+1 yılÇoğu yorum kötüydü ve bunu yazanlar da birer kadın. Anlamıyorum bu kadar kör müsünüz? Aynı şeyler sizin de başınıza gelebilir ve empati kurarak bir yol gösterebilirsiniz. Bu kadar zor değil. Öncelikle bu durumu eşinle konuşmadan direkt boşanmayı düşünme. Tatlı bir dille bu durumdan rahatsız olduğunu ve üzüldüğünü dile getir. Belli bir süre onun davranışlarının değişip değişmediğini kontrol et. Eğer kendini düzeltmeye ve değiştirmeye çalışıyorsa ilişkine bir şans daha ver. Ama değişmiyorsa ve dediklerini umursamamışsa boşanmayı düşünebilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağol kardeşim durumu aileme anlattım bugün yorumlardan sonra ve bizim aramızda cinsel birleşmede olmamıştı bana sorun buldu cilve yokmuş korkuyormusum vs bakirelik testini alıp boşanacağım.
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı. İşte Müge Anlı'da gördüğümüz okuyup meslek sahibi olup koluna hiç değilse bir altın bileziğini takmadan kocaya kaçanların sonu bu ne yazık ki. Elin adamına muhtaç olursan harcadığın her kuruşunda hesabını vermek zorunda olursun. Onun parası çünkü o kazanıyor. Oysa kendi paranı kendin kazansan kimseye hesap vermezsin, kimse de hesap soramaz. Bu özgürlük gerçekten çok önemli bir şey.
00 Yorumla
+1 yılEşine dolaylı yoldan bazı şeyler i dayat mesela deki kız kuzenim gelmiş hafta sonuna denk getir ama teki gitmek istediğin yeri belirle burada buluşalım dedi ben yok diyemedim beni götür sene beraber gidelim adamı azıcık Yolda mutlu et gidince bir şey bulursun başka bir yere gitmek zorunda kalmış yoldan dönmüş falan beraber gezin ve Ogün onu mutlu et ondan sonrası kendinden gelir sanırım
00 Yorumla
hayal ettiğinden biraz daha farklı bir evlilik yaşıyorsun önce bunu kabullen... sonrasında kendine bir liste yap ne bekliyorum ve ne veriyorum. beklentilerim bizim ekonomik gücümüze uygun mu? gibi sonra kocanı al karşına önce güzelce giyin sevdii yemeği yap yemekte laf arasında önce gaz ver sonra biraz işve sonrasında durumunu anlat.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalal sende o çirkeflik varken mutsuz olman çok normal. adama bağırıp çağırıp şiddet uyguladığını okuyana kadar iyi şeyler düşünüyordum. ama şimdi tiksiniyorum. her şeyi anlarım kimden gelirse gelsin şiddeti asla. hiç kimse mükemmel değildir siz de. azıcık kendinizi de eleştirin
21 Yorumla
Soran+1 yılÜstüme yürüyüp beni dövmeye kalktığı için beni boğdu defalarca kez sus bağırma diye ordan bakınca evet sende haklisin ama değil iste
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnan çok üzüldüm bu olan bitene. Derdini sakince anlat karşılıklı oturun konuşun desem, karşıdaki kütük belliki. Yani çift terapisine gidin desem bu adam onu kabullenecek bir adama benzemiyor.
Sen en iyisi kendi iç huzurunu ara, kitap oku, meditasyon yap, evde bir hobi bul. Yani insanlar sık sık mecbur olduklarından bir şeyler yapıyor maalesef. Ancak lütfen doğum kontrol olayına dikkat et, bir de çocuk yapma. Sonra ne kadar istesen de boşanmak zor olur10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılÇalış kendin al abla arabanı, ihtiyaçlarını. Kocan hiç birisine mecbur degil, ne için evlendin ki? Bunlar sırf bak kardeşim olduğu icin çabasız şekilde önüne mi serilecekti?
03 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyorsun da peki kadın adamın hizmetini görmek zorunda mı?
- +1 yıl
@Nagazakili görmesin, adam görmedi diye boşanmaya mı çalısmış? Küfür, hakaret mi etmiş bu kezban gibi?
Soran+1 yılBir gün olsun dışardan yemek yiyemiyorum hadi yemek yapma da göreyim bilmiyorsunuz iste
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yanlış bir evlilik mutsuz bir yaşam sonrası kazara bir çocuk ki umarım böyle bir hata yapmazsın. Sonrası eşler birbirini öldürür. Bence yol yakınken ayrıl. Senin hayata bakış açın farklı eşinin ki farklı
00 Yorumla
+1 yılNe bekliyordun ki evlilikten peri masalı mı
Günümüz şartları belli ufak şeylerden mutlu olmaya bak.. istersen uzmandan destek al evliliğe adapte olamamışsın çünkü..10 Yorumla
+1 yılSenin gibi evliliği dubailerde gezmek sanan canım işte böyle mal gibi ortada kalıyor. İlk istediklerinde ağzın yokmuydu sorsaydın veya söyleseydin ben gezerim harcarım diye neden söylemedin
00 Yorumla
+1 yılNe yazık ki evlilikler böyle oluyor seni karısı olarak değil de sanki hizmetçi gibi görmesi kötü bir durum gerçekten anladığım kadarıyla boşanip baba evine dönmen de zor dimi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKlasik çirkef Türk kız işte elinde mesleği yok neyine güvenipte adamın peşine düşüp başka şehire gidiyoruz sonra da yapamayınca carlayıp duruyorsunuz
341 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmenim atanamadim.
Cevap sahibi+1 yılİyi de nasıl hangi cesaretle elinde mesleğin olmadan evlendim başka şehre gittin hiç düşünmedin mi zorlanırım diye
Soran+1 yılMevzu para değil benim ailemin durumu kat kat iyidir para sorun değil eşim ya hani cimriligini anlatmaya beni onemsememesini anlatıyorum para mevzusuna gelince ailem arkamda ama durumu söyleyemiyorum iste
Soran+1 yılHani gurbette herkes zorlanır atansam gene gurbet olacaktı misal ama durum çok farklı kardeşim
Cevap sahibi+1 yılPeki
Soran+1 yılSeviyordum eskiden
Soran+1 yılAbdestli namazlı dedik aldatmaz hemde çok seviyor dedim ailemde sevince ama kardeşim mesela Şu an uyumadim yarın 8.30 da gelicek kalkıp kahvaltı hazırlamak zor geliyor tembellik değil anlatamiyorum pek
Soran+1 yılHayır derdimi yazdi m zaten tesekkurler
Soran+1 yılOlanları yazdım bu yapılanlardan sonra soğudum ben eskiden severdim
Soran+1 yılDoguluyuz gelde anlat millete biz neler çektik derler
Soran+1 yılFarklı bi sorun daha var
Soran+1 yılBizde ilişkide olmadi korkuyorsun ondan diyor cilve yok sende diyor ama ne alaka dedim problemon varsa doktora git onada yok beni aşırı seviyor ama böyle de olmaz
Soran+1 yılSöylediğim kız arkadaşlarım oldu hiç biri bana suç bulmadı ama eşim bana suç buluyor korkuyorsun felan diyor ya ne bilim
Soran+1 yılBen Niy e tedavi olum hangi kız korkmamis gayet doğal benim ki onda sorun var yeni evli haftada 1 veya 2 haftada 1 mi ereksiyon olur
Soran+1 yılBakireyim yani çok özür dilerim kardeşlerim ama gizliyim o yüzden söyledim hani suç bende mi
Soran+1 yılYeni evliyiz sonuçta sorun var ve saklıyor bence
Soran+1 yılYa bide böyle bi hatasını kapattığım halde bana bunlar yaşatılıyor
he o sana vuramıyor sen ona vur, çok mantıklı. umarım tek yumrukta allahına kavuşturur bi gün. boşan beğenmiyosan
18 YorumlaKeşke gebersen...
Git tedavi ol
Normal değilsin sen02 Yorumla
Soran+1 yılSen Çok yaşa adi
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılsen evliliğin ne oldugunu anlayamamıssın .
para muhabbetı yapacagına sen işe girip calısabılır eve katkın olur bır cok aıle bu sekılde.00 Yorumla
+1 yılgörücü usulü ile evlenip bırakcam diyince de nasıl ağlar ki anlamadım, aranızda bağ olsa siz delirmezsiniz... iş arayın sizde kendinize.
00 Yorumla
+1 yılekonomik özgürlüğün yok işte. o seni hayat arkadaşı eş olarak almamış seni evine hizmetçi olarak almış.
00 YorumlaÇok üzücü bir durum gerçekten Ben de yurt dışındayım neredesin sen
05 Yorumla
Soran+1 yılUmarim
Soran+1 yıl? Neden
100 liraya kadar güzel hikayeydi. Az daha inanacaktım. Nese allah eşini belasını versin :d
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke hikaye olsa birebir gerçek
Soran+1 yıl100 lirayı misal verdim daha az
+1 yılÇocuk yoksa boşan, kimseyi çekmek zorunda değilsin?
10 Yorumla
+1 yılÇalış bence en azından kafan dağılır baktın yine aynı ayrılırsın
10 YorumlaValla hiç birakacam deme bırak az özgüvenli ol o öyle yaparsan hep bu şekilde kalırsınnn bu ne
10 Yorumla
+1 yılya boşanırsın ya da aptl gibi bunu çekmeye devam edersin madem ki paran var
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 720 cevap paylaştı. Biraz zaman ver henüz evli olduğunun farkına varamamış
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMerhaba, yanlış birisiyle evlenmişsin bu durumu aranızda konuşarak çözmeye çalışın aile terapistine gidin baktın hala aynı o zaman şiddetli gecimsizlikten boşanırsın
00 YorumlaEvde yat sende mis ya imkan olsa evden çıkmam yer içer yatarım tembellik ruhuma işlemiş
00 YorumlaŞiddet çare değil. Sizin de sosyal hayatınız olması gerekir ama Şiddet çözüm değil
00 Yorumla
+1 yılAl işte mutsuz Bi evli bayan daha. Mağdur da mağdur yani
00 Yorumla
+1 yılböyle bağnaz kesimde yetişmiş bir afedersinde eşek yani böyle bir şey olabilir mi ya
01 Yorumla- +1 yıl
İstanbulun neresindesin yakınında gezecek yer önerebilirm belki değişiklik olur çıkarsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani ben gerçekten anlamıyorum bı eşim olsa asla para kıskanmak hep veririm arabayla heryerde beraber gider gezeriz her dediğini yaparım evd eylemek istemem yemekte yardımda ederim ama kızlar benim gibi erkekleri sevmezler ve gidip böyle hanzolari nasıl buluyorsunuz anlamıyorum
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBid ememir diyorsun niye pinti bukadar insanın eşi herseyidir herşeyin en iyisine layıksın sen ve sana herşeyin en iyisini vermeli bide memur memurlar niye bukadar pinti anlamıyorum bende kasiyerlik yaptım gelen memurların hepsi pinti yaa poşete para vermek dahi istemezler kuruş hesabı yaparlar valla maasım onların masinin yarisiydi ben asla hesap yapmadan bol bol alirdim
Gerçekten üzüldüm böyle olmamalıydı
Dertleşmek istersen beklerim00 YorumlaEvlendikten sonramı aklın başına geldi evlenmeden önce aklın neredeydi
00 Yorumla
+1 yılÇok üzüldüm inşallah mutlu olursun hapis gibi bir hayat
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yıl6 ayda böyleyse 3-5 sene sonrasını düşünme bile çocuk falan da yoksa uzaklaşmaya bak.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaş kaç olursa olsun evliliğe adapte olmak iki taraf içinde zordur.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kesinlikle boşanmalısın. Daha ilişkiye girememiş adam. Ne biçim erkek bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaaaa kıyamam sana ben be Ya erkekler çok değişik insanlar kadın demek ilgi demek sevgi demek neden anlamıyorlar :/
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. insan mutlu değilse hiç bir şey yapası gelmez. gece uykusunu da alamazsın. çünkü kafa takıktır. mutsuzluk her şeyden uzaklaştırır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanmaktan başka çare yok zor veya basitliğede bakma
00 YorumlaGurbet.. bir erkeğe güvenip gurbete gitmek bu yüzden zor kadın yalnız kalıyor yanında olmuyor madem ilgilenmeyeceksin ne diye evlendin.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin işin çok zor brklentilerini karşılamayacak biriyle evlilik cidden sıkıntı
00 Yorumla Aldat diyenler benim gibi bir adamın eşine denk gelir inşallah da erkekliği elinden gider
04 Yorumla
Soran+1 yılAmin kardeşim
- +1 yıl
Helal sana ama sende aldatma haa
- +1 yıl
Kral sın
+1 yılVuruyor musun ve bişey demiyor mu? korkutmuşsun galiba
00 Yorumla
+1 yılBu sorunları onla konuş, devam ederse de bu olumsuz hareketlere bu evlilik biter gibi
00 YorumlaMumnun değilseniz ayrılın işi kötüye götürüpte birbirinize şiddet uygulamayın. Ömrünüz çürümesin.
00 Yorumla
+1 yılBu yüzden evlenmekten korkuyorum
31 Yorumla- +1 yıl
Bir sır verim mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılAranizda siddetli iletisimsizlik ve anlayissizlik var. Esinde belki piskoljik olarak zor durumda ondan sana ozen gosteremistir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılİstanbul gibi güzel şehiri sana zindan etmişler
10 Yorumla
+1 yılÇalış sende neden ona muhtaç yaşıyorsun
10 Yorumlaİstanbul'da nasıl gurbette oluyorsun?
10 YorumlaTanımadan i evlerin kısa sürede yani
10 YorumlaKonuş bu durumu onunla
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılGörücü usulü mu severek mi evlendin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin Çalışıyor mu kendine birini bul takıl akşama gel o gelmeden
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ne şartlarda evlendin ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen evlensem eşimin parası 1 milyon dolardan aşağı inmez tabi ben olunca :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnladım sıkıntı büyük desene hapis hayatı yaşıyorum İstanbul neresinde oturuyorsun peki
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. İşe girip çalışman lazım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeyeymişsin iyiymiş
00 Yorumla Allah yardım etsin konuş onunla ve sorunları çöz
00 YorumlaÜzüldüm be daha çok yenisiniz hemde.
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun işin zor ya
00 YorumlaBoşan bence gorücü usulu kaldimi ya
00 YorumlaSevmiyorsan boşan be kardeşim
04 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih