• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü'nde ses ver KScan! Senin #HepsiŞiddet mesajın nedir? (Sayfa 2)

KızlarSoruyor a
KızlarSoruyor Takip Et
Master Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
6935
Yapay Zekaya Sor
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü'nde ses ver KScan! Senin #HepsiŞiddet mesajın nedir?
Dizi Soruları Nedir Soruları En İyi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
104 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

122

Cevap

219

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • Mert0972
    Mert0972 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 61%
    +1 yıl

Şiddeti sadece kadına indirgemeyi doğru bulmuyorum. Şiddete hayır demek lazım. Adamın biri çocuğunu dövse , bir kadının uğradığı şiddet kadar tepki görmüyor. Bu konuyu yanlış buluyorum. Şiddete karşıyız dememe falan gerek yok tüm yorumlar bunu anlatıyor az çok..

2
    0 Yorumla
  • canselcanım
    canselcanım Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 83%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı.

Biz kadınlar ses çıkarabildiğimiz için çok şanslıyız, gücümüzü buradan topluyoruz. Her ses yükselmesine, üstümüze yürünmesine, işte veya okulda sırf cinsiyetimiz yüzünden rencide edilmemize, "kadınlar narindir, kırılgandır" diye diye fiziksel ve psikolojik olarak bile hassa kırmalarına asla müsaade etmemeliyiz. #HepsiŞiddet

5
    0 Yorumla
  • Derinmavisucan
    Derinmavisucan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

kadınları aciz olarak görmüyorum , çocuklar yaşlılar hayvanlar daha aciz gözümde , erkeğimdir döverde söverde diyen kadın var hala. kız çocuğuna evin işlerini yaptırıp erkeğE gökten zembille inen evrenüstü canlıymış gibi davranan yine kadın , erkektir elinin kiridir kadınlar açık giyinmesin Geç dışarı çıkmasın biz kadın halimizle bakıyoruz diyen yine kadın.

3
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    Mentor Yaş: 34 , eic 52%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.

Kadına şiddet uygulayan kendi annesine uygulamış sayılır. Sen annenin şiddet görmesini ister miydin? İstemezsin!
    O zaman yapılacaklar belli ebeveynler kız ve erkek çocuklarını güç ayrımına sokmadan büyütmelidir.
    "Sen erkeksin yaparsın" gibi ucuz ve bayat kelimeleri çöpe atmalı ve "siz insansınız güzellikleri birlikte yapacaksınız ve paylaşacaksınız" denmeli
    Çocuk eğitmeyi bilmeyen toplum berbat toplum olur.
    Kadına şiddete hayır demek eğittiğin çocuğun zihninde başlar...
    İnşallah bir daha bu tür vakalarla karşılaşılmaz😊

3
    0 Yorumla
  • isparos
    isparos Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 60%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Tüm bunların olmaması için önce eğitim şart. Anneler oğullarını düzgün yetiştirse tüm bunlar olmaz bence. Ülkeninde 20 yılda erkek egemenliğini eline alması tüm bu sonuçları doğurdu bence.

4
    0 Yorumla
  • Tysys
    Tysys Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 66%
    +1 yıl

Öncelikle şunu söylemek istiyorum Şiddet Çözüm değildir Karısına veya eşine veya veya herhangi bir canlıya Şiddet uygulamak Çok çok yanlış bir şey Şiddeti ancak Kendini insandan sayan şerefsiz beş para etmez adi İnsan demeye bile dilim varmayan aciz zavallı ahmak cahilin teki insanların uyguladığı bir davranış Allah dan korkan insan Bir canlıya asla Şiddet uygulamaz eğer bunu göze alıyorsa şiddet uygulamayı ben bir şey demiyorum Allah onları Bildiği gibi yapsın diyorum başka bir şey demiyorum böyle şerefsizler idam edeceksin ülke böyle pislikten kurtulur en azından ama nerdee bu devlet olduktan sonra nah gelişir bu ülke#HepsiŞiddet

2
    0 Yorumla
  • bilalcolak
    bilalcolak Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35 , eic 70%
    +1 yıl

Geçen gün hastaneye gitmiştim, ultrason sırası beklerken benden önce ikizlere hamile bir kadını aldilar bebeklerin cinsiyetini belirlemek için. Kayınvalidesi de dışarda beklemeye başladı, bir kaç dakika sonra hemşire çıktı, müjde bebekler kız, dedi. Kayınvalidesinin tepkisi aynen şöyle oldu, "ayy öyle mi". Sonra hemşire içeri girdi 2 dk sonra tekrar çıktı, kesin sonuç bebekler bir kız bir erkek, dedi. Kayınvalidesi sevinçten çığlık attı, çok teşekkürler falan gibi şeyler söyledi. Kadınlar olarak kadınlara hakettiği değeri verin, erkek çocuklarınızı herşeyin sahibi her istediğini yapabilir bir mantıkla yetistirmeyin nolur.

2
    1 Yorumla
    • müendisbey
      müendisbey
      +1 yıl

@bilalcolak her istediğini yapabilir bir mantıkla yetistirmeyin nolur'' neden? feminizm denen gereksiz akım kızlara her istediğinizi yapın hayat sizin hayatınız herşeyin sahibi sizsiniz kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz düşüncesini pompalarken biz niye kendimizi kısıtlayalım ki? ;)

Yorumla
  • SinirliBiber
    SinirliBiber Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.

Oturup burada sosyal mesaj verip beğeni kasmaya çalışmayacağım.
    Teoride herkes kadına karşı şiddete hayır diyor ama pratikte birçok kadın bile hemcinsine şiddet uyguluyor.
    Öncelikle insana karşı yapılan her türlü şiddete hayır demek istiyorum. #HepsiŞiddet

9
    2 Yorumla
    • HayelcInsan
      HayelcInsan
      +1 yıl

Adammm ilk yazdigin burdaki herkese kapak oldu hacı adamın dibisin

Yorumla
    • SinirliBiber
      SinirliBiber
      +1 yıl

@HayelcInsan teşekkür ederim.

Yorumla
  • fangoria u
    fangoria Takip Et
    Master Yaş: 46
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı.

Kadına şiddet artık son bulsun
    Cezalar arttırılsın

#HepsiŞiddet

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü'nde ses ver KScan! Senin #HepsiŞiddet mesajın nedir?
    12
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı.

Bu bencem sanırım yeterli olacaktır. Ülkemde maalesef kadına olan şiddetin artması gerçekten çok sinir bozucu ve üzücüdür. Medeniyet noktasında ne kadar gerisinde olduğumuz bir yerdeyiz. Adalet adalet adalet diyorum... Caydırıcı bir şekilde kanunlar çıkmalı ve bu olayların yaşanmaması için daha etkili bir eğitim sistemi şart!

Bir Ülkenin Gelişmişlik Seviyesi Kadına Verilen Değerden Geçer! ↗

2
    0 Yorumla
  • Wiilmaaa
    Wiilmaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

#HepsiŞiddet Kadın, çocuk, hayvan hiçbir canlıya şiddet gösterilmemeli. Şiddet sadece fiziksel değildir. Hicbir canlıya psikolojik şiddet, fiziksel şiddet yapılmamalı.

5
    0 Yorumla
  • buketim
    buketim Takip Et
    Yoda Yaş: 54
    +1 yıl

#HepsiŞiddet

Kadının varlığı hakkındaki şiirim
    Kadının varlığı hakkındaki şiirim
    4
    0 Yorumla
  • mercurylibra
    mercurylibra Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 39%
    +1 yıl

19 Kasım'da Erkekler Günü'nü kutlamadığınız için, eşitlik adı altında kadınlara farklı, erkeklere farklı muamele yaptığınız için bundan sonra benim için "Kadınlar Günü, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü" gibi günler yoktur. Siz işinize gelince eşitlikten yanasınız. Kadınlar Günü'nde milyonlarca hashtag, reklamlar, indirim, sinema biletleri, çiçekler ortaya çıkarken, Erkekler Günü'nde kimsenin sesi çıkmadı. Hani neredesiniz Feministler? Bağırsanıza eşitlik diye? Yapamazsanız değil mi çünkü işinize gelmiyor.

1
    1 Yorumla
    • Rutea
      Rutea
      +1 yıl

Dunya sizin piyasa sizin adalet sizin siddet sizin din sizin spor sizin kadin sizin cocuk sizin teknoloji sizin siyaset sizin. Once siz bagirin esitlik diye sonra biz zaten sizin arkanizda dururuz.

Yorumla
  • Rossoneri22
    Rossoneri22 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

İnsana yönelik siddete karsi durmaliyiz. Kadini ayri tutarsak yine bir ayrimciligin icerisinde buluruz kendimizi. Hak veriyorum ataerkil toplumun getirdigi durumun sonucu, kadinlarimizin maruz birakildigi bu barbarlik erkegin maruz kaldigi duruma gore kiyaslanamayacak olcude fazla ve siddete karsi duruslarin kadinlarimiz uzerinden donmesi bir erkek olarak bana kendimi cok kotu hissettiriyor. Konuyu cok uzatmak istemiyorum her kadin bir papatyadir papatyalari sevin 😊 Kadin dedigin kahkahayla guler mi ! Güler ve bir kadina en cok da gulmek yakisir ! Gülün papatyalar 😍

3
    0 Yorumla
  • XXlovesXY
    XXlovesXY Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 56%
    +1 yıl

Bunun genelleme bir cinsiyetçilik olduğunun, erkek düşmanlığına önayak olunduğunun, bu kavramın herkes tarafından şevkle desteklendiğinin, başka erkeklerin hatası yüzünden masum erkeklerin bile sadece erkek oldukları için suçlu konumda olmasını sağladıgındığının herkes farkındadır umarım.

5
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

valla aslında efendi sessiz erkekler bu hayatta çok eziliyorlar hayata neredeyse her yönden 3 - 0 geriden başlıyorlar kızlar onlara yüz vermiyor efendi iyi sakin diye ama kabadayı geçinen fırlama olan alfa erkek diye tabir edilenler hep işi götürüyorlar tabiri caizse soba üstünde kestane çıtlatıyorlar bence bu zamanda kadına iyilik yerine kötü davranıp pi..ç olup sobeleyip kaçacan 4 s kuralı lazım çünkü şimdiki neslin kızlarına kız demişken lafın gelişi söyledim yaani aslında doğrusu kadın demek lazım şimdiki zamanın kadınlarına asla iyilik yaramaz yaani (kız derken hani anasının kızı yaani o manada dedim yoksa şu zamanda dü düklenmemiş temiz bekar bakire kız bulmak samanlıkta iğne bulmaktan daha zor yaani) :):)

4
    4 Yorumla
    • MisterDC
      MisterDC
      +1 yıl

bu dediğiniz çok acınası bir durum, ben de o erkeklerden biriyim diyebilirim sanırım, fakat şöyle de bir durum da var, kızların bu tutumu erkeğin şiddetini, sert tavırlarını meşru kılar mı? adalet dediğin şey zaten hiçbir yerde hiçbir şekilde yok

Yorumla
    • MisterDC
      MisterDC
      +1 yıl

ama şöyle de diyebilirsin kızların bu adaletsizliğine karşılık, erkeklerin o adaletsizliği; o zaman bu adalet değil mi? hayır değil, iki taraf çok orantısız, birinin verdiği zarar birse diğerinin on, yani ben böyle görüyorum, hani dediğin gibi kızlar zaten hak ettiklerini buluyorlar cinsinden bir görüş, çok sığ, çok dar; tabii ben de tam bilmiyorum belki de böyledir, ama bana öyle gelmiyor

Yorumla
    • MisterDC
      MisterDC
      +1 yıl

bu çok garip bir görüş aslında, herkesin ne denmek istediğini basitçe anlayabildiği ama pratikte düşününce gerçekten hiçbir şey anlaşılmayan bir görüş, hangi yaş aralığındaki kızlar hangi yaş aralığındaki erkekler? sobeleyip kaçmaktan kasıt nedir, işi götürmenin dar ve geniş anlamı nedir, kızların işlerinin götürülmesi gerektiği erkeklerin iş götürmesi gerektiği bir dünyada mı yaşıyoruz? aklımda günlük hayattan hiçbir örnek canlanmadı

Yorumla
    • isimsizuyelerden
      isimsizuyelerden
      +1 yıl

ezilsin. O erkeklerin ahı sizi bitirecek abla. bunu unutmayın. Size uygulanan şiddet var mı evet. keza kız kardeşimde bu konuda günlük dayak yediğini öğrendim. Senden 1 yaş küçük diyelim 28 hallettim. polise bildirdim. Ama bilin ki bazı erkekler size dokunmuyor. Yıllarca bekarım. Daha bir kadını tavlayamadım. Tav edemedim. Şimdi sorguladığım şey şu kadın kadınlığını bıraktı mı? diz üstü düşünüyorum bel latı düşünmem. ama bilin ki o sessiz erkeklerin ahı sizi bitirecek. bunu unutmayın skaın

Yorumla
  • Gizelbus
    Gizelbus Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

`Bir konuşta dünyam cennet olsun ya Aişe `diyen peygamberin 'EHHH!!! YETER ARTIK Bİ SUS KADIN' diyen ümmetleri olduk artık 😶😶😶😶😶

9
    0 Yorumla
  • karizma_bro44
    karizma_bro44 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Kadına şiddet son bulsun onlar da insan anamız bacımız nenemiz ablamız teyzemiz vs. her şeyimiz yüzde ellimiz kadın kadınsız bir hiçiz herkes gider ama bir kadin hep kalir hayatimizda herkes gider biz arkamizda kadinimiz var deriz yeter ki insan oldugunu unutmayalim dövmek acizlik işidir cahilliktir oysa onlar sevgi ve ilgi ister

6
    0 Yorumla
  • Aranel12
    Aranel12 Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Kadına yapılan şiddetin, büyük çoğunlukla erkeğe yapılan haksızlıkların geri dönüşü olduğunu düşünüyorum. Ülkemizde ve dünyadaki olaylara baktığımızda bu yadsınamaz bir gerçektir. Evet, Emine Bulut olayı çok çok istisna bir olaydır. Oldukça düşük ihtimalle gerçekleşen olaylardan biridir. Fakat bu sana "Hepsi şiddet" deme hakkı vermez. Her zaman aynı şeyi söylerim; ruhsal travmanın karşılığı fiziksel travmadır. Yani eğer bir halt yersen, dayağı yersin. Her şeyin bir sebebi vardır ve sen sebebini göz ardı ederek değerlendirirsen açıkça cinsiyetçilik yapmış olursun. Bu doğrudan taraf tutmak olur. İstisna olanlar ise sebepsiz olanlardır. Sen erkeğe şiddete karşı mısın? Görmüyorsun bile. Ben neden kadına şiddete karşı olayım? Savunmuyorum da. Yüzde beş ihtimalle gerçekleşen bir olay yüzünden karakterimden ödün verip meriçlik yapamam. Kusura bakmayın. Bu olayın savunulacak bir tarafı yok tabi, üzücü.

2
    2 Yorumla
    • müendisbey
      müendisbey
      +1 yıl

İQ'su düşük 3 pembeli eksilemiş hemen

Yorumla
    • Aranel12
      Aranel12
      +1 yıl

@müendisbey Çak bir beşlik kardeşim.

Yorumla
  • rapunzeelll35
    rapunzeelll35 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Kadınlara ve herhangi bir canlıya zarar vermek asla ve asla affı yok allah korkusu olan ve merhameti olan hiç bir insanoğlu kendi annesiyle hemcins bir kadına el kaldıramaz zaten kadınlar ve erkekler eşit değildir kadın ana'dır kadın emek'tir kadın yürek'tir o yüzden kadına yönelik şiddete hayır...

4
    0 Yorumla
  • beko0641
    beko0641 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 86%
    +1 yıl

eğer bir insan gözünde değerli olmak istiyorsak yasaklamalar getirmemeliyiz. Şiddet gösterip bir kadına veya erkeğe bu acizliktir. Kıskanabiliriz sevebiliriz anlaşamayabiliriz fakat yasak ve şiddet bunları daha çok körükler. Benim temel ilkemdir herkes kendi karakterine yakışanı yapar sevgililerimide söylemişimdir zaten beni severse aldatmaz kıskandırmaz. Buna rağmen yapıyorsa benim olmayan kişiyi niye yanımda olsunki.
    Şiddet çözüm değildir.

3
    0 Yorumla
  • SelanicBombs
    SelanicBombs Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 82%
    +1 yıl

kadına şiddeti onca tepkiye cezaya vs. rağmen en eğitimlileri bile uygulayabiliyor
    peki niye?
    ve önüne geçilebilir mi?

şu an da Hayır. İnsan var olduğu sürece ve yapısı değiştirilmediği taktirde bu hep devam edecek.

Olaya basit bir şekilde bakarsan aslında sorunun insan olduğunu anlarsınız.

Güçlü olan daima zayıfı ezecektir. Bu doğanın kuralı.
    Zeki aptalı
    Zengin fakiri
    Güçlü zayıfı
    ezecektir.

Yani güç kadında olsaydı erkeğe şiddet olayları çıkardı

bu fark etmez.

1
    0 Yorumla
  • esrabyrk
    esrabyrk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 42%
    +1 yıl

KADINA DEĞİL ŞİDDETE KARŞI EL KALDIRIN! Bir kadın hiç kimseye ait değil!

10
    1 Yorumla
    • esrabyrk
      esrabyrk
      +1 yıl

#HepsiŞiddet

Yorumla
  • elbasantava
    elbasantava Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 74%
    +1 yıl

Yüzyıllar öncesinde kalmış CEHALETİ toplumumuza taşımayın!
    #HepsiŞiddet

4
    0 Yorumla
  • Tözel-Harekatçı
    Tözel-Harekatçı Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

O saatte sokakta ne işin vardı diyemezsin , #HepsiŞiddet
    Neden mini etek giydin diyemezsin , #HepsiŞiddet
    "Kadın kısmı şöyle olur" , "Kadın dediğin böyle olur" gibi indirgeyici laflar edemezsin , #HepsiŞiddet

3
    0 Yorumla
  • Pan_Zehir u
    Pan_Zehir Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 67%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Canlıya şiddete hayır. Sadece kadına diyerek önüne geçemeyiz. Kadına şiddet uygulayan mahrukat hayvana da uygular, hemcinsi olan bir erkeğe de. Sadece kadına uyguladığı şiddeti kınayarak sorunu çözemeyiz. Bu yüzden ;
    Hayvana şiddete hayır.
    Çocuğa şiddete hayır.
    Engelliye yaşlıya şiddete hayır.
    Kadına şiddete hayır.
    Erkeğe şiddete hayır.
    #HepsiŞiddet

3
    1 Yorumla
    • bLackStar4141
      bLackStar4141
      +1 yıl

Kesinlikle haklısınız

Yorumla
  • isimsizuyelerden
    isimsizuyelerden Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 37%
    +1 yıl

Şiddeti, cinayeti, tacizi ve tecavüzü ayırmayacaksın arkadaşlar. Suç suçtur. "Sabah saatlerinde gelen kan donduran son dakika haberi herkesi korkuttu. İstanbul Zeytinburnu'nda yaşanan olayda bir kadın, sabaha karşı uyuyan kocasını balta ile öldürdü. Olayın ardından komşuna giderek polis çağırmasını isteyen kadın cinayeti işlediğini itiraf ederek polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Evde bulunan çocuklar ise polis eşliğinde çocuk büro amirliğine götürülürken son dakika haberinin detayları ise tüyler ürpertti." bu da cinayetti. Buna neden idam istenmiyor. Öldüren herkesimden insan idam edilmesi gerekmektedir.

0
    0 Yorumla
  • Ceylan236
    Ceylan236 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    +1 yıl

"sana ruh üflendiğinde sen bir kadının karnındasın.
    Ağladığında bir kadının kucağındasın.
    Aşık olduğunda
    Bir kadının kalbindesin.
    O'na güzel davran... ❤️

7
    3 Yorumla
    • RomantikYagmur
      RomantikYagmur
      +1 yıl

Negüzel yazmissin

Yorumla
    • Ceylan236
      Ceylan236
      +1 yıl

@RomantikYagmur teşekkürler ❤️

Yorumla
    • RomantikYagmur
      RomantikYagmur
      +1 yıl

Bisey degil :-)

Yorumla
  • yeşilgözlükızz03
    yeşilgözlükızz03 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 56%
    +1 yıl

Duygularımın oynanmasını istemiyorum. Baskı ve şiddet görmek istemiyorumHakaret ve argo duymak istemiyorumSadece sevilmek istiyorum rencide edilmek istemiyorum

3
    2 Yorumla
    • Mertklc34
      Mertklc34
      +1 yıl

Ne güzel yazı inşallah magandalar okur bu yazdıklarınızı bayanlara fiziksel ya da psikolojik fark etmez bütün şiddetin karşısındayız..

Yorumla
    • yeşilgözlükızz03
      yeşilgözlükızz03
      +1 yıl

Ne düşündügümü ne hissettigimi yazdım sadece

Yorumla
  • Damlakatre
    Damlakatre Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 73%
    +1 yıl

kadına şiddeti değil tüm canlılara şiddete hayır ama bu soru ile tüm erkekleri burada ki bir çok kişi genelleme yaparak aynı kefeye koyuyor ve kaldı kş resmen soyları kurusun şeklinde de hakarette bulunuyor... Kadına , çocuğa , hayvanlara ve erkeğe yapılan şiddete hayır diyorum sadece...

2
    0 Yorumla
  • TutkununKırmızıTonu
    TutkununKırmızıTonu Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 38%
    +1 yıl

Gerçek aşk şiddet değildir. Pek çok lise çağındaki genç kızlar erkek arkadaşlarından dayak yiyor ve 'beni gerçekten seviyor' diyerek bu duruma dur demiyor. Gerçek sevgi içinde şiddet barındırmamalı.

6
    1 Yorumla
    • Metafor68
      Metafor68
      +1 yıl

Zina yapıyorlar az bile beter olsun hepsi

Yorumla
  • Ahmethsrv3411
    Ahmethsrv3411 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Bu ülkede kadın - erkek eşitliği var ama bazı kendini bilmezler 2. sınıf insan muamelesi yapıyor kadınlara. Biraz düşünün, çok mu zor? Anneniz de kadın, kız kardeşinizde. Hiçbir kadın hiçbir erkekten daha değersiz değil, daha az yaşamayı hak ediyor değil, daha az başarıyı, mutlu olmayı hak ediyor değil. Kadınlarda her şeyin en iyisini hak ediyor ve kadına şiddetin hiç bir haklı gerekçesi olamaz. Unutmayın! Kadınlarımız; annelerimizdir, eşlerimizdir, çocuklarımızdır, sevdiklerimizdir, evine ekmek götüren emekçilerdir. Kadına şiddete hayır demek zorunda bırakılmayacağımız bir hayat diliyorum.

1
    0 Yorumla
  • AfiliiFilinta
    AfiliiFilinta Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 30%
    +1 yıl

Bir çocuğun "anne lütfen ölme" diye haykırışını ve bir anneninde "ölmek istemiyorum" diye bağrışını bir daha duymak istemiyoruz.

4
    0 Yorumla
  • Sinakaplan
    Sinakaplan Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 47%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 841 cevap paylaştı.

İlk olarak şuna değinmek istiyorum , bir aile de şiddet varsa bu kesinlikle çocuğa yansır ,
    Çocuk büyüdüğün de ise yapmam dese bile ailesi ne yaptıysa aynısını kendi Ailesine uygular ve bu böyle devam eder. Şiddet sadece fiziksel değildir, psikolojik şiddet de vardır buna sessiz asla kalınmamalıdır. #HepsiŞiddet

3
    0 Yorumla
  • Erasora
    Erasora Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27
    +1 yıl

#hepsişiddet
    Kadın ihtiyaç değildir, erkeğe muhtaç değildir, her istenileni yapmak zorunda değildir, dünyadaki düzenin bir parçasıdır. yaradanın özenle yarattıklarındandır, saygıyı hak edecek kadar gerçektir.

2
    0 Yorumla
  • BuzlarTrileçesi
    BuzlarTrileçesi Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 50%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı.

Ne saçmasınız. Evlenmeyen kadınlar şiddet görmüyor mu? Emine Bulut boşanalı 2 mi 5 mi ne yıl olmuş o adam onu katlettişinde. Özgecan evli değildi. Sokakta metroda tacize uğranların çoğu evli değil. Bunun evlilikle alakası yok. Aileyi yıkmak için kadına şiddetten rol devşirmeyin

3
    2 Yorumla
    • BuzlarTrileçesi
      BuzlarTrileçesi
      +1 yıl

Kadına şiddeti bitirmenin tek yolu aileyi kurtarmak. Kadına şiddeti durduracak tek kişi yine kadın. Şunu bir anlayın artık. Siz her yıl sokak, sosyal mediada orda burda "kadına şiddete hayır" diye haykırdığınızda şiddet son bulmuyor. Çözüm üretin, insanları bu çözümleri uygulamaya davet edin, sorunu temelden çözmeye çalışın. Unutmayın ki bir kadın çocuğunu nasıl yetiştirirse toplum o minvalde ilerler. Çözüm evlenmemekte, kadının her alana girip çalışmasında, kadınım bana saygı duyacaksın diye kuru gürültü yapmasında değil. Nesil yetiştirmesinde

Yorumla
    • esquire34
      esquire34
      +1 yıl

Baştan sona yazdıklarına imzamı atarım.

Yorumla
  • AreYouQk
    AreYouQk Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 65%
    +1 yıl

Bir gülüşüyle hayatımızı cennete çeviren, çiçek gibi narin ve güzel kadınlara hak ettiği sevgiyi göstermek varken şiddet neden?
    Hayatımızı güzelleştiren tüm kadınlara 🌹 bütün güzellikler sizinle olsun.
    Size ağlamak değil gülmek yakışıyor melekler 😇
    #HepsiŞiddet o pis ellerinizi, gözlerinizi kadınlardan çekin

3
    0 Yorumla
  • ΠερσέαςΗρακλής
    ΠερσέαςΗρακλής Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 40%
    +1 yıl

Kadın herşeyden önce annedir. Bir kadına en büyük şiddet karnında taşıdığı bebeğinin ilk tekmelemeleri olmalıdır.

3
    0 Yorumla
  • Cumkü
    Cumkü Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Hepimiz bir kadindan doguyoruz. Erkeklerde kizlarda, sizden bizden daha guclu olsanizda bizsiz bir hicsiniz. Biz olmadan yemek yapamazsin,çamaşır yikayamazsin , sokunuzu dikemezsiniz.
    Beyler biz olmasak siz olamazsin.#Hepsi siddet

3
    1 Yorumla
    • müendisbey
      müendisbey
      +1 yıl

Cumkü yoo bunların hepsini ben kendim yapıyorum çocuğum, olmasanız da oluyoruz yani

Yorumla
  • fark_var
    fark_var Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 652 cevap paylaştı.

Kadınlara önerim, bir erkekte önce merhamet arayın. Bırakın size el kaldırmayı, küfür ya da hakaret etse bile asla eyvallahınız olmasın. Size saygısı yoksa derhal uzaklaşın o erkeklerden, sevmeyin.
    #HepsiŞiddet #kadınaşiddetehayır

3
    1 Yorumla
    • müendisbey
      müendisbey
      +1 yıl

ama bazı kadınlar da hak ediyor ne yazıkki gerçekler acıdır, sabır sonu diye bir şey var, onu aşmamayı bilecek insan..

Yorumla
  • Müthişanne
    Müthişanne Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 61%
    +1 yıl

Böyle bir etkinliği oluşturan @kızlar Soruyor'a çok teşekkür ederim. #HepsiŞiddet

2
    0 Yorumla
  • Sistrumu
    Sistrumu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 110 , eic 44%
    +1 yıl

Sadece kadın değil. Hiç bir şeye hiç bir şekilde şiddet uygulanmasın.
    Kadına şiddete hayır da.. Erkekleri zikip öldürün mü diyelim yani. Pozitif de olsa ayrımcılığa ve cinsiyetçiliğe karşıyım.

Çocuklara da şiddet uygulanmasın. Erkeklere de. Kadınlara da. Hayvanlara da. Hatta doğal yaşamı bile önce hüpletip sonra gümletiyoruz. Ona da düzgün davranalım..

Kısacası, Adam olun ulan..

2
    0 Yorumla
  • ugur_istanbul
    ugur_istanbul Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49 , eic 35%
    +1 yıl

Kesinlikle ve kesinlikle her ne konuda olursa olsun. Kadına yapılan şitteti, şittetle kınıyorum. Kadın CANdır. Kadın hayattır. Kadın var olmaktadır. Kadın dünyamızdır. Kadına vuran eller kırılır umarım. Kadın çiçektir. Kadını koklayın, ona vurmayın. O bir melektir. O bir çiçektir. Koklamasını bilene.

2
    0 Yorumla
  • Mehmettok1979
    Mehmettok1979 Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 34%
    +1 yıl

Kadınlar birer melektir onları kırmayın üzmeyin kanatlarını kırmayın onları incitmeyin ve kadınları daima sevin

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü'nde ses ver KScan! Senin #HepsiŞiddet mesajın nedir?25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü'nde ses ver KScan! Senin #HepsiŞiddet mesajın nedir?
    2
    0 Yorumla
  • Ahmetoral30
    Ahmetoral30 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 38%
    +1 yıl

#HepsiŞiddet unutma özgecan, münevver, emine ve daha ismini bilmediğimiz niceleri belki biz buradaki yazışırken bile dışarda bir kadın erkek şiddetine maruz kalıyor öldürülüyor, tecavüz edilip türlü işkencelere maruz kalıyor sadece ses vermek yetmez o yüzden hep birlikte mücadele etmemiz gerekir ben bir erkeğim ama o yaratıklarla aynı cinsiyette olmaktan utanıyorum..

2
    0 Yorumla
  • _DenizTuzu_
    _DenizTuzu_ Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 73%
    +1 yıl

Kadınların daha duygusal tavırlarda bulunduğu düşünülen bir dünyada yaşıyoruz. Buna rağmen erkeklerin duygularına yenik düşüp hemen parlamaları, kavgaya her an hazır olmaları, fikirlerine çatıldığında ortalığı dağıtmaları, kadınlara veya erkeklere hatta canlılara gösterdikleri sözlü-işitsel asabiyetlerin #HepsiŞiddet tir.

2
    0 Yorumla
  • celalettinckr
    celalettinckr Takip Et
    Yoda Yaş: 42
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 450 cevap paylaştı.

Kadına yönelik şiddet, insanlığa karşı işlenen en büyük suçlardan biridir. Kadına yönelik şiddete, istismara, tacize ve ayrımcılığa karşı mücadeleye devam edecek, inşallah bu ayıbı el birliğiyle ülkemizden tamamen sileceğiz. #25KasımKadınaŞiddeteHayır

2
    0 Yorumla
  • Dokun_bana
    Dokun_bana Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 51%
    +1 yıl

Gücünü, kadına şiddet uygulayarak değil; ona kol kanat gererek gösteren insana "ADAM" denir!

3
    0 Yorumla
  • Sıgmundfreuddd
    Sıgmundfreuddd Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 35%
    +1 yıl

Kadın deyince aklıma ilk annem geliyor, empati kuramayan bir canlı insan olamaz. Bir ülkenin gelişmişliği işçisine ve kadınına verdiği değerle ölçülür. Ne yazık ki bu konuda da sonlardayız. Insanca davranamayanlara en büyük yaptırım uygulanmalı ve beraberinde eğitim şart.

1
    0 Yorumla
  • cepdoctor
    cepdoctor Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44 , eic 31%
    +1 yıl

Bu ülke de çok eksiklil var yargı dan eğitime kadar başta devletin kendi milletine saygı duyması lazım ki köklü değişiklikler olsun kuranda kadının erkeğin göğsünde ki kemik ten yaratıldığını sebebininde onu eş olarak kanatları altında koruması gerektiğini yazar hiç bir şey allahın gazabını almaya değmez haklı ya da haksız cana kıyamazsınız ne allah katında ne de insanlık adına kabulu yok durdurun içinizde ki hayvanı durmuyorsa barınaklar var orda yaşayın

1
    0 Yorumla
  • vurucu37
    vurucu37 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40 , eic 63%
    +1 yıl

Kadına şiddete Şiddetle hayır diyorum. Kadın anadır cennette anaların ayakları altındadır... Allahın cenneti ayakarı altına bahşettiği kadına şiddet uygulayan insan değildir.. umutmayın kadın insandır erkek insan oğlu... AŞK ERKEĞE DEĞİL ADAMA YAKIŞIR KADIN ZATEN AŞK'TIR #SAYGILAR#

1
    0 Yorumla
  • kotukizzx
    kotukizzx Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 35%
    +1 yıl

Korkma gücünün farkında ol sıra sana gelmeden sesini çıkart erkeklik kadına vurmakla değil onu korumakla gösterilir. kadın karnına koca bir dünya sığdırdı siz dünyanıza bir kadını sığdıramadınız yazıklar olsun.
    Bir ülkede kadın ve çocuklar şiddet görüyor, öldürülüyorsa o ülkenin geleceği de ölüyor demektir.
    #HepsiŞiddet

1
    0 Yorumla
  • Röpteşambır
    Röpteşambır Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 66%
    +1 yıl

Bir çocuğun, hayvanın, kadının sesi olmalısın. Susarsan seni saran sessizlik başkasında çığlık olarak açığa çıkar. Susarsan sen ölür, ben ölür, insanlık hızlı bir şekilde ölür. #HepsiŞiddet

1
    0 Yorumla
  • kubwjj
    kubwjj Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 34%
    +1 yıl

Duyar kasiyim derken cinsiyetcilik yapiyorsunuz daha dun oldu kadin erkegin cinsel organini kesmis tartisma sonucu ne oldu olay oldu mu yoo ama tam tersi olsa idaam idaaam yorumlara bak isin kotu tarafi o aldar islediniz ki milletin kafasina herkes ayni saniyo erkek degil misiniz hepiniz aynisiniz soyunuz kurusun daha neler neler yazik neyse devam edin boyle xd

1
    0 Yorumla
  • sagat
    sagat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 38%
    +1 yıl

Fiziksel şiddet kadin erkek farketmez başlı başına normal bir insanın yapacağı birşey değildir ilk cağdan kalma ilkel bir davranış bu devirde bile hala devam ediyor fiziksel şiddet uygulayan sadece hayvanlardir biz insanız bizim beynimiz var konuşup anlaşmak varken malesef hicbir ise yaramicak şiddete başvuruyoruz

1
    0 Yorumla
  • Ahmetbeylen_
    Ahmetbeylen_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

Kadına tatlı sözle yaklaş gönlünü hoş et, yaptırmayacağın iş yoktur, seve seve aşkla yapar.

Kadına sevdiği bişey olsa bile sert yaparak döverek ya da kafasına silah daya yaptıramazsın.

Kadına anca acizler el kaldırır.

5
    0 Yorumla
  • Gunahbenim2
    Gunahbenim2 Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı.

Kadınların üzerinden çekin artık hastalıklı zihinlerinizi, kas gücünü adamlık sanan pis ellerinizi, kendi anasına karısına namusum deyip başkalarınınkine küfür eden kirli dillerinizi!!!
    Savaşmalısınız! savaşmalıyız! savaşmalıyız çünkü çocuklar ve kadınlar sevilir. dövülmez.
    Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.
    KADINA ŞİDDETE HAYIRRR!!!

1
    0 Yorumla
  • YaşarTahsinim
    YaşarTahsinim Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl

Kadınlar bize Allah'ın bir emaneti olarak verildi. O yüzden onlara hiddetlenmeyin. Çünkü HİDDET ŞİDDETİ, ŞİDDDET NEFRETİ doğurur. Nefretini kazandığınız bir kadından alacağınız AH ile ALLAH arasında perde yoktur ve hemen kabul edilir. Ondan sonra ne BELİNİZİ ne ELİNİZİ ne DİLİNİZİ doğrultamazsınız. Kadın yaşamın ÖRGÜŞÜ; bütün güzelliklerin ÖVGÜSÜ; hayatımızın en mukaddes SÜSÜDÜR. Dediğim gibi kadın bize verilmiş en mükemmel emanet; o zaman sorarım size, yakışır mı EMANETE İHANET?

1
    0 Yorumla
  • _gözdeee_
    _gözdeee_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

Neden kadına şiddet ve kadın cinayetleri bu kadar arttı önceden böyle miydi bu ne oldu bu insanlara neden herkes bu kadar kötüleşti neden herkesin gözü bu kadar döndü ve daha kötüsü insanlar neden kötü şeylerin olmasına göz yumar oldu neden sessiz kalır oldu hiçbir cana zarar vermeye hakkımız yok ne kadına ne erkeğe ne hayvana ne bebeğe artık insanlık zıvanadan çıkmaya başladı herkesi insanlığa davet ediyorum..

1
    0 Yorumla
  • fireball00
    fireball00 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 34%
    +1 yıl

Sadece o değil bütün şiddet uygulanan ve vefat eden kadınları unutmadım.

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (221)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü'nde ses ver KScan! Senin #HepsiŞiddet mesajın nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü İçin #SaklamaYanındayız diyoruz! Şiddet gördüğünü... 305 cevap verildi
Bugün Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü! Sessiz kalma, senin #ŞiddetOlmasın mesajın nedir? 105 cevap verildi
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü. Mesajınız var mı? 127 cevap verildi
Dünya Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Bugün Sizler Kadına Yönelil... 4 cevap verildi
Kadına yönelik şiddete karşı mücadele günü, siz ne düşünüyorsunuz? 3 cevap verildi
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Şiddete uğrayan kadınlarımıza... 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Toplu gıda zehirlenmeleri sıradan bir haber haline mi geldi?
  • Kızlarım bunu alın aldırın makyaj temizleme yağı alın olur mu?
  • Erkeklerin vereceği bu cevabı çok merak ediyorum ama dürüst olun?
  • Ayak fetişistlerine kötü haber bu sene Italya'dan geldi. Nereye gitsin simdi bu garipler 🥺?
  • Kredi kartımın borcunun her ay yarı yarıya ödeyeceğim borçu kapatamıyorum bir şey olur mu?
  • Evli olmama rağmen neden erkekler adım atıyor?
  • Aşk size nasıl hissettiriyor?
  • Nabız hızınız nasıl?
  • Sarılıp uyumak istediğiniz birisi var mııııı?
  • Giyinme odası önemli bir mevzu mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨