Muhafazakar baskıcı bir ailede büyümek?

Ne bekliyorsun? Seni gelip birisinin kaçırması felan mı? Tek probleminiz hayal dünyasında yaşamanız. Beyaz atlın gelecek çok beklersin. Çoluk çocuğun beyni çıkmışta ailesini elaleme şikayet ediyor. Sana değil ailene acıyorum.
Bende sana acıyorum. Okuduğunu anlamıyorsun ailem istediğine inansın yaşasın ama baskıcı olmasınlar bu kadar 22 yaşındayım yaşadığım şehirde deniz var bir kere denize girmedim erkekler girer biz izleriz bu mu adalet bu mu eşitlik
Denize ne ile gireceksin? Bikini ile mi? Bikini ile gireceksen ailen haklı.
Kapalı haşama ile gireceksen uygun bir ortamda girilebilir.
Şimdi bana erkekler soyunuyor ben niye bikini giyemiyorum deme daha fazla düşme.
Bikini giyeceğim mi dedim bundan bunu mu anladın. Neyse sen haklısın kardeş. sen gibilere aka ak desen kara dersiniz
Ne biliyim eşitiz diyince o anlaşılıyor
Herşey bir kenara aileni üzme ileride pişman olursun. Sabret.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Valla senle ayni durumdayim hemde erkek olarak yani mutsuzlugu gecdim yalnızlikmi dersin bazen çıldırmamaknelde değil sabrediom son senem isimi bulur giderim diom napim dertleselim gel bro yak anasini satim
Bende aynı şekildeyim inşallah iş bulup giderim yanlarından ama gençken yapamadığım her şey içimde ukte
Biz de öyle büyüdük ama hiç şikayet etmedik ya şimdi ki nesil herşeyden mutsuz şikayetçi
Okumana sevindim yolunu bulursan seni kimse tutamaz simdilik sabret
Orada kalmaktan başka seçeneğin yoksa ne tavsiye edebiliriz ki?
Bende öyleyim kız arkadaşlarımla bile 2 3 aya bir bulusabiliyorum. Düzelmiyor çözümü yok kanka :/
İş başvurunu mutlaka ailenden uzak bir şehire yap mesela İstanbul'da misin ankaraya başvuru yap ya yeter ki uzak ol bak konya bile olur ciddi diyorum
evlen
Anlıyorum seni uzun uzun dertleşelim mi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş