AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Aynı nişanlın yarın seni aldattığı veya şiddet gösterdiği zaman hayatından çıkınca şu aldığın karar için yüzlerce kez kendine küfredeceksin.
Bence hata yapmissin... Hersey para degil felsefeni evlenip gecim skintisi yasayip erkek eline bakarken kendi kendine soylersin
Aynen cok dogru bence kadina bakiş acisi deyişmemiş gùya modern dùnya erkegiymişgibi ama nafile
Baban çok hakli. Kendi aklınla değil de onun isteğiyle çıkman çok saçma. Baban yine az demiş, benim evladım olsan baya köpürürdüm.
Benim için mutluluğun daha önemli anladın mı
Elbette mutluluğun daha önemli. Ama kendini "mutluluk" uğruna başkalarına -bu kişi eşin bile olsa- boyun eğmemeni tavsiye edebilmekten başka diyeceğim yok. Hayat senin.
Sen güven kırmışsın bu yüzden tepki alman normal bence. Aldığın tepkiyi yadırgamadım. Bence orada da hata etmişsin iş konusu. O zaman farklı yerde bir iş ara tekrar hem boş kalmazsın hemde mekan değişmiş olur. Laf etmez nişanlım, ailen falan
Bence yanlış yapmışsın. Kendi kararlarını şimdi veremiyorsan, ilerde evlenince daha da kötü olur.
Nişanlım tek maaşla evi nasıl geçindirecek. 50 yıl öncenin kafasıyla konuşuyor
6 milyar aliyor
Alsın 6 bin çok mu bu devirde
Az mı?
Keşke evlenip düğün dernek yapıp öğle işten ayrılsaydın
cocuk olana kadar calis kendi hesabinda para tut ne ailen icin ne kocan icin. kenarina para koy.
İyi hoş da nişanlın da haklı. Hem fake hesaptan konuşmussun hem de numara vermişsin elin adamına. Ben olsam ben de deli olurdum Allah korusun.
Nişanlın varsa neden başka erkeklerle iletişimdesin? Hadi iş yerinde selamlaşmalara bir şey denilmez de sohbet ne alaka!
Baban hakli ben njsanslinin yerinde olsam senle hic ugrasmaz ayrilirdim resmen adami aldatmissin suc ne babsnda ne nisanlinda suc sende
kaltaklık sende, nişanlın seni işten almamalıydı sana tekmeyi basmalıydı. Gitte sadık olmayı öğren kepaze
Saçmalığa bak nişanlın istedi diye işten mi çıktın ya. Peki her ay maaşını sana ödiycek mi nişanlın? Kim olursa olsun saygı duymalıydı başka çözüm aranmalıydı. Üzüldüm adına. Hadi geçmiş olsun.
Odemicek ama destek cikcak
Ailen o kadar haklı ki.. böyle aileye böyle kız inanılır gibi değil
Lan sanki fuhus mu yaotik
Yani ailenin bu kadar bilinçli ve mantıklı olmasının yanında senin böyle yetişmene üzüldüm
Yarın gelirsin buraya o zaman görürüz seni aferin devam et bir de ortalıkta ben zekiyim akıllıyım diye dolanıyorsun
Baban haklı şu an bunu yapan evlenince dışarı çıkarmaz. Aklını başına al canım bu kadar hayatına müdahale etmesine izin verme 🙏
Sana o parayı ya sağlayacak ya başka iş bulup çözüm üretecek teklif sunacaktı yaptığı yanlış onaylamıyorum
Gerçekten yazık. Baban o kadar haklı ki. Bunu ancak aranızdaki ilişki monotona dönünce fark edeceksin.
Çalışmama min izin vermiyor o iste çalışmama mi ayrıca evlenince tazminat alma hakkini da yakmış oldun acaba neden
Başka işe girersin sen de ne iş yapıyorsun normalde?
Kasiyerlik
Mehmet aslatugun çok önemli bir sözünü buraya birakiyimm belki işine yarar... Kadın evinde, üretimden çekilip bütün ikbal istikbalini bir adamın vicdanına, aşkına, samimiyetine, günün sonunda bi gün aklının karışmasına, yanılgılarına bırakmamalı."
kendi istediğini yapmalısın. Senin hayatın ve senin kararların kimse karışamaz.
Kendi ayaklarının üzerinde durmaktan vazgeçme şimdiden adamın laflarına boyun eğersen evlenince işin zor bu senin hayatın kısıtlamaya çalışanla evlilik zor olur.
Çik kadar asgarî ücretle mi kendi ayaklarının üzerinde duracaksın¿
@Karrizmatik para paradır evde otursa onuda alamayacak
Ayaklarının üzerinde durmak için sağlam bir hayat arkadaşı lazım gelir paradan önce.
@Karrizmatik sağlam diye yola çıkıyoruz ilk darbeyi eşten yiyoruz. adama muhtaç olmayı kim niye istesin ki ne malum kadını yolda bırakmayacağı bu devirde herkes aynı olmuş. O yüzden az kazanırım belki ama ben kazanırım kimseye hesap vermem. bşr sorun olursada boşanmaktan korkmam. evlenmeyen insanlar evlilere göre daha mutlu niye acaba eş derdi yok.
Doğru söyledin, ilk darbeyi de son darbeyi de eşten yiyoruz..
www.hurriyet.com.tr/.../aldatan-kadin-sayisi-patladi-7139457
@Karrizmatik internetten haberlere bakıyorken 1 günde kaç kadının şiddet gördüğünü ve öldüğüne de bak sonra yorum yap erkeklerin ne olduğu ortada size asla güven olmaz
Birlikte bakalım;
www.cnnturk.com/.../karisindan-siddet-goren-koca-isyan-etti
www.milliyet.com.tr/.../karisi-oklava-ile-dovup-sokaga-atti-6390406
m.haberturk.com/son-dakika-isparta-da-vahset-bosandigi-esi-oldurdu-parcaladi-yakti-haberler-2846738
@Karrizmatik ayda yılda bir iki vardır. Bu sene kaç tane erkek mağduru kaç tane kadın mağduru olduğunu karşılaştırmaya kalsan 1 günde en az 3 kadın ölüyor şiddeti saymıyorum bile. kadınları görmemezlik gelin sonra bir iki erkek mağdur olunca vay kadın öyle vay böyle siz bu kadarsınız işte. Farklı düşüncelerdeyiz konu uzarda uzar cevap yazmayın lütfen
Dostum tamam kadınlar hep haklı. Şahanesiniz, size güvenimiz tam.
Hadi iyo gexslst..
Sonra da oğlan nişanı atıyormuş, size kızanlar haklı çıkıyormuş. :)
Senin hayatına kim olursa olsun bu kadar müdahale etmesine nasıl izin verirsin? Senin hayatın bu...
Evleneceğin zaman hayatını ortak ediyorsun dostum.
@Karrizmatik Evlenmiş mi, eşi mi? Son ana kadar değil. Ne haddine?
Niyetler belli. Güven yoksa, yola çıkamazsın.
@Karrizmatik Geçelim onu..
Senden de çok güzel geçerler..
@Karrizmatik saygısız, geri kafalı, sen bu beyin özürüyle kime neyi empoze etmeye çalışıyorsun?
Nişanlın niye karışiyor? Bi dur hele gelin ata binmiş ya kısmet demiş şuanda evlenmedigin için istediğini yapabilirsin
Aradaki samimiyeti korusaydin keşke numara vermek sıkıntı
İçindeki aptlliga yorum yaptiriyorsun, o beyni ya taşıma ya da düzgün kullan
Yani ailen haklı nişanlın gir kendini balkondan aşşa at dese atacak mısın?
Şimdi iş bulmak daha zor keşke yapmasaymışsın ama olan olmuş yapacak bir şey yok
Her şey para değil ama her şey senin için nişanlıının istekleri mi?
Yazık ettin kendine. Başkası istiyor diye özellikle iş bulmanın neredeyse imkansızlaştığı bir ortamda işini bırakmak hiç akıllıca olmadı.
nişanlın istiyor diye niye ayrıldın ki? nişanlın karışamaz senin iş hayatına.
Daha hiç bişeyin bence onu dinlememeliydin evlenmeye ayrılan bı sürü kişi var bunu da unutma
Ailen haklı. Yarın nişanlından ayrılır ya da evlenip boşanırsan?
Ailen haklı kocan değil ki
Evlenince karar verirdiniz
Aileniz haklı gibi, nişanlınız için ayrılmasaydınız keşke işinizden.
Nişanlının tutumunu sevmedim gereksiz kıskançlık ve özgüvensizlik
Geçmiş olsun, gelecekte sorunlu bi evlilik seni bekliyor gibi geldi bana
Yanlılarınıza kılıf uyduruyosunuz, yalan yanlış yazmışsın, nişanlının yerinde olsam yüzüne bakmazdım bidaha
Ailen hakli ki sen ne s1k yemeye numarani veriyorsun elin adamina
ahlaksizz teebiyesizzz 😂😂😂😂
Aa o dimi evet evet
😂😂😂😂
Siqiq begense yorumu hahaha
terbiyeli ol lan
Nooo
Bu kafayla o evliliğin mutlu geçeceğine inanıyorsan zaten...
Baban haklı hata etmişsin. Tanımadığın adama numara vermen de ayrı saçma zaten.
Ne sacma isten ayrilman. iyi sokagada cikma erkekler var aman
Bence kadının çalışmasini istememek çok yobaz bi düşünce
kendinizi bunlara yedirmeyin
Baban haklı olgun ol biraz. Nişanlın istedi diye işten çıkmak ne
Sen ne zaman işe başladın ya da hiç bir işte çalıştınmı
Normal sartlarda isten cikman yanlis karar ama guncellemede yazdiklarini cok anlamadim sen bu adamla fake hesaptan falan neden konustun flortlestiniz mi yani?
Soru ayrı güncellemeler apayrı. Güncellemelerde sahte hesap açıp abim yaşındaki adama numaramı verip günlerce konuştum diyosun. Aldatma gibi anlaşılıyor. Nişanlın az bile yapmış. Dua et nişanı atmamış.
calis evli olsan tamma hakli esin calisma ama ailen hakli
"Nisanlim istedi diye isten ayrildim"
Niye? G*rizekaliligini kanitlamak icin mi?
Sizde hic akil, onur, gurur yok mu?
Baban haklı benim de aynı şeyleri söylerdim ama çıktığına göre belli ki sen de çalışmak istemiyorsun
Aptallık etmişin canım. Nişanı atarsa kalırsın ortada git hemen işine geri alsınlar seni
5 senedir atmadık şimdi de atmayız
25 senelik evlilikler bitiyo 5 senelik nişan ne ki. Atıyosun bitiyo evrak işi malı mülkü çoluğu çocuğu bile yok
Aynen öyle sevginin bittigi ilişkiler de sayının bi önemi yok
Aile önemli birgün o seni bosarsa bırakıp giderse ailene donersin degerini bil ailenin dedigini yap pisman olmazsin
Şu boşanma ihtimalini düşünmek yüzünden boşanma artıyor bence insan bu ihtimali düşündüren biriyle yola çıkmasın çıkacaksa arkadaşımızın nişanlısı çıkmalı sahte hesaptan görüşmüş bir başka erkekle bu durumda da karşısındaki insan saçmalamış anormal bir durumla karşılaşınca
Ben diyecegimi dedim
Böyle uzaktan söylemek kolay da, bir nişanlın bir şey digor bi ailen birşey diyor, bir biz birşey diyoruz. Sen neredesin? Senden başka herkesin firkri var bu hikayede
İş bulmak çok zor bu zamanda bence çalışabilirsen eğer bulursan, ayrıca evde canın sıkılır
Nisanlin cahil yobaz birisi anlasilan gecmis olsun.
Ailen haklı bence. Sırf nişanlın öyle istedi diye ekonomik özgürlüğünden feragat etmemeliydin.
Karşında ki adamın niyetini bilemezsin, keşke numaranı vermeseydin ama iş amaçlı mı verrdin birde ne konuşuyordunuz ki?
Sonuçta nişanlı olduğun biri var. İş sorunu bişekilde çözülür.Önemli olan nişanlınla aranın bozulmaması. O yüzden ailen nekadar tepki verse de sen doğru olanı yapmışsın.
Bence kendin nasıl mutluysan öyle devam et ailen ve nişanlın için değil onlar seni öyle istemeli işinden felan cikmana gerek yok veya istemiyorsa da ailenin tepikisini umursama gerek yok
Ya valla büyük konuşmayayım ama nolursa olsun birinin lafıyla işten çıkmazdım