Nişanlım istiyor diye işimden ayrıldım ama ailem bana tepkili. Aralarında kaldım, ne yapmalıyım?

Geçen ay nişanlım istemiyor diye işten ayrılmak zorunda kaldım iş yerimde bi adamla konuştum diye rahatsız oluyordu ama adam dediğim abim yaşındaydı beni kıskandı bende işten çıkmak zorunda kaldım. Babam dedi ki kendin çıksa neyse de onun lafiyla çıktın dedi kızdı. Bugün de asgari ücrete zam gelmiş başımın etini yedi ne güzel bugün zam da geldi gittin onun lafiyla işten ciktin ne olcak şimdi diye. Arkadaşlar ben napiyim nişanlımla bu yaz evlenip yuvamızı kuracaz ben onu dinlemeyim mi? Herşey para mi. Ha biraz borcum var onada gerekirse nişanlım destek çıkcak ama babam üstüme geliyor dayanamıyorum napcam
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar doğruyu söylemek gerekirse hepiniz haklisiniz ama ben adama numarami verdim nişanlım da bunu bilmiyordu başka türlü öğrendi o yüzden bu kadar tepkili numara da kotu amacla vermedim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar nişanlımı savunmak değil amacım ama O nuda anlıyorum. sizin nisanliniz iş yerinde sizden habersiz günlerce birisiyle konuşsa hemde sahte hesap açmış olsa ayrıca numara da verse hala içiniz rahat onu oraya gönderir misiniz? Savunmak için demiyorum ama ben yanlış yaptım adama gittim numara falan verdim.
Nişanlım istiyor diye işimden ayrıldım ama ailem bana tepkili. Aralarında kaldım, ne yapmalıyım?