10 aylık evliyiz fakat eşimin ailesi yakamızdan düşmüyor, ne yapmalıyım?

Lütfen okuyun
Evlenme sürecinde annesinin 1 tane bilezik haricinde hiçbir şekilde desteği olmadı, kardeşleri de aynı şekilde ailesi eve iğne bile almadı durumları elverdiği halde. Evlenirken her şeyi biz aldık, benim ailemde destek oldu eşyalara mekan ödemelerine vs.
Hala bir sürü borcumuz var her ay ikimizin maaşının nerdeyse 2 katı borç ödüyoruz ama buna rağmen kız kardeşi arayıp kuaför elbise parası isteyebiliyor ki ben para gitmesin diye kuaföre gitmememe rağmen. Annesi bir şey olduğunda şu kadar çocuğum var bana her şeyi alırlar ederler diyor yanımda. Bizim gideceğimiz tatilin bile hesabını yapıyor ne haddineyse. Daha evlendik balayında 5. gün aramaya başladılar kardeşinin sağlık problemleri vardı gerisi 6 kardeş olmasına rağmen hep biz ilgilendik gittik geldik ama gene en kötüsü ben oldum, eşim benden çıkardı siniri, sıkıntısını ve stresini. Haftalarca yatakta arkasını döndü yattı ve ben bir gece sinir krizi geçirdim. O günden beri strese bağla bağırsak hastalığı yaşıyorum aylardır hastanelerde sürünüyorum ama bir gün bile ailesi arayıp nasılsın diyemedi anca gördüklerinde soruyorlar. Ha zaten her hafta gitmesek kıyamet kopuyor, eşim aramasa aratmayan ben olmuş oluyorum suçlu ben oluyorum. Ben evlenirken ailesi onlar ödememesine rağmen her şeyin hesabını yaptı ama bana hesap yapıp laf ettiği her şeyi kendi kızı evlenirken tırmalaya tırmalaya istedi

Ben hastalığım çözülememesine rağmen özel doktora bile gitmedim sıkışığız diye eşim gidelim demesine rağmen. Ama Geçen gün gittiğimizde eşim yaklaşık 10 binlik şey için ben alırım yaparım dedi bana sormadan ki zaten annesi hemen ben para falan vermem dedi. Eşim bana harcamalarımıza dikkat edelim, şunu boş yere almayalım, ay sonu yaklaştı evdeki malzemelerden yemek yapalım demesine rağmen annesine bu lafı edebiliyor ve hiçbiri rahatsız olmuyor. Benim annem defalarca maddi destekte bulundu istemememe rağmen, defalarca eve alışveriş yaptı. Kayınvalidem iğne bile almadı bu eve ki hiçbir beklentim olmadı düğün sürecinde kimseden 1 gram bile altın bohça vs istemedim. Ne yaptıysak çalıştık yaptık. Dün eşim bu lafı edince çok zoruma gitti ve üzüldüm ve rızam olmadığını söyledim yukardaki sebeplerle birlikte. Büyük bir tartışma yarattı eşim haksız olduğumu söyleyip boşanalım bile dedi, kendi aldığı evini satmıştı üstüne altınları arabamı kredi vs koyup başka ev almak için şimdi o para benim karışamazsın aileme ordan veririm diyor şaka gibi. sonrasında hastalığım nüksetti hastanelik olduk ama hala hatasının farkında değil. Ailesine bir gün saygısızlık yapmadım ama sürekli eşek gibi görüyorlar bizi sanırım maddi manevi konularda direk biz aranıyoruz, tamam bekarken buna alışmış olabilirler ama artık evliyiz biz zaten evliliğimizin ilk aylarında burnumuzdan geldi ailesinin hastane konularına sadece biz koştuğumuz için şimdide kendi hastalığıma bile odaklanamıyorum. Bu arada ikimizin maaşıda eşit sayılır 70 bin tl civarı, gerçekten çok yoruldum psikolojim bozuldu. Ne yapmam gerekiyor kafam çok karışık

10 aylık evliyiz fakat eşimin ailesi yakamızdan düşmüyor, ne yapmalıyım?