.
Peki neden aileni bıraktın ama benim oyum 2. Şıktı