AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
219Cevap
Çok kısa yazayım Kadına şiddeti asla kabul etmiyorum şiddeti yapan benim için insanlıktan çıkmış cani ruhlu yaratıklardır...
Bir şey diyeceğim. Derin düşününce neden yani? Bir insan bir insana neden saldırır? Neden erkekler daha çok övülür, sevilir? Neden ayrımcılık yapılır. Cidden neden, düşünmüyorlar mı bunlar. Zihniyetlerini çok merak ediyorum nasıl düşünüyorlar diye
Para için mi yani.😒 Bu mu kadın milletini korumanız bende bişey sanmıştım ama şaşırmam bana anormal geldi çünkü normal bişey bu şimdiki devir için
Video hazırlanmiş 50tl-lik mi sizin gözünüzde bu olay biraz arttırın ya da size 50 TL vereyim bunun aksini kagita yazın.😂😂😂 50tl az geldi 100 vereym
Şiddetin sadece kadınına değil, erkeğine, çocuğuna, hayvanına.. Hepsine birden hayır dememiz lazım. Şiddet her yerde şiddet. Şiddetin her haline hayır..
#HepsiŞiddet
Şiddetin her türlüsüne hayır kadınlar Allah'ın emanetleridir. Onlara güzel davranılmalı #HepsiŞiddet
Tacizin veya tecavüzün açığı kapalısı olmaz kadınlar baş tacıdır
Sadece kadınlar taşımıyor o canı. Kadın erkek veya hayvan diye ayırmayın ŞİDDETE HAYIR bu kadar
Kadına şiddet uygulayanların ibret-i alem için en üst cezayı almaları gerekir ki artık bir caydırıcılık olsun.
Kadınlar biz erkeklere allahın hediyeleridir, kadına el kaldıran erkeğin gücü birtek kadına yetiyor demektir başkalarına hesap soramayıp hepsinin sinirini kadından çıkarmak o kişinin acizliğini gösterir zalimler için yaşasın cehennem diyorum...
Bunların hepsi boş laf
Bunların hepsi duyar kasmak
Bunların hepsi sorunları sümenaltı etmek
Bunların hepsi gerçeklerden kaçmak
Çünkü hepimizin kolayına gelen bu
Bu hayatta hersey karsiliklidir.. onun icin ilk once bunun temeline inmeli.. kadinlar annemizdir.. ama uzun boylu degildir.. haddinden fazla konusmamali.. biz erkekler de sınırımızı bilmeliyiz.. kimse kimseden ustun olamaz.. sedece erkekleri suclayacak bir zihniyetsek hicbisey cozemeyiz..
İlk önce kadına el kaldıran erkek değildir adam da değildir insanlığa sığmaz bu insana şiddet hayır diyorum kadına şiddet hayır diyorum ama demekle bitmiyor maalesef
Yahu kadın kadın diye sınıflandırmayın artık. Kadınlar tarafindan öldürülen erkek sayısı daha fazla. Tamamen şiddete karşıyız biz. şiddetin kadını erkeği hayvanı insanı mı varmiş? KOMIK GELIYOR.
Ne zamanki müslümanlığı tanıdım iyiliği seçtim. Rabbim kalbi katilarada islami tanımayı bilmeyi yaşamayı nasip etsin. Hz muhammedî örnek alın lütfen bu dünyaya lazım olan şey.
En büyük görev yine kadınlara düşüyor. Oğullarınızı düzgün yetiştirin. Bir de evlenirken maço seviyorum diye şiddet yanlısı tipleri seçmeyin.
Kadinlara acimiyorum. Nerde it pis ugursuz erkek var onlar beraberler. Iti ugursuzu duzeltmeye calismadiginiz zaman insan gibi yasayacaksiniz. Umarim hayattan ders cikarirsiniz..
Aynen öyle efendi erkekler dururken nerde bir *** erkek var hep onlarla beraberler
Evet kardesim. Herkes hayati istedigi gibi yasiyor
O kadar ayaklandı millet ama unutuldu hemde çok çabuk
Sadece kadınlara değil şiddetin her türlüsü kötüdür
Kadına karşı uzanan her ele İDAM İSTİYORUM!!! yeter artık kadınlar ölmesin !!!
günde ortalama 1 kadın ve 4 erkek öldürülüyor bu ülkede... bu rakam kadınlarda nüfusa nipetle dünya ortalamalarının üçte biri kadarken erkeklerde ise dünya ortalamalarının yaklaşık yarısına denk geliyor
Ülkenin kafa yapısı tamamen şiddetten geçiyo buna bende dahilim :(
O zaman değiştir kendini.
Şiddete sebep olan her el kırılsın şiddeti yapan kişinin kıllı totosuna girsin evladım
erkeğin kadına şiddetini kınadığım gibi kadının da erkeğe şiddetini kınıyorum. süresiz nafakaya dur diyorum.
Kadına sidet yapan insan deyil bence kadın lar bir cicektir insan olan kişi çiceği dalından koparmayı kıyamaz nasıl artık sidet uc dürt günlük dünyada deyermi hangi cağda yasoyoruz artık şidet sıfır sıfır diom
bu abartilan bir olgudur kadina sidet varda erkehe sidet yok mu buda ayrimcilikdir
kadını karşısına alan her kim olursa olsun kaybedendir. şiddete hayır
Şiddeti sadece kadına değil hiçbir canlıya yapmak doğru değildir
Şiddetle kınıyorum...
Taşlayın beni, utandım.. 😪🙏
Hiç-bir canlı şiddeti haketmiyor.. konuşarak olmuyor ise susarak hal yoluna bakılmalı.
Kadına el kalkar mı ulan şerefsiz. Erkeksin ama adam değilsin.
Kadına şiddet uygulan insanımsılara kitaptan inciler dizilmez.
Her türlü şiddete, şiddet kelimesine hayır diyorum. 🌹
Kadına uzanan her el insanlığa vurulmuş bir darbedir
şiddet mi ne şiddeti türkiyede şiddet yokki... türkiyede boş insanalrın tantanaları ölüm öldürmek suç her ülkede var
Kadınların üzerine düştükçe biz hayır dedikçe kadına şiddet artıyor.
İLK önce ülkenin ekonomik seviyesi refah düzeyi yukseltilsin insanların sorunu azalsın hersey biter
Çocuğa şiddet?
Erkeğe şiddet?
Hayvana şiddet?
bunlar sadece kendilerine müslüman,8 Mart nelerine yetmiyor anlamadım, bizim de bir dünya sorumunuz var ama gık bile demiyoruz
İnsan fazla rahat olunca böyle oluyor işte. Rahat batıyor..
bir de buna çanak tutan meriç erkekler var ya, gerçi pardon erkek demişim
Ne kadar güzel birşey yapıyorsunuz güya farkındalık yaratmak için ölmek istemiyorum cümlesini her yere yazarken ya. O zavallı kadının çocuğu bunları görür diye düşünüyor musunuz hiç?
Hiç kimseyi öldürmeye hakkım yok. Allah’ım sen beni cinayetle sınama.
Aygırların altına girmeyenler, aygırlar tarafından ezilmezler. Ağmlarıyla düşünmesinler, ajitasyon yapmasınlar...
Guzel laf tuttum
Kadına şiddeti protesto etmek amacıyla insan vücudunu dinleyerek başla nasıl yapılır ve Stil sahibi olman gerekmiyor
Hanimim beni sinirlendirse göz yaslarim dolar, bu da siddet mi?
6284 sayılı kanun olduğu sürece kadın cinayetleri azalmaz artar derhal kaldırılmalı, ya da düzenleme getirilmeli...
Sadece fiziki değil her türlü şiddette hayır kadına şiddette hayır hayvanlara şiddete hayır ormanlara şiddete hayır tüm canlı varlıklara şiddete hayır hayır hayır...
Ben de bekarım ama şiddet görüyorum. Sevgilimden değil abimden şiddet görüyorum annem bile yardımcı olmuyo. O yüzden çok iyi anlıyorum sizi çok
Yazıklar olsun öyle abilere dışarıda kendileri ne haltlar yerler kimse bilmez. ama bayanlara gelince hertürlü kısıtlama var. ben eğitimle aşılabileceğine inananlardanım. ama küçük yaşlardan başlaması gerek sistem buna ne yazıkki çanak tutuyor birde çevre baskısı...
Kadına kalkan eller kırılsın
Kadına kalkan eller kırılsın.
Kadınlar baştacıdır kadına el kalkmaz ne olursa olsun, erkek adama yakışmaz.
Kadına şiddete hayır, erkeğe psikolojik şiddete de hayır.
Kadın cinsel obje değildir.
Sakız reklamında bile kadını soyundurmayın!
#HepsiŞiddet
Şiddet canilerin işidir artık caniler için canice bir yasa lazım
Emine buluta çok üzülmüştüm ölmek istemiyorum kızının ölme lütfen anne demesi içimi parçaladı 😔
Kadına siddet gösterene acımicaksın aç timsahlara atıcaksın
Biride yazmamış ki ben çok konuşuyorum kadınım diye
Bazı kanunlar değiştiğinde feminist kadınların kişisel veya parasal çıkar uğruna yaptıkları bahse konu kanunlar değiştiğinde masum kadınlardan çıkacak bunu şu an öngörebiliyorum.. Bu konuda çoğu kişiyi samimi bulmuyorum.
Şiddete karşıyım.
farklı bakış açısı
Burda istediğimiz kadar yırtalım kendimizi ülkede adalet yoksa neye yarar konuşmak ⚖️
Her kadın bir anne ve seni de bir anne dünyaya getirdi
Şiddetin her türlüsüne karşıyız
Kadına kıza çocuğa kalkan eller kırılsın âmin
Tr de hergün erkeklerde öldürülüyor ve şiddete uğruyor. Ben "Şiddete hayır" diyorum.
İnsan ol, senden güçsüz hiçbir şeye el kaldırma. Hatta hiçbirşeye el kaldırma.
Kadınlara uygulayacagınız en büyük şiddet onlara sımsıkı sarılmak olsun💫
Kadına kalkan eller kırılsın şiddete hayır 💐🌹🌺🌸