2 aylık evliyim fakat eşimin ailesi peşimizi bırakmıyor. Ne yapacağım ben?

2 aylık evliyim, ne düğünüm ne de başka sey hayalim gibi olmadı, o kadar berbat bir düğündü ki, babası kendisi herseyi ayarlamış, bize hiç danışmadan tarih aldı, her hayalimi geçtim! Sıra evliligime kadar uzandı, esim cok iyi lakin ailesine çok bağlı onada sözüm yok, fakat bizim ayri bir evimiz var, ama babası sürekli yurtdışına gidiyor, iş icin ama ihtiyacı yok duramıyor sadece, sürekli atıp atıp gidiyor kayınvalidemi, eşimin abileride yurtdışına gitti. Biliyorlar annesi yalniz kalacagini, e bizde evlendigimize gore ayri evimizin olcagini da biliyorlardi. Babasi ve abileri kısacası yurtdisina gitti. Babası nezaman isterse biz annesi ile kalmak durumundayız onların evinde. Hic rahat edemiyorum, rahat degilim sığınamıyorum. Esimde biz kalırız diye kendi kendine karar alıyor. Ben hic söz sahibi degilim bile. Ben gercekten cok zorlanıyorum. Daha 2 aylık evliyiz ne balayına gittik ne de baska bisey. Sürekli evdeyiz sürekli. Çok kırgınım ben artık eşime o durumlarda gülemiyorum bile. 1-2 saat moralim bozuk geziyorum evin içinde. Ne yapmalıyım cok zorlanıyorum allah rızası icin… babasının yaptığı dogru mu? Bizim haberimiz olmadan kendi ayarlıyor gidiyor. Evimiz ayrı olmustu ama evimde 2 aylik evliligim surecimde 2,5 hafta kalmışımdır.. bana bir yol gösterin kardeslerim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar düğün oyle sıradan organizasyon gibi falan degildi bencillik etmedim. Herkes gibi bir düğünümüz olsun isterdim. Ayrıca para icin evlenmedim. Onunda benimde ailem varlıklı.
2 aylık evliyim fakat eşimin ailesi peşimizi bırakmıyor. Ne yapacağım ben?