+1 yılBence öncelikle nişanlınla konuşmalısın. Rahatsız olmasının sebebi bir erkekle konuşmuş olmanız mı yoksa abim yaşında dediğin kişinin kendisinden mi rahatsızlık duymuş? Durumu detaylı bilmeden yorum yapmak yanlış olur çünkü o kişiyle aranızdaki sohbet hangi mecrada ve hangi konu üzerine oldu önemli olan bu. Sizden büyük olması sizden bir beklentisi olabileceği gerçeğini değiştirmiyor.
Hepsi sizin iyiliğinizi düşünse de önemli olan sizin ne istediğiniz. Benim görüşüm bir kadının muhakkak ekonomik özgürlüğünü elinde tutması gerektiği yönünde ki nişanlınız bir erkekle değil de o kişiyle konuşmanızı sorun ettiyse yeniden bir işe girmenizi tavsiye ederim. Evlenseniz bile ekonomimiz tek maaşla (zengin değilse) ev geçindirmeye müsaade edecek durumda değil maalesef bu yüzden nişanlınızla güzelce konuşabilirseniz çıkar yol bulabileceğinizi düşünüyorum.
Yine kendi hayatınız hakkında karar vermesi gereken sizsiniz ama nişanlınız tamamen 'çalışmanıza' karşıysa, zor gelse de ilişkinizi gözden geçirmelisiniz bence. Çünkü ben bir insanın ekonomik özgürlüğünü kısıtlamakta iyi niyet göremiyorum. Tabii ki ilişkinizin iç yüzünü bilemem ama kıskançlık bu denli ileri seviyedeyse, kısıtlama noktasındaysa arkasında sevgi olduğunu da düşünemiyorum.46 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle teşekkürler. Adamla konuşmam ne yazık ki onu haklı çıkarıyor numara verdim evden giriş çıkış saatimi söyledim ama abi diyerek konuştum oda bunu gördü haklı olarak o kimse ona böyle şeyler yazdin dedi
- +1 yıl
O zaman haklı çıkarmak değil direkt olarak bir miktar haklı, sizden şüphe duymasa bile durumdan rahatsız olması çok normal. Bence yeni bir iş bulursanız (şu dönemde zor olsa da) ailenizle de aranız düzelecektir, zaten iş aradığınızı söylerseniz üzerinize de gelmeyebilirler. Nişanlınıza da yaptığınız şeyin çok doğru olmadığını ama kötü bir niyetiniz de olmadığını, bir işe de girmeniz gerektiğini açıklarsanız bu işin içinden sıyrılabilirsiniz bence.
Çözülebilecek bir mesele, lütfen sıkmayın tatlı canınızı :)
Soran+1 yılIşe girme ben yardımcı olcam diyo benim de var biraz birikimim ben dedim ki gerek yok bulurum oda girme diyo
- +1 yıl
Siz çalışmak istiyor musunuz? Size destek olabileceği kadar maddi gücü var mı? Ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz?
Soran+1 yılÇalışmak bende istemiorum bu yaz evlencez evimiz kendimize ait olcak maaşı da yeterli
- +1 yıl
Eğer babanızın bu durumdan çok rahatsız olduğunu söylüyorsanız evlenirken tatsızlık olmaz mı? Eğer engel olacağını düşünmüyorsanız bir süre daha söylenmelerine katlanın veya çalısmak istemediğinizi belirtin sadece. Veya iş aradığınızı ama henüz bulamadığınızı söyleyerek oyalayın :) eğer sorun olacaksa da nişanlınıza ailenizin bu durumu onaylamadığını ve evlenene kadar bile olsa çalışmanız gerektiğini söyleyin, sizi seven birinin ailenizle aranızın bozulmamasını isteyeceğine inanıyorum, çalışmanızı istemese bile ailenizle sorun yaşamak istemediğinizi ve bunun huzursuzluk çıkarttığını söylediğinizde anlayışla karşılamalı bu durumu.
Savaşınızda başarılar dilerim :))
En İyi Cevaplar
+1 yılcanımsın kızım sen. İşim olacak da adam dedi diye işten çıkacağım. Kolay mı lan bu devirde iş bulmak. Maaşım güzelse, çalışma ortamımdan memnunsam feriştahı gelse işimden çıkmam. Ne kadar da kolay harcıyorsunuz her şeyi. Çalışmayacak kadın arıyorsa gitsin ilkokul mezunu bulsun.
161 Yorumla- +1 yıl
Genel olarak fikrime katılıyorum ama keşke ilkokul mezunu arkadaşlar çalışmıyor gibi bir izlenim bırakmasaydın bence🙃
+1 yılMesele zaten para değil asıl mesele bu adamın senin üzerinde hakimiyet kurması buna izin verme ya! Baban ne kadar haklı kendi isteğinle çıksan neyse de bi elin oğlu dediği için işini bırakmak ne kadar mantıksızca bi hareket. Daha evlenmeden ipleri onun eline vermişsin yazık
92 Yorumla- +1 yıl
@_Maria___ 🤗🥰🥰❤
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşındaki insana da bağlı, bilemiyoruz biraz. Şimdi adam gibi adamsa, yaptığın on numara hareket. Yok değilse yarı yolda bırakıcaksa aileme mahcup olursun, kaldı ki ailende az anlayış gösterebilir. Tek orası mı kaldı? Başka işyeri yok mu? Mesleğin neyse başka yerde de icra edebilirsin. Ama günümüzde güven diye birşey olmadığı için baştan huzursuzluk çıkması ileriye yansıyabiliyor. Sana önerim nişanlı olduğun kişiye karşı güvenindir. Aile ne yaparsa yapsın atamaz, satamaz. Küpçü dükkanı misali😊, başka yerde iş arayabilirsin bence. Ancak yinede tam anlamda kendini bırak demiyorum. Seninde sınırların olmalıdır. Onları yavaş yavaş karşı tarafa empoze etmen.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Şöyle düşün sevmeyen bir insan zaten her şekilde aldatır ama bir insanın hayatına bu kadar müdahale etmenin doğru olmadığını düşünüyorum Ben kim olursa olsun yarın bir gün Evliliğine sonra ne olduğunda ekonomik gücün olmazsa hayatına yön veremezsin mutsuz bir evliliği çekmek zorunda kalırsın artık çocukların da olmuştur ailenle seni geri istemez ve boşandığında çocuklarına bakacak gücünde olmadığı için boşanamazsın hayatta her şey para mı değil mi tartışılır ama aşkta karın doyurmuyor yarın bir gün evlendiğinde insanlar rahat bir yaşantı sürerken Sen ay sonunu getirebilmek adına bir şeylerden kısdığında bu seni zamanla mutsuzluğa edecektir En azından çocukluk arkadaşlarının çocukları en iyi okullarda okuyor ken Sen çocuğuna iyi bir eğitim verebilmek için bir şekilde kendi ihtiyaçlarından kısacaksın çok sevdiğim bir şeyi alamayacaksın mesela o ay çok beğendiğim bir kazağı. Ailen söylediklerinde sonuna kadar haklı bir erkek sevdiğine güvenmiyorsa Demek ki ona sevgisini ilgisini yeterince vermiyordur ki o iliskide yolunda gitmeyen bir şeyler vardır ki kız da kendince iliskisinde Bekleyip de bulamadıklarını bir başkasında arıyordur. Birisinin hayatına onu yapma bunu etme diye müdahale etmeden önce acaba Ben ne yapıyorum da bu bunları yapıyor diye düşünmeli insan. Ve şunu unutma ki sen bu dünyaya gelmiş Kendi zevkleri ve ihtiyaçları olan kendi ilgili alanları olan bir bireysin ve kimsenin seni kölesi gibi kullanmasına izin verme ekonomik özgürlüğünü eline almadığın sürece insanların seni ezmesine mahkum olursun ve hiç kimseye Hayat Benim hayatım diyemezsin Bu yüzden bence çok yanlış yapmışsın günümüzde kadınların da tabii ki erkek arkadaşları olabilir erkeklerinde kadın arkadaşları olabilir ama bu insanın içi ile alakalıdır Benim eşimin çok fazla kız arkadaşı vardı keza Benim de çok fazla erkek arkadaşım vardır ama bana Onlarla niye görüşüyorsun asla demez çünkü bana güveni sonsuzdur Eğer ki ilişkide yürümeyen bir şey olursa ben o ilişkideki eksiklerimi bir başkasında arayana kadar giderim eşimle konuşuyorum ve düzeltmesini isterim olmuyorsa da yolumuza bakacağımzı söylerim En azından aldatana kadar yapılması gereken budur Ama tekrar söylüyorum evleniyorum ya da nişanlıyım diye Hiçbir şekilde erkek arkadaşın ya da nişanlının istemediği arkadaşlarınla görüşmeyecek değilsin çünkü Nişanlın yokken yanında onlar vardı. Nişanlının istemediği şeyleri onun gözüne hoş görünmek için yaptığın sürece bu kendinden ödün vermeyen onu ve Cicim ayları geçip geçimi ayları başladığında bu durum artist artist mi ara sebep olur ve sürekli evin içerideki tartışmalar zamanda geçimsizliğe dönüşür Çünkü sen artık bir yerden sonra sıkılırsın Senin yüzünden tüm da yapamıyorum bak o yapabiliyorken ben niye yapamıyorum olur. Unutma ki sen Ayakları Üstünde durabilen sağlam bir kadınsın hiçbir erkeğin oyuncağı ya da kölesi değilsin ve Keşke İşi bırakmasaydın. Ben en ufacık bir şeyden böyle kıskançlık çıkaracak bir Nişanlım varsa eğer nişanlıma bırakır yine de ekonomik özgürlüğünü bırakmazdım çünkü bu hayatta nişanlı da gelir geçer evliliklerde biter başına bir şey gelip insanlar öbür dünyaya da gider ama baki olan tek şey senin hayat mücadelenin hep tek başına olduğudur Annen ve baban Birgün bu dünyadan Gidecek Kaldı ki evlendiğin zaman Evlendiğin Adam da belki Zamanı gelince gidecek paran bile olsa yine de yalnız kalacaksın ve Önemli olan bu yalnızlığında hayatta ne kadar kalabildiğiindir Bunun için de iki önemli şey var Birincisi para ve ikincisi de tüm zorlukların karşısında cesurca göğüs gerebilmek.
Ve şu hayatta başına bir şey geldiğinde emin ol ki en yakın arkadaşlarım bile yanında olmaz seni ayakta tutacak şey yine kendinsin ve bu yüzden hiçbir şekilde ekonomik özgürlüğünü bir erkek için kaybetme. Yolun açık olsun.20 YorumlaEvli değilsin, bir şey değilsin. Olsan da fark etmez. Aileni hiçe saymayı nasıl doğru bir fikir gibi söyleyebiliyorsun. Kaldı ki karşındaki gerçekten doğru insan olsa senin için, elbette rahatsız olabilir ancak bu şekilde yansıtmaz. Sana güzel bir dil ile belirtir rahatsız olduğunu ve madem o kadar rahatsız ve çıkmanı istiyor o zaman beyefendi zamanından biraz ayırıp sana yeni bir iş bakar mesela. Halleder, ayarlar, senin rahat hissetmeni ve çalışmanı sağlar. Hangi devirdeyiz, gencecik kızsın. Kendini geliştirmek ve kendi kazancını sağlamak peşinde koşman lazım senin, başka şeyler değil. Fedakarlığı, aşkı böyle şeylerle ölçülendirip bir de sıradanlaştırmayın daha fazla ya. Bir erkek bu denli nasıl yönetebiliyor ki seni? Aileniz yapsa aynı baskıyı kıyamet kopuyor yok boğuluyorum, yok evden kaçacağım yok bilmem ne... Kendinden ödün vermemelisin asla. Seni geliştirecek insanlar al hayatına. Böyle bir sevgi de yok, inan bana. Sevgi, sevdiği insanı böyle başkalarına ne yapmalıyım sorusunu yanıltacak dereceye getiriyorsa zaten, sevgi değildir😌 Kimsenin kölesi değilsin, şimdi böyle olan evlenince muhtaç muamelesinden kaçınmaz. İyi ol, sağlıklı düşün🌸
30 YorumlaSimdi sen evleniceksin yuvani kurucaksin ayni zamandada is yerinde is ortamında bulunan kisiye numarani verdin is konusmak icin , sahte hesap nicin actin orayı anlayamadim? Esin olacak kisi adama numara verdin diye onunla konusyorsun diye bir anlik endiseye kapildi cunku hem cinsine guven duymuyordu cunku erkek olduğu halde erkeklerin cogunun guvenilmez oldugunu biliyordu ustelik adamla olan muhabbetinizi bilmeden onyargilariyla hareket edip.. Onun onyargilari sebebiyle isten cikman hos olmamis.. Zaten sen esine yanlislik olsun diye numarani vermemissin.. Evlenmeden sevgilimiz olmadsn once , birbirini anlayabilmeli insan herkes kendi hatasini giderebilmeli , cozebilmeli onyargisiz ve tarafsiz.. Tum insanlar olarak bunu yaparsak inanin rahatlamis bicimde bakacagiz etrafimiza patlamaya hazır bomba gibi cogumuz.. Evlilik yalnızca beyaz gelinlik siyah takim elbise degil ayni zamanda bas koyulan yastigin huzun degil sevgi kokmasidir.. Kim olursa olsun bekari yeni ayrilmisi hastasi saglami herkes insan olarak kendi eksikliklerini bilmeli ve cozmeli..
00 Yorumla
+1 yılDurum karışık ben önce iş konusunda farklı bir durum düşünmüştüm nişanlının güveni kırılmış numara verme eve gelip gitme saatlerini başka şekilde başka insanlardan öğrendiği için senden duysa izin verirdi bak hayatta baban dahil kimseye güvenme etrafı görüyorsun ve babana laf verme onun yüzüne çıktı etti sen bu adamı seviyorsan benimde isteğimdi çok yorulmuytuk ben mutluyum su tarz şeyleri karşı tarafa yedid seni daha nişanlıyken baban emanet olarak görmüş bu şekilde konuşuyor çok değer verdiğini düşünmüyorum sevdiğin insanı gerçekten eş olarak seviyorsan onunla düzgünce konuş herşeyin bir mantıklı açıklaması var anlattığına göre sakin gibi biri bir iki ay onun güvenini kazan sonra onunla şöyle bir teklif sun hayatta beraber yaşayacaz ve ben gelecekteki evime destek olmak için çalışmam gerek istersen senin sevebileceğin bir iş bulabilirz de ona bir iki işyeri seçeneği sun erkek kız kaç kişi çalışıyo kaçı evli araştır nişanlının güvenini artırır sana olan çünkü iş özelini paylaşmış oluyorsun o zaman tekrar çalışman için ikna olur
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 675 cevap paylaştı. Akıl vermek gibi olmasın da böylesine durumlarda bence eşini düşünüp hani empati kurup doğru adımlar atman gerek burada işinden ayrılmak gerekti bu defa öyle olsun hani ilişkiniz zedeleneceğine işten çıkmak en doğrusu oldu bunu baban düşünemez belki ama sen düşün, sonuçta eşin senin bu işin yüzünden hep bir kuruntuyla uyanacak her sabah, bunu ona yapma, bekle başka bir iş bulmaya çalış sağlık olsun diye düşün derim, ben olsam bu durumda yine eşimin keyfi kaçmasın diye bu yönde adımlar atardım bir şekilde.
14 Yorumla
Soran+1 yılBeni anladığın için teşekkür ederim
Soran+1 yılBen gercekren sevdiğim için göze aldım kim yapar bunu? Oda benim için daha önce çok fedakarlık yaptı
+1 yılBaban sonuna kadar haklı. Adam dışarda bakkaldan kıskansa sokağa mı çıkmayacaksın. Yuva kurucaz laflarının sonu maalesef her seferinde yuva kurmakla sonuçlanmıyor. Sonuçlansa bile daha olmamış yuva üzerinden bir adamın lafıyla iş bırakılıp maddi güç terk edilmez. Kusura bakma ama omurgasız bir tavır bu. Kendi duruşun yok senin. Hâlâ onu mu dinliyim bunu mu arada kaldım diyorsun. Kendi düşüncelerin niye yok? Niye söz dinlemekten ibaret sanıyorsun hayatı? Kendi iraden, beynin, gücün, duruşun yok mu?
65 Yorumla
Soran+1 yılVar allaha şükür işe de kendi isteğimle girdim zaten ama bende hatalayım adama numara verdim oda bunu gördü yanlış anladi
- +1 yıl
Niye verdin numaranı? Hadi bir hata yaptın verdin numaranı değiştirir adamla da muhatap olmazsın olur biter. Kendi ekonomik özgürlüğünden hem de düğün üstü vazgeçmen yanlış.
Soran+1 yılO iş yerine hergun gidip o adamla karsilasacakktim sen nişanlı olan aynı durumda için rahat eder mi biraz mantıklı ol
- +1 yıl
Niye etmesin? Adam sapık mı? Bir tacizini mi gördün? Hayır gördüysen niye numaranı veriyosun. Mantık sorarken kendi mantığını bir sorgula. Sen nişanlı olmayı tüm ömrünce bekledin galiba ne kadar büyütmüşsün gözünde
Aile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. Ben anlamadım şimdi, sen neden sahte hesap açıp iş yerinden bir adamla konuştun? Bu ayrı bir konu.
İşten ayrılma konusu ise çok anlamsız. Nişanlın ya da eşin böyle bir şeye karar veremez, sen de onu dinlemek zorunda değilsin. Hata yapmışsın.
Ayrıca bu kadar kıskanç bir adamla hayat geçermi? İyi düşün.
Not : Benim nişanlım ya da sevgilim gizli hesaptan bir adamla konuşsaydı işini değiştirmesini söylemezdim. Bunu neden yaptığını sorardım, eğer mantılı bir cevap vermediğini ya da yalan söylediğini düşüseydim onu hayatımdan çıkarırdım, ya da sadece fuckbuddy olarak devam ederdim ilişkiye.20 Yorumla
+1 yılVala eşim, nişanlım çalışmamı istemiyor diye, öyle kolay kolay vaz geçmem.
Ben saçımı süpürge edim, o kadar okuyup çabalıyayım, sen sırf kendi hükmünü veresin diye sevdiğim işten öyle kolay kolay vazgeçmem. Önce benim bir cihan harbi yaşamalı, zafer öyle kolay kazanılmaz, kazanılmamalı da. Ya o kazanır ya da ben asla berabere bitmez sonuç...
20 Yorumla
+1 yılBu konu hakkında sizden yaşça küçük birisi olarak yorum yapmam ne kadar doğru bilmiyorum fakat nişanlı olduğunuz kişi size değer veriyor ise, yaptığınız işe saygı duymalı. Hür iradeniz ile kendi kararlarınızı kendiniz verebilirsiniz. Bir başkası sizin hakkınızda görüş belirtebilir ve eleştiri yapabilir fakat hayatınız üzerinde söz sahibi olma hakkına erişemez. Nişanlınızın bu isteğinin sebebini sorarak başlayınız konuşmaya. Daha sonrasında ise nişanlınıza, işinizi sevdiğinizi ve orada çalışmaktan eğer mutluluk duyuyorsanız bunu belirtmeniz daha sağlıklı olacaktır.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOrtada belli ki alenen bir kıskanma yoktur. Bu hâlde delikanlı da kendine göre çözüm üretmiş. El âlem, toplum, elin adamı, sizin hiç iyi niyetinizi dinler mi? Emin olun siz iyi niyetli olsanız dahî o vatandaş iyi niyetli değildi ve nişanlınız da dua edin ki böyle bir hususu işten ayrılmanız şekliyle çözümlemiş, daha fena da olabilirdi.
Allah hakkınızda hayırlısını versin, hep derim; kadınların çalışma ortamı çok mühimdir, rahar edebileceğiniz bir iş edinmeniz, yuvanızda mutlu olmanız dileğiyle. Bir daha da münasebetlerinizde tedbirli olursunuz inşaAllah.10 Yorumla şimdi değil ama canın bir şey yapmak istediğinde veya bir şey almak istediğinde utana sıkıla para isteyeceğin zaman anlayacaksın ne yaptığını. Şimdilik kendi birikimin var olmasa baban var ama yarın işler değişince anlayacaksın buradaki insanların ne demek istediğini. İyi günlerde her şey güzel kötü günlerde bu destek meselesinin nasıl bir silaha dönüşeceğini göreceksin istediğimi yap para vereyim modu olacak büyük ihtimal. Hiçbir şey için geç değil yerinde olsam sorup soruşturur başka bir iş yerinde yeni bir iş bulmaya çalışırım
00 YorumlaSen o adama abi diyorsundur ama adam sana başka gözle bakıyor olabilir, bazı erkekler iş yerlerinde kadınlara yakınlaşmaya çalışıyor belki nişanlın o durumu sezdi ve doğru olanı da yapmış olabilir bence sonuçta nişanlın yakında evleneceksiniz arada kalıp sorun yaratmaya gerek yok. Ailene iş yerinde bi kişi bana biraz yakın davranıyordu numaram falan var nişanlım ondan rahatsız olmuş diyebilirsin yani. Erkeği en iyi erkek tanır ve neler yapabileceğini daha iyi bilir. Adamın niyetini sezmiş olabilir bazı yav*aklar çok var iş yerlerindeki kadınla asılan çok duydum. Herşey para değil önemli olan sevgi, sadakat ve güven. Dert etme bence dediklerim gibiyse doğru olanı yapmışsın.
Bazıları iş haricinde arar, bazıları işi bahane ederek sanki iş için arıyor gibi yaparak konuşmaya çalışır. Ailene de bende ileride işten çıkmayı düşünüyordum, evlenince zor olur ev işleri yemek vs. diye konuşarak yumuşatabilirsin.00 Yorumla
+1 yılBence kadın veya erkek birbirine böyle güvensiz davranmamalı. O senı tanıdığında veya nişanlandığında sen çalışan bir kadındın ve senı öyle kabul etti. Senı elde ettikçe değiştirmeye çalışması “bana göre” özgüvensizlik ve saygısızlıktır. Anca Büyük bişey gelir başına , mobing uygulanır vs yine de sana “istersen çık şimdilik sonra istersen daha iyi bir iş ararız sana” der anlarım.
Sırf sana karşı saçma bir kıskançlıktan dolayı işten çıkmanı istmeiş ve sen de kabul etmişsin. Bu tarz isteklere karşı boyun eğersen bir zaman sonra sende psıkolojik bunalıma yol açar. Herşeyden soyutlanırsın. Haberin ola00 YorumlaAile & Toplum konusunda 569 cevap paylaştı. Ailen hakli. Adamin sana guvenmemesi onun sorunu. Madem guvenilmez biriyim niye benimle nisanlandin , de. Bunun bir sonu yok ki. Bugun isten cikarsin bir adamla konustun diye , yarin komsu bir sey der obur gun pazara gidersin. Adama bunlar da batar evden cikma der. Ne bu hapishaneye mi dustuk , hangi sucu isledik de hapise dustuk?
Nisanlin sevmeyi , guvenmeyi bilmiyor bence. Bu saate okuyup edip is sahibi olduysan bu senin ailene odedigin borctur ayni zamanda. Cunku dersin bu saate kadar verdiginiz emeklerin karsiligi olarak bakin parami kazaniyorum , ayaklarimin uzerinde duruyorum. Ama sen ailenin emekleri yerine nisanlini koyuyorsun. Ustelik bu adamin yarin yaninda olacagi da belli degil. Dursa bile surekli onun eline bakacaksin. Asla emekli olamayacaksin cunku hep ev hanimi olarak kalip , surekli eve hizmet etmek zorunda kalacaksin. Bence yol yakinken de ki ben calisacagim , sen calisan kadin istemiyorsan ona gore birini bul. Sevgi fedakarliktir. Guvenmek zorundasin de.00 Yorumla
+1 yılÖyle bir şey mi var? Herkes karşısındakine saygı duyacak o seni eve kapatmaya çalışıyor özgürlüğünü elinden alıyor uyan şu an aşk dediğin şey evlendikten sonra zindana dönüşücek kalbinle değil mantığın la düşün dostum. Hayatını bitirme sen bir bireysin. Evlendikten sonra 2 3 çocuk sonra zaten hayat diye bir şey kalmayacak. Kilo alacaksın her şey çocuk olacak kendine vakit ayıramayacaksın vsvs sonra o gidip başka kandinlarla hayatını gününü gün 3decek sakın ipleri bu kadar eline verme. konuş fikirlerini şöyle ben boyleyim de
53 Yorumla- +1 yıl
En en en mantıklı yorum sizinki. Gerçekten Türkiye de böyle düşünen insanların olduğunu görünce cok mutlu oluyorum
- +1 yıl
Öyle ama hayatını zindan edecek insanlardan uzak dur hayat güzel berbat etme kendi ayaklarının üstünde birşeyler başar
+1 yılAilen haklı. Düğün üzeri tüm yükü onlara yüklemiş oluyorsun, aynı zamanda küçücük bir hadiseden bile bu kadar kolay kendi ekonomik özgürlüğünü feda etmiş oluyorsun. Hadi adamdan rahatsız oldu nişanlın ok. Gösterir kendisini adama, gerekirse göz dağı verir, sen de numaranı değiştirir ya da sadece adamı engellersin. İş yerinde de konuşmazsın olur biter. Bu yüzden iş bırakmak aptallık net
50 Yorumla
+1 yılHayatta kim olursa olsun kimsenin seni kısıtlamasına, istediğini yaptırmasına izin verme. Ailende olsa kocanda. Kendi ayakların üstünde durmalısın ve kendini savunmalısın. İnsanlar fikir verebilir ama son karar senin olmalı. Ve bence sevgilinin sözüyle işinden çıkmak bana göre yanlış. Benim sevgilim bana böyle bişey dese bana güvenmiyor derdim.
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBabanızın tavrını yanlış buluyorum , biraz borcum var dediğin miktar ne kadar bilemem ama , bu gün işin gücün olmadığında babanın bakma mükellefiyetindesin , bu mükellef esas itibariyle çalışman gerekmiyor zaten. Çalışmak sadece senin keyfiyetin , bunun için babanın kızması iyi değil. Haliyle nişanlın haklı. Süt leke götürmüyor. Bir çok birliktelikle bu tür durumlar yaşanır. Bu sebepten sadece sana değil tüm insanlara tavsiyem. İlişkilerinizde şeffaf ve yalandan uzak olunmasıdır.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen yanlış yaptım yalan söylemekle yoksa benim nişanlım geri kafalı değil bana çalışma etme demez. Ileri görüşlü. Ben bağlama çalıyorum bana onu ilerlet videolar atalım demez geri kafali olsa. Borcum da telefon almıştım onun borcu bide lazere gidiyorum
- +1 yıl
Son guncellemendede hak veriyorum sonuna kadar.
- +1 yıl
Anladım , siz nişanlınızı dinleyin babanıza karşıda sabırlı olun. Sanırım başka yapacak birşey yok.
+1 yılDayanamıyorum olayı nedir abi dayanamayıp eline silah alıp milleti mi vuracaksın nedir yani dayanamamaj? Nedir? Baban karşı çıkmış gönül koymuş normal olan şeyler sen bunun neyine dayanamadın? Seni sokağa mı attılar çırılçıplak soyup eşşeğın üstünde ters mi oturttular naptılar ki dayanamıyorsun
13 Yorumla- +1 yıl
Bu abi dediğim abim gibi sözlerinin de arkasında her zaman sağlam bir pştluk vardır. Abi dedim numaramı verdim 😓 niye? Sana telefon abiliği mi yapcak telefondan abilik mi yapacak? İş arkadaşımdır telefon numaralarımızın birbirimizde olması normal dersin de abbii dediğim adamdı... Heeeeee
Biz bu ülkede kendi kızına komşusuna hallenen insanların hiç görmediğimiz için abim gibi dediğiniz anda bir boklar yemediğinize ebsulutli ikna oluveriyoruz
Soran+1 yılSenin zorun ne ya
- +1 yıl
Gerçekler battı mı?
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir konuda sana inannmayan adam içinn miii işten çıktınn?
Size güvenmiyorsaa ve adına kıskançlık diyorsa düşünmen lazım ilerde neler olabilir diye?
Kendi kararlarını kendin verebilecek yaştasınn..
Kendini biliyorsaan yaptığın yanlış bir sey yoksaaa işten çıkmamalıydınızz nişanlınızın size güvenmesi ve inanması lazımdı.. Biraz daha bekleyip evlenincee işten çıkıp tazminatta alabilirdiniz bilemiyorum sağlıklı bir ilişki göremedim..11 Yorumla
Soran+1 yılBenim hatam var adama numara verdim oda bunu gordu
+1 yılbabana söyle sonuçta evleneceğim adam onun. fikirlerinj nasil önemsemem de.. bana bakacak olan o evlendikten sonra de... e bu onu yapıyorsa bende onun için fedakarlık yapıyorum de... umarım pişman olmazsin... ailende biraz sanki denden faydalanıyor da nişanlın için bırakınca biraz parasız kalmışlar gibi geldi bana
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo babam emekli maaşı da yetiyor
- +1 yıl
şimdiden kendini ezdirme her dediğin yapma demis galiba.. neyse pişman olma.. calissin baksin sana eşin işi ne
+1 yılŞu zamanda işsizlik tavan yapmış azıcık sabredebemedi mi kusura bakma ama ailen haklı şimdi zor iş bulacaksın ama o sen Çalışmıyorsun diye sana yüklenecek çünkü düğününüz var borcunuz var... emin ol o işten çıkardı ama borcun ailene kalacak... İş dediğin keyfi bişey değildir öyle kıskançlıkla yürüyemezsin işi başka işe girdiğinde de aynı sorunu yaşayacaksanız üstelik bence hiç sağlıklı bir bakış açısı değil valla ben bile sınır oldum.
06 Yorumla
Soran+1 yılBorç aileme kalmicak yine caliscam ama şu an zamanı degil
- +1 yıl
Ne zaman , zamanı gelecdk peki bir fikrin var mı? Kusura bakma ama boşuna kendini ateşe atmışsın seni düşünen adam bunu yapmaz böyle bir adamda bu normal karşılanabilecek bir kıskançlık değil...
Soran+1 yılSenin nişanlım iş yerinde birisiyle senden habersiz konuşup numarasını verse hala için rahat onu oraya gönderir miydin bunun cevabını ver anlarrsın
- +1 yıl
Bikere habersiz ise o benim hatamdır ama bana güveniyorsa gelir adamı tanımak için bir şans verir belki gerçekten benim dediğim gibi ortada kıskanılacak bir durum yoktur he kıskanılacak bir durum olursa bunu seni zora sokmadan yapması gerekiyor birde benim anlamadığım senin ailenin buna kızacağı bellıymış oldu ki nişanlını dinledin neden bu saçmalığı ailene anlatma ihtiyacı hissettin yani sen kendin de arada kalmak için yer aramışsın kimse işten bu yüzden çıkmanı alkışlamazdı şu an beni empatiye sevk etmek için kendince bir açıklama yapıyorsun kardeşim ama neresinden tutarsan tut mantıksız
Soran+1 yılKendimi haklı cikarmaya calismiyorum ne düşünürsen düşün senin düşüncen. Aileme ikimiz beraber yansitttik işin içinden çıkamadık çünkü
- +1 yıl
O zaman babam üzerime geliyor deme bence sen bunu kendin istemişsin yanlış anlama bende nişanlıyım şu an o açıdan bakıyorım bizde çok sorun yaşıyoruz ama bunu aileme yansıtmak nişanlımı kötü göstermekten başka bişey değil benim açımdan Hadi bir cahillik edip işten çıktın ama bu sınırı koyamayan sensin kardeşim baban damadım kıskanmış helal olsun işsiz bıraktı bizim kızı demezdi yani öyle bir baba var mı oda şüpheli
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha evlenmeden ipleri onun üzerine tamamen verdin artık geçmiş olsun ileride çalışma da der, kız arkadaşlarınla görüşme de der, der de der. Bu zamanda iş bulmak kolay mı? Nişanlın dedi diye iş bırakılır mı? Çok zengin olsa baban da bir şey demezdi. Neyse ayvayı yedin sen, az bir zaman sonra aşk da kalmaz hoş geldin sıkıcı hayat.
11 Yorumla- +1 yıl
Şu an babanın sorumluluğundasın, sevgililerin %80'i ayrılıyor, nişanlı olman bir şey değiştirmez ayrılmayacağınız ne malum. İşsiz bekar olarak evlenmen epey ileri atar, hatta evde bile kalabilirsin.
+1 yılYuva kuracağın insandan habersiz hesap açman yanlış olmuş güven problemi yaratır ve aklına farklı şeyler getirir evet. Ama kadın kendi ayakları üstünde durmalı ve bunu ekonomik bağımsızlığı olmadan yapamayacağı kanısındayım. Önce çalışmanı engelleyip sonra kıyafetine, saçına karışır;sahibin konumuna gelir. Sana vereceği harçlıkla idare edersin. Ve bence bu çok onur kırıcı. Gizli saklı bir şey yapmandan dolayı orada bulunmanı istememesini bir nebze anlarım ama yine de iş bulup çalışmalısın. Hayata bir defa geliyoruz onun kontrolünü de başkalarının eline vermemeliyiz. Basit bir işten çıkma olayı kontrollük bir durum yok diye düşünürsen büyük resme bakmanı tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılÇıkmakla hata ediyorsun. Asla bir kişi için işinden çıkmamalısın kendi ekonomik özgürlüğün olması gerekir. Benim sevgilim de benzer bir şey yapmıştı. Onu hala affetmedim hala aklımda kaldı ve bende aynı şekilde artık başka kızlarla konuşuyorum ondan habersiz. Bir güvensizlik verdiğin zaman bu tür bir konuda unutulmuyor.
00 Yorumla
+1 yılNişanlı dediğin eleman kendini düşündüğü için senden ayrılmanı istedi çünkü ona mecbur kal, kimse ile kıyas edeme ve kendini keşfetme diye bunu yapıyor. Bu 3 nedenden kendini keşfetmeyi bir başarsan ona tekmeyi anında Koyarsın. Kuru ski ile seni skip skemediği gerçeği ile kalıverir hayatında bu da ne kadar öncelikli olabilir ki insanın hayatında?
00 Yorumla
+1 yılŞimdiden Nişanlın senin hayatını yönlendirmesine izin veriyorsan ilerde bu benim her dediğimi yapıyor diyip istemediği herşeyi ama kendisinin istediği herşeyi sana yaptırmaya çalışacaktır. Fazla yüz verme derim daha nişanlısının ilerde hayatın size ne getireceğini bilemezsin kendi kararlarını kendin vermeyi bilmelisin
00 Yorumla
+1 yılİyide söylediklerin uyuşmuyor, önce "abi sayılır yanlış anladı" diyorsun sonra "fake hesap ve numara diyorsun" hiç güven vermiyorsun nişanlına yüklenme bence, babanın da bunlardan haberi yok aptal aşık muamelesi yapıyor sana bu şartlar da aldığın tepkiler normal az bile sorumsuz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılOtur salaklığına yan başka da birşey yapma..
Parayı falan geçtim de ne güzel kendi ayaklarının üstünde duran bir kadınsın başkasının lafıyla hareket edecek kadar iradesiz misin sen? Al işte şimdi düştün bir erkeğin avucunun içine maddi manevi herşeyin ona bağlı olacak. Kendi paran yok, alın terin yok.. nolmus numara verdiyse iş yeri orası elbette olacak öyle şeyler. Nişanlinin telefonunda hiç kadın numarası yok mu? Sen de ona işten çık de bakim de gör ondan sonra yaygarayı..00 Yorumla
+1 yılçalışıyorsun iş arkadaşlarının numarasının sende olması çok normal. acaba kendini geliştirip kadınır yapabileceğin bir sektördemiydin canım ya bir kadının kendi ayaklarının üstünde durması o kadar önemli ki hrm borcumda vardı diyorsun madem ödesin şimdi aşk nişanlılık falan da evlilik çok başka birşey ya
00 YorumlaEvleniyorsun diye neden işten çıkıyorsun? Neden adamın biri istedi diye işini bırakıyorsun? Ailen yerden göğe haklı. Kadın kendi parasını kazanacak ancak böyle özgür oalbilir. sana bu şu an saçma geliyor ancak evlenince anlayacaksın kocadan harçlık almak nasılmış. Büyük hata etmişsin bu gücü ona vermekle.
Yarın kıyafetine de karışır, sosyal medya hesaplarına da aileni görmeye gitmene de...
Hiç bir insana kendi hayatın üzerinde bu kadar etkili olacak gücü vermemelisin.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer şey para mı derken, ne alaka şimdi?
Aileniz işten çıktığınız için değil, onun emri ile çıktığınız için kızmış size. Kaldı ki şimdi çalışmanıza laf eden bir insanın ilerde onun kazandığı parayla birkaç kıyafet aldınız diye laf etmeyeceği ne malum?
Her şey para değil ama bir kadının kendi parasını kazanması kadar da güzel bir şey yok.12 Yorumla
Soran+1 yılRahatsız olduğunu istemediğini bilr bile çalışamazdim orda
Cevap sahibi+1 yılTercih sizin.
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. herkes kendince bir şey söylemiş yok kendi kararını vermelisin yok onun lafıyla neden işi bıraktın filan
ben sana gerçeği söyleyeyim demekki nişanlın seni gerçekten seviyor yoksa sahte açtığını başka biri ile konuştuğunu seni sevmeyen biri olsa bunları bahane eder senden ayrılırdı millet böyle bir olayı yaşamadığı için herkes kendince bir şey söylüyor20 Yorumla
+1 yılAile'nin fikirlerine her zaman öncelik vermeni öneririm çünkü onlar sadece senin çıkarlarına uygun fikirler verirken, erkek sadece egosundan bile bunu yapmanı isteyebilir, böyle bir gücü ona vermeni önermem
30 YorumlaBence de yanlis yapmissin evlensen dahi calismayi birakmamalisin esin ne derse desin. Erkegin eline verme kendi hayatin ile ilgili kararlari ve de ekonomik bagimsizligini
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim onu dinle dinlemesine de kadınlar hamamında mı çalışacaksın. Öyle şununla konuştun işi bırak buna selam verdin istifa et diye saçma bişey mi olur. Onun iş yerinde kadın varsa o da işi bıraksın o zaman.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin alacağın eşyaları da nişanlın alsın ailen senin saçma sapan sebep yüzünden yıpranmak zorunda değil
Ayrıca sen ailene neden her şeyi anlatıyorsun ki anlaşamadık , tartıştım diye çıktım desene
Nişanlı bir insan neden başkasıyla görüşür bu da saçma ya senjn hikayen çok karışık normal bir sabit hayat yaşa ne gerek var bu kadar ekşına00 Yorumla
+1 yılO arkadaşınla aranda nasıl bir diyalog geçti tam açıklarsan ona göre yaklaşayım olaya. Ama işten ayrılman konusunda aileni dinlesen daha iyi olurdu bence. Seni baskılamış gibi görünüyor dışarıdan olayı dinlediğimde
04 Yorumla
Soran+1 yılOndan habersiz adamla konuştum numara mi verdim
Soran+1 yılOda mesajları gördü
- +1 yıl
Anladım yanlış anlama ne konuda konuştunuz biraz daha açabilir misin olayı
Soran+1 yılBildiğin sohbet ettik
Gizli Üye(36-45)+1 yılherşey para ailen haklı ya bu evleniyorsunuz diye elin oğluna o kadar çok güevenmeyin yarın ne yapacakları belli olmuyor
bak benim ablamda nişanlısı çalışmasını istemiyor diye öğretmendi ablam öğretmenliği bıraktı evlendi kocası aldatıp boşandı al sana koca00 Yorumla
+1 yılAdamın mesajları çok mu samimiydi acaba.. adam ne yazdida nişanlın kıskançlık yaptı.. adam nişanlı olduğunu bile bile yavsadiysa yazıklar olsun.. iş gereği konustuysaniz hepimizin iş gereği birbirimzde numarası var
02 Yorumla
Soran+1 yılAdam nişanlı olduğunu biliyordu bende abi diyorum ama isle alakalı değil nlrmal sohbet ettik
- +1 yıl
Acaba o abi dediğin kişiyi nişanlınla mi tanıştırsan en azından fikrini zikrini anlayabilir.. o adamda konuşacak insan bulamamış mi nisanlim samimi olmamı istemiyor kimseyle deseydin belki uzak dururdu
Gizli Üye(30-35)+1 yılEş den kıymetli değildir iş, eşinizi dinleyin kırmayın. Bu gayet normal eşiniz hoş bulmuyorsa bulmuyordur. Ailenizi takmayın eşinizi dinleyin. Size bir hadis aktarayım "Bir kadın kocası kendisinden memnun olarak ölürse cennete girer. Yapmanız gereken Kocanın emrini yerine getirmek. Ona karşı çıkmama ve asi olmamak. Eğer ona karşı gelecek olunursa onu kendine kinlendirip düşman yapma ihtimali yüksektir. Hayırlı günler :)
062 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldislike atan evlilik karşıtları amaç ne hadis paylaşınca kötü olduk 😡
Cevap sahibi+1 yıl@Noislle ne alaka hemen herkes önyargılı olmuş iyiliğini istemiş olamazmı yani azcık hüsnizan :)
Cevap sahibi+1 yıl@Noislle eğer kocasını kırmamak kölelikse sizi hiç anlamıyorum
- +1 yıl
Hayatını yönetmek isteyip karşı çıkıldığında kırılacaksa bir insan, kırılabilir bence 😌 İyiliğini istiyor madem, güzelce konuşur. Gerekli yeni iş imkanları sağlar mesela. Bunun ne kırmakla ne de fedakarlıkla ilgisi yok. Konu düzgün eş olabilmekse ve kız arkadaşı burada danışacak kadar ne yapacağını bilmez hale girdiyse, bunun neresinde düzgün ilişki 😌
Cevap sahibi+1 yıl@Noislle Ben çalışmak isitiyom eşimde evden sorumlu olcak erkeklerle muhabbeti olmaması lazım. Ama kalp kırmamak da lazım :) bakalım ben galiba soruyu yanlış anladım herkes dislike attı
- +1 yıl
Ben çalışmak istiyorum, eşim evden sorumlu olacak nedir 😌 Dediğim gibi sen bir köle ilanı verirsen daha uygun olur bence. Bir insanın içinde olmasın gevşeklik, onunla bununla muhabbet etmek. İş ile ne ilgisi var? İçinde olduktan sonra o kadın sen işteyken de neler yapar, markette de neler yapar, orada burada da 😌 Senin eşinin karakteri önemli, insanlarla mesafeyi kurmayı bilmesi önemli. Kaldı ki bir kadının mesafe kurması için eşi olması da gerekmez. Azıcık mantıklı düşünmelisin. Zaten eğitimini, işini, gücünü erkek için ya da kocamın parası var diyerek bırakan kadın net salaktır. Acınası.
Cevap sahibi+1 yıl@Noislle No problem ben kadınların erkekli ortamlarda çalışmasını doğru bulmadığım için eşiminde çalışmamasını isterim haliylen ben müslümanım eşimi caiz olmayan yerlere sokturmam
Cevap sahibi+1 yıl@Noislle ön yargı yok lütfen ben öyle biri değilim
Cevap sahibi+1 yıl@Noislle 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Noislle değilmi :D
Cevap sahibi+1 yıl@Noislle hayır siz
Cevap sahibi+1 yıl@noislle :) ben kötü bir insan değilim merak etmeyin eşimin mutluluğu benim için önemli
Cevap sahibi+1 yıl@Noislle sendemi dislike attın yaa :(
Cevap sahibi+1 yıl@Noislle niye attın ki
Cevap sahibi+1 yıl@noislle çılgın kız seni 🙄
Cevap sahibi+1 yılneyi saçma söylermisin
Cevap sahibi+1 yılbence senin yorumun saçma 😌
Cevap sahibi+1 yıl@Noislle sen sin çılgın müslüman değilsen ben napıyım
Cevap sahibi+1 yıl@Noislle konuşma biçin beni bu düşünceye bağlıyor
Cevap sahibi+1 yıl@noislle müslümansanız nişanlanızın erkekle görüşmesine iş çevirmesine göz yummazdınız
Cevap sahibi+1 yıl@Noislle benim yorumum iş çevirmesine kızmakdı asıl sen düzgün yorumlamıyon hanımefendi sende okuma yazma yok
Cevap sahibi+1 yılSen evlenme karşıtısın anladım seni müslüman değilsen zaten bu yazdıklarımın gram senin için önemi yok o yüzden dislike atmış olabilirsin.
Cevap sahibi+1 yılBen ve kapatırımmı dedim!
Cevap sahibi+1 yılSenin yorumun eşimi eve kapatırım, erkeklerle aynı ortama da giremezdi. Asla çalışamaz bilmem ne diyordun sen ben kapatırım demedim kızların erkekli ortamlarda çalışması caiz değil ondan dedim
Cevap sahibi+1 yıl@Noislle hem ben kapatcam demedim siz çok yanlış ve alakasız yorumluyonuz
Cevap sahibi+1 yıl@Noislle ben öyle demedim amacım kızları kapatmak değil eve. Erkeklerle çalışmaları caiz değil onu diyom dostum
Cevap sahibi+1 yıl@Noislle seninki boş bunun neresi boş söylesene
Cevap sahibi+1 yılkusura bakma ben müslümanım deyip senin gibi haram yerlerimi açmıyom! Müslüman gibi yaşamak için gayret ediyorum
- +1 yıl
Bak güzel insan diye başlıyordun tam cümleye... son yazdığını görene dek. Şimdi önce haddini bil, benim canımı sıkma. Ne haramı senden öğrenirim ne başka bir şeyi. Sen zaten müslüman olmayı istiyorsan, önce bunlara takılacağına yargılama hakkın olmadığını o kafana sokacaksın. Sen kimsin benimle din, kitap tartışacaksın ki. İnsanları tanımadan yorum yapma, rezil olursun sonra
Cevap sahibi+1 yıl@Noislle 1. senden kormuyorum istersen kafama silah daya ki yapamassın! 2. beni eleştiren saçma sapan yorum yapan sensin haddini bilcen dinime laf etmicen yoksa altıma alırım seni ben sana ciddi yorum yapıyom sen alaya alıyon eee sen benle dalga geçersen bende senle geçerim. Sende insanların inandıklarına saygı duy.
Cevap sahibi+1 yıl@noislle ummadık taş baş yarar tanımadığın insanlara laf atamassın
- +1 yıl
Seni altıma alırım? Ya sen ne iğrenç adamsın, pardon adam dedim lafın gelişi. Laf atan da sensin başka bir şey yapan da. Terbiyesiz, sen müslüman olmaya layık mısın? Şu ettiğin kelimeler bile her şeyi ortaya koyuyor. Haram gözleyeceğine konuşmayı öğren. Burada ona buna yorum atacağına git az kendini geliştir
Cevap sahibi+1 yıl@noislle yahu ben aileye karşımı çıkılsın dedim
Cevap sahibi+1 yıl@Noislle Senin ben ebynini aklına şaşırıyım ulan ben kocanın bir isteği varsa kırılmasın dedim Aile yüznden nice evlilikler bitiyor hem islamda kocanın rızası önemli değilmi
Cevap sahibi+1 yıl@Noislle kızın yalan söylemediği ne malum herşeye kek gibi inanırsanız çok aldatılırsınız!
Cevap sahibi+1 yıl@noislle düşerse düşsün kaliten sen bana kaba davranoyn
Cevap sahibi+1 yıl@noislle saysızlığını ve yanlış yorumlamanı yaşın küçük olduğu için tecrübesizliğine bağlıyorum 😃
Cevap sahibi+1 yıl@Noislle 'Şimdi önce haddini bil, benim canımı sıkma.' bunu sen demedinmi diyene bak sen saygısızlık yapıyon!
Cevap sahibi+1 yıl@Noislle haaah ergen kız seni
Baskinin ayak seslerini duydum sanki.
Yuvam olsun diye verdiğin tavizler, bir gün seni bitiricek. Bunu görüyorum şimdiden...33 Yorumla
Soran+1 yılNeden bitirsin
- +1 yıl
Bir müddet sonra, sen kendi hayatını degil de nisanlinin hayatını yaşayacaksın çünkü...
İşten çıkıp çıkmayacağına sen karar vermeliydin.
Yarın diyecek ki, ailenle görüşme
Bir başka gün, şuraya gitme,
Diğer gün, bu elbiseyi giyme,
Daha sonraki gün, şunu yap...
Falan filan.
Evleniyorsun diye hayatina bir başkası mı karar verecek?
Ahaha her detayda bir itiraf geliyor adam normalde yanlış yapmış ama demek ki hisstmis ki çıkmanı istemiş
Soruda abim diyorsun güncelde hesap açtım numarami verdim vay ebesinin nikahi neyse neyse hakkında hayırlısı olsun10 Yorumla
+1 yılUlan dedim benim bu ben. Seviyorsan katlanıyorsun. Ama kıskançlık deme. o ruh hastalığı. Benim başımda da var bi ruh hastası nişanlı. 2 iş yeri değiştirdim. Birini onun için bıraktım. Diğerinde kovuldum. 😂
00 YorumlaAma baban biraz haklı her şey para değil tabii ama iş bulmak bu devirde zor ya birde nişanlın senin zor duruma düşeceğini hesap etmesi gerekirdi para konusunda demiyorum ailenin kızması konusunda diyorum. Neyse artık olan olmuş umarım evlendiğinde çok mutlu olursun🙂💚
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım teşekkür ederim
Aile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı. Evli olsan neyse dicem
Ola ki nişanlın ile evlenemedin eee sonrası?
Sana akıl veren nişanlın adam olsa zaten. Hayatına saygı duyar...
Biraz duruşunuz olsun yaaa...10 YorumlaNişanlına bakmamalıydın. Belki ailenin durumu yoktu ve çalışmana ihtiyaçları vardı aileni dinlemeni tavsiye ederim.
20 YorumlaNişanlından ayrıl çocuğa daha fazla yazık etme. Yeni iş bul, ailenin yanına dön. Parayı 2 ay babana ver sussun. Fake hesabı kapat insan gibi yürü kime yürüyorsan. Ama nişanlından ayrıl valla yazık adama. Yakında baban senin yüzünden işten ayrıldı kızıma bakamıyorsun falan derse kafaları yer herkes. Kimseyi üzme. Kır dizini otur, kendini üz. Herşey düzelecek.
00 Yorumla
+1 yılkasharlık yapmış işte kızımız, ilgi görmek hoşuna gitmiş numarasını vermiş uzun uzuna sohbet etmişler, çocukda bunu duyunca olay çıkarmış buda işten ayrılmak zorunda kalmış hikayenin özeti NOKTA
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sence de ailen haklı değil mi? Daha şimdiden kölesi olmuşsun. Kendi kararlarını kendin ver ve ona nerde durması gerektiğini öğret. Yoksa onun için maşadan başka bir şey olmazsın.
00 Yorumla
+1 yılYani sen ona sana güvenmemesi için sebep verdin. Oda bunun sonucunda senden işten ayrılmanı istedi. Son bir güncelde artık onu aldattığını itiraf etmenden çekiniyorum doğrusu
00 YorumlaYa benim anlamadığım adam sana fake hesaptan yazıp sen bunla sohbet edip numaranı verdin oda işyerinden tanıdığın mi çıktı
Eğer olay buysa yanlış anlaşılacak durum yok direk atsın yüzüğü damat01 YorumlaAnlamadığım neden sahte hesap açıyorsun hemde onunla konuşmak için. Bide numara işi var tabi. Nişanlın çok haklı. Eşini haklı görüyor ve onun dediğini yapmak istiyorsan babana nişanlının bu işe karşı çıkmasının nedenlerini anlat. Belki bunu öğrenirse baskı yapmaz. Ama mevzu paraysa o zaman başka bir iş yerinde çalışmalısın bence. Böylelikle babanıda kocan olacak kişiyi de memnun etmiş olursun
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar nişanlımı savunmak değil amacım ama O nuda anlıyorum. sizin nisanliniz iş yerinde sizden habersiz günlerce birisiyle konuşsa hemde sahte hesap açmış olsa ayrıca numara da verse hala içiniz rahat onu oraya gönderir misiniz? Savunmak için demiyorum ama ben yanlış yaptım adama gittim numara falan verdim.
Çok karakterli insansın (!)00 YorumlaAile & Toplum konusunda 664 cevap paylaştı. Hata sende. Böyle bir durum olmasa hiç bir şekilde işten cik demezdim sana ama geri nisanlinin güvenini fena sarsmissin. Ben olsam bende işten çıkartırdim seni. Çünkü bu hatanın devamı ihanet emin ol.
00 Yorumla
+1 yılBence aileni dinlemelisin sana güvenmesi gerikiyordu ve evlendikten sonra hiçbir erkekle görüşmeye çekmişim bakkala bile gitsen erkekler var onlardan damı kıskanacak bence kendi ayaklarının üzerinde durmalısın yarın bir gün Allah korusun boşanabilirsin ya da bir şey olabilir kendi paranı kazanmalısın ve umarım mutlu olursun
00 YorumlaBir bakıma haklılar. Kimseye işinden vazgeçecek kadar değer vermemelisin. Ama üstüne bu kadar gelmeleri elbette doğru değil. Hayat senin ve senin kararların.
00 Yorumla
+1 yılsimdi basliga bakinca nisanlin haksiz ama ayrintiya bakinca nisanlin oradaki adamin tavirlarindan ragatdiz olmuski bu da cok dogru bnce. bnde olsam bnde rahatsz olurdum
02 Yorumla- +1 yıl
numarayi sen kotu amacla vermesende o senin nisanlin. kiskanmakta hakli. bir kere kiskanmak la sana guvenmemis olmuyor aslinda tam tersi seni onemsedigi icin kiskaniyor
- +1 yıl
iyide niye eksiledin ya. kotu birseymi dedim mk
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin olmadığı bir iş ortamı bulman lazım o zaman ki bu çok zor... Zaten ayrılmışsın, aranız bozulmasın boşver evdekileri...
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni anladığın için sağ ol
+1 yılYorumlarda ki kızların dediklerine kulak ver
Bugün çalıştıgın yere karışan yarın hayatını engeller
Ama erkegin de nasıl birisi oldugunu bilmiyorum belki sapıktır işyerinde ki kişi ve sevgilin bunu anladıysa olabilir32 Yorumla
Soran+1 yılSapık miydi bilmiyorum adama numara verdim uzaktan tanıdık cıktı diye oda bunu gördü haberi yoktu kızdı
- +1 yıl
Saçmalık dikkatli ol kızım ben erkegim herşeye karışırım kafasıyla giden erkeklerden uzak dur benden sana tavsiye bugün bunun için kızan yarın döver
- Devamını Gör (133)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat