AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
175Cevap
o tip erkekler güzel kız oranı yüksek oldugu için sevdalılar ama bazılarıda güzelliğe bakmayıp karaktere bakanlar türk kızlarına aşıktırlar
bir anlasak gül gibi türk kızlarını görmiiyiler :D
Gül gibi olduğunuz içindir belkide bütün sorun.. tikenleriniz batıyor.. o atasözünü söyleme hiç, lale varken kimse gülünün dikenine katlanmaz :)
Rus kizlari guzel bunu kimse tabiki inkaredemez
heryerin guzeli cirkini avrdir ama gercekten artik bu kiyaslamalar bayagi skti
Sanane istediğimize sevdalı oluruz. Bunun için ülkeden mi gideceğiz 😁 mercedes araba seven de almanyada mi yaşasın 😁 beyin kullanmak ile eskimez. Valla 😁😁
Türk kızları fazla tip, para, modernlik, aradıkları için türk erkekleri beğenmiyorlar hepsi bu..
Zaten gidiyoruz ukraynaya litvanya ya sen taş bebekliği kendinden ibaret sayıyorsan devam edebilirsin türk erkeğinin istikbali göklerde :D :D.
rusya , Ukrayna, moldovya slav kökenli kadınların çoğu fizik ve güzelik bakımından muhteşemler
karakter olarakta egoları olmayan , ve evlendikleri zaman eşine ve ailesine sahip çıkan insanlardır.
gereksiz yere kıskançlık ve huzur bozucu davranışlarda bulunmadıkları için daha çok türk erkekleri tarafından tercih ediliyorlar ,
türk erkekleride huzuru ve aşkı bu insanlarda buluyor.
Onlarda 1 gram kıskançlık bile yok gel deseler bugün evli olduğu halde gider iki adamla aynı yatakta yatar reziller onlar
diyorsun.
bu şekilde kaç kişi tanıdın.
rusya en çok kadınlar tarafından kocalarını öldüren ülkedir aldatmaz aldatılmayıda kabul etmezler
Hepsi rezil allah korkusu olmayandan her şey beklenir
ya siz insanların bu kadar küçük düşünebilmesine hayranım
senin Allah korkun var mı peki ,
iftira atmak büyük bir günah degilmi , egonun altında ezilmektense iftira atarım çamur atarım izi kalsın diyorsun.
emin ol o insanlarla farklı dinlerde ola biliriz ama onlar bile senin dinine senden daha çok saygı gösteriyorlar.
Allahsız onlar egom var ama en azından allahın kim olduğunu biliyorum
yazık sana , ne yaşadın bilmiyorum ama rus kızlarından senin canın fena yanmış ))
hatayı ruslarda degilde kendinde aramaya başlarsan belki bir cvp bulursun ve hayatın düzene girer
Ben İtalyan erkekleri begenıyorum mesela bu göz zevki yanı isteyen istedıgını begenır kı emin ol bizde onlara bayılmıyoruz👎🙄
Türk erkeklerinde bastırılmış cinsellik vardır. Mesele rus kızı sevdalısı değil arkadaş hayvana, damacanaya tecavüz edenler var bu memlekette
Hem çok güzeller, hemde çok çok daha kolay veriyorlar, bu sebeple de takdir görüyorlar ne var? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Aradaki farkı göremiyor musun gerçekten..
Üzücü..
Keşke aradaki farkı görebilme zevkine sahip olsaydın.. :)))
Olsun sizi de seviyorum ben.. Napalim..
Rus kıza sevdası umrumda değil güzel kadınlarda mesele Türk kızlarını küçümsüyor olmaları bilmiyorlar ki anneleri de Türk.
Türk kızlarını küçümseyen önce aynada kendine baksın derim ben
Valla geçen burda Türk erkekleriyle İrlandalı erkekleri kıyasladılar bütün kızlar bizi gömdü üstümüze toprak attı bence normal sizi gömmeleri
Geçen dediğinden öncede Rus kızı ve Türk kızı geçmişi vardı.
Ezelden beri var ozaman Türk erkeklerini elalemin erkeklerine kıyaslamanız :)
Babam yüzünden evet 😂
Hiçbir zaman sahip olamadiklari birde türk kızlarını eziklemek istedikleri için onlarda bu sekilde ego kasıyor
Tipten üstün egolar. Rus kızlarda bu özellik yok sanırım.
Rusların neresi çekici ya? Tabii ki bunu dersem çarpılırım flflkkfl
😂😂😂😂
@Uykusuzluk996 kakcnakncakncakcaffhaıaflk
Tam sana tepki gösterecektim ki 🤣🤣🤣
Bence sizi rusyaya yollayalim rus kizları turkiye de kalsın 😂
Yapma üstad türk erkekleri fazla sapık nefret ederler bizden sonra aman ha. :D
@BillGazete Türkçeyi öğrenmedikleri müddetce sorun yok 😂 biz Rusça öğreniriz 😂😂
Off siz ne boş insanlarsınız kendinize gülün yazık
Sanalda bile trip atarak level atlayan Türk kızı misali 😂
Ne anlıyorsanız anlayın
Galiba hoşlandığin cocuk da Rus sevdalısı çıktı. Doğru mu? 😂
Hoşlandığım vs kimse yok fakat beni seven bir rus erkeği var
Ne mutlu sana 😂
@BillGazete üstat birinden kurtuluyoruz galiba. Allah o Rus erkeğine sabır versin 😁😂
Gül gül allah akıl fikir versin
Allah akılda vermiş fikir de vermiş. Bu yüzden yurtdışındayım 😂😂😂
Tamam hadi bol şanslar
Eyvallah kanka. Takma kafaya, Türk kızları da güzel, Ruslar kadar olmasa da. Sadece şu karakterde baya gelişmeniz lazım.
Genelleme yapmayın diyorum
Sabahtan beri sırf seni sinir etmeye çalıştığımı farkedemeyip, laf sokmaya çalışan sensin be kanka. Karakter derken bundan bahsediyorum. Internette tanımadığın birine bu kadar trip atan kız, sevdiğine neler yapmaz ki 😅😂
İsteyen istediğini beğensin. İlerde hepsinin kahrını çeken Türk kadını olacak ve çayını tazeleyen yine Türk kadını olacak sadece fazla hayalperestler 😏
Ben hariç inan yabancı sevmiyorum ben. Acaba yabancıların içinde çalıştığım için mi
Ben de uzaylı seviyorum ama maalesef uzaya gitme imkanım yok. Bir roket kaç para biliyor musun sen?
Ben kiz olarak onlari begeniyorum erkekler niye begenmesin 😂😂
senin Allah'ına kurban ya :)) gerçekçi insan işte, kendine yalan söylemeyen tek kız :)
@blackeagle5589 bazi kizlar kabullenemezken benim bunlari soylemem agir oldu galiba 😂😂
yok yok hiçte ağır olmadı :) doğru söyleyeni 9 köyden kovsalar da sen doğrudan şaşma bence
@blackeagle5589 bencde
Rus kız sevdam yok. Türk kız sevdam da yok. Güzellik söz konusuysa latinler ilgimi çekiyor. Ama ben kafa yapısına bakarim
Ben erkek olsam latin kızları tercih ederdim. Zevk meselesi tabi 😅
Türk kızlarındaki rus erkek sevdasından dolayı.
#devilinme
Bu Rus kızı diye can atan erkekler, sonunda Türk kızları ile evlenecek. Hiç kıymet bilmiyorlar..
Ve buda bizi mutlu ediyor.
belkide bu yüzden burnunuz havadadır :)) Sizden başka alternatif yok diye
Olmasinda zaten bro turk iyidir candir askdir ask😀
Valla bende Çekik gözlü kızları seviyorum.3 senedir Japonca öğreniyorum ve Japon Kültürünü az çok biliyorum. Sadece Japon Kültürü değil ayrıca diğer Asya ülkelerinin kültürlerine de bakıyorum. Merak etmeyin size kalmam, kalsak kalsak Orta Asya Türküne kalırız.😎
Güzel geliyor insanın gözüne genel olarak, göz var nizam var arkadaş 😂
Rus kizi diyen saha bir brezilyali ya da kolombiyali görmemiştir acik net
İnce uzun beyaz tenli pürüzsüz cilt renkli gözler ve güzel yüz hatları yeterince neden var
Onlar rus kızlarını sevmiyor sadece dış görünüş olarak beğeniyor
Sen üle san. Ne naz ne niyaz var. Yat diyon yatıyor kalk diyon kalkiyorlar😂😂
@Jagras evet sizin çıkarlarınıza uydukları için seviyorsunuz
Ya ne olacaktı :D Çıkarlarımıza uymayanlar ile mi takılacaktır :D Kaldı ki çıkarcı = para düşkünü hatunlar :D
@Jagras abi ne kadar igrencsiniz cinsel organlarinizla beyniniz yer değiştirmiş
Yoo, benimki hala aynı yerinde. Dur kız bir bakim, ... evet evet hala aynı yerinde. Tırstım bian s... k kafalı olacam sandım :D
türk kızlarında son zamanlarda koreli erkeklere sevdası var biz bir şey diyor muyuz
Imkansıza ulaşamamazlık tutkusu ama yakında vizeler kalkıyormuş
Anlatılmaz yaşanır diyorum 4 defa gittim deway deway
rus kızları mütevazı ve sadık çoğu kızda yok bunlar o yüzdendir bu sevda biletimi al giderim
Bilemiyorum ama egolari yok ya da sıcak kanlilar, önyargı sıfır...
Rahatsız değilim. Eskiyi götürüp yenisini almak istiyorum 😂😂👎👎👎
Tamam, babanda rus bir kadın ile evlense bu dediğim hoşuna gider mi? Hani eski oluyorya türk kadınları.
Benim sevgilim yok. o espiriydi. Değer vermiyorsunuz. İlgi istiyene abaza diyorsunuz. Sonra veryansın ediyorsunuz. Sizi anlamaya çalışmıyorum. Anlamak yerine çoğunuzu sevmek daha mantıklı kapiş 😇😀
Aferin
Öyle bir derdim yok efendim zaten pasifim hiç sevgilim olmadı daha çok kız kankam oldu hep kızlara cinsel obje gözüyle bakmadım
2 gün önce bana ağzını ayırarak çıkma teklifi eden çocuk instaya şey yazmış evime bir tane rus bir tane de İngiliz istiyorum. Wtf?
Harbiden ne ya bu sevda ha bir de keşke gizliden sormasaydin gelen cevap sayısına bak masallah
Rusyaya gidebilsem keşke en azından ekonomisi ve teknolojisi TR'ye 1 milyar basar
Karakterleri farklı.
Dedikodu ve yalan söylemek gibi şeyler ilgi alanlarına girmez pek.
9 köyden kovuldum
Rus diye sınırlamak yanlış moldova ukrayna beyaz rusya romen hatunları çok güzeller hayranlıkla takip ediyoruz 😀
Romen hariç hepsine katılıyorum
@Kafkaskartalı90 roman değil romen ya da rumen
Romalı mı 😅
@Kafkaskartalı90 yok be bizanslı elena 😀
Güzel, işveli, cana yakın ve tripsiz kadınlar olduklarından olmasın ;)
prenses gibiler yaa. cok tatlilar, kibarlar. parayi sevmiyorlar sizin gibi
Tuvalete gidince kıçını başını yıkamayan kızdan ne bekiyorlar ki kokarca gibi koksun her yeri ogkk ağızlarına layik kurban olsunlar türk kızlarına
Ruslarin kiclarini takip ediyorsun 😁
Hem sen yikiyor musun? Kanıtla hemen bize 😂😂
😀😀😀soruyu paylaşan sen oraya git onlar buraya gelsin pakizeeeee yapili
Güzellikleri ayrı istedigin an sana verdikleri için kolay lokma bu kadar midesiz olmayın
Rus tanıdığın oldu mu hiç
Olmadı
Yapı olarak güzellikleri var ama kişilik olarak bilinçliler adları çıktıkları gibi değiller yani
Tanıdığın mı var
Var
Herkes aynı değildir bunu biliyorsundur değil mi?
Aynen katılıyorum sana çevrem geniş o konuda biliyorum nasıl olduklarını. O yüzden bireysel düşünce belirtmeliyiz.
Tamamdır
İyi günlerin olsun 😊
Sanada iyi günler
Türkçeyi çok tatlı konuşuyorlar çok şirinler bence 😂
Rus kızları allahın bereketi dir güzeldir candır
Türk kızları allahın laneti dir çöptür
Kızların da var öyle sevdaları.
Sahip çıkmayı iyi biliyorlar aslında. Türk kadınları bizlerin onları obje olarak gördüğünü düşünüyor evet ama ciddi düşünceye kapıldığında erkeğe erkek olduğunu hissettirebilen türden insanlar.
Kadınlar sevişmesini biliyor siz yatakda bile ölü moddasınız
10 yaşında sevişmeye başladıkları için olabilir mi?
@hopyhopy kesinlikle alakası yok yatakda kendini erkeğe birakıp her isteğini karşılayabiliyorlar turklerde gördüğün ay oranı öpmem ay burana dokunmam yatakdan başka yerde yapmam of puf yapmalarınız en büyük sebebtir ben gözlemciyim elçiye zeval olmaz
rus, Türk, alman, isveçli vb. diye ayırdığımız falan yok, hepsi bizim canımız :)))
Rusyaya gitmeye gerek yokki bu şehir yazın rusya zaten
Herkes istediğini sevmekte özgür neden bu kadar takıyosunuz Rusları 😎
Slav kadınları genel olarak, genetik olarak güzeldir zaten ama erkekleri tam tersi kaba ve tipsiz olduğundan zaten çoğu slav kadını Türk seviyor :)
4 eksileme... gerçek şu ki; Türk kadınları genel olarak büyük kısmı sert, kaba erkek seviyor. Sizlerin zihninizde ki "evlenebilir erkek" kavramı gerçekten çok kaliteli harika bir tanım olsada ilgilendiğiniz veya geçmişte yaşadığınız ilişkiler bu tanıma uymuyor. En az 1 ilişkinizde karşınızda ki erkek 5 para etmeyen ucuz bir zavallı oluyor. Diğer ilişkilerinizde ise size psikolojik olarak oyun oynayan, sizi zorlayan ve size 2 değer verip 5 kaçan adamları tercih ediyorsunuz. Slav kadınlarında ise bu tam tersi. Genelleri tam sevgi, romantik erkek, ilgi, saygı vs istiyor. Slav bir kadınla ilişkim olmadi, kadikoyden tanıyıp sohbet ettiğim arkadaşlarım, rusyaya, ukranyaya gitmiş görmüş insanlardan biliyorum bunları
Türk kızları gibi trip yok rahatlar söyle yspsam böyle düşünürmü diye düşünmüyor nasıl yaşamak istiyorlarsa öyle yaşıyorlar fizikleri düzgün
Hiç alakam olmaz yapmacık geliyor hepsi türk kızı gibi içten cana yakın değiller
Benim öyle bir düşüncem yok Yerli olsun isterim vede Türk olsun isterim
Rus kızları güzel ve fiziksel olarak üstün olabilir ama ben onlardan güzellikte daha şanslıyım...
Sen kendini güzel mi saniyorsun😁😁
Guzel sanmiyo guzel!!!
@Prensisli Sana sorulduğunda konuş. Şimdi git otur bakayım yerine :D
La gelmissin 40 yasina bana dedigin seye bak kurt seni
@Prensisli kıskanma 😁😁
😀😁 la neyini kiskanayim kanki
@Prensisli ekonomik ozgurlumu maaşımı arabamı evimi ebeveynlerin sözünü dinlemek zorunda olmayisimi okulu bitirmiş olmamı cinsel hayatimi ohoo akşam olacak saya saya. Sen idare et bunlarla 😁
Benimde ekonomik ozgurlugum var insaat sirketimiz var ve ortagiyim ben annemin babamin her zamab sozunu dinlerim cunku ne zaman dinlemediysen hep ben uzuldum cinsel hayat konusunda hergun bir kiz anlayisiyla degil her gun ayni kiz yani ask anlayisini benimsiyorum
@Prensisli he amelesin yani insaatte😂😂
Insaat sirketimiz var dedim gozlerinde sanirim biraz problem var ayrica o insanlar bizim amelemiz degil bizim calisanimiz birgun olurda ise ihtiyac duyarsan bir telefon kadar uzagindayim sadece 😀
@Prensisli tamam amele dostum. Numaran var bende 😁
Bys👋
Daha bakimlılar
Kezban degiller
Ego ve trip problemi yok
Ve cok guzeller
Napalım kızım sizi mi s... lim?
Vermeye gelince vermiyorsunuz. Biz verecek hatuna gidince trip atıyosunuz...
Bende Anlamis degilim