AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
219Cevap
Şiddetin her türlüsüne karşıyım
Kadına, çocuğa, doğaya, hayvanlara
#HepsiŞiddet
Artık idam gelsin yeter artık kadınlar şiddet son bulsun
Şiddete beynini kullanmaktan yoksun insanlar başvurur. Çözüm üretecek ya da konuşarak halledebilecek bir beyne sahip olmadığı için kas gücünü kullanır. Kim olursanın olun özellikle kadınlara karşı kas gücünüzü kullanmayın ve salak olmayın.#HepsiŞiddet
Böyle bir günü atlamayıp, farkındalık yaratmanız takdire şayan... Tebrikler @KızlarSoruyor
#HepsiŞiddet Kadınlardan elinizi çekin!!!
Sadece 25 Kasımda değil her gün kadına şiddete hayır. Toplum olarak eğitilmeli ve bilinçlenmeliyiz ne geliyorsa toplumumuza cahillikten geliyor, her ne olursa olsun senden güçsüz ve savunmasız bir insanı öldürmek hangi kitapta yazar önce bunu bilmek gerek
Emine bulut neden öldü? Onu videoya alan kadına ölmek istemiyorum diye yalvarırken kanı durdurmak ve anbulansı araması gerekirken kadın onu videoya aldı. Videoya neden aldı takipçim artar diye neden video çekti videoyu internete yükler haber kanallarına satarım para kazanırım diye düşündü. Kısaca suç yardım etmek yerine video çeken kadında da mevcut. Gerçekten ülkecek içler acısı haldeyiz.
O anda diğer insanların ambulansı aramadığını nerden biliyorsunuz? Ve ya kadının acil yardım bilgisi olduğunu? Veya kadının videoyu kanallara sattığını? Bilip bilmeden kimsenin günahını almayın.
Medya sektöründeyim ve video televizyonlar ile internette fink atıyorsa tek sebebi var kadın videoyu elleriyle vermiş ve ilkyardım bilgisine gerek yok. Yaranın üzerine bezle bastır yara azda olsa durur
Bunu o an sen orda olsa yapabilir miydin acaba çok merak ediyorum. Sonuçta senin söylediğinde ilk yardıma giriyor. Bunu bilmeyen kişi nasıl yapsın ve orda tek o kadın mı var siz kameraya çeken o diye onu suçlayıp duruyorsunuz. O çekmeseydi belki bu olay hiç ses getirmeyecekti.
@xbrnx haklı bunu bir cahilin yapması inan daha kötü sonuçlar doğurabilirdi (ilk yardımı) evet o videoda hiç kimse oradaki kadının yardımına koşmuyor belki ama bu video olmasaydı bu olaylara ses getirmeyecektik yazdığım görüşte dediğim gibi KADINA DEĞİL ŞİDDETE KARŞI EL KALDIR!
Kadınların, çocukların ve kendinden zayıf gördüklerinin üstüne yürümek güç gösterisi değil şiddettir! #HepsiŞiddet
EVET canım
Kadına şiddete her zaman karşı oldum. Kadın kimsenin fiziki muamele gösterdiği bir eşya olmamalı. Her zaman özel olmalı. Ama şimdi ki her şey çok değişmiş. Nerde o eski zamanlar diyorum. Insan insana alet gibi davranamaya başlamış. Kadın ezilen olmuş. Susmayacağım bu duruma. Kadın sizin kum torbanız değil. Her istediğini yapamazsın.
İslam coğrafyası kadını tarla olarak görüyor. Mal olarak görüyor. Köle olarak görüyor. Kuranda kadınları dövün diyor. Kadına verilen değerin artması, şiddetin tamamen ortadan kalkmasada minimuma inmesi için İSLAM Dininin denizin dibine batması gerek yaşasın laik düzen
Şiddet olayını sadece kadınlar üzerinden yorumlamaya karşıyım. Kadına indirgeyemeyiz bu feminist bir yaklaşım olur. İnsana, hayvana, doğaya karşı şiddeti kınamalı bu bilinci uyandırmalıyız. Kadın öldürülür, kadına şiddete hayır, hayvan öldürülür hayvana şiddete hayır, ağaç kesilir herkes aktivist olur. Bunlar tamamen yönlendirme. Karşı çıkacaksak hepsine karşı çıkmalıyız bence.
Jin Jiyan azadi
Dediğimiz de terörist diyor bazı ırkçı geri zihniyetli kişiler oysa ki anlamını bile bilmeden hemen. Konuşuyor sorsa soruştursa o kadar güzel bir anlamının olduğunu anlayacak ki ama yok işte şiddet de buradan başlıyor zaten kimse birşeyi bilmeden dinlemeden hemen bildiğini yapıyor #hepsişiddet #şiddetehayır
(Jin Jiyan azadi) özgür kadın özgür hayat yaşam demek
Kanun uygulayıcılar islah edemedikleri şiddet yanlısı pisikopat bireyleri, islahı için yaşadıkları mahelleye eti senin kemiği benim diyerek havale etsinler ve o mahalle sakinlerinden vebali kaldırsınlar pisikopat gezinenlerin hepsi süt dökmüş kuzuya dönmezse ben bir şey bilmiyorum
Şiddet in her türlü süne karsıyım mesala TV de çıktı kadın boşanma açıyor canlı yayında koca 2cocuguna dna istiyor iki çocukta kadının müşteri lerinden adam yıkılıyor. Hem kadına güvenmiş bakmış çocuklara hmde bu olay. Bu şiddet öldürmekten daha şiddet tir
Kadın olarak sınırlamayalım bunu, kocasına şiddet uygulayan da var bu şiddeti sadece fiziksel olarak algılamayalım. Psikolojik olarak erkeğin dünyasını karartan kadına da sözüm.
Kadının da erkeğinde saygılı sevgili edepli olmasını temenni ederim. Saygılar
Kadınları koruyalım değer verelim sevelim
#HepsiŞiddet
evet güzel bir kampanya olmuş bu. emeğinize sağlık.
ama önce keşke aileler kız ve erkek çocukları yetiştirirken onlara eşit davransalar. belki de her şey çok daha güzel olurdu.
Kadınları erkekler kendi malları gibi kullanmayı ve öldürmeyi tercih ediyorlar Ama Kadınlar annedir çiçektir Size hayatlarını ölüm manasinda değil ama Size evine kendinisini feda edebilir Kadınları öldüremezsin Şiddet uygulayamazsın!!!
Günümüz kadınları mı güldürme
Kahrolsun bu kadına şiddet, onlara şiddet uygulayanlarda en ağır cezalara mağruz kalsın
Mutlu sonlar sadece kitaplarda kalmasın diye*
şiddet uygulamayın lahn kadınlara üzülüyorum be çaresiz görünce adamlık bu değil şiddete meyilli olan hemcinslerimden utanıyorum kahroluyorum isyan ediyorum isyan
Kadınlar sevgi gösterin istemeyince efendice uzaklaşın yolda tek başına kadın yürürken hızlı adımlarla yanından geçin gidin burası türliye ürküyorlar
"Sana ruh üflediginde bir kadının karnındasın. Ağladığında bir kadının kucağındasın. Aşık olduğunda bir kadının kalbindesin. O'na güzel davran..." #HepsiŞiddet
Vay şiirsel olmuş
@HayelcInsan 😊😊
Şiddete hayır artık idam gelsin çocuklar, kadınlar ölmesin. #HepsiŞiddet
Kadın aşktır, annedir, hayattır. Kıymet bilinmeli. Eziyet eden karşılığını fazlasıyla bulur. Kadınları anlamaya çalışmayın, vurmayın, dökmeyin, kırmayın sadece sevin!
Git gide kadına şiddet taciz tecavüz artmakta ıdam istiyoruz daha ne kadar özgecanlar emine bulutlar ölecek söyleyin ya biz kadın veya kızlar tek başımıza yolda. Bile yürümeyecek miyiz
Şeriat gelsin komple
Dini öne vyrup müslüman olduğunu sanan babalar kızlarınızı öldürünce namus temizlenmiyo namus iki bacak arasında değildir sadece...
#ölmek istemiyorum
#hepsişiddet
Şiddetin cinsiyetçiliğine de, yaş sınırına da, nasılsa aile içinde olmasına da hayır! Kavgacı toplum olmaya hayır! Müzakeresiz kaba kuvvete hayır! #HepsiŞiddet #TersyKızıyor
Hep kadına karşı hep kadına karşı neden hiç kadınların erkeklere yaptıkları şiddetler gündem olmuyor. Madem hepsi şiddet neden bunlardan bahsetmiyorsunuz. Tamam kadına şiddet konusunda haklısınız ama kusura bakmayınız bu konuyu da es geçemem.
Allah’ın erkeklere en büyük lütufu olan kadınlarımızı el üstünde tutalım.
Onların yüzüne bakmaya Yüzünüz olsun. Anne, eş, kardeş, arkadaş, sırdaş, candaş olan değerli kadınlarımızın bu önemli günde herzaman yanlarında olduğumu haykırıyorum.
Bir kere eğitim kalitesi artırılmalı.. Derslerin yanında psikolojik egitimlere ağırlık verilmeli.. Çağımıza uygun dersler olmalı..
Her erkek annesinin bir kadın olduğunu. Her kadının bir anne olacağını bilerek hareket etmeli..
çoğu anne olmayı haketmiyor bile boşversene arkadaşım..
O ayrı bir konu..
hatta evlenmesinler bile, evlenip erkeklerin başını yakmasınlar
Şiddete meyilli hemcinslerime sesleniyorum. Şunu kafanıza sokun, zorla güzellik olmaz. Hem nasıl midesizlersiniz ki sizi istemeyen, sizden nefret eden bir kadını zorla elde tutmak için şiddet uyguluyor ya da şiddetle tehdit ediyorsunuz?
Ben kadınların cinayete kurban gitmeleri taraftarı bir insan değilim zaten yaşamlarını ve hayatı güzellikle ve mutluluk ile yaşamalarını isterim bence evlilik bu kadar kolay olmaması taraftarıyım bu konuda yasaların çıkarılmasını temenni ederim
Kadınlara tavsiyem mantıklı evlilik yapın duygularınıza yenik düşmeyin sağlam kurulan mantıklı yapılan Evliliklerde daha az sıkıntı çıkıyor İslamiyetin ölçüsü ne ise kuralı ne ise o şekilde hareket edin dinimizin emrinden akıl ve mantık ilkelerinden asla ayrılmayın şaşmayın şüphesiz ki Allah sizi sizden daha çok düşünür
Şiddet işini bırakıp, hayvanlıktan çıkıp insan eğitimini alsınlar yeter.
Ben erkek olarak şiddetin her türlüsüne sonuna kadar karşıyım ve bu yapılanların asla takım elbiseyle affedilir bir yanı olmaması lazım KADINA ŞİDDETE HAYIR
Kadın karnına bir dünyayı sığdırdı siz kadını dünyaya sığdıramadıniz buna ön ayak olan, yapan, destekleyen göz yuman herkes hepiniz fazlasıyla suçlusunuz.
Şiddetin kadını erkeği olmaz... Şiddete karşıt olurken cinsiyet mağdurunun cinsiyeti üzerinden tanımlama ve ayrım yapanları protesto ettileri şiddet eğilimli kişilerden daha az tehlikeli görmüyorum
Kadımnı aşağılayan sarıklı şeytanlar imha edilmedikçe kadınlar gereken değeri ve itibarı elde edemezler.
Şiddetin hiçbir bahanesi yoktur. Özellikle bir kadına karşı yönelik en büyük küstahlık ve alçakça bir harekettir.
Her kız bir Anne adayidir. Anneleri ve Anne adaylarini üzen öldüren döven kisiler bu dünyada ve ahirette elbet yaptiklarinin cezalarini cekecekler. Cennet Annelerin ayaklari altindadir.
Şiddet, vatana saldırmaya kalkışan düşmanadır. Ama senin doğmana vesile olan anaya, Hayat arkadaşın olan kadına, aynı/başka kandan olan kız kardeşe kalkan el, acizliğin göstergesidir.
#HepsiŞiddet
Her ne sebeple olursa olsun kadına şiddeti onaylamıyorum aciz erkeğin savunmasız kadınlara uyguladığı şiddeti her zaman kınıyorum ne yazıkki kadına şiddet uygulayan mahluklarıda bir kadın doğurup yetiştiriyor annelere sesleniyorum evlatlarımızı vicdanlı yetiştirin
Kadın, erkek, hayvan ayırmaksızın şiddete hayır.
#HepsiŞiddet
Xperden dolayı fotoğraf paylaşamıyorum. O yüzden buraya yazıyorumBana kimse ne yapmam gerektiğini söyleyip psikolojik olarak baskı yapamaz! Gece istediğim saatte dışarı çıkabilirim! Bedenim hakkında kimsenin söz hakkı olamaz! İster töre, isterse namus olsun! Erkekler aldatırken 'erkektir yapar', kadınlar yapınca 'namus meselesi' olamaz!#HepsiŞiddet
Bu ülkede en kıytırık video bile 100 milyonlar izlenirken şu klibin 30 milyonu geçememesi cidden ülkenin durumunu gözler önüne seriyor.
https://www.youtube.com/embed/L5K3IxINr7ASadece kadınamı? Tabiki hayır. Öğretmene, doktora, çocuğa, eşcinsellere, farklı siyasi görüşlere. Kısaca şiddet bir hastalıktır ve biz toplum olarak bu hastalığın pençesinde çırpınıyoruz. Nasıl kurtuluruz bunu bilemiyorum. #hepsişiddet
Yemeği kötü yapsa #hepsişiddet kadın ne yapsa şiddet bir elinizi çekin artık gücü kadına yeten erkeğin erkekliğinden şüphe ederim soylenecek çok söz var..✂️
efendı erkekle evlenmeyıp müptezel kısılerle sırf para için evlenen kadınlara dıcek bısey bılemıorum paran kadınların canına mal oluor ama ınatla gıdıolar p.ç erkeklerle evlenıolar efendı erkeklerle evlenın mutlu olun
Türkiye'de 17binden fazla kadın
Uydurma bir terörist yaftasi ile
Hapse atılmış..
Bana hiç samimi gelmiyorsun Türkiye ve Türk kadını.
Kusura bakma
Benim mesajım şu, kadın erkek ayrımı yapmayın. Şiddetin kadını erkeği yok. Ve bu şiddeti isterseniz her gün dile getirin kimsenin elinden hiç bir şey gelmez. (Ülkedeki eğitim bu şekilde olduğu sürece)
Yüce #ALLAH erkeği kadından daha güçlü yaratmışki kadını koruyup kollayasınız diye, onu dövesiniz diye değil.#KADINA #ŞİDDETE #HAYIR
Bie erkek olarak şiddete hele ki cinayetlere karşıyım ama benimde beklentilerim var. Kadınlar dedikodu yapmasın. Laf taşımasın. Erkekle çene çalarak kafa şişirmesin. Zahmet olacak ama sorunlarda var.
Kadına, erkeğe, çocuğa, hayvanlara yapılan şiddetin hepsine karşıyım. Allah şiddet yanlısı insanlarla karşılaştırmasın.
Ben şiddete şidetle karşıyım sizde benim gibi şiddete karşı olun ve şiddet gösterenleri nerede görürseniz hiddetle yumruklayın...
#hepsişiddet
Kimsenin kıskançlık tripleri yüzüne canımızdan olamayız. Biz kimsenin hastalıklı çocuklarıyla uğraşmak zorunda değiliz!
Şiddetin her türlüsüne hayır.
Cinsiyet farketmeksizin.
Erkek olucam diue kadına vuran her erkeğin erkekliği kurusun inşallah
Amin 👈
Şiddeti tek cinsiyet üzerinden kınayanlar, eşitlikten bahsediyor. Şiddetin cinsiyeti olmaz. Şiddetin ve zorbalığın her türlüsüne HAYIR!
Kadına el kalkmaz ulan, beyinsiz! Erkeksin ama insan değilsinAslında o en iyiye layıkKadına şiddete hayır! Ülkede erkek neden en üstte?#HepsiŞiddet #Susamam
Bende aynı taraftarım. Bazen şu varki kadın sana şiddet uygularsaa döversee miyaww diye susacan mı? Diye düşünüyorum :) Not ; Evli değilim bu arada :)
sabah sabah enerjim mahfetin atın emine bulut olayın da zaten piskolojim bozuldu şimdi paylaşarak iyice bozuyorsun