Merhaba arkadaslar,
Ben 8 aylik evliyim ama cok mutsuzum..
Esim calisiyor ben evdeyim hafta da bi gün yurtdisi icin evden calisiyorum. Esim isde cok yoruluyorum diyor eve gelip yemek yiyip dogru bilgisarayin basina oturuyor sonrada uyuyor. Bi yemekte konusursak 5dk konusuyoruz, bütün hafta böyle gidiyor. Pazar günüde evde oluyor ya gene bütün gün bilgisaray basinda ya da erkek arkadaslarini cagrip telefondan oyun oynuyorlar... birde evin icinde hepsi deli gibi bagriyorlar.. tv sesini bile actirmiyorlar.. mecbur mutfakta kös kös oturuyorum.. bu durumdan skildigim icin dedim gelmesinler.. muhabet yok bisi yok.. buna esim baya gerildi, dedi öyle bisey diyemezsin bilmem ne..
En son ne zaman oturup konusmusuzdur hatirlamiyorum, bahanesi sürekli isin cok yorucu oldugu.. iyide arkadaslarina, oyuna vakit buluyor..
Birde esimin eski kiz arkadasi var.. o da ayri dert..
Biz tanismadan 2 sene önce ayrilmislar ama kiz cok takintili.. gecen benim numarami bulmus agiza alinmicak laflar sarf etti, sövdü. Bende esime söyledim böyle böyle bi numara aradi diye, o kizsa sakin arama dedim.. o kiz cikmis tabi esimde onu arayip sövmüs.. ayni gün kiz evin kapisina dayandi.. ben muhatap olmadim, esimle kavga ettiler.. kiz hatta ondan öncede gelmis ayakkabilarimin markasini numarasina kadar biliyor..
Esime arama dememe ragmen aramis, o yüzdende kiz kapiya dayandi.. bu konuda esimi sucluyorum..
Biz evlenmedende kiz sürekli rahatsiz ediyordu, araba aldik ilk hafta arabanin tekerini patlatti, evin önüne kamera baglattik..
Esim onla konustugu zaman hakaret etse bile hep bi acaba oluyor kafamda, sürekli kendimi o kizla kiyasliyorum..
Diyorum sevmedigi icinmi acaba vakit ayirmiyor bana, benimle oturup konusuyor..
Ben 8 aylik evliyim ama cok mutsuzum..
Esim calisiyor ben evdeyim hafta da bi gün yurtdisi icin evden calisiyorum. Esim isde cok yoruluyorum diyor eve gelip yemek yiyip dogru bilgisarayin basina oturuyor sonrada uyuyor. Bi yemekte konusursak 5dk konusuyoruz, bütün hafta böyle gidiyor. Pazar günüde evde oluyor ya gene bütün gün bilgisaray basinda ya da erkek arkadaslarini cagrip telefondan oyun oynuyorlar... birde evin icinde hepsi deli gibi bagriyorlar.. tv sesini bile actirmiyorlar.. mecbur mutfakta kös kös oturuyorum.. bu durumdan skildigim icin dedim gelmesinler.. muhabet yok bisi yok.. buna esim baya gerildi, dedi öyle bisey diyemezsin bilmem ne..
En son ne zaman oturup konusmusuzdur hatirlamiyorum, bahanesi sürekli isin cok yorucu oldugu.. iyide arkadaslarina, oyuna vakit buluyor..
Birde esimin eski kiz arkadasi var.. o da ayri dert..
Biz tanismadan 2 sene önce ayrilmislar ama kiz cok takintili.. gecen benim numarami bulmus agiza alinmicak laflar sarf etti, sövdü. Bende esime söyledim böyle böyle bi numara aradi diye, o kizsa sakin arama dedim.. o kiz cikmis tabi esimde onu arayip sövmüs.. ayni gün kiz evin kapisina dayandi.. ben muhatap olmadim, esimle kavga ettiler.. kiz hatta ondan öncede gelmis ayakkabilarimin markasini numarasina kadar biliyor..
Esime arama dememe ragmen aramis, o yüzdende kiz kapiya dayandi.. bu konuda esimi sucluyorum..
Biz evlenmedende kiz sürekli rahatsiz ediyordu, araba aldik ilk hafta arabanin tekerini patlatti, evin önüne kamera baglattik..
Esim onla konustugu zaman hakaret etse bile hep bi acaba oluyor kafamda, sürekli kendimi o kizla kiyasliyorum..
Diyorum sevmedigi icinmi acaba vakit ayirmiyor bana, benimle oturup konusuyor..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
8 aylık bir evlilik dibi görmüş çok çocuksu geldi yaptıkları umarım yaşı gençtik değilse işin zor ilerleyen zamanlarda
Ikimizde ayni yastayiz 32
Aslında yaş itibariyle olgun davranması gerektiğini düşünüyorum bu evlilik sevgi üzerine kurulu değil mi
Evet severek evlendik
Ne güzel bir yuva kurulmuş eşine odaklanması gerekirken oyun oynamak nedir bende onu anlamadım böyle durumlarda yaşayan kadınlar gördüm bir çoğu ilgiyi sevgiyi dışarıda arıyor ne yazikki erkeklerin en büyük hatası da bu
muhabbet artması şart değilse evde iki ev arkadaşı yabancı ve ayrıık gelecektir, ortak yapacak etkinliklere katlmak şart
Anlatımından anladığım kadarıyla eşin yapı olarak böyle birisi.
Evlilikten önce bunları biliyor muydun?
Oyun oynardi ama ayda en fazla bi kez, hatirlamam bile, böyle saatlerce oynamazdi
Senden şikayet ettiği, sitem ettiği, anlaşamadığınız şeyler neler?
Kendisi asiri titiz oldugu icin, hergün dip köse temizlik yapmasam söylenir.. iste birde ilgilenmiyorsun dedigim zaman gene baslama der
Muhabbet?
Sohbet?
Iste bi aksam yemek yerken 5 dk konusursak konusuruz. Birde isten eve gelmeden arar ekmek lazimmi diye.
Ohooo...
Bu düzeye geldiyse kopmuşsunuz iyice...
Sen gereken adımları atarsın. Ama onun buna karşılık vermesi gerekiyor. Bu şekilde bir yere varmaz ki... Çözümleyemediğin takdirde gerekirse aile büyüklerini devreye sokun derim.
Çocum, kızı ortadan kaldırmanın vakti gelmişte geçiyor. Fare zehiri evladım, bu konuda siyanür de işini görür
O kiz onu hergün vitamin diye yutuyordur
Ciddi misin be evladım, hiç tırsmadım nedense?
Bildiğin seni köle olarak mı aldı temizlikçi olarak mı aldı böyle evlilik mi olur
Kendimi bazen öyle hissetmiyor degilim..
Öyle hissetmen normal sanki kendine sadece yatak arkadaşı almış gibi tavır evlilik bu değil ki
Dertleşmek ister misin
Milletin derdine bak. Demekki haklilar. Kiminin ekmegi bayat kiminin pirlantasi kucuk.
Severek mi evlendiniz yoksa tavsiye üzerine mi?
Severek evlendik, ailelerde istiyordu, karsi cikan felan da olmadi
Evlenmeden öncede mi bu kadar ilgisizdi sonradan mı saldı? Ahiret sorusu gibi oldu kusura bakma
Evlenmeden böyle degildi, calistiginda bile günde 3 4 kez arardi ne yapiyorsun nasilsin diye. Biseyler planlardi hafta sonu icin. Simdi öyle bisi yok
Evliliğin getirdiği rahatlık var demek ki. Sen ilgili davranmayı denedin mi? Mesela jest yaptın mı? Belki bunları görünce değişir. Bir ihtimal
Ilgi göstersem bile ters tepiyor, oyun oynarken rahatiz etmicekmisim, ee baska vakitmi kaliyorki
Ayhhh Allah sabır versin. Büyü mü yaptılar nedir
Vallah bilmiyorum, onu bende düsündüm o kiz ayakkabimiza tükürür diye, kabinin önündeki ayakkabi dolabini iceriye aldim
Kıyamam sana ben
İşin zor be istersen dertleşebiliriz
Boşan
Evlilik kötü