6 aylık evliyim ama mutsuzum. Eşim beni gezdirmiyor, para vermiyor. Ne yapacağım?

Gurbetteyim burada kimsem yok eşim beni gezdirmiyor doğru düzgün arabası yok diye İstanbul gibi biyerde evdeyim. Dogru düzgün para vermiyor bana. Ben alırım diyor herşeyi aldigimin da hesabını veriyorum oda 100 lirayı geçmez aldıklarım. Sabah işten gelince kahvaltım hazır olsun diyor zorlanıyorum sabah uyanmakta geceleri uyuyamiyorum hem tek olduğum için hemde mutsuz olduğum için. Hiç biseye hevesim yok sadece sigara içiyorum. Ailemin yanına da sadece 2 kez gidebildim. Öyle işte. Sinir krizi geçiriyorum bağırıyorum o zaman bana vurmaya kalkıyor ama vuramıyor ben vuruyorum ona küfür ediyorum doğru değil yaptığım ama beni anlamıyor? Görücü usulü evlendim
Güncellemeler
+1 yıl
Ev işi yapmak bile zor geliyor hani derler ya elim varmıyor aynen öyle ama evim asla pis toz değildir hani çok zor söylenerek aglayarak yapıyorum hergun bi öncekinin aynısı yediğim yemek ve giydiğim kıyafet değişiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Suç bende mi arkadaşlar sevemiyorum güya o beni çok seviyor birakacam değince ağlıyor ama erkek adam böyle mi olur yeni evliyken parası yok desem oda var memur kendisi.
6 aylık evliyim ama mutsuzum. Eşim beni gezdirmiyor, para vermiyor. Ne yapacağım?