Arkadaşlar ben 5 yıllık evliyim, kocamla severek evlendim zaten önceden de sevgiliydik birbirimizi çok seviyorduk. Sevgimden birşey eksilmedi tabii halen ama ben artık çok yoruldum ve mutsuzum. Kocam çok sorumsuz birisi, hiç bir işte dikiş tutturamadı, yeri geldi kavga edip davalık olarak işten kovuldu yeri geldi sıkıldım diye işi bıraktı. Bir insan 5 senede nasıl 13 kez iş değiştirir aklım almıyor gerçekten. Benim çalışmama da izin vermiyor. Kayınpederimden geçiniyoruz şu an 9 aydır işsiz, iş bile bakmıyor çalışmak sıkıcı diyor. Sürünüyoruz resmen, çok aşığım ama aşk karın doyurmuyor maalesef... Kocamın bu huyunu değiştirmek için ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Aşk karın doyurmaz ama karın doyurmak için sebeptir.
Bu işin çözüm yeri sen değilsin
Doğacak çocuklar bile değil
Bu işin çözüm yeri guduleme
Bazı ilişkilerde bazı insanları gudulemek tabiri caizse gütmek gerek bunu öncelikle senin yapman gerek
Sen yapamiyorsan o kadar sozun geçmiyorsa babası
Babası ile konuş
Buna uç gün para vermesin kapıya koysun git çalış desin bak gor nasıl çalışıyor
O şimdi hazıra alışmış nasılsa geliyor
Babana sole buna kötülük ediyorsun bunu sıkıştırma işi sende olmalı de
Kulağından tutup ise gondersin benden sana para yok artık desin bak gor
Eli mahkum çalışır
Bunla. konusmayla filan adam olmaz
Maaşını da elinden almak gerek bunun hemen harvurup harman savurmasin yoksa bile. masraf soleyip parayı yedege almak gerek
Bu tarzdakilerin başına ali kıran baş kesen gerek bunlar o dilden anlar ole sevgi sözcükleri romantizm vs anlamaz bu adam çalışmak sıkıcı diyorsa mutlaka zora kosacak bise lazim12 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum size. Çalışmayı kimse sevmez ama çalışmak zorundayız
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSadece aşık olmak yetmiyor. Aşkın güzünü de iyi kullanmak lazım. Sen aşıksın ama o değil. İşte asıl mesele bu. Yoksa insan aşığına neden bu kadar üzüntü versin ki? Evet seyretmeyi bırak ve konuş. Karşına al ve biz neyiz ve ne olacağız de. Geleceğimizden endişeliyim ve zaman su gibi akıp gidiyor de. Sana bir şey olur ise ben ne yaparım? Ne birikmişimiz var, ne de güvenebileceğim bir yer ve insan de. Korkularını,üzüntünü paylaş ve çalışmanın, insanlara faydalı olmanın senin için neler ifade ettiğini anlat.
10 Yorumla
+1 yılBirisini sevsen de evlilik konumuna getirirken bu gibi faktörleri düşünmek gerekli tecrübe edinmiş oldun. İnsanları hayatında önemli bir merkeze koymadan önce iyi düşünmek gerek, gerekirse 2 adım ötesini hesap edeceksin. Hem ne demek çalışmana izin vermiyorum? Hangi devirde yaşıyoruz çalışmak ayıp değil, cinsiyeti olmaz her mesleğe ihtiyaç var sağlığın yerindeyse neden çalışmayasın ki? Kocan senin sahibin değil sen de ayrı bir bireyim demesini öğreneceksin. O kadar kalın kafalı birisiyse evli kalmak mantıklı değil kesinlikle. Bence bu şekilde cinsiyetçi davranan, üstüne üstlük sorumluluk sahibi olmayan birisini evlilik gibi ciddi bir konuma getirmen, ne bileyim...
00 Yorumla
+1 yılRahatlığa alışmış biriyse zor, bir bakıma haklı yani o kadar okumamış çok iyi yerlere gelen insanlar var ama evli olduğunuzu da unutmamalı. Sonuçta sorumluluk sahibi oluyor, ha sorumluluk istemiyorsa o zaman çalışmana müsade edecek. Onu da kabul etmezse paşa paşa gidip çalışacak. Çocuğunuz yok sanırım, yoksa eğer yapmayı da düşünme. Böyle sorumsuzlukla onu nasıl yetiştireceksiniz, artı masraf hep.
03 Yorumla
Soran+1 yıl2 kızımız var
- +1 yıl
Nasıl idare ediyorsunuz?
Soran+1 yılKayınpederim yardım ediyor...
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
143Cevap
+1 yılEger calismak zoruna gidiyorsa senin calismana müsade edecek ve ev islerinde sana yardimci olacak yok öyle yagma! Millette ne kocalar varmis yahu saka gibi, Güzel kardesim "huylu huyundan vazgecmez" derler eger sorumsuz ve tembel birisi ise degismesi mümkün olmayabilir belki bicak kemige dayandiginda dicem "Sürünüyoruz" yazmissin buna ragmen elini tasin altina koymuyorsa Erkegim diye dolasmasin ortada. Kendisi ile konus bu durumu düzeltmesi gerektigini söyle ya senin calismana müsade etsin ya da gitip evinin ekmegini kazansin! eger cocugunuz yoksa bosanmak senin icin en güzeli olur. "Delisi olan hergün aglar, Ölüsü olan bir gün aglar".
10 Yorumla
+1 yılIşte Günümüzün en büyük problemden bir tanesi hem işsizlik hem de İnsanların birbirine olan saygısı ve sevgisi ya şimdi bunun için sana ondan ayrıl Diyemem çünkü artık yani 5 yıllık evli misin Yani bu ilişkiyi Eğer ortada çocuk yoksa tabii direkt bitir diyeceğim ama belki senin için Kolay Olmayacak Bir kere ben şunu anlamıyorum zaten Eğer ortada gerçekten kötü bir durum varsa kadinin calismasina engel olur ki kendinde calis kadini da calistir zaten gecim zor o zaman tek care ayrilmak
00 YorumlaÇalışmak sıkıcı geliyorsa evlenmeyecekti. Kusura bakma bu işler çocuk oyuncağı değil o adamı değiştiremezsin, aynı şey çok yakın bir tanıdığımda da olmuştu, tek yapman gereken şey boşanmak. Sorumsuz bir insanla ömür geçmez, kaldı ki hangi devirde yaşıyoruz kadının çalışmasına izin vermemekte ne demek? Üzgünüm ama yarın bir gün yarı yolda bırakılsan bir güvencende yok keşke adam akıllı bir evlilik yapsaymışsın
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılKayınpeder elini çekmediği sürece kocan çalışmaz çünkü nasıl olsa bir şekilde değirmen dönüyor. Bir arkadaşım vardı. Gelin kaynana aynı evde iki çocuk yaşadılar evi kayınpeder geçindirdi tam 15 sene. Adam hiç çalışmadı bu süre içinde yani destek olduğu sürece zor. Niye yorsun kendini...
10 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Kişilik ve karakter meselesi eşiniz sorumluluk sahibi değil. İnsan yedisinde neyse yetmişinde de o olur, değişmez...30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBir şok lazim insana yani aklina. dank ettirecek karar lari huylari degistirecek bir şok mesela ben bir isten cikartilmistim 8 sene once o gun bir. karar verdim o gun dank etti hirs yaptim ona gore bütün hersey değişti tabi bu degisim kismet nasip ama ben o. karari alip. nasibime yürüdüm ona da oyle bir sok lazim
00 Yorumla
+1 yılAllah yardimcin olsun bir bayan olarak gercekten cok zor bir durum.. erkeklerin bir kismini anlayamiyorum mademki ilgilenmeyeceksin mademki ihtiyaclarini gideremeyeceksin mademki mutsuz ve muhtac edeceksin neden insanlarin umutlarini yikiyorsun heveslerini kaciriyorsun verilen deyerin kiymetini bilmiyor ve deyer vermiyorsun arkadas yaa yaziktir gunahtir allahtan korkun biraz ya.. diyecek birseyim yok.. helal olsun size ki sabrediyorsunuz terketmiyorsunuz aldatmiyorsunuz... ama burada tek suclu anladigim kadariyla anne ve baba
00 YorumlaEşiniz muhtemelen çok şımarık büyütülmüş. Çalışmaya g*tü yemiyor. Kusura bakmayın ama. Allah kolaylık versin. Çalışmayan adamla yaşamak çok zor. Çoluk çocuk varsa çok daha zor. Allah sabır versin. Tek çözüm karşılıklı konuşmak. Birlikte çözüm üretmek.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle şöyle söyleyeyim değiştiremezsin. Bazı huylar değişmez ablacım bir kere gevşekliğe vurduğunda asla değişmez mesela. Yine işe girer girmesine ama "ben sıkıldım, çalışmak sıkıcı" diye bencil bahanelerle seni de hayatı da yok sayar yine. Çok seviyorsun ama senin hem kendine bakmanı önlüyor, hem kendi bakmıyor üstüne üstlük başkasına (babasına) muhtaç ettiriyorsa o seni pek sevmiyor gibi görünüyor. Hadi seviyor diyelim saygısı yok. Eğer onun babasına bağlı yaşayıp babası illallah edip sizi kapı önüne koyuncuya kadar aşık kadın rolünü oynamak istiyorsan oynayabilirsin. Ha eğer ben gururlu bir insanım diyorsan şu pandemin döneminden sonra davayı aç boşa gir bir işe çalış. Kutsal üçlüyü tekrar et;Dava aç, boşa, çalış.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılMutsuz olman doğal evliliklerdr ekonomi çok önemli bir etkendir evde kemik gibi ekmek kemiren insandan sana mutluluk saçmasını bekleyemezsin sonuçta. Sevgi karın doyurmuyor. Demek ki iyi bir aile babası olup bir iş tutacak g*t yokmuş ne yazık ki kendi karakteri bu değiştiremezsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılValla ne diycegimi bilemedim dua et bol bol elden bisey gelmez ailesine soyle cok skldim bu durumdan de bende o sebebpten Nisan attim guvenemedim Şu an senin yazini okuyunca iyi yapmisim dedim oda ayni senin esin gibi isinden sikayet ediyordu birde bana calismicanmi diye soruyordu evlenince
03 Yorumla- +1 yıl
@Deepsizz
- +1 yıl
@Deepsiz
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKocanın böyle sorumsuz olduğu evlenmeden önce kendini belli etmiştir ama sen hala o zaman yaptığın hatayı tekrarlayarak aşk, huy değiştirme vs. diyorsun. Kocanın huyu değişmez, sen ise daha gençsin o nedenle hemen boşanmaya bak.
Erkeklerin evini geçindirme gibi bir sorumluluğu var ve eğer kaza / sakatlık / istese de çalışamama gibi bir durum olmamasına rağmen bunu yapmıyorsa o adamdan hiçbir zaman hayır gelmez.00 Yorumla
+1 yılDeğişir değişmesine de biraz zor..
Çünkü muhtemelen babasına sırtını yaslamış görünüyor..
Benim kuzenim de 1 yıl iş bulamadı ama o sorumsuz değildi..
İş bulmak şu zamanda cidden zor..
İş arayıp bulamaması başka, çalışmak istememesi başka..
Babasının biraz desteğini çekmesi lazım ki artık sorumluluk alması gerektiğini anlaması lazım..
#Vesselam00 Yorumla
+1 yılNerede bir sokak iti var mıknatıs gibi çekip buluyorsunuz
Sonra da gelip dert sıçıyorsunuz
Müstehaksınız yavrum müstahaksınız.
Evlilik öncesinde bu sorumsuz hallerini göremedin mi?
Ayrıca sorun onda değil
Sorun o angutu yetiştiren ailede.
Hiçbir sorumluluk duygusu vermeden onu bugüne getiren annede...00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyni agabeyim. Calismiyor, 2 evlilik yapti boyunca kizi var. Hayati boyunca ekmek elden su golden gecindi ve 52 yasina geldi hala hayati ciddiye almiyor. Simdi de ust katta bir kadinla beraber yasiyor. Kizi annesinde ve arayip sormuyor bile. Alkol, sigara ne ararsan var. Boyleleri evlenmemeli evlendirilmemeli.
20 YorumlaCalismak SIKICI diyen birinin neresini degistirebilirsiniz ki..
birde uzerine sizin calismaniza mani oluyor.
birgun esinize bisey olsa ya da ayrilsaniz sudan cikmis balik gibi olursunuz.
malesef esinizin neresinden tutulsa, elde kalir.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabasına güveniyor bakıyormuş ya size.. Aslında kayınbabanın size bakması onu daha da rahatlatır daha da sorumsuz biri olur. Seni çalıştırmaması da ekonomik özgürlüğünün ondan güçlü olacak olmasına tahammül edemeyecek olmasından kaynaklı. Ben anlamıyorum özgüven problem erkek nasıl çekici etkileyici geliyor da aşık oluyorsunuz? Sanırım erkeğin kalitesizinden hoşlanıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılşu dönemde iş bulmak zor vürüsten öncede dolar yuksektı ekonomız kötuydu ıs verenler zorlanıyordu vs dogal olarak halk ta ıs arama da sıkıntı yasıyordu PEKI BU KENDINCE OLAN SIKINTILARI KARSILIKLI ALIP KONUSTUN MU ANLATTIN MI?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet sürekli konuşuyorum, ne olacak aç değiliz açıkta değiliz diye geçiştiriyor. Dediğim gibi kayınpederim yardım ediyor, ben utanıyorum artık insanlardan para istemeye.
- +1 yıl
bu durumda haklısın aıle buyuklerı bır cozum yolu bulmak ıcın konusmadı mı yanı yuva kurmak zor helekı bu donemde ekonomık sorunlar bırıkım olmaması bırak bırkıkmı ıs yok buyuk bırısı konusmadı m ııs buluncada sakın olsun ısıne baksın baskasına bakmasın vs dıye
Senin kocanin işine gelmiyor çalışmak anlaşılan.
Olgun yapıda bir insan olduğundan suphelendim.
Bir ev nasıl geçinicek çalışan olmasa? Sıksin dişini çalışsın iyisini bulunca ona girer en azından.13 Yorumla- +1 yıl
Kıskançlık yapıyor kavga ediyordur belki?
- +1 yıl
Evet bence de öyle ama demek istediğim kıza bahane demeden önce eşinin tepkisini sorsan daha doğru oluyor. Eşi kendisine bakıyormuş gibi bir dedikodu dolaşsın istemiyor olabilir adamı tanımıyoruz
Ya o senin kocan git gönlünü hoş et bir şekilde ikna et çalılmasına yani sen kadınsın biraz kadınlıpını kullan aklına gir kocanın bize verilen en büyük nimeti adam gibi kullan evini dağıtma
212 Yorumla- +1 yıl
@mmmrrttt şimdi bu kadın artık gözünü açması şaIm evlenmiş zaren aşk biraz kör etmemeki artık gözünü dişiliğini farke tsin yani böyle çalımayan bir koca olur mu bir de bu kocaya sen seks veriyorsun her istediğini yapıyorsun böyle olmaz saçmalık yani kadınlık gırırurna sığmaz erkeklik gururuna da sığmaz kocasının yaptığı
+1 yılÇokta suçlamamak gerekiyor,
Kendi personelim ile konuştuğumda donup, kaldığım, iş yerleri olduğunu duydum ,, denemiş sürekli sıkılmadan denemiş,, ve biraz dinlensin çalışmaya başlar, ona kızma, düzgün iş sayısı az.00 YorumlaAyakların üstünde durabildiğini kanıtlasan bile. Çalışacağın yerdekiler sana yelkenecek korkusu ile hayatını zindan etmek istemiyor. Üzgünüm ama mağara adamı ile evlisin. Özgür olmak hakkın kendini koruya bilirsin.
00 Yorumla
+1 yılİşın çok zor gercekden sana ve ailene sabır dilerim ama son ana kadar asla pes etme. Aşkı ve sevgiyi zedeleyen en önemli unsur evdeki maddiyattir. Bir süre sonra gözünde bayağı düşecek inşallah yakın zamanda düzelir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu zamana kadar değişmediyse zor. çocuğun yoksa hiç düşünme. bazı erkekler böyle, bir ömür asalak gibi yasarlar. asla düzenli bir işte calışmazlar. bununla hayatını bitirme sende. aşkın nefrete dönüşecek yakında.
00 Yorumla
+1 yılÜni bitirdiniz mi kpss filan hazırlanıp atanabilirsşniz. Veya lise bitirdiyseniz bile kpss den düz memur olarak atanabilirsiniz ama çalışmanız lazım çalışırsanız yapsrsınız.
01 Yorumla
Soran+1 yılİkimiz de lise mezunuyuz
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Mutlaka sevdiği bir işi bulabilir yaptığı işler ona göre değildir bende çalışmayı sevmezdim sonra meslek değiştirdim severek işimi yapıyorum çalışma saatleri ve kazancı iyi olmalı belki o zaman fikri değişir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı. Böyle devam ederse ayrılacağını söyle bu şekilde devam edemiyorum de blöf yap. Burnu sürter akıllanır belki
10 Yorumla
+1 yılbir insan nasıl çabalamaz eşini muhtaç bırakır yeri gelip hammallık yapması lazım nasıl olsa iş bulamıyorum diye yan gelip yatmak erkek adama yakışmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılBir azıcık da sen illa maddi degil manevi açıdan destek ol yani her ne olursa olsun yanında olduğunu belirt yani belli ki yoruldu her seyi beylerin uzerine verilmez sabır zateb kendi de anlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılSürünüyoruz resmen, çok aşığım ama aşk karın doyurmuyor maalesef. diyerek sorunun cevabını kendin vermişsin hayata bir kez geliyorsun neden öncelikle yaşamdan zevk alın mutsuz yaşamak niye
00 Yorumla Kişilik meselesi düzeleceğini bekleme bence. Bekara koca boşamak kolay derler ama başka çaren kalmamış gibi. Sadece aşk ve sevgiyle aile kurulmaz daha geniş ölçeklendirmeler var😔
00 YorumlaGerçi şu an virüs olayları var ama normale dönünce çalışması gerektiği konusunda konuş hatta seninde çalışman gerektiği konusunda konuş diyeceğimde ne kadar işe yarar bilmiyorum :(
00 Yorumla
+1 yılBabam Rahmi Koç'un oğlu olsun yine de babama güvenip iş yapmam. Tamam bende milletin emrinde çalışmayı sevmiyorum da arkadaş ne bileyim bu kadarda olmaz ki.
00 YorumlaMerhaba, böyle alıştı ise, değiştirmek zor olur, aile terapistleri felan var onları deneyebilirsiniz, fakat bu sorumsuzluk tahammül edemiyorsanız yol yakınken dönmek en mantıklısı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. sımdı kızların zengin koca aramalarını cok iyi anlıyorum , yazık bana be :( üzüldüm , tabi sanada üzüldüm ALLAH sanada sabır versin , bos beleş işsiz bir adamla ugras dur ve artık otur konus güzel güzel , kalbini kırmadan eşinin mutluluklar
00 Yorumla
+1 yılinsanlardan değişmiyor malesef çok umitlenme yiprandiginla kalacaksın ve ileride çok keşke diyeceksin üzgünüm
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. İşin kötüsü babası öldükten sonra ne yapacak böyle insanlar neden evleniyor anlamıyorum zaten kendisine hayrı yok bide üstüne aile kuruyor Allah yardımcın olsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı. Sorumsuz insanlardan nefret ediyorum yan gelip yatacağına kendi Ayakları üstünde durmasını öğrensin siz tepkinizi koyun bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi karın doyurmuyor sözümüz bir defa daha onaylandı ve kanıtlandı. Direkt boşanmaya git böyle adamlarla uğraşmanız için doğurmadı anneniz sizi
00 Yorumla Zaten utanmayı bilse sizi kayınpederin eline muhtaç bırakmazdı. Yazıklar olsun ona. Allah senin yardımcın olsun, eşine de akıl fikir versin
00 Yorumla
+1 yılNasıl ya kendisi rahatsız değil mi bu durumdan erkek eşini rezil de eder vezir de diye bir söz varmış doğruymuş.
00 Yorumla
+1 yılUmarım çocuğunuz yoktur varsa boşanmayı zorlaştırır ve bu soruyu soracağını keşke boşanma davası açsaydın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılOnun yapabilecegi bir is kurun ona madem calisamiyor kendi isini yapsin sorumluluk alirsa duzelir o zaman
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsan boşan hayırsız derdim ama madem seviyorsun istersen bir kendi aileni sok devreye büyükler girsin araya anca öyle düzelir belki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Senin yapacağın birşey yok onun hayattan alması gereken dersler var.
Sen de keşke adam gibi birisine aşık olsaydın00 Yorumla
+1 yılaşkın peşinden gidenlerin sonu böyle olabilir... kız olsaydım maddi duruma bakardım... sonuçta çoçuklarım olacak onları düşünürdüm
02 Yorumla- +1 yıl
@Elisolder valla paran varsa kimse muhtaç etmiyorsa gayette iyi sürer kbakmayın bu benim görüşüm
+1 yılKendin edip kendin bulmuşsun. Ama bilmiyorum öyle kocalar daha iyi oluyor sanırım. Ben çalışıyorum işim gücüm var çok şükür yine yaranamıyorum.
00 Yorumla
+1 yılÎslama sarılın ve uygulayın. İslamın içinde herşey var. Sabah namazını siz evde oda Camide kılsın. Namazdan sonra uyumayın ve eşiniz iş baksın.
00 Yorumla"Çalışmak sıkıcı" nedir ya?
Sen bunla evlendin mi bir de?
zuhahaja10 Yorumla
+1 yılişte böylelerini de ana babaları evlendirip elin kızının başını yakıyorlar ya birşey demiyorum!
10 Yorumla
+1 yılonu bırakıp gitmekle Korkut gözünü... seviyorsa uğraşacaktir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılpardonda sen sevgiliyken ne mal oldugunu anlamadın mı? sadece seviyorum aşkım canım cicimle mi evlilik oldugunu sanıyordun? huylu huyundan vazgecermi? tavsiyem sakın cocuk falan yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz uzun süre sevgili kaldık ki o dönem zaten çalışmıyordu, bir işe girdi 6 ay sonra da evlendik. İlk 1 yıl da hiçbir sorun yoktu ama böyle oldu sonradan.
- +1 yıl
seviyorum diye yaptıgın evliliğin ceeremesini böyle cekersin uyaranları dinleyen kim o beni seviyorla avunun istemiyorsan boşanırsın yoksa ömür böyle gecmez ilerde daha berabt olur cocuk yapmayada kalmayın iyice rezil olurlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu siteyi bırak kocanın dibine git onunla konuş yürek den konuş kendine gel yılma yuvanı sıkı tut ac degil sin acık da degil sin aklını başına topla
20 Yorumla
+1 yılBabası niye uyarmıyor bu adamı ya sorumluluk alamayacaksa neden evlenmiş madem
00 Yorumla
+1 yılburada ağlamak yerine kocanı al karşına adam gibi konuş
00 Yorumla
+1 yılYapılacak tek şey ona sözü geçen bir yakınınızla irtibata geçmek. Tek yok bu gibi görünüyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılTembel o bu durumu değiştiremezsin sorumluluk sahibi değil
00 Yorumla Hazıra alışmış babası 3 4 gün parayı kesin git çalış desin gider adam akıllı çalışır
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAl işte benden bir tane daha bende köpek gibi çalışırım kendi işim kendi iş yerim ama mutsuzluk denen lanet yakamda nedendir bilmem Allah'a yardımcın olsun isallah sikma canını lütfen olurmu eşin aşırı sorumsuz Muş ama zor güçlü ol lütfen
00 Yorumla
+1 yılYaş ilerledikçe insan değişiyor sorumluluk artıyor.
00 Yorumla- Devamını Gör (148)
Devamını Gör(193)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Severek evlendim ama çok mutsuzum artık. Eşim çalışmıyor ve çalışmama da izin vermiyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler