8 aylık evliyiz. 6 aylık hamileyim. Ailem İstanbul ' da ben eşimle konya' dayim. 8 aydır 1 defa ailemle görüşebildim ondada kendileri geldi. Eşim bırakmıyor. En ufak şeyde öfkelenmeye başlıyor. Ne yapacağım bilemedim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle böyle bir ilişkiye hemen çocuk ektiğiniz için sizi tebrik ediyorum. İyi fok yemişsiniz. Atı alan Üsküdarı okadar net geçmiş ve sizin elinizi ağayınızı o denli bağlamış ki, eşinizin insafa gelmesinden başka bir çareniz yok. Diğer tüm yollar ilişkinizi tehlikeye atacaktır ki eminim siz bunu riske atacak biri olsaydınız çoktan elinizi masaya vurup “onlar benim kaç yıllık ailem sen kimsin” demiştiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvde bana olan tavrini ve zorlamalarini görseydiniz anlardınız
- +1 yıl
Geçmiş olsun, bir Türk kadını daha yerlerde işte ben ne diyim size.
En İyi Cevaplar
+1 yılSebebi ni neden sormadın. Maddi imkanınız düzenli seyahat için engel değilse kıskançlığı vardır. Onu da zamanla aşarsınız. Henüz çok yeni evlisiniz. Hiç bir ilişki dosdoğru veya kavgasız gürültüsüz, kıskançlıklar olmadan yürümüyor zaten. Aksine ufak tefek abartılı olmadığı taktirde tadı tuzu dur. Bence biraz zamana ihtiyacınız var sizin.
00 Yorumla
+1 yılHayırdır aileniz onun totosuna mı koymuş? Ailenizin haberi var mı? Gelip sizi alsınlar, siz de ayrılın o heriften. Bu ne ya? Ben hiçbir zaman gerçekleşmeyecek mutlu yuva hayali kuruyorum sürekli ki acı verici bir şey; herif ailesinin değerini bilmeyip sorun çıkarıyor. Bu millet çıldırtıyor beni artık. Akılları başına gelsin. Şerefs*z.
00 Yorumla
+1 yılKocanla beraber gidersiniz çocuk olduktan sonra haberlerde sürekli annesine giden bir kadın vardı 3 çoğuda kocasından çıkmamıştı o haberi görmüş olabilir kocan
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
56Cevap
- Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yıl
Öncelikle neden ve niçin görüştürmediğini belirtmemişsin.
Sekiz aylık evlisin güzel daha Çiçeği burnunda gelin bu neyin acelesi çocuk yapma neyin terazisi bir kocanı tanı bir ortamı kolaçan et.
Koçan ne olursa olsun ailenle görüştürmeli telefonda ya da ne biliyim hani gidip onları ziyaret etmelisin etme imkanı fırsat vermeli bu onun dinen hakkı bile değil.
Karısını annesiyle babasıyla kardeşleriyle görüştürmemekte ne demek hangi kitapta hangi dinde yazıyor bu.
Ailen sana zarar veriyorsa koçan haklı görüştürmemekti.
Ama sen dert yandığına göre anne baba kardeşlerine ailenle aran iyi seviyorsun onları o yüzden kocanın tutulduğu tavır yanlış.
Gitsin yolun başındasın çocuğu aldır derim ilerde başına dert olur gençliğini yakarsın daha yolun başındayken böyle sorunlarla mücadele ederken ilerde bakalım neler daha çıkar.
Sekiz aydır ailesinde görüştürmemek nedir bu nasıl bir dünyadır bu nasıl bir adamlıktır.
Sabah sabah Trabzon damarını şişirdiniz.21 Yorumla
Soran+1 yılTesetturluyum ve Rabbime şükürler olsun namazımı asla aksatmam. Çocuğumu aldıramam zaten anne olmak istiyordum en büyük hayalimdi bu yüzden ortak kararımızdı. Evlenmeden önce böyle değildi ama ailemle telefonda falan görüşüyorum zaten sadece gidip gelemiyorum. Kendi arabası var bıraksa beni 3 - 4 günlüğüne olurda oda zahmete girmek istemiyor.
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlk iki yıl çocuk yapmamak gerekiyor bunun için. Şimdi hamile olmasaydın çocuğu düşünmeden daha rahat karar verirdin. O senin kocan, sahibin değil. Eşin dahi olsa kimse senin sahibin değil. Biz kendimizin sahibiyiz. Ne demek ya, ne hakla ailenle görüştürmez seni. Niye hemen çocuk yaptın canım? İyice tanısaydın ya bu adamı. İkinci kez anne olma sakın ve çalışıyor musun?
Durumu annene anlat, belki bir çıkış yolu bulunur. Sana böyle hükmetmesine izin verirsen ilerde şiddet uygular bu sana20 Yorumla
+1 yılKıyamam sana ya keşke evlenmeseydin böyle bir oluşumla. Ailene ulaşıp durumu anlatmalısın ve eşinlede konuşmayı denemelisin hiç bir şekilde uzlaşamıyorsanız boşanmalısın çünkü hayatının geri kalanını bununla baskıyla ve mutsuzlukla geçiremezsin.
00 YorumlaNereden buluyorsunuz lan bu ruh hastası picleriiii be
Çok mu ariyorsunuz munaaa godugumunnn bu itleri be40 Yorumla
+1 yılBu tür ayılarla evlenmeyi nasıl başarıyorsunuz? Bunu başarmanı geçtim evliliğinin 2. ayında hamile kalmayı nasıl başardın?
30 Yorumla
+1 yılOlum nerden buluyorsunuz böyle canolari, dizolari Allah aşkına ya. Ohh iyi olmuş otur şimdi oturduğun yerde 😂😂😂
20 YorumlaHep kocalar suçlu bulunur , peki senin ailenin böyle bir durumun oluşmasında bir katkısı oldu mu? Aileni sevmemesinin nedeni ne olabilir?
09 Yorumla- +1 yıl
Kadının ailesini sevmek zorunda değil, görüştürmeme gibi bir hakkı da yok. Burada asıl suçlu kadın. Adam böyleyse boşan git
Soran+1 yıl@dişişeytan544 hamileyim farkında mısınız?
- +1 yıl
Evet, farkındayım. Boşanan ilk hamile olmayacaksın.
Soran+1 yıl@dişişeytan544 ben boşandıktan sonra çocuk ne olucak? Gözünü ayrı bir anne ve babaya mi açacak? Babamın gücü kendine yetmiyor birde bizemi yetişecek ben bu kadar düşüncesiz değilim.
- +1 yıl
Baban sana niye baksın. Sen kendine bakacaksın. Kendine ve çocuğuna bakamayacaksan bence de boşanma
Soran+1 yıl@dişişeytan544 sağlık çalışaniyim ama atanamadim hala bu sene tekrar sınava gireceğim bosanirsam simdi babamın yanina gitmek zorundayım şu an ki şartlar el vermiyor
- +1 yıl
@dişişeytan544 yav siz ne kadar tahammülsüz oldunuz ondan dolayı evlilikler artık bir yıl bile sürmüyor.
- +1 yıl
@dişişeytan544 bekara karı boşamak kolay , sende bekarsin beli
- +1 yıl
Evli olunca elim kolum bağlı mı kalıyor.. Evlilik olacaksa huzur şart, huzur yoksa boşanmak şart.
En gıcık olduğum tip ya kızı al ailesine gösterme insan kendini berbat hisseder eşya gibi gibi hisseder uzak misiniz canım bende soğuyorum evlilikten bu tipler yüzünden Allah sabır versin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGit ara anne babanı konuş ama çok erken çocuk yapmışsın 1 yıl falan geçseydi bi erkeğini tanırdın
Arayamam deme arayıp silersin telden kocan tüm gün evde değildir sonuçda buraya yazıyorsan telini de kontrol etmiyordur05 Yorumla
Soran+1 yılİşimden doğum izninden dolayı ayrıldım zaten. Kpss çalışıyorum haliyle çok da üstüme gelmiyor bu konuda. Sabah 6 da evden çıkıyor aksam 6 7 gibi eve geliyor ama aileme söyleyip de onları üzmek istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılÜstüne gitmelisin o zaman kocanın kanepede falan yatır aranızda çözmelisiniz kocanızla eğer aileni üzmek istemiyorsan mesela ayda 1 gidicez en az de
Soran+1 yılBunu söylemiştim kabul etmiyor senede 1 2 defaya anca göz yumuyor sende gel diyorum gelmiyor ben seni arabayla bırakırım diyor
Cevap sahibi+1 yılGerekçesini söylüyor mu ve onun ailesine ne kadarda bir gidiyorsunuz
Soran+1 yılGenelde onun ailesi geliyor esim evlenmeden öncede bu evde tek yaşıyordu o yüzden pek ailesine gitmez
Oha artık pardon yani kötü laf etmemek için kendimi tuttum. Bariz boşanma sebebi
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni ailenle görüştürmeyen adama çocuk yapıyorsun. Evlendikten sonra bir yıl bekleseydin bir ne oluyor ne bitiyor. Bu adam öküz mü adam mı bir anla gör.
20 Yorumla
+1 yılBosa. babanlar dovsun bir guzel akillanir bu tipleri dovucen
20 Yorumla
+1 yılişte bu olma mış ne demek görüştürmüyor çok ayıp ediyor kendi anaesi babası damı gelimiyor geliyorsa onları işi çözmesi lazım
00 YorumlaBirde çocuk etmişsin ondan böyle adama değil çocuk su bile verilmez gebersin diye. Gerçekten erken vakitte kurtul bundan yoksa basını ağrıtır cidden.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Adama nettinizde ofkeleniyor :) başlık parası vs vs vs canından bezmiş yazık
02 Yorumla
Soran+1 yılGeri kafalı insanlar değiliz , bunaltacak bir şey yapmadım kendi doğası bu
+1 yılÇaresi burada değil kardeşim. Aile büyüklerinizden biri ile konuşun bu meseleyi eğer aranızda çozemiyorsanız.
00 Yorumla
+1 yılAşk evliliği ise otur ağla. Herkes tercihlerinin bedelini öder
01 Yorumla
Soran+1 yılFazla aşık değildim. Yani aramızda o kadar sorun yok ama kısıtlamaları doğru değil anlatamıyorum bir türlü
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. gerçekten gördüğüm şey nerede ayı öküz ve dang. lak var onları arayıp bulup evleniyorsunuz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirini tut güzelce bi sopalat bu tip erkekleri haşlayacaksın aileyle görüştürmemek ne ya koca ayrı aile ayrı hiçkimse ailenin yerini tutamaz zaten konyalıymış it iyice uyuz oldum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonyalı birini alarak hayatının hatasını yapmışsın maalesef Allah yardımcın olsun.
24 Yorumla
Soran+1 yılBabamda konyalıları sevmez zaten evliliğimizi pek istemiyordu başlarda ama kızım sevmiş dedi verdi sonunda böyle oldu
- +1 yıl
Aaaah aaaaaaah bende konyada yaşıyorım eski sevgilim konyalı onu hala unutamıyorım ama annem açık gelin istemiyo dedi ayrıldı falan çokk çok uzun hikaye :(((((
Soran+1 yıl@lovelygirl0 kötü olmuş , annesine göre seni değerlendirmesi sana değer vermedigini gösteriyor zaten ama benimki beni sahiplenmeye çalışıyor
- +1 yıl
Evet maalesef
Söyleyebileceğim hic bir şey yok allah sabır versin bu adamla evlenirken aklın neredeydi
00 YorumlaZamanla öğrenir başta hakimiyeti eline almak istiyor zamanla bırakır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılNapacan bosanacan benxe simdiden boyle alistirma ezdirme kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAaaayyg daha evliliği oturduk oturtmadan Bir de kedi gibi doğurmuyor musunuz deli oluyorum
12 Yorumla
Soran+1 yıl3 senedir beraberdik hayatım hep yalnız başına geçtiği için çocuğumun hemen olmasını istedim zaten evlenmeden önce böyle anlaşmıştık.
Cevap sahibi+1 yılPeki şimdi ne yapmayı düşünüyorsun
+1 yılmaço severim, kısıtlayacak, kıskanacak diyorsunuz sonrasında bu oluyor. Boşanacaksın ya da ömür boyu çekeceksin. Merak etme ömrün uzun olmaz. Adını TV'lerde duyarız
11 Yorumla
Soran+1 yılŞiddet vs yok ama fazla sahipleniyor. Koruma altına almaya çalışıyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAh be ablamm evlenmeden once hic mi bu kötü yönlerini göstermiyorlar bu erkekler anlamiyorum ki yazik valla
11 Yorumla- +1 yıl
EIG
+1 yılBikere evlenerek hata yapmışsın tamam da ikinci hatayı niye yaptın erkenden cocuk yaparak senin aileni istemeyen biriyle evlenip cocuk yapmak saçma biraz
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılöyle adamla neden evlendin bunları evlenmeden konuşmadınız mı?
bence boşan20 Yorumla
+1 yılAha işte bişi diyim mi yaşın kaç senin , bende konyada yaşıyorum ve konyalı sevgilim olmuştu….. çok değişik insanlar. Özelden yazabilirim sebeplerini
02 Yorumla
Soran+1 yıl22 yaşındayım oda 27 yaşında
- +1 yıl
Ah ah
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Sebebi ne ki? Hamileyken yolculuk yapmanı mı istemiyor?
00 Yorumla
+1 yılKonya aksaray bozuk insanları iyi değil bizde sogudum kardeşim evlendi ailesine gelince sıkıntı çıkarıyor
10 Yorumla
+1 yılsanırım eşin konya'lı. Konya'lı adamla evlenilir mi be ablacım. Yakında seni swinger partilere götürmek de ister cuckold fantezileri de çıkar ortaya.
00 YorumlaBöyle birinden neden çocuk yapar ki insan yapacağın şey sınava hazırlan ayrıl ondan ne cüretle seni ailenle görüştürmez ya akıl alır gibi değil
00 Yorumla
+1 yılKpss kazan ayrıl bu adamdan. Ailene ihtiyacın olduğu zamanlardasın. Böyle hı. yar adamları nerden buluyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılDaha çok yeniymiş evliliğin evlilik öncesinde de mi böyleydi kendisi
018 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden de sinirli bir yapısı vardı ama evlenince bu kadar olmaz diye düşünüyordum fazla sahipleniyor
- +1 yıl
Peki konuşmaya çalıştığında ne diyor ailenin yanına göndermeme sebebi nedif
Soran+1 yılEski devir bitti artık evlendin evinin kadını ol otur oturduğun yerde diyor. Zırt pırt oraya buraya gidilmez artık senin için ben varım eşinin sözü geçerli ailenin sözü değil diyor
- +1 yıl
Oyy ablam ya valla çok üzüldüm şu an senin için 8. ayda bu şekilde davranıyorsa bu artarak devam eder keşke bu kadar erken çocuk düşünmeseydiniz ne demek otur oturduğun yerde annen baban seni evlenilecek yaşa kadar bakmış büyütmüş şimdi bu çıkıp da gidemezsin diyo hayata bak şahsi fikrim bu evlilik gitmez veya sıkıntılı gider
- +1 yıl
Bu kafada olan biri de kafasını değiştirmez zaten :(
Soran+1 yılKarnımda 6 aylık çocuğum var ben ne yapayım. Ailemle ilgili bir şey söyleyince ben neyim burada , ben senin kocanım demeye başlıyor. İnşallah sonum hayrolsun :(
- +1 yıl
Seni seviyor mu bunu sana hissettiriyor mu
Soran+1 yılEvet seviyor yani fazla koruyor , ama kendi rahatına çok düşkün yani zahmete girmeyi sevmiyor her şeyi ayqgina bekliyor biraz suyuna gidilmesi gereken biri. Ama evlenmeden önce sevgisi neyse şimdide ayni siniri çok fazla ama bunu farkettim
- +1 yıl
Peki bir şeyi merak ediyorum senden de tavsiye almış olurum şu an geriye baktığında sevgiliyken bu adamın böyle biri olacağını biliyor muydun evlenmeden önce yoksa çok daha değişti mi
Soran+1 yılBu kadar olucağını bilmiyordum çünkü yine kendide diyordu o kadar seni sıkmam falan filan ama evlenince tedbir alır gibi eve kapatmaya çalışmasini beklemiyordum
- +1 yıl
Ya inanamıyorum hamile olmasan direk ayrıl derim hatta yine derim ama tabi karar senin çünkü dayanılmaz bir şey bu eve kapatmak ne ya sen mutsuzsun ve mutsuz olduğun bir evliliği sürdürmeye çalışıyorsun bence eşinle konuş ama ciddi olarak yapamıyorum de
Soran+1 yılYa burada çoğu insan utanmasa ahlaksız damgasini vuracak hamileyim diye laf üstüne laf vurulmuş. Adamla 3 senedir beraberdik zaten benim de eski yaşantım hep yalnız geçtiği için çocuğumun olmasını istedim yani çocuk istemek suç mu allah aşkına? Eşimin ablası var sadece oda muhasebe alanında çalışıyor bekar. Onunla konuşmayı düşünüyorum bizimkiyle konuşursa belki hak verir ablasına
- +1 yıl
Konuş fakat bence büyük beklentiye girme sonuçta onun ablası kardeşini savunabilir ama eşinle direk konuşsan daha iyi olur eşin nasıl biri anlayışlı mı senin üzüldüğünü görüyor ve bu şekilde devam ediyorsa muhtemelen değildir ama yine de anlat ama ciddi bir şekilde konuş yoksa çocuk doğduktan sonra ayrılmak istediğini vs vs yoksa böyle biriyle gerçekten zor diğer yorumlara da aldırış etme lütfen bu hayatı sen yaşıyorsun biz senin neler çektiğini bilemeyiz sadece fikir verebiliriz
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim değerli yorumunuz için , ablasıni bugün eşim işte iken aradım kahveye çağırdım haftaya gelebilirim dedi izinliymis haftaya. Eşim de işte olucak zaten anlatırım güzelce durumu konuşmasını isterim inşallah sonuç alırım biraz kardesinin arkasında fazla duran biri gerçekten aynı ayardalar ama beni anlayacağını düşünmek istiyorum
- +1 yıl
Rica ederim ne demek bakın dediğim gibiymiş ablası da hayırlısı olsun yine de ama unutmayın evli kalmak zorunda değilsiniz bu baskıya dayanmak zorunda değilsiniz çocuğunuz olabilir ama bir şekilde ayakta durmanız gerekecek lütfen kendinizi ezdirmeyin
- +1 yıl
Ben burdan anlatınca basit oluyor yaşayan sizsiniz ama ben hemcinsimin bir erkeğin ona dayattığı baskılara boyun eğmesini asla istemem o yüzden de umarım yolunuz açılır çünkü karşı taraf sevgiden anlamış biri olsaydı siz buraya bunu yazıyor olmaydınız sevgilerle
Soran+1 yılÇok haklisiniz çok da teşekkür ederim beni anladığıniz için , inşallah yolunuz ve bahtınız açık olur , Allah' a emanet olun...
- +1 yıl
Amin inşAllahh
+1 yılBende konyaliyim eşin ailenden bir yanlış gördüyse olabilir
10 Yorumla
+1 yılKonyalı erkekler çok geniş pislik olurlar niye evlendin ki
10 Yorumla
+1 yılEşin sacmalıyo böyle küçük şeyler evliliğinizi yıpratır
00 Yorumla
+1 yılEblilikler zamanla oturur sabret bakalim. İkinizde birbirinizi seviyorsunuz sanırım
00 Yorumla
+1 yılAklım varsa direk boşan cocuguna sen bakarsın gerek yok adam odun ve aptalın teki beli zaten
00 Yorumla
+1 yılBurada derdine cozum bulmazsın ki kocanın kafa yapısı öyleysee
00 Yorumla
+1 yılYok anasınınki bune bee iyi misin ki seni ailenden koparıyor
00 YorumlaAblacım o kadar diyoruz denemeden almayın diye..
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılYaptığının neticesini çekeceksin.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen nerden bilebilirdim böyle olucağını? Allah katinda geleceği görebilme özelliğim mi var
- +1 yıl
Bas bas bağırıyoruz evlenme meraklısı olmayın, evlilik her şeyi öldürüyor, Türk erkeği sağlam pabuç değil, kendinize yazık etmeyin, evlenip lak diye çocuk yapmayın, 30 yaşından sonra evlenin, hemen çocuk yapmayın 5 sene bekleyin diye. Allah bilir ne kadar tanıyordun herifi gittin evlendin, 2 ay sonra hemen hamile kalmışsın. Bunları bilmen gerekirdi. Evlendiysen bile hamile kalmamış olman gerekirdi yani, bunlar hep bilinçsizlik, sorumsuzluk, cahillik resmen. İnsanlar hata yapabilir, gaflete düşebilir ama nerden bilebilirdim diyerek sıyrılamazsın işin içinden. 8 aydır evliyim ailemi 1 kez gördüm diyorsun, Konya'ya taşınacağını bilirken aklın neredeydi, hangi erkek 3 ayda 1 uçak biletini ayarlayacaktı acaba senin. Kaldı ki 8 aylık hamilesin, otobüs, uçak yolculuğu yapmanın sırası değil. Merhametli bir adamla evlenmediysen ipleri şimdiden sağlama al. Yoksa başını ezmeye alışır. O adamdan bir gün ayrılırsan da korkmadan, başın dik ayrıl, çocukların nafakası için bile uğraşma sorun olacaksa. Ailenin evine döner birlikte bakarsınız. Sonra sen çalışmaya başlarsın.
Soran+1 yılSağlık çalışanıyim , doğum iznine ayrıldım. Bir taraftan da kpss çalışıyorum. Eşimle aynı bölüm mezunuyuz. Üniversite okurken tanışmıştık. Hayatım boyunca hep yalnız kaldım , ailem vardı ama ben yalnızdım hep. Bu yüzden evlenmeden önce eşimle ortak kararımız hemen çocuk yapmaktı. Gerçekten çok da mutluyum onu karnimda hissettikce daha da mutlu oluyorum. Eşim bana aşık zaten olmasaydı takmazdı bana hala ayni gözle bakıyor ve bende onu çok seviyorum boşanmak istemiyorum. Ama kendi ailesine de böyle. Onlar bize gelmese kendi ailesini bir kere bile çağırmadı. Aynı sehirdeyiz ama onlar da çok uzaktalar 3 haftada bir anca ziyarete geliyorlar , yardim ediyorlar. Cahil falanda değiliz çok şükür. Esim 20 yaşında çalışarak araba almış insan. Çok şükür maddi durumumuzda yerinde. Bana baskı yapması ve kısıtlaması beni zorluyor ama onun dışında çok sahiplenici hic değilse işten çıkar çıkmaz eve gelmek istiyor benimle vakit geçirmek istiyor. Bu kadar uzun uzun yazacağınız bir hayatım yoktu ama yine de teşekkürler...
- +1 yıl
Anladım. E yazdığın ve hissettirdiğin kadarını biliyoruz, başka ne olmasını bekliyorsun ki? Konya'ya gelin gitmeye okeysen, 8 ay aileni görmemek neden bu kadar sorun, hamilelik psikolojisi mi?
bunlari nereden buluyonuzc
10 YorumlaBırakmama sebebi nedir pekki
10 Yorumla
+1 yılKonya erkekleri fena capkin oluyor
10 Yorumla
+1 yılAileni istemiyorsa hadi ordan ett
00 Yorumlaacele etme, illa götürür
00 Yorumla
+1 yılBuna koca mı diyorsun? Görüştürmeme sebebi ne?
00 YorumlaBuna hakkı yok gerekli tepkini koy
00 Yorumla
+1 yılniye böyle birinden çocuk yaptın sende
00 Yorumla
+1 yılKötü bence detaylı bir konuşma sart
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKonyadan sonrasını okumadım.
@gülmezsu 😂01 Yorumla- +1 yıl
Yanlış yapılan evlilik bu yani
01 Yorumla- +1 yıl
Oha oyle demeyin, daha ne oldu ki.
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılMahkemeye ver derim yani
00 Yorumla
+1 yılEvlenerek hata yapmışsın..
00 YorumlaSebebi neymiş böyle yapmasının sordun mu hiç
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı. Konyalı adamdan bu beklenirdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevi ateşe ver. annenlere kalmaya git
10 Yorumla- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 8 aylık evliyiz ve eşim beni ailemle görüştürmüyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler