Evet 6 yıldır evliyiz ondan kaynaklı çocuğumuz olmuyor bunu onun yüzüne vurmam asla ama ben çok sıkıldım eve geliyorum her gün aynı muhabbet konuşacak bir şey de yok ne bileyim çok sıkıldım ayrılmak böyle bir durumda saçma mı resmen zorla iki kişi evde oturuyor gibi oluyor en azından benim açımdan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılBence sıkılmanın sebebi çocuk değil. Ortak noktanız, birlikte yaptiginiz seyler yok sen de değişiklik icin cocuk istiyorsun cocuk da yok daraliyorsun. Bunun yerine eşinle plan yapabilir eglenmenin ya da keyifli kaliteli vakit gecirmenim yollarını arabilirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyi denedik bakın inanmıyorsunuz gezmeye konuşmayı denedim her şeyi ama olmuyor işte olmuyor
- +1 yıl
Gözün dışarıda ise harama bakıyorsan sürekli zaten eşini sevemezsin. Şeytan onu sana hep çirkin sıkıcı gösterir. Evvela böyle bir kötü alışkanlığın varsa onu bırakmakla başla işe. Evde bol bol bakara suresi okunsun. Faydasını göreceksiniz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşiniz de kafaya taktığı için bazı şeyleri konuşamıyorsunuz… bende evleyim ve tedavi ile çocuk sahibi oldum… eşimle tüm süreci konuştuk ve olup olmayacağını bilerek tedavi oldum olumlu yanıt verdi.. vermeyede bilirdi… Allah var ilk başta kafana takma olmazsa olmaz ben seninle çocuk için evlenmedim gideriz evlatlık alır sevaba gireriz demişti.. bence eşinizin yanında olun çocuk sahibi olamamak ağır bir yük kolay değil
13 Yorumla
Soran+1 yılSiz eşinizle seviyorsunuz ama ben şu an duygularından emin değilim bilmiyorum sorun sadece çocuk değil, özel değilse kaç yıl sonr aoldu
Cevap sahibi+1 yıl1.5 yıl sonra oldu
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
+1 yılNe kadar kötüsün. Kadın olmuyorsa napsın. Çocuk yapmak için evlenilir mi seviyorsan evleneceksin. Sonuçta Allah veren alandır. Neyin ne olacağını kimse bilemez.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
12Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Çocuğu olanlar çokmu mutlu sanıyorsun bu kadar boşanan insanların çocuğu yok mu iyi düşün taşın herşeyde var bir hayır beraber vakit geçirin öyle bir köşeye çekilip oturmak yerine senin onun yanında olman lazım böyle düşünmen değil evlilik iyi günde kötü günde beraber olmak için yapılır.
313 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle bir köşeye çekilip oturmak konusu şu mesela biriyle aktivite bir şey yaparken vakit nasıl geçer anlamaz insan ama eşimle yapınca dayanılmaz oluyor çok acayip sıkılıyorum muhabbet konu açsak 5 dakika sürmüyor iş nasıldı iyi senin nasıldı havadan sudan sonra üç beş başka cümle sonra bitiyor hepsi bu
Soran+1 yılBilmiyorum belki de sevmiyorumdur
Soran+1 yılEn başta sevmedim değil 1. Yıldan sonra böyle ev cenaze evi gibi oldu bahane çocuk da değil yani hani belki değişir ev aramız daha iyi olur gibi düşünüyorum yoksa çocuk sorun değil ama o şeyler bende bitti bilmiyorum yanaşmak dahi gelmiyor içimden
Soran+1 yılAmin ama sonu ayrılık kanımca
Soran+1 yılAmin hepimizin
+1 yılaşağıda cevap yorumlarında yazdıklarını da okudum. eşini karşına alıp tüm duygu ve düşüncelerini ona tatlı bi dille anlatabilirsin. "ben seninle isteyerek ve severek evlendim, ama şu an neden paylaşacak bir şey bulamıyoruz, neden kaliteli vakit geçiremiyoruz sence" gibi sorular sor. suçlayıcı ve yargılayıcı dil kullanmamaya özen gösterilsin. burada bize ne anlattıysan aynılarını eşine de uygun bir dille anlat. "neden" sorusunu çokça sorup kendinizi, birbirinizden ne istediğinizi ve ne beklediğinizi analiz edin. aklı başında birisin gibi hissettim. eminim onun da sana söyleyecekleri vardır
19 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim böyle uzun uzun yazdığınız için aslında konuştuk gerçekten o da ben de düzeltmeye çalıştık ama yine bu çıkmaza her türlü giriyor, bunun için taşındık bir şey yaptık evi değiştirdik yok olmuyor uyuşamıyoruz
- +1 yıl
öyleyse bi süre ayrılmayı deneseniz nasıl olur? ama boşanmadan denemelisiniz, bi bakın görün daha mutlu oluyor musunuz, ona göre hareket edersiniz belki
Soran+1 yılAçıkçası geçen haftalarda yazlığa gittim tek başına, bana çok iyi geldi
- +1 yıl
evet fakat bu kısa süreli bi ayrılık, bi de şöyle en az 5-6 ay deneseniz ayrılığın artısını eksisini görmek için daha yeterli bi süre olacaktır bence
- +1 yıl
Soran+1 yılBakalım deneyeceğiz çok teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim ikiniz için de en doğru olacak kararları vermenizi dilerim 🌸
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok sağ olun
+1 yılTedavi görmeyi deneyin. kibris ta hatırı sayılır gelişmiş tüp Bebek merkezleri var. destek alabilir eşin.
05 Yorumla
Soran+1 yılDenedik sonuç alamadık kaç kere denedik hem de
- +1 yıl
Buradaki merkezlerde denediniz mi? daha önce sonuç alamamış ama bu merkezlerde başarılı olmuş tanıdıklarım oldu.
Soran+1 yılOlmadı bakarız da önce şu muhabbeti çözmek gerek
- +1 yıl
Evliliğin ileri dönemlerinde çok normal... monotonlugu bozacak bir şeyler lazım... ortak paydada bulusabileceginiz, tekrar birbirinize yakinlasmanizi sağlayacak şeyler
Soran+1 yılİşte dediğim gibi. Hiçbir şey olmuyor nereleri gezmedik neler denemedim yani sevdiğiniz kişilerle vakit geçirirken 5 saat nasıl geçer anlamazsınız ama eşimle olunca 10 dakika bile 3 saat gibi geçiyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çocugu olupda evliliği kötü giden ayrılan milyonlarca insan var tek sorun çocuk değil muhabbetiniz kalmamış
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten asıl mesele çocuk değil muhabbet yok hiçbir şey hissetmiyorum
Ne alaka dostum sen eşini severek evlenmedinmi? Çocuk olmadıysa dünyanın sonu değil birlikte eğlenin yaşayın sizi tutan ne
01 Yorumla
Soran+1 yılMesele zaten eğlenmiyor olmamız yapacak bir şey yok birlikte ortak bri şey yok evde ölüm sessizliği var herkes kendince
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Evlenmeden once fark etmedinmi bunuda esimden sıkıldım diyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum zamanla muhabett biyyi
Soran+1 yılBitti
Koruyucu aile olun
Bu konuyu eşine aç
Varsın çocuk doğal yollarla olmasın09 Yorumla
Soran+1 yılEşimi sevmiyorum galiba yanaşasıö gelmiyor muhabbet duymuyorum
Soran+1 yılİlk başta severek evlendim
Soran+1 yılSevmiyorum gerçekten bitmiş içimde
Soran+1 yılMaalesef öyle olacak
+1 yılBizim bir komşununda olmuyordu aralarında muhabbet yoktu ayrı kafalardaydılar sonra boşandılar sana kalmış bişey
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Aynı durum senin için olsa eşinden senin gibi düşünse idi ne yapardın?
06 Yorumla
Soran+1 yılMesele çocuk değil yanlış anlıyorsunuz
Soran+1 yılKonuşacak konu dediğim ortak yön yok
Soran+1 yılBen de çözüm bulmaya çalışıyorum belki çocuk olunca düzelir gibisinden
+1 yılDamızlık inek getir doktor diye bir şey var ve
02 Yorumla
Soran+1 yıl?
- +1 yıl
Ne?
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Karından boşanmak için izin istiyorsan hadi verdim gitti.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk istemen en doğal hakkın yorumları takma. Aranızda peki sevgi bağına bir şey var mı ayrılık geçiyorsa bence tükenmiş bir şeyler aranızda
08 Yorumla
Soran+1 yılİlk 1 yıl falan güzeldi sonra yaptığımız yani benim açımdan her aktivite acayip sıkıcı olmaya başladı dayanamıyordum gezmek bile bunaltıcı eve hep geç gidesim geliyor yanaşasım gelmiyor evde rahatsız edici bir sessizlik var
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum sizi yaşandı aynısı çok bktan bir durumdur 🥴 sizin sadece mesela çocuk yüzünden de değil bu arada çocuk olsada değişeceğini pek sanmıyorum her şey tükenmiş sizde. Şimdi başkası olsa bir terapiste başvurun kurtarmaya çalışın der para tuzağı beraber sevdiğiniz ortak aktiviteler yapın diyorlar hep aynı hikaye para tuzağı.
Soran+1 yılBen uzmana da gittim eşime söylemeden uzman bizzat duygularımın bittiğini bana söyledi, yeri geldi güzel aktivite de yaptık ama dayanılmıyot çok sıkıcı bir insana yarım saat 5 saat gibi gelir mi ya
Cevap sahibi+1 yılEvliliğinizi kurtarmaya çalışma gayretiniz varsa çıkarsınız bu durumdan da 5 yıl neyi beklediniz çabasız olmuyor sizin ki tipik bir büyüklerimizin evliliği gibi onlardada heyecan falan olduğu yok ama sonsuza kadar aynı çatı altında yaşamışlar. Artık bu zamanda kimse böyle hayat istemiyor
Soran+1 yılÖyle zaten dayanılmıyor gayret var ama uyuşmuyoruz onu anladım cicim aylarından sonra uyumuyoruz asla
Soran+1 yılUyuşmuyoruz
Cevap sahibi+1 yılO zaman boşanırsın 😃 valla eşin iyiymiş yine de ilgisizsin diye kafanı şişirmiyo onunda çabası yok gibi bu işin sonu ayrılık olduğunu tahmin ediyordur çocuğunuz da olmuyorsa ayrılda gelen nafakalarla keyif sürse kraliçe😃
Soran+1 yılÖderiz sıkıntı yok paradan bol ne var
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlarınıza okudum da acaba nazar falan olabilir mi evliliğinizle ilgiĺi
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki 1. yıldan sonra hep böyleydik üzülerek diyorum ama evlilik yıl dönümümüzü falan kaç kere unuttum yani o kadar koptum çiçek alasım falan bile gelmiyor içimden
Cevap sahibi+1 yılBence bi hocaya falan baktırın
Soran+1 yılBakarız olmadı
Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. sıkılıyorsan bu durumu acıkca ona söylemelisin
09 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyor zaten o da farkında bence o bir köşeye ben bir köşeye çekiliyoruz ama bilmiyorum
Soran+1 yılOnu da denedim 1 saat sonra dayanılmıyor
Soran+1 yılİşte inşallah sıkıntı çıkarmadan öyle bir yola girebiliriz
Soran+1 yılKavga etmez ama işte bakalım
Soran+1 yılAmin
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuk olsada bakmayacaksın ilgilenmeyeceksin boşuna dert yanma hiç
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKadını sevmiyosun çocuktan dem vuruyorsun senin amacın başka
+1 yılEşinin adına çok üzüldüm şu an sırf çocuk olmadığı için ayrılmak falan ne bileyim tuhaf geliyor. Evlatlık alabilirsin mesela bu da bir tercih
05 Yorumla
Soran+1 yılYa orası öyle de ailem falan çok sıcak bakmıyor lütfen yargılamayın bilmiyorum çok sıkılıuorum çocuk olmuyor diye değil ev çok sıkıcı hani insan eve koşa koşa gider ya ben de diyorum nereye takılsam da daha geç giderim ev çok bunaltıyor kavgadan değil rahatsız edici bir sessizlik var konuşacak konu yok ortak bir şey yok
- +1 yıl
Ya sizi de anlayabiliyorum ama hani sorununuz sadece çocuksa eşinizi de seviyorsanız ayrılmayın ayrıca evlatlik edineceginiz çocuğa aileniz bakmiycak onların ne düşündüğünü bu kadar önemsemeyin bence
Soran+1 yılBen isteyerek evlendim ama artık 6 yıl geçti gezmeyi falan da denedim yani konu açsak 5 dakika sürmüyor gezsek 1 saat sonra dayanılmıyor birlikte aktivite yapınca sevdiğin insanla vakit nasıl geçer anlamazsın ya eşimle gezerken böyle Allahım bitse de gitsek oluyorum
- +1 yıl
Siz bilirsiniz o zaman
Soran+1 yılAnlaşmalı olsa keşke de bakalım
Kardeşim ozl yazsana bana bi bişey sormak istiyorum
00 YorumlaBunun çözümü bir ilac var
04 Yorumla
Soran+1 yılMesele çocuk değil
Soran+1 yılKısır değil başka bir rahatsızlık
+1 yılEvliliğn nasıl gidiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilirim o duyguyu reis bizdede vardi
011 Yorumla
Soran+1 yılE ne oldu sonra
Cevap sahibi+1 yılPes etme reis olur inşallah
Soran+1 yılEşinizi seviyor muydunuz ve kaç yıl olmadı
Cevap sahibi+1 yılSeviyordum ama neler yaşadık huzursuzluk parasızlık, çözümsüzlük vs vs
Soran+1 yılKaç yıl sonra oldu? Bende sevgi gitti galiba 1 yıldan sonra
Cevap sahibi+1 yılBitmez sevgin bitmez
Soran+1 yılBitti abicim yanaşasım dahi gelmiyor özel değilse sizin kaç yıl sonr oldu
Cevap sahibi+1 yılDm gel kardeş konusalim
Cevap sahibi+1 yılGizliden cik
Soran+1 yılNasıl çıkılır bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılÇıktım takip at
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeverek evlenmediniz galiba
03 Yorumla
Soran+1 yılİsteyerek evlendim
Cevap sahibi+1 yılSenin ondan ayrılman boşanman lazım sırf çocuk olayı değil konuşacak bişey bile yoksa daha fazla çekmene gerek yok bence
Soran+1 yılZaten sıkıntı çocuk değil ama o muhabbet bitti o da niye bilmiyorum kavga da etmiyoruz iki yabancı gibi bu bana acı da vermiyor yanaşasım dahi gelmiyor bilmiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten çocuk olmazsa olmaz mı?
013 Yorumla
Soran+1 yılMesele çocuk değil sadece sıkıldım evde rahatsız edici bir sessizlik var ortak bir şeyler yok anlatamıyorum derdimi çok
Cevap sahibi+1 yılBelki eşinin mizacindan kaynaklıdır o. Sohbeti sarmayan soğuk birisi ise?
Soran+1 yılZaten konuşmuyoruz ki hiç ne geziyoruz ne ediyoruz yani şöyle bir şey var böyle şeyleri yapsak bile 1 2 saat sonra acayip sıkılıyorum eve sürekli geç gidesim geliyor kendi kendime takılmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBence sen eşini sevmiyorsun ya da evlilik adamı değilsin. Sorun iç dünyandan kaynaklı
Soran+1 yılNe yapabilirim ilk 1 yıl falan böyle değildi sonra bilmiyorum her şey çok sıkıcı geldi arkadaşlarımla ettiğim muhabbette vakit nasıl geçiyor anlamıyorum ama eşimle olunca illallah geliyor
Cevap sahibi+1 yılSen evliliğinde mutsuzsun ve bunu kabullenmediğinden çocuğu bahane edip karını suçluyorsun
Soran+1 yılKarımı suçlamıyorum çocuk olmama konusunu knun yüzüne vurmam böyle bir şeyi yapmam
Cevap sahibi+1 yılYüzüne vurmuyorsun ama içten içe onu suçluyor olabilirsin. Evlilik danışmanına gidin bence faydası olacaktır
Soran+1 yılBen birine gittim tek başıma eşime söylemeden uzman işte duyguların bittiğini söylüyor anın büyüsüne kapılmışsın tam anlamıyla sevmemişsin diyor ne bileyim
Cevap sahibi+1 yılİşin zor , üzüldüm senin adına. Yaşında genç bir çıkmazdasın şu an seni anlayabiliyorum.
Soran+1 yılBilmiyorum bakalım en kolay şekilde bir sonuca ulaşır inşallah
Cevap sahibi+1 yılUmarım, sevgiler🌺
Soran+1 yılSağ olun
Çocuklu olanlar da keşke yapmasaydik diyo
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimle 6 yıldır evliyiz çocuğumuz olmuyor, ben çok sıkıldım. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne