AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
Değişmesi gerektiğini söylemelisin yoksa evliliğin yürümeyeceğini söylemelisin
Değiştiremezsin can çıksr huy çıkmazmış.
Sevgı güzel ama ekmekte gerek aşta gerek
Allah yardımcın olsun çocuk yoksa eğer sakin yapma derim sıkıntı dahada artar yani
Kocanı değiştirme evini değiştir. Bu kocanın sana hayrı olmaz
Değiştiremezsin. Kocanın ailesi yerine kendi ailenden destek al. Bir halt olmaz ondan
Can çıkar huy çıkmaz boşanacaksın
Sorumsuz bir erkek kadınına sahip çıkamaz
Allah sabır versin, gerçekten zor durum. Ne yapacağın konusunda gerçekten bir fikrim yok ://
nereye kadar issiz gücsüz böyle be yaşam pahalı mazerete gel
Mesleği ne kocanın. Bu adamın huyu değişmez. Hemen boşanma davası aç
O yatarak para alip idare etme derdinde bu tip insan alışmıssa zor değişir... iç8nde ufacik heves makesef yok
Umarım çocukların yoktur sakın düşünme bile.. ve olayı babasına bırak o çözsün
2 kızımız var
Çok üzüldüm onun fikrini değiştirebilecek kişilerle onu ikna etmesi için konuşmanız faydalı olabilir belki
bugüne kadar tembel heriften kime hayır gelmişte sana gelecek. çalışmak sıkıcı bizde sevmiyoruz ama oturduğu yerde de kimse maaş ödemez g*tünü kaldırsın biraz
Hem ezik hem keko hem de mal birini bulmuşsun tebrikler hem çalışıp sana bakamıyor hem de seni çalıştırmıyor yazarken bunaldım
demek ki neymiş aşk karın doyurmuyormuş. bir kez daha anladık. ve bir kez daha hayal kırıklığı. teşekkür.
Kayınpederiniz sizi ne kadar idare edebilir bu durum ne kadar böyle sürebilir adam ölünce ne olucak eşiniz o zaman mı anlıyıcak durumu
Huylu huyundan gaz geçmez kardeşim Allah yardımcın olsun ama sorumsuz insanla hayat geçmez böyle şeyleri başta araştırıp ona göre evlenin o anki gazla evlenirseniz sonra sorumsuz gamsız bir insanın derdi size kalır
Konuş onunla. Ciddi ciddi ama. Bu islerin şaka olmadigini söyle
Adam dediğin babasının cebinden geçinmez iş her ne olursa olsun eşinin karnı tok elini soğuk suya değdirmez ablacım çok sevsende onun için ölsende boşa kendine yeni hayat kur (çocuk yoksa tabi )
nasıl akıl verilir ki söyleyeceklerim riskli olur yaparsın sona altından kalkamazsın suçlu oluruz.
Bende böyleyim iş konusunda. Ama bekarım umrumda değil . Aile olayında aynı şeyler sıkı tı
Üzülerek söylemek gerekirse bunu tek değiştirecek kişi eşin olur ama dediğin gibi aşk karın doyurmuyor aklım almıyor bu kadar sorumsuz nasıl olabiliyorlar
Şu saatten sonra da değişmeyecek emin ol. Herşeyi en iyi bilen , gören ve yaşayan sensin kararını sen vereceksin ya çekeceksin ya da ayrılma yolunu seçeceksin. Hakkında hayırlısı... #Amalfi_
O değişmez bu saatten sonra boşa uğraşırsın hayatın heder olup gider ellerinden dediğin gibi aşk karın doyurmuyor. Bence sen o evliliği iyi düşün derim.
Bir musibet bin nasihatten iyidir. Git babanın evine eşek gibi birşeyler için çabalar
olmuyorssa söyle bosanalım insan evlenınce sorumluluk alır cabalamaya calısır
Kocan olduğuna eminmisin bence bir enbesilin var boşa gitsin şu pisliği
Sevginden bisy eksilmese mutsuz olmazdin demekki bazi seyleri asamadiniz tekrar gozden gecir atladigin bisy var bence
Kesinlikle alıp karşına açıkça konusmalısın bu şekilde nereye kadar devam edebilirki düşünmesi gereken bir ailesi var güzel bir dille konuşabilirsiniz
Bende severek evlendim ama malesef sonu hüsran aldatildim sevgi aşk bunlar boş işler bunu anladım ben
bir konuda malesef yapilacak birsey yok... aile boyle yetistirmis alisacaksin ve kabulleneceksin seviyorsan. bir kac yolu var aslinda ama bosver
Bir ileriki aşamada seni başka erkeklere satmasi mümkündür
boşanmalısın. nafaka iste. sayende çalışmaya da başlar
Bu devirde evlenmeyin işte evlilik yasasi kaldırılsın artık evlenmeye değer insan kalmadı
Sen hakları olan özgür bir kadınsın kolay değil diceksin ama boşa gitsin
Huylu huyundan vazgeçmez büyü yap AHAHAJAKAHQOS İRONİ
Değişeceğini sanmıyorum sevsen de kalbine göm ve boşan bence, öyle hayat mı geçer?
Bence uzun bir süre çocuk yapmayı düşünme böyle bir adamdan
Haklısın 😀
İs bul kendine de boşanmakla tehtid et çocuklariniz yoksa sskin cocuk yapma
İlerde çocuklar için sıkıntı bir baba çocuklarının geleceği için çalışmalı
Bir erkek evinin ihtiyaçlarını keyfi karsilamiyorsa birlikte olduğu kadın artık onu erkek olarak görmez ve bu herşeye yansır yatak ilişkisine kadar yansır bu doğru mu?
Biz evi terkettik bıraktık benimde babam huzur vermiyodu
Peder ölünce nolcakki ahbe kuzum siz kizlar bukadarmi ikliniz köreliyo ya örnektemi almassiniz görmezmisiniz bu tanima da neyi taniyorsunz
13 kez iş değiştirme mi? Ayrıl yaa
ama gerçekten çok sevip evlennce sonu bu oluyo maalesef
Çocuk var mı herşeyi babası mı üstleniyor
Birisi 4 birisi 1 yaşında iki kızımız var, evet her şeyi kayınpeder üstleniyor.
Ya ama bir psikologa götür adamı ilaç alsın ya da terapi görsün. Sonuçta bekar değil evli çalışması lazım. Böyle olmaz. Babası ile konuş ailesiyle onlar değiştirsin adamı
Ne desek simdi sana yukarı tukursen biyik assagi tukursen sakal var git yoluna
Bide boyle tipler surekli us buluo he
Kocandaki rahatlığa hayran kaldım 😄
izin almak zorunda değilsin. onu boşanmakla tehdit et
Yakın larından destek al
böyle gelmiş böyle gider
Kafasına yatan işler ne
Onlara yönlendir
Boşuna dememişler evlilik aşkı öldürüyor diye.
Allah yardımcınız olsun
Onun huyu değişmez öyle gelmiş öyle gider
oturup konuşun hemen elçiliği bitirmeyin bence
Huylu huyundan vaz geçmez senin de sınavın buymuş
Kardelen Çakmak sen misin bu
Aşk da bir yere kadar..