AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Öyle koca mı olur gelse de eve alma görsün patron kimmiş
Seni nasıl bırakmış şehirde köye gitmiş yaa ayrıl ya
Annesiyle ilgilenmesi hoş ama sana karşı tutumu yanlış..
Ne guzel cocugun olmuyoe allah kurtarmis seni erkenden uyam ve boşan o adamdan ömrün böyle geçmez
Ben ortada evlilik göremedim, nikah akdini sonlandır gitsin..
Epey sorun olur aile yaşantısı olmaması aranızda. Soğukluğa gider bu işin sonu.
Ne yaparsan yap yakında boşanırsınız net sen ümidini kes
o zaman evlenmeseymiş bu kadar da anneci olunmaz ki... seks olmayan evlilik biter zaten yakında
Bence bu adam seni sevmiyor sna deger vermiyor seni önemsemiyor önemsese ailesini tercih etmez seni tercih ederdi. Birde konuşun güzelce belki konuşarak anlaşırsınız en azından evliligi yürütmek için sizde iletişim eksikliği var
Adam olmadığı için. Değerimi bilmedi. Tarla bahçede atıyor enerjiksini ona karı lazım değilmiş niye çıkmış bu yola
Ya gerçekten anlaşılması zor bu adamda hiçmi vicdan Allah korkusu yok madem evlilik hayatı istemiyordu neden seni böyle bir duruma sürekledi bence eşinde iman eksikliği var peygamber efendimiz eşlerinize sahip çıkın onları sakının kollayın diyor böyle nedir yaptgı
sen köyde yaşamayı dene? ne bileyim çocuk çiftçilik yaparak geçiniyor belli ki
köye git onu manipüle ediyolar orda durdukca. Sen yanına git destek ol eşimsin de bende ailenim de. allah yardımcın olsun. İnşallah bir an önce kendine gelir
Biz 2017 de lenf kanserinden 19 yaşındaki erkek kardeşimi kaybettik ailemin tek evladıyım benden görsünler torun diye evlendim
Olay şöyle başladı. Kışın. Doğalgaz kira çok geldi 600 doğalgaz 600 kira. Bana dediki, altınları bozdurup bankaya faize verelim faizin geliriyle evi geçindirirelim dedi bende kıyamadım verdim. O sıralar altın ucuzmuş. Babamın bana taktığı kelepçe bilezikle beraber 15 milyar zararına sattı. Yani babamın bana taktığı takılarımıda sattı. Zararına. Babam 5bucuk milyara almış eşim 2bucuk milyara satmış. Neyse altınlarımı bozdurup bankaya kendi hesabına attı. Paraya sıkıştıkça ordan çekip yemiş.
Sonra ev taşıdık. Ev taşırkende paranın içinden 4 milyar yemiş. Yeni evin temizliği için temizlikçi tuttu. O sırada karı koca tartışmalarımız vardı ben kaçaktım. Sonra baktık paraları yiyo babam arabaya yatırım yapam dedik. Arabayı yükseltik. Onun sigortası yüksek olduğu için benim üzerime yaptı arabayı
Yani kurtardığım takılarımla Peugeot 308 arabayı aldık bende ehliyet olduğu için bende kullandım
Bu nasıl evlilik kocan başka yerde sen başka yerse sizin yuvanız boş kalmış
Demekki sen ailesini pek sevmiyorsun ya da eşin böyle düşünüyor. Kaynana kayın babana sıcak davran
Artık davransam da kendi. Eşim bozuyor aramızda olan sorunları annesine babasına anlatıyor
Davayı açtım zaten ne arayıp be soruyor
İş bitmiş yani... ama boşanma işinde acele etmemek lazım. Eğer kendimizi tutabiliyorsak tabi
Çocuk yok galiba...
Yok istemediler
Eşim en baştan plan kurmuş biz şimdi anlatıyoruz. Çünkü düğün alışverişinde herşeyi bize yıktı. Herseyin ucuzuna kaçtı. Mobilyaların. Kıyafetin şalvarların. Benim istediklerimi almıyor diye annemde para kattı oğlan evinin alacağı şeyleride annem aldı en başında Biz tutumlu diye bisey demedik. babam da çalıştığı için. Yanımızda yoktu. Anneme de tarla parası gelmişti. Annemde varım yoğum bitane kızım diye. Benim
Biz 2017 de lenf kanserinden 19 yaşındaki erkek kardeşimi kaybettik ailemin tek evladıyım benden görsünler torun diye evlendim
Yapamıyor muydu
Başınız sağolsun bu arada
Valla ne diyim bilemedim ben de nişanlıyım ve kavgamız onun ailesinden çok cıktı durumları yok hic biseyimi yapamadılar hep nişanlım yaptı bu durumda bile para istiyolar falan mesaj yazarsan daha detaylı konuşmak ısterim
Ailesini sevmeye çalış ve onlarla vakit geçirmeye kendini alıştır. Çünkü ailesinden vazgeçeceğini zannetmiyorum. Sen uzak durdukça ailesinden sendende soğur. Ailenden sende vazgeçemezsin. Onu sevdiğin için ailesini sevmeye çalış en iyisi bu bence ;)
İçeriği okumadım. Kusura bakma. Üzücü bir durum. Ne denir bilmiyorum.
Eee sen kerizmisin tanımadığın adamı aldın yaşı kaç bunun
Hata var sendede
Tamam da yanlış kişi ile niye evlendin mantıksız bir düşünce var
İyi tanımadan adam bulmuş seni saf almış inşallah düzelir
gercekten zor bir durum inslah duzelirsinz eger eger seviyosan katlan ama sevmiyosan bosa bitsin ya da kurallarini bastan soyle adama
kısacası serbestsin.
istediğini yapabilirsin.
kadınlar işini bilir
Eşim en baştan plan kurmuş biz şimdi anlatıyoruz. Çünkü düğün alışverişinde herşeyi bize yıktı. Herseyin ucuzuna kaçtı. Mobilyaların. Kıyafetin şalvarların. Benim istediklerimi almıyor diye annemde para kattı oğlan evinin alacağı şeyleride annem aldı en başında Biz tutumlu diye bisey demedik. babam da çalıştığı için. Yanımızda yoktu. Anneme de tarla parası gelmişti. Annemde varım yoğum bitane kızım diye. Benim
Senin gibi taze bir kiz da evde tek basina kocayi beklesin olcak is mi, mesaj i aktif et yardimci olalim... saana olgun bir erk lazim
Emin ol o sen değilsin yuva yıkmayın yapın
@aysu629 senin yuvan yikilmis haberin yok, erkek adam esini kiskanir, aklina getirir baskalariyla konusuyormu gorusuyormu bensiz ihtiyaclarini nasil karsiliyor diye, seninki dusunuyor mu sence? Arac olmasa okadar uzaktan yaya yola cikar gerekirse dağ-taş tirmanir yine de esimi tekbasina birakmam ben. Ha ana babaya tabiki sahip cikacaksin, ven anneme hediye olarak koltuk takimi aldim anneler gununde babama 2bin lira para verdim ev kredisibe destek olayim diye, zengin degilim 4 5bin anca maasim var kendi ailem var, hem onlara bakip hem anne babami gozetiyorum ama esimi de ihmal etmiyorum. Benim yaptigim kocaliksa evlatliksa senin kocanin yaptigi nedir?
E tut o zaman elinde kocanı ben bekarım
Hayat senin onu o hâle getiren sensin ama
@aysu629 bunu @soran kisiye soyle
Yorumunu Sildi kız
Hem lazım olursa olgun. Bir erkek yardımcı olurum diyorsun hemde eşim var ve kocalık yapıyorum diyorsun bunu kocalık resmen bu mesajınla anlatmışsın onu
@Berivann6 10 parmak 10marifeti duymadinmi?
Allah ıslah etsin, ne densiz sapıklar var ya!
@cicimod genelde kizlar sapikl cikiyor canim ya, bizim durumumuz farkli, bilmeden yorum yapma istersen
Gizli üye, kim ne çıkarsa çıksın evli adam gibi adam gizliden derdini anlatmış kadına gel yardım edeyim demez olgunmuş bu git kendine yardım et karılarınıza bişey yapamıyorsunuz klavyede güç gösteriyor komi olduğunuzun farkına varın artık sen ve sen gibiler...
@cicimod benim esim engelli, 10yillik evliyiz ve hic iliskiye girmedik buna ragmen bosanmiyorum, sen de bos yapma ,
Eşinin her zaman yanında olmalısın bence. O erkeklik yapamıyorsa sen ona kadınlık yap belki erkek olduğu aklına gelir
Abla esini ailesinden ayiragina imtihanim de kalbine göm Allaha sigin onlarla ilgilen onlarda Senin ailenn
Eltim gibi olmak istemiyorum eltimde diş kalmamış onlarla yaşanmaz gülüm diyor gayınnam emekleri bile sakladı benden sanada yapar dedi
Allah yardimcin olsun abla nediycegimi bilemiyirum..
bir cacık olmaz sizin evliliginizden. Bosanin kurtulun.
Bende böylesini boşadım düzelmez bu tipler.. Allah yardımcın olsun.
selam size her acıdan yardımcı olmak isterim onun oldugy kadar sızınde o tarlalarda bah bahcese hakkınız var
As. Nasıl yani
Gunaydın takıp ettım sizi
Alamam ki
Alırız
NAsıl
Yazdım size
Üzüldüm açıkçası size iki yol var, seviyorsanız bırakmamak arkasında olmak eğer sevmiyorsanız dava açmak çünkü erkeğin cinsi görevlerini yerine getirmemesi hakli sebep oluşturur.❤🌱
Yok artık dedim daha 6 aylık bir evlilik. Yaşlar kac ki sen 16 o 17 falan mi
Kardes git bosan dua et cocugun yok hayatin biterdi hemen en kisa zmnda ayril sevgi yok sizde belki saygids yok virüs biterse bosanmak icin konus
Hem torun görsn diye evlenilir mi ya cocuk bakmak okadr koly mi onu egitmek hersy cocuk değil bu nasl kafa kadernde varsa ailen torun görür
1 kişi tanıyordum ben böyle kadın kocasını aldattı boşandılar
bence bir evlilik terapistine gidin, kocan hiç normal değil. Ve bu sorunlar varken çocuk yapma bence
67 yaş az değil annesi babası epey yaşlı onlarla ilgilenmesi normal
Arada ki dengeyi kuramiyor bana ilgisi yok anne ve babasını görünce beni unutuyor köyde kaldı çoğu zaman bende babamı çağırdım beni almaya gel diye
Bende yeni evliyim ilgilenmek için bile evde bulamiyorum
İlgilensemde bir şey değişmiyor ertesi gün yine soğuk
Anne babasından geç demiyorum baba tutumu zoruma gidiyor
sen eşinin mesafeli olmasını isteseno bunu yapar ama sen bunu istrmiyorsun annesine babasına gitme dersen sürekli oda umursamaz seni. zıt gitme ona.
Bence cocugun olmadan boşan basin belaya girer cocukla ortada kalirsinizz ayril kafan rahatken bak keyfine
Peki eşinin ailesiyle aran nasıl.. Bu arada aynı problem bende de var köy yaşamını biliyorum bende löyde yaşıyorum..
Söyle o herife anasıyla yatsın madem, böylelerini evlendirmeyin, süt kuzusu bebe. 🤬
Bacım işin zor ya karşına al konuş boşu boşuna evlenmediniz sonuçta bu durumdan hoşnut olmadığını söyle
Seviyorsanız mücadeleye devam edin ama soğuduysanız sevginiz bittiyse uğraşmaya değmez çok yorulursunuz
gapıyı kitle kilidü yud garnın sancıyımçı tohtura get
yol yakın iken tekrar dusun sen bu işi
Bahtsız kadınlarda bugün ilk sıradasın Allah yardımcın olsun
Sevmiyorsan ve mutlu değilsen taşımak zorunda değilsin bence
Bir denge kuramamis. Aile buyuklerinden birisinin bu durumu duzeltmesi iyi olur. Senin konusmani ciddiyetini almiyor anlaşılan
Onun babası 70 annesi 67 yaşında benimkiler 45 50 yaşlarına girdiler
Sonradan doğurmuş oğlunu sezeryanla annesi kıyamıyor bana vermeye
Onun da sozunu dinledigi baska biri varsa amca dayi gibi onun ya da senin tarafta
Eşimin annesi babası aile büyüklüğü yapmıyor ki iş bozulsun diye ugraşıyorlar
O zaman dusun tasin boyle gitmeyecekse bir an evvel caresini bul. Tamam ya da devam de
Biz bitirdik onu. Ramazanın ilk günü oruç oruç eşya taşıdık
Sonra avukata vekalet verdim boşanma davası açtık
Hakkinda hayirlisi o biraz evde dursun diye birini almis. Sen bakimli filan degilmisin aklini celemedin mi. Cinsel hayat filan yok muydu
Hayır çok güzelim. Masum güzelliğim olduğunu söylerler o adam degil o yüzden bilmiyor degerimi
Harcadı beni
Hmm cok mu buyuk senden. Madem o kadar guzelsin hic mi cani cekmiyo seni. E bilmiyomuydun en basindan adamin ciftci oldugunu. Nerede yasiyodunuz ki
Nereden buluyorsunuz bu angutlari hiç anlamıyorum
O ayrılmıyorsa sen ondan ayrıl.
Siz niye evlendiniz ayıptır sorması?
cinsel hayatın yok mu yani? yapmadınız mı hiç?
Neye evlenmiş zaman velet mi ne?
Bu ne ya boşan gitsin
Siz nasıl evlendiniz ben onu merak ettim 🤔
Sizin evlilik bitmiş kardeşim
Koylu icin anlatimin yazim dilin bek bir guzel.
Bence eşin kafasında evliliği bitirmiş. Birde annesi ve babası dolduruşa getiriyorsa...
cinsel ihtiyacını nasıl gideriyorsun
Birlikte gitseniz annesine?
Zamanla alışacağı bir şey.
Görücü usulü mu evlendiniz
Boşan zaten evlilik hayatı yaşamıyormuşsunuz
Hata yapmışsın hayatını karartmışsın
Hayatım neden kararmış ki😭
Üzülme
ne anladım bu evlıkten ben
bunlar senin suçun bence birazda
Evet. Napiim çok yanlızdım o hep yanımdaydı hergün geziyorduk nişanlıyken cool du
Yani sevdiğim adamla evlenemedim. Sonra eşimi sevdim güzel gidiyordu hersey aileden birisi olmuş anneme babama bir evlat kadar yakındı
ya çok bırşey dıyemecegım hesabım kapanmasın dıye ama sorunun :%80 senın suçun kendını harcamışsın bu kafaylada kötü harcanırsın
Neden benim napmalıyım söylermisiniz çıkmazdaydım ben ona sığındım
genelde rahatça konuşamıyorumkı :/
Benden küçük kuzenlerim evlendi arkadaşlarım kimse kalmadı yanımda çoğu görücü usulü evlendi bende önemsemedim 24 yaşındaydım. Artık evlenmeliydim evde kaldı demesinler kocada duramıyor demesinler diye sabrettim
tkp atarmısın
?
Ben içime kapanık birisiyim. Hiç düşünmedim sonunu böyle olacağını
Attım
mesaj atım
? mesaj atım
Bole adamlarla evlenin 👍
Senin ettiğin lafta laf değil ha sanki tüm kadınlar böyle adamlarla evleniyor
@Deryabulut anladim
Büyüyememiş daha
Ben yardımı olurum sana