2 aylık evliyim, eşim sürekli annesinde kalıyor ve bana mesafe koyuyor, ne yapmalıyım?

Eşime çok kırgınım 2 aylık evliyiz kaynanamlarla altlı üstlü oturuyoruz eşim sabah işe gidiyor akşama geliyor bütün gün kayınvalidemin orada duruyorum akşam eşim gelince annemlerle yemek yiyip yukarı evimize çıkmak istiyorum ama eşim saatlerce annesigilde oturtuyor bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim onların bana katkısı desteği çok diyor masraf çıkmasın bizden diye habire ordayız annemden öğren koca nasıl işe uğurlanır nasıl yemek yapılır dedi bana fırsat mı veriliyor evimizde zaman geçirmek için bende kocamla zaman geçirmek istiyorum iki sohbet muhabbet etmek istiyorum ama yanlış anlaşılıyorum dün konuşmaya çalıştım ama yüzüme dahi bakmadı telefonla oynuyor bi sinir oldum sinirle yakasına yapışıp sarstım oda bileğimi tutup sıktı ağladım endişelenmedi bile 😢 dünden beri konuşmuyoruz ne aradı ne de yazdı 2 aylık evliyim bunların olması kendimi bana çok kötü hissettirdi

2 aylık evliyim, eşim sürekli annesinde kalıyor ve bana mesafe koyuyor, ne yapmalıyım?