Kızlar Bir Adım Öne Ailemi bırakıp yurt dışına gittiğim için bencil bir insan mı oluyorum? (Sayfa 3) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 711 Yapay Zekaya Sor Ailemi bırakıp yurt dışına gittiğim için bencil bir insan mı oluyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
A_S_İ_L Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ailene ne faydan dokundu peki maddi olarak 0 0 Yorumla
çikolatalipuding3 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır kendin için sebeplerin var sonuçta. 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 10b cevap paylaştı. hayır en iyisini yapmışsın 1 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ailen bencilliğin tanımını bilmiyor bence... 0 0 Yorumla
Be_smart Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. aile özlenir yurtdışında çalışırken... zor karar 0 0 Yorumla
iSLaNDBaZaRr Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 558 cevap paylaştı. bence ailen bencil 1 0 Yorumla
Badeolicus Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Bencillikle ne alaka. Beraber ölün mü istiyorlar? 2 0 Yorumla
Isimsizbayan16 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Hayır değilsin turkiye sartlari seni oraya zorladi 0 0 Yorumla
FalanFıstık41 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 475 cevap paylaştı. Hayır deilsin 0 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Ailene ne faydan dokundu peki maddi olarak
Yapabileceğinin en iyisini yapmışsın.
Hayır kendin için sebeplerin var sonuçta.
En iyisini yapmışsın.
Neden bencillik olsun
hayır bee üff. nasıl soru bu?
Bu biraz vicdani bir şey
Değdi mi bari mülteci gibi gittin
hayır en iyisini yapmışsın
Yemişim aileyi keşke bende gidebilsem
Ailen bencilliğin tanımını bilmiyor bence...
Hayatın senin hayatın boş ver
aile özlenir yurtdışında çalışırken... zor karar
bende gitmeyi isterdim yurtdışıa
yapman gerekeni yapmışsın..
hiç takılma..
Hayir en iyisini yapmissin hatta benide gotur 😃
Biraz bencillik yapmışsın, ama olur o kadar...
Nereye gittin hangi ülke
Ne bencilliği be, sizinkiler kafayı yemiş.
bence ailen bencil
Düzenli para yolla en iyi sen olursun
Bencillikle ne alaka. Beraber ölün mü istiyorlar?
Ailenizin rizasi yoksa bencilsiniz.
uçmazsan onlarıda yukarda taşıyamazsın.
Bende bıraktım ailemi Yurtdışına geldim.
Hem hayır hem evet. Nedenlerine bağlı.
Hayır değilsin turkiye sartlari seni oraya zorladi
Hayır deilsin
Haklı sebeplerin olabilir
Hangi ülke
Hayır kesinlikle bencil değilsin
Doğru olanı yapmışsın bence doğru yolldasin 👍
Nerde yasiyosun
Bencil olan ailen
Ne bencili lan?
Hayır
yani kendince sebeplerin varsa niye bencil olasın