AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
190Cevap
Hayatında rus görmemiş hiçbir rusla arkadaşlık etmemiş biri rusları ruhsuz bulabilir. Aksine deli gibi eğlenceli tipler lan ne soğuğu?
Görüntü olarak soğuk duruyorlar bence buz gibiler canlı değiller
@Karamelllisiii O senin algın. Türk kızları da herkese suratsız geliyor ona bakarsan.
Bi sefer kültürlüler ki bu en büyük fark. Uyumlular. Kıskanç değiller. Genelde türkler de olmayan özellikleri artıları var. Ve dah güzeller.
İşlerımız ndenıyle gıtığımz 8 ulkeden biride Rusya Rus kızları cok özeldir cok sıcak kanlılar bizim kızlar ego trıp tavan yapmış 🙂😏
Guzelik yetiyor erkekler için. Bilmiyorlar ki evlenince kadin onlara domuz etti yedirecek fkdkdkskdksk manti sarma gozleme baklava unutsunlar :d
Iyyy pislik domuz eti yerine baklava mantı sarma gözlemeyi tercih ederim
O zaman turk kizi al :d
alcam nasipse inşallah.
Insallah knk
Türk erkekleri zevksiz. Mesela yabancı bir erkek rus kadını ile takılsa mantıklı. Ama türk erkeği ne ya ıyy
Yunanlı kadınları daha samimi bulurum. Kültürel olarakta bir yakınlığımız var. Sırf bu yüzden baklavayı bölüşemedik mesela :D
shsgsg kimse türk erkeklerine bayılmıyor.(türkiyedeki)
bizim azerbaycanlı erkekler daha yakışıklı.
Daha çok arkadaş canlılar dır.
Hem zevk den anlıyorlar.
Fazla naz yapmıyorlar.
Ama çok paragöz dürler
Şahsen hiç bir şey bulmuyorum ama Türk kadınlarına göre daha rahat ve karakterliler diye düşünüyorum.
Trip yok, kasıntı değil, çok beklentisi yok veya bazılarında oluyor, güzeller..
Biri demiştiki ayaklarını karnına çekiyorlar o yüzden seviyormuş.😬
Ben erkek olsaydım Latin seçerdim ama zevk işte 🤷♀️
Değer, karakter, güzellik, olgunluk, orgazm.
Yani türk kızında bulamadığı her şeyi.
Benim hayalim.. Türk bayanla evlenmek ve asiri zorsunuz.
Bayım takip eder misin rica etsem
Neye göre kime göre? Herkesin içi aynı değildir sonuçta çoğul olarak konuşmanız çok saçma bana göre
maalesef hep red yedim. Artık açılmaya çekinir oluyorum. Kendimi beğenmiyorum.. Bu tavirlardan dolayı.
Ya illaki oluyo böyle şeyler sadece siz erkeklerde değil bizlerdede oluyor. Kendinden ve karşıdaki insandan emin olduğun an açılman gerekiyor. Ruslarda şey değil yani gelip atlamıyor kucağına direk. Ve rusyada olan arkadaşlarım var kızların %90 ı paraya bakıyor. Yinede bişey demek düşmez bana ama öyle yani
Ben de işte para mantığı yok. Aşk evliliği tam benlik. Yine de şunu bilmeni istiyorum ki yabancılara bakma taraftarı degilim. Keşke türk arkadasim olsa sonra ciddiye donusse diye de kısmet tabi.
Tabiki kısmet. Ama dediğim gibi çoğul konuşmamak lazım böyle konularda
Çok eğlenceli ve doğallar. Boyu posunu saymıyorum :))
Türk erkekleri rus kadınları nerfe buluyor acaba. Hayaller işte😅
Hayal mı hahaaa. Rus kızları en çok türk erkeğiyle evleniyor. Resmî istatistikler net bilgi ablacım
@ms26ms Aynısını düşündüm. :) 200 e yakın mavilinin kaçı gerçek hayattaki gözlemlerinden bahsetmiştir. Ancak böyleyse ciddiye alabiliriz. :D
Şahsen ben hiç bişey bulmuyorum bana göre Türk kızları daha güzel gözüküyor
Her erkek rus kadını sevmez, mesela bende dahil. Ben Türk kadını der susarım.
Hatunlar duruşlaryla ateş ediyolar ya orantılı vücut ölçüleri, güzellikleri daha ne olsun ahahja
Ne bulmuyor daha doğru bir soru olur. Kibir bulmuyor, kendini beğenmişlik bulmuyor.
Türk kadınları Rus erkeklerinde ne buluyorsa onlarda aynısını buluyor
Türk kadınları daha çok italya fransa erkeklerini seviyor. Rus pek görmedim.
@Ahıgitmişvahıkalmış Türk olmadığım için bilemiyorum
tamam
Siz italyanlarda ne buluyorsaniz onu buluyorlar evladım.
teyze biraz kinaye seziyorum 😁
@MuYılmaz99 neden evladım
Çok seksiler her şey den önce anlayışlılar bizimkiler gibi bıdı değil
Türk erkeklerinin gözü doymuyor ondan
Bir şey bulduklarından değil
Yabancı erkekler de pek farklı değil
Farklı oldukları için dikkat çekiyorlar
Verici kısımları hoşlarımıza gidiyor galiba türk kadınları biraz dır dır biraz trip felan onlarda bol bol seks o yüzden olabilir
Valla türk erkekleri ruslara türk kızlarıda korelilere bir ilgisi var nedense :q
Kime göre neye göre ben Rus erkeklerini en çok beğenirm mesela xbbxbc
@Blackbabyy Putin diyorsun afsadfasd
Hahha komik 💩
Rus kadınlarıninin bir bolumunun tatil anlayışı : Kemer e gidelim yapılacak birşeyler zaten vardır
nefes alsın yeter rus türk Kürt akpli hiç bi ayrım yok
Çok güzel ve sıcaklar.. Sadece görünüşleri soğuk... Bir tanesi ile evli olduğum için biliyorum
yooo hiçte soğuk ve ruhsuz değillar en azından benim tanıdıklarım
Fiziklerini beğenio bizim Türk erkekleri başka bişeyleri yok zaten ruslarn
Deger buluyor.. Memnun etmesını biliyorlar isteklı va arzulular
Ben hergün birsürü rus turist görüyorum hepsi sıcakkanlılar ve sempatikler
Aynen öyle aşırı ruhsuzlar ne espriden anlarlar ne şakadan
Kimsenin ruhuyla işimiz yok fizikleri güzel he bide işlerinde çok iyiler😉
Rusya soğuk bir ülke demekki kızları taş gibi ondandır belki😂😂😂😂
Soğuk ve çiy duruşları var ki 90 larda bol oldukları zamandada arkadaş edinmeye yeltenmedim
bacım ,
hangi birinden baslasak anlatmaya ki?
Ben de mavi gözlü beyaz tenliyim ama sarışın değilim. Flörtümse hala Rusları beğeniyordu bana kalırsa çok yumuşak yüz hatları var seksi değiller bi Adriana Lima gibi
Yahu bir b*k bulmuyoruz, nefret olmasin yaa.. ne rusmus ne ukraynaliymis arkadas ya 😅
Rus kadınları hiç mi hiç sizin sandığınız gibi değil :D
Boy pos kolay veren bence cogu erkek icin cok mantikli sebepler
sadece televizyonda ya da sosyal medyada gördükleri için çekici geliyor..
ama bilmiyorlar ki 30 undan sonra hepsi çöküyor..
İskandinav Slav Japon kızları genel olarak daha bakımlı ve sıcakkanlılar.
Sitedeki kızlar gibi güzellik, yağ selülit önemsiz deyip sürekli ağlamıyorlar 🤣
Eminmisin
Tek gecelik ilişkiyi Türk kadınları kaldıramadığı için. Onlar Rus kadınlarını beğenir ama cenazelerine Türk kadınları gider djfjfkc
Vücutları ve tipi için tabi ki. Kendilerinde bulunmadığı için onlarda da karakter aramıyorlar.
Sanki siz karakter abidesisiniz ya
Yooo ben karaktersizin tekiyim aksi bir iddiam yok ki ahxllssldlldd
Ayn bulunmiyo kanka vgjctgxf
Din, dil, ırk ayrımı yapmıyoruz. Gel, ne olursan gel. Nefes alsın yeter.
bu rus kadınları türk erkeklerinde ne buluyor desek. tatile çıktığım zaman oldukça ilgili gözüküyorlar.
hiç rus kadınlarla muhabbet etmediğiniz belli ahahaha sizin gibi yaşam enerjisi sömürmüyolar çok kafa dengi eglenceli insanlar ve rahatlar. güzellik konusuna girmiyorum bile
Rus kızlarının güzelliğini dünya kabul etmiş türk kızları beğenemedi
Şundan emin ol Türkiyede birçok güzel kadın var ama bir rus kadının davranışları yani bir erkekle tanışırken daha dengeli, yani bizimkiler ne yapmak istediklerini bilmiyorlar, çıktıktan bir hafta sonra alakasız bir şekilde terkediyorlar
Yabancı kadınlarda bir şey bulmuyorum ve tercihim bir Türk kadınından yana olur.
Türk kızlarını seviyorum ben türk kızları yazabilir bana
Cinsellikte çekinmeden doyumsuzluk gösterdikleri için fiziken sarisin ve bakımlı olmaları beni bile etkiliyorken erkekler ne bulmasın ki
Rusu bilmem de izlandalı bir hanımefendiyle konuşuyorum çok eğlenceli iyi birisi ve çok güzel 🥰
Türkiye de mı yaşıyor kadın?
İzlandada yaşıyor
merhabalar, nasilsiniz, konusmak istermisin, evlenmek icin burdayim, Azerbaicanda yasiyorum, bilgisayar muhandisiyim, 49 yasinda, boyum 1.70, ailemle yasiyorum, onceden hic evlilik yapmadim, nasip olursa evlenmeyi dusunuyorum
Rus kadınlarından ve ukrayna kadınlarından hoşlanamadım hiç bir zaman, çok soğuk gelirler tenezzül bile etmemişimdir.
Güzellik tabi. Rusça bilenler için de sohbetleri güzel
Dengeli ve düzenli arkadaşlık bile kurulabiliyor. Olay sadece düşündüğünüz şeyler değil.
vücutları çok çok düzgün, kalemle resmedilmiş gibiler, ondandır
vallahi sen estetik cerrahı gibi teşhis koydun , bunun için sana benden chiquita'dan bir muz hediye ediyorum.. sjsjsj