Bitmek bilmeyen bir terör bu, azap, ızdırap, acı ve kanayan yarası ülkemizin ve dünyamızın.
Kadın, yaşam ve özgürlük demek iken onlara yönelik her türlü şiddete karşı mesajınız nedir?

Günü gelince herkes bir şeyler yazar, söyler,
Günü bitince herkes bırakır, kendi işine bakmaya devam eder.
Bu hep böyle idi, böyle kalacaktır.
Ben bu güzel ülkede yabancı biri olarak, ufakta olsa bir şeyler çabalarken,
Yaklaşık iki yıl önceki, bu yazdıklarımdan dolayı,
En fazla ters tepkiye kadınlardan aldım, ve doğrusu pek şaşırmadım.
www.kizlarsoruyor.com/.../a87767-kadin-olmak-cok-zor-turkiye-de-kadin-olmak-imkansiz
www.kizlarsoruyor.com/.../a87784-turkiye-de-her-4-saatte-1-tecavuz-sucu-isleniyor
www.kizlarsoruyor.com/.../a89987-duygusallik-turk-kadini
www.kizlarsoruyor.com/.../a91845-kadin-dedigin-nedir-ki
Buradan tüm beyinsiz şiddet yanlılarına sesleniyorum. Şort giyen kız s**ilmek için mi o şortu giyiyor sanıyorsun? Türkiye sizin gibi şeref yoksunlarından daha büyük hiçbir tehlike yaşamamıştı. Kadınlara hayvan muamelesi yapan tecavüzcü i*neler! 13 yaşındaki kızın çocuklarının koluna giren, 5 yaşındaki kıza tecavüz eden ve kadınları öldüren o***pu evlatları benden saygı beklemesin! 😬
İnsanlar kendi çocuğuna acımazken kim bilecek kim karşı duyacak ki?
Zamanında karısınk dövmekten harap edenler ilerde kendi çocukları kocalarından dayak yediğinde susan babalar mı ararsın susan anneler mi?
Kim kimin hakkını savunacak? illa şiddet darp etmek değil sözlü olanı unutmamak gerekir.
Bir evde kavga olunca kadına şiddet uygulandığını bilindiği halde kaç kişi polisi arıyor? susuyorlar durduk yerde başımıza bela almayalım diye.
Türkiye üç maymuncuk oynanasını çok iyi biliyor. Görmedim/Duymadım/Bilmiyorum.
Kadınlar da insanca yaşamayı hakkediyor bu yüzden bazı mahlukatların sırf bir fazlalık yüzünden kadınları hor görüp onlara şiddet uygulama hakkını kendinde görmesine dur denmeli. Bu tür mahlukatların hakkettiği cezayı alması gerekir.
ibrahimonur.com/wp-content/uploads/2014/12/23.jpg
Cevap
54Cevap
Sevdiğim kadına değer veririm,
Ama her kadına değer vermek gibi bir yükümlülüğüm yok.
Düşünsene kadının teki ucuz bayağı ve ben ona değer vermeliyim erkek adam olduğum için ne saçma centilmenlik böyle birşeyse baya ucuz bişey !
2. cisi kadın'a şiddet diye birşey yok, ''şiddet'' diye birşey var
Şiddeti ortadan kaldırmak lazım.
Senin kadına şiddet dediğin şeyi, erkeğe şiddet olarak alırsak kadınların uğradığı şiddet hiçbirşey
Her gün bir erkek diğer erkeği öldürüyor, ortada şiddet diye birşey var doğru, ama ben kadınım ben görmemeliyim , erkekler görsün diye düşünmek yanlış madem eşitsek. Her iki taraf birlik olmalı kökünden çözmek için. 3. cüsü burda kadınları koruyucu sözler üretmenize gerek yok siz kadınları küçümsüyorsunuz bu şekilde kadınların ağzı yok mu lafa gelince kadınla ilgili cinsel sözleriniz nirvanaya ulaşır bedene karşı hiçbir saygı yok, ama görüntüde kadına değer veriyosun tebrikler.
Sen hiç kadınların erkeklere değer verdiğini gösteren yazı yazan bir kadın gördün mü
gereksiz işler yapıyorsunuz suçluları polise teslim edin.
Farkindalik olusturmak lazim, bugun kahvalti icin gittigimiz mekanda heryeri afisler ve resimlerle donatmislardi, burada deginmeniz de cok duyarli bir davranis, "siddete hayir" ama bunu bir kisim degil herkes derse o zaman bir sonuc alinabilir, tesekkurler duyarliliginiz icin.
Pekâlâ klasikleşmiş bir mesaj vereyim.
#kadınaşiddetehayır.
Bence bu tip saçma günler tertip edecdklerine toplumsal bir eğitim kanpanyası başlatılsa daha doğru olur. Çünkü adam burada diğer kızlara sevimli görünmek için #kadınaşiddetehayır diyor eve gidip hanımına su ver lan ırıspı diyor.
Herşeyin temeli eğitim.
Emin ol kardeşim eğitimle alakasi dahi yok insanin içinden gelecek bunlar.
Ister sözde "kültürlü" olsun ister "cahil" bu insanliğinla karakterinle terbiyenle olur.
@TURKIYEMM_ haklısın
Kadınlara şiddet uygulayan hayvan oğlu hayvandır hatta yaratıktır hayvanlara hakaret etmeyelim burada o. c. dur kadınlar olmasaydı bu düzen olmazdı cinsellikten tutun hayatın içine kadar tüm düzen birbirimizin kıymetini bilelim birimiz olmasaydı diğerleri hiçtir
Hayvan değil biber hayvan değil onlarin günahi nedir söylermisin !
Onlar mi eşine sadık, ŞIDDET uygulamayan organizmalar.
Her ne kadar mecazi olarak da kullanilmiş olsa dolayli yoldan onlara ithaf ediyorsunuz.
Bunlari yapan INSAN DIŞI VARLIK (LAR)
Vicdani olmayan, ALLAH korkusu olmayan zavallilar.
Onlar ömür boyu çürümeyi mahkum mahluklar.
Seni Sevene Çocuğunu Taşıyıp Doğurup Büyütene Sürekli Ocağında Sıcak Çorbanın Oluş Nedenine Seninle Hayatını Paylaşan Bu Kimseye El Kaldıranın Cinsiyeti Varlığı Yoktur Kadına Şiddet Uygulayan En Ağır Derecede Şiddet Görmelidir
Kadınlara mesajım: Cahil kalmayın. Kendinizi geliştirin. Geliştirin ki şuursuzca çoğalıp çocuklarınızı cahil bırakmayasınız. Kendinizi geliştirmezseniz eğer, bu cehalet ve eğtimsizlik uzun vadede size ve hemcinslerinize şiddet olarak geri dönecektir.
Evlilik bitmediği sürece kadına şiddet de bitmez. Kimse kimsenin malı değildir. Imza vermeye gerek yok. Kadınlar kendi ayaklarının üzerinde durmalı. Erkekten maddi bir şey beklememeli. Ne minnet duy ne ezil. Herkes eşit olur böylece. Işine gelmeyeni gönder gitsin.
Mesajım mı? Kız çocuklarına beden eğitimi derslerinde zorunlu olarak kendini savunma dersi verilmeli bu bir, ikincisi erkeklere kadınların mal değil insan olduğu öğretilmeli. Kısa etek giydi, ya da gece dışarıya çıktı, ya da alkol aldı ya da her neyse gibi sebepler yüzünden taciz etme hakkının olmadığı öğretilmeli. Eğitimle alakalı biraz, ama üniversite eğitimi filan değil olay, mantaliteyi değiştirecek bir eğitim.
"Kadınlar insandır biz insanoğlu" sözünü unutmayıp bizide bir kadının doğurdugunu hatırlamak gerekiyor. Kadına kalkan ellerin veya zarar veren herhangi bir hareketin en ağır ceza ile carptırılması taraftarıyım. KADINA ŞİDDETE HAYIR !! ..
Biz bir tokatın hesabını dahi sorabiliriz..
Biz başı sıkınca orspu diyen erkeklere gereken cevabı vermesini de biliriz.. Biz yargının yanımızda olmasını istiyoruz sadece
Kadın annedir, bacıdır, eştir. Allah-u teala kadınları yaratmasaydı eminim ki düzensizlikler birbirini kovalardı. Kadına kalkan tüm eller kırılsın (Amin).
Evet var: Erkekler, insan olun. Kadın dediğin bir kürdan. Onu da kırmayın. Kadınlar, akıllı olun. Erkek dediğinin beyni dırdırı kaldırmaz. Eccik susun.
Böyle bir gün olmamalı böyle olaylar olmamalı Neden erkeğe şiddetle mücadele günü yok erkek kadından çok mu üstün herkes bir olmalı ben bu günü kadına hakaret olarak gördüğüm için kabul etmiyorum.
Erkeğin kadından üstün diyen kim yani alakası ne?
@Sevgilicekinik kadına şiddet günü nedir ya olmamalı şiddette olmamalı böyle bir güne gerekte olmamalı
görüşümü onaylamayan kadın olması ayrı ironi
Bende gerek olmamasını isterdim ama gerek var. Kadına şiddet var ve istemiyoruz. Buna engel olmak için ne yapıyorlar benim fikrim yok belkide gösteriş için ilan etmişlerdir bilemem. Ama önlemin alınması yerine, yapmaması gerektiği için önlem alınmamalı mı yani?
Senin yaptığın ironi asıl. Suç işlenmesine gerek yok bu yüzden suça karşı önlem almama gerek yok diyor gibisin. Hatta gibi değil aynısı yani fark göremiyorum açıkçası.
@Sevgilicekinik ama anlamadığınız şu böyle bir gün olması kesin önlem anlamına mı geliyor ne yapıldı mesela o gün emin olun o gün bile şiddet gören onlarca kadın var gün varda ne kazandırdı bize kadınlar zayıf güçsüz şiddet görüyorlar görecekler anlamına geliyor çünkü böyle bir gün sadece kadınları susturmak için var
Böyle bir günün olması önlem amaçlı. Belkide haklısın önlem alınıyor diye bizi susturmaya çalışıyor olabilirler umarım öyle değildir ama.
@Sevgilicekinik bende böyle umuyorum ama durum ortada değilmi
her yıl günde en az bir kadın can veriyor önlem nerde? bilmiyorum
Ne gibi bir önlem alıyorlar bende bilmiyorum. Araştırmak lazım aslında. Sana hak veriyorum sanırım 👍🏻
Ölüm kaçınılmaz bir şey ve bunun önlemini kendimize dikkat ederek yapabiliriz. Ama her canlı bir gün ölümü tadacaktır ve ölümün önüne zaten geçemeyiz. Ama geçemeyiz diyede önlem almazsak saçma olur. Yani demek istediğim şey kadınlar sadece ölmüyor insanlarda ölüyor. Hastalıktan, kazadan ya da beladan dolayı. Bunların olmaması için ülkede büyük değişikliklerin olması lazım. Kadına şiddet uyguluyor adam ve işkence ile öldürüyor ama iyi hal diye cezasını çekmiyor. Buna izin veriliyor ve millet buna izin verenlere engel olacağına adama sövüp duruyorlar. Tabiiki adama söveceksin ama sövünce eline bir şey geçmiyor maalesef
@Sevgilicekinik ölüm Allahın emri ama koca elindenolmasa ! keşke
kadına şiddete hayır varda neden erkeğe şiddette hayır günü yok anlam veremiyorum!! hani eşitlik? Erkeğede şiddette hayır!!! 26 kasım erkeğe şiddete hayır günü olsun... benim mesajım bu
Ne kadın ne erkek ne çocuk ne hayvan kimseye şiddet olmamalı.
kadinlara kalkan eller kırılsın ölümler durdurulsun anneler ölmesin # 25 kasım kadına şiddete hayır
Ülkemizde kadınlara hak ettikleri değeri verdiğimizde ülkemiz de dünyada hak ettiği değere ulaşacaktır
Onlara zaten diyecek kelime yok ama peki yolda şiddet görünce hiç görmemiş gibi bakıp geçenler orada burada prim kasanlar onlara ne demeli?
Cennet anaların ayakları altında ama analar da babaların ayakları altında... malesef. "Kadına kalkan eller kırılsın!"
Kadınların çoğu yanlış tercihleri yüzünden kaybediyor. Hemcinslerim neden şiddet uyguluyorsunuz veli nimete mk
Sabahtan beri kim soracak diye bekliyorum. Geç kaldınız 😂
Kadın çiçektir 🌸
Kadınları sevin değer verin. Gercekten onlara değer verdiğinizi gösterirseniz siddet gerek kalmaz. Yeryuzundeki en merhametli canlilardir bana göre.❤❤
Kadına şiddet yapana şiddet yapılması lazım bıktım artık vurmasınlar kadına onları tek tek bulup döveceksin
Kadınlar şiddet görmeyi değil sevilmeyi hak ediyor Umarım şiddet uygulayan varlıkların soyu tükenir
Erkeklik kadına vurmakla değil onu korumakla gösterilir.”
Kadınlar çiçektir her çiçek su ister. Ayrıca çiçek dalında güzel kırmamak lazım
Kadına yapılan psikolojik şiddete de hayır!
Demek istiyorum :)
Bazi erkeklerde lafa gelince edebiyat yaparlar ama en ufak bir şeyde de kadina siddet uygularlar
Sadece karşınızdakininde insan olduğunu unutmayın yeter. Sözüm her erkek için gecerli degil.
Canlıya, cansıza, psikolojik, fiziksel pasif, agresif her türlü şiddete hayır ✌
Kadin, erkek veya hayvanların tümüne siddete hayir. Cezasi artarsa sorun çözülür.
Her şeyimiz olanlara, hiçbir şeymiş gibi davranmak insanca değil...
Önce yasaların erkeğin yanından çekilip tam ortaya gelmesi lazım
Teknolojinin gelişmesine karşın insanın hiç gelismemesi'nin sonuçu kabakuvvet 😒
Ne denilebilirki Allah belasını versin gücü yettiği için tek savunması şiddet uygulamak olanların
@Narsist_Adam46 defol git be
kadının kılına zarar veren cehenneme odun olsun inşallah!
Kadına şiddet uygulayan hayvandan aşağıdır kardeşim
Dünyanın yarısını kadınlar oluşturur, diğer yarısını da kadınlar yetiştirir. Yetiştirildiğinize pişman etmeyin kadınları.
Sadece fiziksel değil sözle, bakışla, duruşla Artık bitmesi dileğiyle
Bir gün doğacak Hande Kader küllerinden, soracak hesabını aileden, devletten, erkekten!
Gezi sıkıntımız varsa kadını dovebiliriz ama...
Sn. Kemal Kılıçdaroğlu diyor.
Hayvanlığa lüzum yok hayvanat bahçesinde yer yok çünkü 😄
Her Devletin, Kralliklarin, İmparatorluklarin arkasında kadınlar vardır. Türkiyenin %50 si kadın ancak diğer %50 sini doğuranda kadındır. #Kadına Şiddete Hayır
Kadınlar harikadır 😇👑 Tecavüz ve şiddet yapan iğrenç canlıya hayvan demek hayvanlara hakarettir.
Nedir bu saçmalık herkes haddini bilirse böyle saçmalıklara yer kalmazzzzz
Resim cok sacma kadina şiddet eden insanlara hayvan demekle hayvanlarin adini karalamişsin
Bende insan demekle insanlarin adini karaladim ama neyse😂😂
Kadın ne yaparsa yapsın kadına şiddet gösteren erkek, bacımdır..
Adamlık kadına el kaldırmakla oluyorsa
Adamlığınıza tüküreyim
Yıl olmuş 2017 hala kadınların insan olduğunu idrak edememiş şahsiyetsiz kişikler var Allah onlar bildiği gibi yapsın.
Bugun soddete hayir desek de yarin yine bir kadin magdur olacak o yuzden degisen bisey yok maalesef. :(
Karısını, çoluğunu-çocuğunu-transları döven vuran erkek idam edilsin.
Eğitimli insanlar bile bunu yapıyor nasıl düzelecek bu durum
Kesinlikle hicbir mazarete siginmadan hayir diyenlerdenim
Erkeklik kaba kuvvet ile değil. Tatlı dille olmalı. Olmuyorsa boşanın abi hayvanlığa gerek yok.
Kadınlar bizim başımızın tacı'dır candır canandır ona kalkan eller kırılsın elini kaldıranlar da allah belasını versin
Kadınlar yasal haklarını kendileri çıkarsın !! kadin meclisleri kurulsun ve kadınlar bu hakları kendileri çıkarsin
Sana ruh uflendiginde bir kadının karnındasın. Ağladığında bir kadının kucağındasın. Aşık oldugunda bir kadının kalbindesin. Ona guzel davran..
Sırf bu sapıklar için idam gelsin. Hadım edilseler bile bunlar sapıklıktan vazgeçmez gibime geliyor.
Yorumlara baktım da.. Mesajım falan yok!
Hayvanlığın lafına kızıyorum bir hayvan asla dişisini dövmez
Mesaj var ama kulak asacak biri yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar