Sarışın ve beyaz tenliler. Fizikleri iyi olanları da var. Zaten onlar estetiğe falan çok önem veriyorlar. Bir de Rus erkekleri duygusuz olunca Türk erkekleri daha cana yakın o yüzden Rus erkeklerinden göremediği ilgiyi kolayca Türk erkeğinden alabiliyorlar zaten Türk erkeği Rus kadınlarına tapıyor. Bu ilgide onların hoşuna gidiyor. Genel anlamda söyledim ama tabii ki onlarda da güzel olmayanları var bizde olduğu gibi. Bizde de güzel var onlarda olduğu gibi. Rusya genelde beyazdır ama Türkiyede her renk insan görürsünüz. Keşke biraz doyumsuz olmasak
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTürk kızları Rus kızları gibi kıyaslama yapmıyorum.
Türk erkekleri, Rus kızları onlara düşkün olduklarını sanıyor bu yanlış. Çoğu Rus kızı yüzünüze bile bakmaz. Neden bakmaz? Bariz abazanlığınız, kötü karakter... bir çok olumsuz özellik. Ayrıca milliyetçiler kendi ırklarını ağırlıklı tercih ederler erkek yakışıklı olsun olmasın önemi yok onlarda. Yazın tatilde takılıyorum geziyoruz sevgiliyiz. Cevabı basit, çabuk kanıyorsunuz. Paranızı çatır çatır yiyor. Beleşe getiriyorlar tatillerini.
Kendim bakış açım.
Dikkatimi çekmiyor diyemem. Doğal sarışın kitlesi çok ve renkli gözlü olanlar da öyle. Göğüs yok kalça yok muhabbetine girmiyorum bu öncelik kriterlerimde asla değil bir insan cinsel organlarına göre beğenilmemeli karakteri yüzü beğenilmeli, kişinin dış güzelliği bence en önemlisi yüzdedir yüz güzellikleri güzel.
Kıyaslama yapmadım ama yanlışta anlaşılmasın bu doğal sarışın ve renkli göz olarak ülkemizde çok fazla yok bu gibi farklılıklar var. Türk kızları da güzel. Herhangi bir milletin bir cinsiyetini gömme veya yüceltmem olmaz. Herkes eşit bence ve herkesin gönlüne göre biri karşısına çıksın ırkı, teni, dini farketmez iyi insan olsun yeter.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlar bizden daha çok eğlence düşkünü. Yanlış bir bilgi. Ruslar değil, Rus kökenli tüm ülkeler Türk erkeklerini seviyor. En garibi size bu gelmeli. Rus kızları 14 yaşından itibaren parti ortamına dalıyor. Bizde bu mümkün değil. Ben tasvip etmiyorum. Rus bölge o yüzden böyle ortama erken giren kızlarda bakire kalmıyor. 21 yaşında herşeyi görmüş kızlarla tanışmak garip gelebilir bize. Bana garip geldi. Rus kızlarının ilişkide sınırı yoktur. Erkeğine adar kendisini, erkek için çabalar. Erkek ne isterse yapacak kadar tutkuludur.
20 Yorumla
+1 yılBunun da ırkçılığa girdiğini düşünüyorum ve açıkçası önemli olan karşındakinin kim olduğu milliyeti önemsiz her kesimde senin algına göre güzel (güzelliğin de öznel bir algı olduğunu düşünüyorum), rahat, eğlenceli, muhafazakar, cinselliği seven/evlenmeden önce olmaz diyen, kültürlü, kültürsüz, ırkçı, humanist ve benzeri bir sürü tarzda insan var
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
187Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAslında onların rahat olması ve cidden güzel kadınlar olması yeterli bence...
Kadınlar sorun çıkarmıyor. Türk erkekleri onlar için ideal içip içip sızmıyorlar kadınlar aradıklarını bizim erkeklerde bizim erkeklerde onlarda buluyor. Tencere kapak mevzusu alan veren razı...90 Yorumla Çok Uzun yıllardır rusyada yaşayan biri olarak , Türk erkekleri rus kadınlarından ne buluyor.
Ruslar ergenlikten itibaren cinselliği yaşadığı için kadınları ve kızları yatakta zevk aldırırken
Kendilerine zevk almanın peşindeler.
Ayrıca yatakta nasıl davranılmasını gerektiğini çok iyi biliyorlar.
Eğer erkeği ona yatakta iyi davranmış ve çok iyi zevk vermişse , bunu unutmazlar.
Gelelim başka konuya , Türk kızlarının , rus kızlarından vücutları daha diri ve daha güzel.
Ama Türk kızları seks konusunda eğitimsiz değil deneyimsiz.
Bu da bizim örf ve adetlerimizden geliyor.
Çünkü herkesin kızoğlu kız olarak evlenme arzusu var .
Erkekler , bütün kızlarla yatmak ister ama iş evlenmeye gelince kızoğlu kız ister.
Yinede örf ve adetlerimize sahip çıkalım derim. Erkeklerde genç kızlarımıza yönelip cinsellik yaşamayı denemesinler... Türk kültüründe kızlarımızın bir ağırlığı var .
Kızlarımız her nekadar deneyim sahibi olmak isteseler bile bence kendileri kocalarına saklamalıdırlar.12 Yorumla- +1 yıl
Ben kendimi kocama saklamayacağım çünkü evlenmeyeceğim evlensem de bi türkle değil egonuzu çok şişirmişler sizin ben de İtalyan erkeklere hayranım çünkü mükemmeller ben türk erkeklerini çirkin buluyorum
- +1 yıl
Türk erkekleri de yatakta deneyimsiz. Onlar kendi zevkinin peşinde... yagak çok ayrı bir projedir.. İtalyan erkekleri de türkler gibi düşünüyor ama hafifde olsa biraz kadın zevkinden anlayan var... bence sen deneyimli bir erkek bulmalısın ki seni bulutlara çıkarsın.. mesela ben bir kızla yatmıştım.. Hem o , hemde ben 4 saat yataktan çıkamadık harika bir deneyim di. partner çok önemli tabikide
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılEn güzelinde bile şişkin ego yok, kapris yok, şımarıklık yok. Kendilerine değer verildiğinin farkında olup bundan dolayı kibire kapılmazlar, karşılığını verirler (seksten bahsetmiyorum). Erkeği boğmazlar, anlayışlılar. Erkeğe değer verirler ve bunu hissettirirler. Erkeği kendilerine hizmet etmesi gereken, kendilerini el üstünde tutup şımartması gereken canlılar olarak görmezler. Güzellik, bakımlı olmak ve seks becerilerine değinmedim bile dikkat edersen. Hayattaki duruşları, erkeğin yanıdır, karşısı değil. Rus kadınlarını, veya genel olarak Avrupalı kadınları gömmeden önce meseleye biraz geniş bakın. Bizim için de her şey seks değil, 24 saat sevişmiyoruz sonuçta, öyle bir beklentimiz de yok.
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sayıyorum ;
1. "Hiçbir şekilde kıskançlık yapmazlar, başka bir kadınla ilgili arıza çıkartmazlar"
2. "Önemli günleri unutsan bile bunun lafını etmezler"
3. "Seks yapmak konusunda çok başarılıdırlar, erkeği mutlu etmesini bilirler"
4. "Makyaja meraklı değillerdir, her zaman doğallığı tercih ederler"
5. "Çok güzelsin denildiğinde teşekkür ederler ama bizim kızlar anca tersleyip küfür eder"
6. "Çok güzeller, bebek gibiler, taş gibiler..."
7. "Çok sadık oluyorlar, gözleri hiç dışarı bakmaz"
8. "Giyimleri, kuşamları çok rahattır; mini etek giyince çekiştirmezler."
9. "Rus kızları sadece erkeği için yaşar; erkeğini hayatının merkezine koyar"
10. "Rus kızlarının evlenmek gibi bir beklentisi yoktur, önemli olan senin onunla birlikte olmandır"
11. "Çok kültürlüler. Sanattan edebiyata, spordan baleye kadar her şeyi biliyorlar"12 YorumlaRus kadınlarına da saygı duyuyorum ama Türk kadını ya da Rus kadını diye bir ayrıma girmek, genellemeler yapmak ve bir ırkın belli bir kesimini başka bir ırkın aynı cinsten bir kesimiyle kıyaslamak son derece saçma, gereksiz ve saygısızca bir eylem değil mi? Neymiş Türk kadınları çirkinmiş, kıllıymış, bakımsızmış, evimize bağlı kalsak yemek yapıp çocuk yapmaktan başka bir şey bildiği yok derler, dışarıda çalışsak evini, çocuklarını aksatıyor derler... Tüm bunların ve güzel olmak da dahil bizim sorumluluğumuz olmadığını, kimseye güzellik, güler yüz borçlu olmadığımızı ve her şeye gücümüzün yetemeyeceğini görseler keşke. Bir de dönüp kendilerine baksalar, gerçi kusursuz olduğunu ve yine kusursuz bir kadını hak ettiklerini düşünen erkeklerin sayısı da az değil, iş kendilerine gelince kör oluyorlar nedense.
10 Yorumla
+1 yılTamam aşkim , olur aşkim, verim aşkim sen iste aşkim... Böyle oldukları için seviyorlar
71 Yorumla- +1 yıl
Bir de taş gibiler demişler hayatımda hiç Rus görmesem inanacam , ne meme var ne popo dümdüzler erkek çocuğu gibiler 😄 cilveleri ve cinselliği seviyor olmaları tek sebep bu , Rus kadınlarının türk erkeklerini sevme nedeni ise bu özelliklere tav olup para baymalarından dolayı...
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alakası var? Slav ırkları ince uzun fizikleriyle, küçük burunlarıyla, açık ten renkleriyle meşhurdur. Bu da farklı olduğu için Türk erkeklerine güzel gelir. Türk erkeği madem emek ve para harcayacak en iyisine harcamak isteyebilir. Rus veya geniş anlamda Slav Hanımları (Ukrayna, Estonya, Letonya, Belarus, Çekya, Slovenya, Slovakya, Sırp, Moldova vb.) bu nedenle tercih edilebilir. Brezilyalı Hanımlarında vücudu vesaire güzel olabiliyor ama coğrafya olarak uzak olduğu için daha az tercih ediliyor herhalde.
00 YorumlaKolay olanı kim istemez? Rus değil sadece, yabancı kızların genelde hem abartılı egoları yok hem beklentileri türk kızlarına göre daha az oluyor ve elde etmesi az zahmetli. Bu da bizimkilerin işine geliyor hani, türk kızının yanında bulunmaz nimet gibi oluyorlar.
21 Yorumla- +1 yıl
Türk kızları kadar daha egolu bir ırkın kadını yok bence
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlay seks yapabilmek falan değil çoğu kişiyle güzel ilişki sahibi oldun mu istediğinde soyunuyor zaten ki bizim insanımız çok fazla seks istiyor ve yapıyor
Olqy tamamen onların gereksiz konulara takılmadan ömür çürütmeden insana kendini açmaları sohbet edecek konu bol her şey konuşuluyor biz konuşmasak onlar bizi konuşturuyor enerji moral veriyorlar huzuru veriyorlar gereksiz trip atmazlar10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Rus kadın da buldukları tek şey fizik bir şey değil. O coğrafyanın kadınları fizik olarak boyu hem uzun hem de erkeklerin dikkatini çekecek tarzda bir yapıdalar.
Hani ben hiç aralarında minyon tipli görmedim hepsi Robocop gibiler zaten. Ama dediğim gibi bence Türk erkekleri fiziğine hayran kaldıkları için ilgi duyuyorlar.10 YorumlaBirkaç saniye bakınca, sen de bizim bulduğumuzu bulabilirsin yavrum, zor değil.
Sizlerde olmayan gôt, meme, seksi yüz hatları, beyaz ten, doğal sarı saçlar, aura ve niceleri..
12 Yorumla
+1 yılÇok güzeller, dürüstler, yalanci değiller, aile bağları daha kuvvetli, aile değerlerine sahip çıkıyorlar, ilgililer, çekiciler, hava yok, ego yok, Ukrayna kadinlari bile Turk kadınlarının para icin herseyi yapacaklarının videolarini bile yaptılar. Daha açıklamama gerek var mı ?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılrus kadınları türk erkeklerinde neyi buluyorsa onu
-kolaylık
ikisi de birbiri için kolay lokma
bizimkiler kadın görünce ağzının suyu akıyor , rus kadınları da iki yüz verince adamlar bütün malını mülkünü döküyor zaten
değişik bir ilişki
kaçı ciddi peki?00 Yorumla Soğuk olmaları onların doğal hâli. Doğal olmaları genellikle daha çekici geliyor şahsen. Elbette abartılı makyaj ya da yapmacık davrananlar da var, lâkin onlarda bu oran, bizim ülkemiz de ki insanlara oranla çok daha az. Şahsen yurtdışında ki insanların en sevdiğim yanı bu. Genellikle oldukları gibi davranırlar.
Ortadoğu, ve Türk insanı, Kuzey Afrika ülkelerinin insanları genellikle sıvı gibi, bulundukları kabın şeklini alıyorlar. Bu da fazlaca yapmacık ve sahte geliyor. Olmadıkları insanmış gibi davranıyor, ve daha sonrasında da hayalkırıklığı yaşatıyorlar.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSarisin ve beyaz tenli olmalari disinda beni ceken bir taraflari yok.
Hatta sevmiyorum bile. Hepsi birbirine benziyor. Bir cogu zayif ve siska gorunuyor.
Ne varsa bizim ulkemiz de var bence.
Kisisel olarak nasillardir bilmiyorum. Bir kere Rus bir kadinla karsilastim. Bana adres sormustu. Gidecegi yere kadar götürdüm. Ayrilirken sen iyi bir insan deyip "Çantasindan bana okumam icin Hristiyanlarin kutsal kitabi Incili verdi.
Bende tesekkur edip aldim.00 Yorumla
+1 yılKolay olduklarından , erkekler için rahat işte iyice cinsellik ihtiyaçlarını gideriyolar.. Bize gelince de yatmiyoruz diye her önümüze gelenle bizi de kotulerler. Erkeklerin istedikleri Rus kadınları gibi kolay evcil hayvan olmamiz. Ne derslerde tamam diyip , sesimizi cikarmamamiz, üstümüzde iyice sapıklık yapsalar bile hakkımızı aramamamiz, aldatriklari zaman trip atıp kapris yapmamamız.. canım çünkü erkekler.. Biz türk kadınları da türk erkeği sevmiyoruz sizin gibi uçkur düşkünleri değiller. En azından kitap okuyan ve kültürlerini geliştiren insanlar yabancı erkekler. Sizin gibi sadece seks düşünmüyorlar
00 Yorumla
+1 yıliki evliliğe uzaktan tanık olmuş biri olarak eskiden ruslar herhalde güzel diye derdim ama gördüğüm evliliklerde kadin tarafı cirkindi gerçekten şaşırmıştım adamlar tipi daha düzgundu cok fazla rus turk münasebeti olduğu için milyonlar geliyor tesadüf birbirlerine benzer insanlar denk gelip anlasiyor ama son zamanlarda duydugm kadarıyla rus evlilikleri çok azalmış ukraynalilar la patlama varmış rus uçak kirizi sonrası ukraynalilar türk daha fazla evlenmeye baslamis
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Popüler kültür olayını bir düşün aynı durum mevcut burada. Erkekler rus kadınlar kadınlar iskandinav erkekler diye tutturuyorlar hiç biri tecrübe etmemiş mesela yaşamamış sadece bir birini pohpohlayan fotoğraflar ile yaşayan insanlar o ayılıp bayılanlar. Tecrübe edip farkı yaşayan arkadaşlar varsa da buyursunlar paylaşsınlar bizde öğrenelim.
00 YorumlaEmin misin? Bu güne kadar konuştuğum en zeki insan bir Rus kadını idi. Muhabbeti o kadar çok sarıyordu ki gece gündüz konuşuyorduk.
Ahlak olarakta bizimkiler gibi onla yatttim bunla yattım değil sadece sevdiği insanla beraber olan biriydi. İnternetten tanıştığı insanlara karşı fobisi olmasa onunla evlenirdim.
04 Yorumla- +1 yıl
Böyle fobi ilk defa duydum kddk kandırmış bence seni
- +1 yıl
Hahaah okey sen baya safsın anlaşılan. Defetmeye yer aramış resmen mk
- Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılGüzelliği konusmaya bile gerek yok taş gibi hepside. Yapı olarak da rahatlar türk kızları sıkıyo sık anam sık. Baskıcı. Yok niye mavi tik olmadı. Abuk sabuk şeylere takılıyolae. Ben hiç iki dk geç cevap verdi diye reip atan rus kız görmedim kdkd
41 Yorumla- +1 yıl
Aradığım görüş buydu, herkes gömmüş Rusları
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurizmin içinde yaşan biri olarak kendi memleketlerinde sıradanlaşıp buraya dökülüyor lar erkeği ele alana kadar masum takılıyor sonra ise hayatlarını * hiç üzülmüyorum bazı arkadaşların sevgilileri Rus ve agzına ediyorlar ohhh diyorum al sana Rus şimdi ayrılar 😅😅😅
210 Yorumla- +1 yıl
Sanırım bizler kadar kadar kıskanma olayı yok onlarda 🤔
Cevap sahibi+1 yıl@mertcanturk tam tersi pislik huyları var aslında 😊
- +1 yıl
Pislik huylarınada şahit oldum ama o birazda alkolden kaynaklı gibi veya ben öyle hissettim ☺
Cevap sahibi+1 yıl@mertcanturk benide Rus zannedip yaklaşanlar oluyor fakat nefret ediyorum onlardan hoşuma gitmiyor samimi değiller 😊
- +1 yıl
Seni Rus sananlar turizm bölgesine yeni gelenler veya alkolü fazla kaçırıp seçemeyenlerdir bence , onların görselliği senin güzelliğin yanında lafı olmaz bence ☺🙏☘
- +1 yıl
Bende gizlenebiliyormuyum ya 🙄🤔😃😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@mertcanturk tesekkür ediyorum fakat bahsettiğiniz gibi olmuyor.)
- +1 yıl
Ricalar efendim ☺🙏☘☘
Cevap sahibi+1 yıl@mertcanturk güzel olan herseye karşı geldikleri için linç yemek istemedim hiç 😂
- +1 yıl
Sen yinede pek karışma onlara , alkollü ruslarla baya bi uğraştım zamanında Alanya konaklı beldesinde onun için az buçuk biliyorum ☺
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Trip olayları fazla yok, sahiplenici, kasıntı değil, çok beklentisi yok, sever sayar.
25 Yorumla- +1 yıl
Trip atan insan kaldı mı? 😅😅
- +1 yıl
Sana denk gelmiş
- +1 yıl
Türk kızları efsane tripNazlar shdjfjf
Gizli Üye(30-35)+1 yılrus kadinlarinin guzelligini dunya kabul etmis ama ben sevmesemde rus kizlarii en basta daha entelektueller en azindan cocugunu teslim edebilirsin bu yonden.. Turkiyedeki kadin cocugunun 9 ay karninda tasidigi oglunun kizinin agzina kufur ediyor lan kac kere sahit oldum... rus kadininda bunu goremezsiniz... daha kibar ve gercekten hanimefendiler... Turkiyedeki kadinlar ormanda buyumus ya da magarada... erkeklerden daha cok kufur ediyorlar...
21 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısın
Gizli Üye(18-24)+1 yılbizden uzak olsun türk erkekleride ruslar bunlari 2 gün sonra kapinin önûne birakirlar orasi ayri mesela uçkurlarina hitap ediyo rus kadinlari bunlarin ònüne yemek cay cocuk gelcek rus kadini düzenli olarak hangisini yapar? üsttüz güneşlenmek istiycek kadin türk erkegide tamam hayatim mi dicek üff ciddiye almayin şu rus istiyorum diyen erkekleri çogu ergen ya da beyin gelişimini tamamlamiş diye düşünüyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Olay rus karısı değil üstlü üstsüz farketmez kendine hakim olabildiği sürece zerre sıkıntı yok hatta hoşuma gider başkalarını kıskandırmak.
Cevap sahibi+1 yıl😂eşinle milleti kiskandirmak mi ogk
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek kriterleri nefes almak olan Türk erkeğine güzel ve veren birisi yeterli. Rusların olma sebebi Rus erkekleri türk erkeğinden de kaba oluyor genelde sürekli içiyorlar zaten. Ondan Türk erkeğini daha tercih edilebilir buluyorlar. yoksa bilseler içlerini... Zaten çoğu şiddet görüyor Türk le evlenip sonra da boşanıyorlar. Çünkü Türk erkeği rezilliktir. Tabi ben kendini gelistirmemis olanlardan bahsediyorum. Sevgilimle vermese ayrılırım ama karım bakire olsun diyen Türk erkeği Rus kadınına ses çıkarmaz 😀 bu işte rezillik olan. Rus kadını soğuk oluyor evet kültürü böyle ama hiç sen Rus olmasın Latin olsun diyeni gördün mü yok çünkü beyaz tenli sayısı az ülkede. Beyaz tenli sarışın mavi gözlü uzun kızları tercih ediyorlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Beyaz ten kizlara çok yakışıyor bence bende seviyorum beyaz tenli kızları. Irkı önemli değil. Ille rus olsun demem. Zaten başka dinden kadın istemem benim dinimden olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılRus kadini sadiktir guzeldir hadi bizim hayran olduklarimiz bisiye benziyor ya turk kizlarina ne demeli kore erkeklerinde ne buluyorlar vezir parmagi kadar cüküyle lastik gibi suratiyla soguk bedeniyle konusmalarinin coguda hooooooo heeeeeeee veeeeeeee viiiiiii bunasil bi konusma tarzidir lan😅😅
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok ruhsuz ve soğuklar. Daha çekici ırklar var çok zevksizsiniz be.{burada bile tanımadığın erkeklere dırdır ediyorsun } meyve veren ağaç taşlanir misali 🤣🤣🤣
Ilk basta bizim kızlar gibi dir dir yok
Bakimlilar yataktan çıktıkları gecelik pijamaları ile bakkala gitmiyorlar
Nazikler
Yatak odasında özellikle panterler daha çok şeyler var sayayım mi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFiziksel olarak sarışın ve uzun boylu oldukları için ve turkiyede bunu bulamadıkları için daha çekici geliyor. Karakter olarak da rahatlar cinsel yönden sınırlayan hicbir sey yok. Bildiğim kötü özellikleri ise turkiyedeki kızlar gibi orada da paraya tapan çok insan var çünkü estetik , bakım vs para yetiştiremiyorlar. İsteyen istediğiyle olsun saygı duymak önemli insanlık önemli olan birbirimizi küçük düşürmeye de gerek yok. Ben gördüklerimi söylüyorum.
00 Yorumla
+1 yılgörünüşleri daha iyi -boy daha uzun- ve cinsel, duygusal bastırılmışları olmadığından daha kafa kızlar. ülkelerinde abazan yok bu yüzden kendilerini bulunmaz hint kumaşı da sanmazlar iyi bir tercihtir rus kızı
10 YorumlaRuz kız arkadaşım oldu ve ondan sonra kızların altın altın kaplama olmadığını anladım. Bizim ülkemizdeki kızlarda boş bir trip var gevşek olanlarıda tam ayak. Ruslar bize benzerler ama kızları türk kızı gibi trip değil ve sıcak kanlılar.
00 Yorumla
+1 yılSadakat Ruslar genel itibari ile ilgiyi aç bir toplum buda erkeklerinin aşırı öküz olmasından kaynaklı ki ilgiye ve sevgiye çok daha fazla önem veriyorlar cidden el üstünde tutuyorlar buda bizim hoşumuza gidiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Rus kadınların ikili ilişkide türk erkeği gibi düşünmesinden kaynaklı olabilir ha bir de kaprissiz olmaları falan galiba ben de Türk kadınlarının Kore Japonya gibi ırklar dan ne bulduklarını çözümlemeye çalışıyorum var bi çekik gözlü hayranlığı
00 Yorumla
+1 yıl

Şu ana kadar gördükleri bütün ruslar üstteki gibi için
01 Yorumla- +1 yıl
Gibi olduğu için
+1 yılrus kadınlarının dümdüz popoları oluyor. yüzleri güzel oluyor sadece... Latin ırkları, Brezilyalılar daha kıvrımlı hatlara dolgun kalçalara sahipler. Şişman bir rus kadınıyla sevişmiştim. onda bile dümdüz bir popo vardı.
00 Yorumla
+1 yılSitede en çok kaos ortamını kim yaratıyor diye sorsalar hemen seni gösteririm. Valla helal olsun bulmuşsun yolunu gidiyorsun görüşleri okurken kahkaha attığına yemin edebilirim ama ispat edemem. 😄
01 Yorumla
+1 yılBende ruhsuz ve soğuk biriyim herkeste öyle diyo kabul ediyorum öyleyim ama Rus değilim bence hepsi aynı değil bu Rusların birde makyajsız hali var güzeli de var çirkini de onların Rus kızı varsa türk kızlarının da italyan erkekleri var Fransız erkeği var canım
13 Yorumla- +1 yıl
Ama siz dönüp dolaşıp yine de turkle evleneceksiniz. Erkeklerin imkanı var ki rusla evleniyor
- +1 yıl
Hahah bizim sülale deki kızlar ondan Fransızla evlendi tamam senin için rahat edecekse öyle olsun ne diyim geleceği Allah bilir
- +1 yıl
ayn kader kısmet :)
rus kadınları sırf bu ülkede değil tüm dünyada ünlü. bunun temel nedeni onların gerçekten hayat şekillerinin bu iş üzerine kurulu olması. bilmem anlatabiliyor muyum. muazzam filmler vardır bu konu üzerine izlediğinizde anlarsınız ne tür bir kültürden geldiklerini. dolayısyla tüm dünyad rus kadınları baya ünlü. bu ünün temel nedeni budur, güzellik filan değil. dünyanın en güzel ve yakışıklı milletleri kuzey avrupalılar ama pek duymazsnz bu konularda isimlerini, ordan anlayın bence.
10 Yorumla
+1 yılRahatlık birde iyi bir yatak arkadaşı olabiliyorlar 🙄 iyi fizikleri ve güzeliklerinide unutmamak gerek ama hiç bir neden soğuk nevale oldukları gerçeğini gizlemiyor...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Acaba kaç tane Rus kadınıyla muhatap oldun da bu kanıya vardın
Tanıdığım Rus kadınları oldukça sıcak kanlı ve samimi insanlardı.11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Saymakla bitmez ki
Bi kere sizin kadar masraflı değiller ve çok çalışkanlar spor yapıyorlar ya spor spor 😳01 YorumlaBilemiyorum ama Rus kadinlarinda sarisin meraki gideriyorlardir, kolay ucuz seks, fuhus icin gelen natasalari herhlade es edecek kadar gavvat degillerdir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılRusları yakından tanıyan erkek arkadaşlarım hiç de abartıldığı gibi olmadığını söylüyorlardı, ben bilmem ben beğeniyorum 😂 ama şu şekilde katılıyorum daha iyi ırklar var, mesela Latinler, siyahiler😍
00 Yorumla
+1 yılGüzeller ve Türk kızları gibi kendilerini bulunmaz Hint kumaşı sanıp ağırdan satmıyorlar. Ayrıca Slav kızları dünyadaki en güzel kızlardandır ne buluyormuşuz diye soruyor bir de hsdjfsjhdfsj
00 YorumlaBi Rus kızlarına bak, bide kendine bak. Anlarsın ne bulduğumuzu
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBirinin Rus kadınlarına ruhsuz ve soğuk demesi için Rus kadınları ile hiç birlikte olmamış olması lazım.
10 Yorumla
+1 yılsizde bulamadıkları mesela sıfır ego sıfır trip sıfır kıskançlık hayat dolular canlılar. mıy mıy değilller çok doğallar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla Rusları öven erkekler beş para etmez bir tane adam var tandiik rusla evli kadının deli gibi hareketleri sevgisiz ruhsuz adama soğuk kendini bir halt sanan bir kadın türk kadının bokunuu yesinler Türkler devşirme ya ondan Ruslara aşıklar
112 Yorumla- +1 yıl
Devşirme ne lan lafina dikkat et
Cevap sahibi+1 yıl@Ahıgitmişvahıkalmış hepsi devşirme bu bir gerçek
- +1 yıl
kendi ırkın neyse artık sensin devşirme ağla
Cevap sahibi+1 yıl@Ahıgitmişvahıkalmış öyle olduğun için ağla zoruna gidenler ortada
- +1 yıl
Irkının ne olduğunu anladım da boş ver. Ermenilerin kardeşi senin ırkın
Cevap sahibi+1 yıl@Ahıgitmişvahıkalmış Ermeni sensin niye zoruna gidiyor devşirme 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Türk kadınını destekledigine göre sana türkler iyi koymuş o zaman
Cevap sahibi+1 yıl@Ahıgitmişvahıkalmış hahhahaha türklere koyan koyuyor görüyoruz 🤣🤣devşirmeler turkuz diye havlıyorsunuz asıl Türkler size sokup analarınızi * devşirme
- +1 yıl
Senin ırkın fars mı ermeni mı hint mı ne soyundan geldiğiniz belli değil onun bunun çocuklari
- +1 yıl
Türklerin nerden geldiği ne soyundan geldiği belli ama senin ırkın onun bunun cocugu
- +1 yıl
Genel konuştum aslında herkes aynı değil.
- +1 yıl
Kusura bakma artık türk kadınını destekleyip de erkeği gömmek ilginç. Ve birde türk olmadığını belli ediyorsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılOnlar daha rahat türk kızları gibi ćok konuşma trip atma yok daha doğallar bence 🤣 birde cinsellik daha rahat yaşanır
10 Yorumla Hiç olmazsa Türk kızları gibi kaprisli değiller sadece Rus kızları değil diğer ülkelerin kızları da aynı
10 Yorumla
+1 yılAnne tarafım Rus ve hiçbirinin soğuk davrandıklarını görmedim bu zamana kadar.
20 YorumlaYooo. Gayet sıcak, duygusal ve de sadıklar. Türk kızları gibi paraya, şatafata, gösterişe, pahalı kıyafet ve takılara meraklı değiller.
00 Yorumla
+1 yılOnlar da Türk erkeklerinde ne buluyorsa? Hep aynı tipler giyinmeyi bile bilmiyorlar. Zevksizlik ve kültürsüzlükle beraber alıcı meselesi.
00 Yorumla
+1 yılingilizler bunlara 1000 basar ayriyeten bişi söyliyim çoğu rus Türk erkeklerini sevmediğini hatta korktuğunu söyledi röportajda
00 Yorumla
+1 yılİlişki konusunda netler. Bizde hep bir güvensizlik hep bir "Acaba..." durumu var bi salın da akışına göre gitsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılValla ben de anlamıyorum kolay vermelerinin ve kapris yapmamalarının payı çok ama ten olarak hiç ilgimi çekmiyorlar güzelim türk kızları varken
00 Yorumla
+1 yılBeyazlık? Soğukluk? Belki buzdolabı çekmiştir canları. Bazen benimde canım çekiyor. Buzdolabını boşaltıp içinde uyuyasım gelmiyor değil
00 Yorumla
+1 yılSu götürmez bir gerçek var ki kıyaslanamayacak kadar çok güzeller. Ciltleri pırıl pırıl, fizikleri efsane...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Alakası yok. Geçen hafta bi rus kızla tanışıp sabaha kadar gezdik dışarıda. İnan ben hayatımda bir insanın yanında bu kadar çok gülüp eğlenmemiştim
00 Yorumla
+1 yılBence sen Rus'sun. Bi acayiplik var bu soruda ama du bakalım.
02 Yorumla- +1 yıl
Ters psikoloji yapıyorsun gibime geldi sadece :)
Niye sana soğuk ve ruhsuz diyeyim.
+1 yılKadınları Rus kadınlarını seks objesi olarak görüyorlar
Not: ben evde televizyon izliyorum bana laf atma ksksksks00 Yorumla- Devamını Gör (211)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar