8 aylık evliyiz ama çok bunaldım. Ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaslar,

Ben 8 aylik evliyim ama cok mutsuzum..
Esim calisiyor ben evdeyim hafta da bi gün yurtdisi icin evden calisiyorum. Esim isde cok yoruluyorum diyor eve gelip yemek yiyip dogru bilgisarayin basina oturuyor sonrada uyuyor. Bi yemekte konusursak 5dk konusuyoruz, bütün hafta böyle gidiyor. Pazar günüde evde oluyor ya gene bütün gün bilgisaray basinda ya da erkek arkadaslarini cagrip telefondan oyun oynuyorlar... birde evin icinde hepsi deli gibi bagriyorlar.. tv sesini bile actirmiyorlar.. mecbur mutfakta kös kös oturuyorum.. bu durumdan skildigim icin dedim gelmesinler.. muhabet yok bisi yok.. buna esim baya gerildi, dedi öyle bisey diyemezsin bilmem ne..
En son ne zaman oturup konusmusuzdur hatirlamiyorum, bahanesi sürekli isin cok yorucu oldugu.. iyide arkadaslarina, oyuna vakit buluyor..
Birde esimin eski kiz arkadasi var.. o da ayri dert..
Biz tanismadan 2 sene önce ayrilmislar ama kiz cok takintili.. gecen benim numarami bulmus agiza alinmicak laflar sarf etti, sövdü. Bende esime söyledim böyle böyle bi numara aradi diye, o kizsa sakin arama dedim.. o kiz cikmis tabi esimde onu arayip sövmüs.. ayni gün kiz evin kapisina dayandi.. ben muhatap olmadim, esimle kavga ettiler.. kiz hatta ondan öncede gelmis ayakkabilarimin markasini numarasina kadar biliyor..
Esime arama dememe ragmen aramis, o yüzdende kiz kapiya dayandi.. bu konuda esimi sucluyorum..
Biz evlenmedende kiz sürekli rahatsiz ediyordu, araba aldik ilk hafta arabanin tekerini patlatti, evin önüne kamera baglattik..
Esim onla konustugu zaman hakaret etse bile hep bi acaba oluyor kafamda, sürekli kendimi o kizla kiyasliyorum..
Diyorum sevmedigi icinmi acaba vakit ayirmiyor bana, benimle oturup konusuyor..
8 aylık evliyiz ama çok bunaldım. Ne yapmalıyım?