Sürekli Türk erkeklerinin Rus kızlarıyla alakadar olduğu konuşuluyor ama onlar da bize karşı boş değil gibi 😂 Ne düşünüyorsunuz? Farklı milletlerle kaynaşmak önemli 😋
Rus kadınları Türk erkeklerinin hangi özelliğinden etkileniyordur?
rus erkeklerinin tam tersiyiz oyuzden seviyorlar sıcak türk erkeği diyorlar bizim için sahiplenmemiz ksıkanmamız hatta birazda maço olanları pek bir seviyorlar biz onlara göre çok duygusalız haa rus kızıda seni sevdiği zaman bin erkeğin arasında kafasını kaldırıp birine bakmaz onlarında hakkını yemıyelım
Rusların arasında büyüdüm gibi bir şey. Ben hiç fakir Türk erkeğiyle evlenen Rus görmedim. Para dışında bizimkilerde sarışın sevdası var, bunların da hoşlarına gidiyor tabii
Hiç bir Türk kadını rus erkeği ile evlenmemiş olmasın? Biz seçilmez seçeriz 😎 Bu nasıl bir paylaşım! Türk kadınını küçümseyerek gösteren hiç kimseye tahammülüm yok...
Kız arkadaşım var moskova da sorduğum da türk erkeklerinin en güzel özelliği evlerine sadıklar çocuklarını çok seviyorlar dedi dışardan görünen izlenim bu ayrıca bir rus kızı sizin paranız olup olmadığına bakmaz rusya bulunduğu pozisyon içinde kadınların erkeklere maddi açıdan yüklenme gibi bir durum söz konusu değil eşitlikçi bakıyorlar öyle kıçımı yayayım yatayım yok sabahları görüyordum moskovadayken çocuğu ana okuluna bırakır bıraktığı yolu çocuk oksijene doysun diye beraber yürürler ve gidip işine çalışıp yoruldum demeden ikinci bir işte çalışırlar. Ayrıca bizim kezbanların baktığı gibi her rus kızı o... pu değildir erkek gibiler benim diyen erkeği cebinden çıkarırlar. Dip not : Her rus kızı silahı sever elleri çok hızlıdır.
Her ne kadar kıymeti olmasa da biz Türkler kadinimiz için gerektiğinde ölür ve öldürürüz... Yeryuzunde kadınını bu kadar çok seven ve uğruna ölebilen başka bir millet olmadığını düşünüyorum... Tabi bu benim düşüncem... Herkesin fikri kendini bağlar...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bugüne kadar hala anlamis degilim zaten bizim bu türk erkeklerin rus takintisini. Hayir kardesim gercekten neylerü güzel? Biz türk kadinlari daha da güzeliz yani bunu kabul edin lütfen. Bizim milletimiz de var zaten bu. Hep baskalarina ilgi gösterirler! Kendi canina cigerine okadar ilgi göstermezler!
Rus erkeği genel olarak evlenmediği için Türk kadınla evlenmemesi normal. :) Zaten Rus erkekleri evlenilecek türden olsa Rus kadınları evlenir, mantıken. :) İstisnaları da var tabii. Hocalarımdan biri Türk ve Rus bir erkekle evli, mesela.
Rus kadını paranızı yer kıçınıza tekmeyi basar kalırsınız ortada👊tamam türk kadınları da yapmıyor değil ama en azından yabancıya gitmiyor para 😄😄şaka maka da abartmayın şu rusları onlar aşık olmaz ki tek gecelik onların aşkı abisi
bilgisiz fikir dedikleri bu olsa gerek burda eskortluk yapanlara bakarak rusları tanıyamazsınız unutmayalım rusyada orad burda eskortluk yapan türk kadınlarıda var
usluba bak kenar mahalle ağzı cahıl olduğun için bu kadar sert cevap verdin çunku yeterlı bılgıye sahıp değilsin sıkışınca saldırganlaş tabi karalamayı yapan sensin eskortu senın alt tabaka çevren iyi tanır benım ılk tanıdğım sensin
Genelinde bir şey çektiği için evlendiklerini düşünmüyorum. Rus erkekler aşırı kalas olduğu için kaçıyorlardır. Öyle olduğu için de Türk kadınlar hiç birini zaten istemez.
çoook gördüm dikat edersen yanlarında çirkin parsız adam çok görürsün bilgi kirliliği yapıyorsunuz bı kaç ay once bir rusa sordum neden çırkın parasız adamlarla sevgili oluyorsunuz dedim yüreği güzel olduğu için dedi
Kendi erkekleri sahip çıkmadığı sorumluluk sahibi olmadığı evde yatıp kadınları çalıştırdıkları ve gerekli insani değeri vermedikleri için Türk erkeklerini seviyorlar
iftiranızıda attınız kaç tane rus tanıdığınız var acaba gerçek olan rusların bir çoğu erkeğin kalbıne bakıyor sizin bakmadığınız yere dikkt et parası tipsiz çok erkek görürsün yanlarında
Ben kendimi bildiğim bileli parasızım. 3 Adet Rus sevgilim oldu :) Cinsel olarak birliktelik yaşamadık çünkü benim Müslüman olduğumu bildikleri için bunun lafını dahi açmazlardı. Öpüşmezdim. O elimi tutarsa kızmazdım ama ben tutmazdım. Oturduğumuz zaman sohbet ederdik. Hatta birisi Rusya'da bir politikacının kızı idi. İsim vermeyeceğim. 5-6 dil biliyordu gittiğimiz her yerde hesabı kendisi öderdi. Biz evlilik için öncelikle kendi kültürümüze bakalım derken evde kalacağız biraz daha beklerim olmazsa bizde bir rusla evleniriz ne yapalım.
Ama bir diğer yandan katılıyorum bir çok rus kızı bir çok Türk kızı gibi Paraya ve yakışıklılığa bakıyor ama yine gerçekten sevenler türklere nazaran daha fazla :)
@siirbass doğrudur inanırım tanıdğım ruslar oldu gerçekten çok karakterli düzgün insanlar sordum ben bı rusa neden parasız veya çırkın adamlarla bırlıkte oluyorsunuz dedim yüreği güzel olduğu için dedi kızı gör bide bomba ve ego sıfır hiç kendini beğenmişşik falan yok o güzellik türk kızda olsa aman allahım kasım kasım kasılırdı
arkadaşlar dolaşırken gördüm fiyat neredeyse yarı yarıya güvenilir de site hepsi tamam ama kafama takılan şey şu sizce bu ürün bu fiyata değer mi almalımıyım kullanan varsa yardımcı olsun
Türk erkekleri candır Türk kızları bunu anlayamıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Rus kadınları namuslu falan değildir geneli yolludur Rusyayi rezil ediyor bana sorarsanız Sadece Türk ile değil yatmadiklari millet kalmadı bunların rus erkekleri de yüz vermiyor işte
En İyi Cevaplar