+1 yılBakma sen bizde de yakışıklı erkekler var ama esas Rus erkekleri çok kötü.
Onlarda da çirkin çok. Hadi çirkinliği geçtim. Sevgilisine , eşine sahip çıkmaz. Çok içki içer, vurdum duymaz. Çok öyle aman aman aile babası , iyi bir eş durumları yok. Hayat onlara güzel valla oh kebap. Cemeresini Rus eşleri çekiyor.
Bizim erkekler de niye ayran gönüllü onu çözemedim. Abi bir kriteriniz yok mu? her gördüğünüze nasıl hemen yükseliyorsunuz? Güzellik ayrı şey. Eyvallah güzel olabilirler ama ne bilim bir albenisi de olmalı. Bu aurayı bu ışığı pek göremiyorum Rus kadınlarından. Sırf güzellik yetmez. Soğuklar yine de. Çok da fifing hoş banane. Ne halt yerlerse yesinler tasası bana mı düştü.
Ama bizim erkekler yüzde olarak daha yakışıklı, küçümsemeyin bayanlar. Karakterini , kroluğunu bilemem, ama sağlam yakışıklılar var.
Gey değilim üleyn hemen yanlış anlamayın. Objektif olmaya çalışıyoruz burada.
Ya bu saatlerde ben çok mu yazıyorum. Ben kaçınziii, kalın sağlıcakla.01 Yorumla- +1 yıl
1 ve 0 lar dünyasındaki yapay zeka çok teşekür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekte cekiciligin nasil tanimlanacagi, kadinda cekiciligin tanimi kadar kolay degildir. Erkek cekiciligi genelde erkegin bedeni disinda, cogu zaman daha yuksek oranda hayata karsi davranislari ve basarili olmasiyla ilgilidir.
Bu nedenle yabanci bir kadinla flort etmek erkege basli basina cekicilik katan bir kriter. Ayni durum, Turk kizlarinin yabanci erkeklere olan ilgisinde de var. yabanci sevgilisi olan kiz arkadaslarimin hayatlarinda ki cocuklar cogu zaman kendi ulkelerinde bu kadar ilgi cekemeyecek tiplerken, Turk kizi icin “italyan sevgilim” demek bile basli basina parlatici bir sey.
Yabancilar ile flort etmek, ulkesinde kizlarin bitmez tukenmez statu sartlariyla ugrasmak istemeyen erkekler icin guzel bir hayat hilesidir. Hem mutluluk verir, hem daha kolaydir, hem de karizmatiktir.
Iliskilere cok saf yaklasmayin. Aslinda hepsinin altinda bilincli veya bilinc altindan gelen stratejiler yatmaktadir.00 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılorada rus erkekleri içer bunlara cok yuz vermez 13 ten baslarlar silkelemeye o kadar doymuslardır kı bızım cnc torna tezgahından cıkan tek tip kızlar onlar ıcın normaldır. sahıplenme ve ılgı duzeyı azdır kadının.
velev kı rus kızlarıda turklere denk gelınce bızım arizona kertenkeleleri ilk defa guzel sarı beyaz tenli relax hatun gorunce vidaları gevsıyor bonkör ve ilgili olmaya baslıyorlar bunları emikleyip ıstırıp dilleyince ruslarda bunlar herseyı yapıyo bıze deger verıyor dıye kıllı arizona kertenkelelerini sevmeye başlıyorlar.
durum daha cok sosyolojık toplumsal bır cıkıs noktasından kaynaklanıyor.00 Yorumla
+1 yılBunun için bir Rus kadının röportajı vardı. Türk erkeklerinin kıskanç, sahiplenici ve hafif maço taraflarını beğendiklerini söylüyorlardı. Zira Rus erkekleri her ne kadar kadınlarına pek karışmasa da kıskanıcı ve sahiplenici olmuyorlar pek. Türk erkeklerinin bu huyu Rus kadınları tarafından beğeniliyor. Bakın Türk kızları, bakın da örnek alın. 😄
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBirincisi Rus erkekler sarışın Rus kadınlar kendi erkeklerinden bıkmış Türk erkeği farklı geliyor. İkincisi malum Rusya çok çoğuk ısınmak için içiyorlar ve erkekleri işe yaramaz oluyor. (İçince sapıtıyorlar) Türk erkeği ile Rus erkeği içme konusunda çok çok farklı. Sonra Rus erkeği Rus kadınların değerini bilmiyor tıpkı Türk erkeğinin bizim kadınlarımızın değerini bilmediği gibi. Türk erkekleri sarışın (Rus) sever olduğu için Rus kadını sevildiğini anlayıp düşüyor. En önemli maddelerden birisi ise dil farklılığı :) çok iyi anlaşılamadığı anlaşmazlıklar çok fazla olmuyor. Durum bundan ibaret.
30 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 465 cevap paylaştı.
u +1 yılRus kızları da Rus erkeklerinden illallah ediyor. Nasıl Türk erkekleri Türk kızlarını beğenmiyor, kızlarda erkekleri beğenmiyor aynı mevzu işte. Bizim Türk erkeklerin kız düşürme sanatına düşüyorlar, oysaki oyun olduğunu anlamıyorlar. Rus erkekleri çok içtiği ve bunun etkilerinden dolayı yetersiz kalabiliyor, bizim erkekler bu konuda sağlam 🤣🤣🤣 onun için onlara çekici geliyorlar. Birde hep sarışın erkek görmekten bıkmış olabilirler, bizim erkekler onlara farklı geliyor, özellikle esmer kara gözlü kara kaşlı erkeklere bitiyorlar. Rus kizlari iyi Türkçe bilmiyor, erkeklerde Rusça bilmiyor, dırdır yapan kadında yok ohh miss işte birbirlerini anlamamak işlerine geliyor.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek ruslar değil ki bircok ırk Türk halkı ile tabi ki de sevgili de olabilir evlenebilirde, nesini begenmek degil bu. CÜNKU IRKCİ DEGİLLER... Cogu aştı bunu. Ozellikle ruslar.
Amaaa bizim TURK milleti, ozellikle erkeklerimiz, IRKCİ olduklari icin, Adolf Hitlerden hallice, sarisin mavi goz beyaz ten takintilari yuzunden taparcasina hallere giriyorlar. Kendi irkini aşagilayan tek millet biziz bence, siyahiler diye bir zamanlar ayrim yapilan ırk bile kendi kadinlarini karsilastirmiyordu baska irklarla.00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 505 cevap paylaştı. Ruslar yorum yanlışlığı yapıyorlar. Erkeklerin kız düşürmek için yaptığı şeyleri onlar kadınlara nezaket ve saygı olarak yorumluyor.
Birtane ingiliz orta çaplı modelin böyle bir Türk erkeği serüveni olmuştu yaptığı röportajda avrupalı kadınları uyarıyordu.
Ciddiyim bu derece negatif etki oluşturmayı istesek başaramazdık toplum olarak12 Yorumla
+1 yılRecep İvedik mi Türk erkeklerini temsil ediyor? Bence kendi erkeklerimizin hakkını yemek çok da doğru değil. Her ülkenin vatandaşları gibi bizim ülkemizde de her çeşit insan mevcut ama genellenemez.
52 Yorumla
+1 yılAtaerkil yapımızı, kadına önem verişimizi seviyorlar. Ne kadar güzel olurlarsa olsunlar, erkekten ilgi göremiyorlar. Bekledikleri arzuyu bulamıyorlar. Rus erkekleri genel olarak kadına ilgi göstermez, sabah akşam vodkayı çeker kada güzel takılırlar. Ama Türk erkeklerine kadın dedim mi işi gücü bırakır koşar, bi kere versin diye bırak ilgiyi kapısında yatar kalkarlar. İşte bu Rus hatunlara çok cazip geliyor :)
10 Yorumla
+1 yılrus erkekleri bir saatlik takılıyor rus erkeği için kadın klozetten farksız işeyince sifonu çekip gidiyor arkasına bile bakmaz hatta çoğu sifonu bile çekmiyor, türk erkeği tek gecelik birlikte olduğu kadına bile değer veriyor bir saatlik bir şey bile olsa
00 Yorumla
+1 yılRusya'da kadın nüfusu daha fazla olduğu için ve daha eşitlikçi bir zihniyette yetiştirildikleri için erkekleri kaba umursamaz tavırdalar (elimi sallasam ellisi modunda) Türk erkeği daha sahiplenici tavrı onlarda değer görme hissini tetikliyor diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılAl gülüm ver gülüm ilişkisi gibi erkekler rus hastası ruslarda türk erkek hastası iki millette birbirine benziyor aslında rusların zihniyet yapısı türkiyeden daha geri.🙂
00 Yorumla
+1 yılŞu bir gerçek ki Rus kızlarıda gidip göbekli çirkin Türk erkeğini seçmiyor. Onlar tipleri gayet düzgün yakışıklı çocukları seçiyorlar. Eeee onlar zaten Türkiye içinde de rağbet gören gençler zaten. Bunun nedeni ülkemize çok sayıda Rus turist gelmesinden göreceli olarak böyle zannediyoruz.
00 Yorumla
+1 yılSahipleniyor, kıskanıyor, 5-6 yıl sonra boşamıyor
Birde sıcak girişken biri ise. 5 tane Rus yengem var hepside mükemmel kişilikteler.
Amcamın oğluyla Rusya’ya gittik yengeyi getirmeye, yenge hadi gidelim dedi. Bizde baban gilden izin alalım dedik tanışalım dedik. İyi dedi gittik babasını gördük tanıştık babası tamam dedi sadece 😃sonra. babası çıktı gitti gezmeye dışarı. Bizde alıp getirdik yengeyi.00 Yorumlarus kadinlari Turk erkeklerini genel olarak begenmiyor.. rus kadinlari daha cok italyan ve ispanyol latin kokenli erkekleri sever.. Turk erkegine gercekten hayran kadinlar varsa endonezyali ve malezyali kadinlar.. bir Turk endonezyaya gitsin harem kurar yani o derece seviyorlar.. hatta Turkiyeden daha cok endonezyada ve malezyada sevilirler.. isteyen denesin.. ben Jakarta ve kuala lumpurda uygulamali olarak gordum yasadim..
00 YorumlaBir kaç tanesine aynı soruyu bende sordum "Rusyada erkek kalmadı mı?" diyerek. Cevapları; "Rus erkekler vodka seviyor siz Türkler bizi. Kadın olduğumuzu hatırlatıyorsunuz." demişti. Yani görselini paylaşmaya doyamadığın "böhöö" sadece senin fantazin. Hatta Ruslar'da bir de ata sözü varmış; "Bir Rus'u hamama sok kese at altınan Kazak çıkar, bir kese daha atarsan Türk çıkar." Türk erkeğinin mükemmel genetiğinden bir tek senin haberin yok. Birileri seni sağlam trollemiş... :D
00 YorumlaSıkıntı yok biz Rus erkekleri ile evlenelim Rus kadınları bizim erkeklerle evlensin ya da sevgili olsun her neyse işte. İşime gelir benim de.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılrus erkekleri genelde ayık değiller aile kurmaya falan hevesli değiller tamamen ayyaşlar yani. kadınlarına da türklerin böyle olması daha cazip geliyor efendim. bir kaç arkadaşım var anneleri rus ama doğuya gelin gitmiş aşırı tesettürlü tipler. ilginç geliyor.
20 YorumlaBilemiyorum antalyada bir otele gitmiştim ful rustu ve bir kadının eşi türktü her halinden belliydi kusura bakmayın ama Doğulu olduğu kadın bembeyazdı ama adamla kaldığım gün boyunca bakıştık ben sadece çift olarak beğendiğim için bakıyordum belki de karşımdaki adam yanlış anlamış olabilir Türk her yerde Türk yani yanındaki rusu bile aldatıyor
30 Yorumla
+1 yılKariya kiza duskunlugunu begeniyor olabilirler. Hic gormemis gibi muamele yaptiklari icin, rus kadinlarina taparcasina ilgi gosteriyorlar eh rus kadinlarinin hosuna gidiyordur bu durum
30 YorumlaTürk erkeklerini avlamak ve paralarına çökmek kolay ondan olsa gerek.
Yoksa İtalyan erkekleri duruken neden onlara baksınlar.40 YorumlaAgresif sen de iyice bizi eziyorsun. Tanıdık arkadaşlarım var rus, kendileri bile diyorlar bizim erkekler bize değer vermiyorlar diye. Dolayısıyla rus kadınları da erkekler için hazine duruma geliyor o ilgiyi görünce.
00 Yorumlauydurma yok oyle bisi...
rus kadinlari da her kadin gibi kendine olan ilgiye karsilik veriyor... bizimkiler de tv lerde sarisin algisiyla yuruyor... piskolojik...
sonuc ; abazalik neticesi bir kadinin kendini degerli hissetmesi...00 Yorumla
+1 yılKızların yorumlarına bak hep para demişler.. sanki biz Türk erkeklerinde para çok.. bahaneyle gel 😃 asıl parayı türk kızı seviyor
40 YorumlaYatak arkadaşlığında iyi olabiliriz.. Diğer yandan bekledikleri üzere, yaşayıp bitiriyorlar.
Evlenenler ise sadece burada yaşamak için yapıyor, sevdiklerinden değil...00 Yorumla
+1 yılBu sitede nedense Türk erkekleri gömülürüken Recep İvedik karakteri ile örneklendiriliyor. Bu etik bir şeymidir bilmiyorum fakat Türk erkeğinin bu kadar gömülmesini doğru bulmuyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır. Kesinlikle etik bir durum değil. Biz kendi kendimizi kaba bir yorum olacak ama aşağılıyoruz. Çoğu ilkelerde ise çok değer veriliyoruz aslında.
Ha aramızda kaba saba yokmu. Elbette ziyadesi ile var. Fakat bunun yanında beyefendi&hanımefendi kişilikler oldukça fazla ve biz bunları görmezden geliyoruz.
- Güzellik & Bakım konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılRus kadınları türk erkeklerini para olarak görüyor😂
40 Yorumla
+1 yılParayı😀 dönüp bakılmayacak tiplerin parası güzel geliyor gözlerine🥸
30 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 889 cevap paylaştı.
+1 yılBen de Türk erkeği beğeniyorum.
Zevkliler demekki.🤩🤩20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılSanırım ilgi ve sahiplenilme hissini beğeniyorlar...
20 Yorumla Rus kızları Türk erkeklerin çapkın görüyorlar. Öyle birini kim sevsin?🤔
20 Yorumla
+1 yılSebebi ne olabilir ki tabiki 💵 para. Türk erkekleri ruslara yediriyor butun parayı
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılPara ve itaatkar tavırlarını. Yabancı kadınlara davrandıkları gibi eşlerine davransalar o kadın hayatı onlara cennete çevirir.
00 Yorumla onlar paraya bakar para bittimi shooot. ünlüler bile öyle yabancı kadınları bakamadılar kaç kişi boşandı biliyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılKültür farkı etkileyebilir yani Türkler daha sıcak kanlı olabilir ya da Rus erkekleri Türklere göre ilgisizdir belki bilemiyorum.
00 YorumlaÇünkü çok yakışıklıyız (özellikle ben) sizde kıskanmayın daha fazla. Az ötede kudurun. Hepiniz evde kalacaksınız. Ruslarla evlenecez hepimiz.
00 Yorumla
+1 yılKendi ülkelerinde kro erkek yokluğu çekiyorlar sanırım zksj
Sonuçta insan hiç tatmadığı bir şeyi merak eder.01 Yorumla- +1 yıl
gopniklerden haberin yok galiba djbddh
- Güzellik & Bakım konusunda 468 cevap paylaştı.
u +1 yılBeni beğenen bir Rus kızı olmadı, nereden öğreniyorsunuz bunları yahu.
05 Yorumla- +1 yıl
Tövbest
- +1 yıl
Ezikledin beni hıh
+1 yılBizim slklar tanrı gibi taptıkları için ona düşüyorlardır :)
01 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkeklerin korumacı olduklarını düşündükleri için olmasın mı?
10 Yorumla
+1 yılTr erkeklerinin nesi varr yaa bence normaller çoğunluğu arada davar çıkabiliyo
10 YorumlaTürk erkeklerini eleştiren enbesiller bi ruslara bakın bide aynaya bakın
11 Yorumlarus erkeklerinin cirkinligini ele alirsak
ikinci etken o olmali dksd10 YorumlaAsıl soru türk kadınları kendilerini neden bu kadar beğeniyorlar. Ülkede egoları tavan yapicak yoklukta olan milyonlarca erkek var diye mi
13 YorumlaAçıkçası peşinden koşturup parasını yemesini seviyorlar 😆bitane dede gördüm yanında Rus hatun İngilizce bile bilmiyorum Türkçe bağıra bağıra ne alıyım sana şortmu ne alıyım diye ceylan yavrusu gibi zıplıyordu hahhaha işte bunlar etkiliyor😂😂😂😎😎
20 Yorumla
+1 yılValla kimsede gözüm yok Rus kizlari istiyorsa bizimkileri alsin
00 YorumlaSizin kadar kasmıyorlar, biraz bunda bizim erkeklerin yokluktan manyadıklarının da etkisi var.
00 Yorumla
+1 yılKendilerine taptıklarını biliyorlar bu yüzden. Tip ve karakter konusu genelleme olur :)
00 YorumlaValla şimdi tahrik edici görüş yazamıysam... Türkiye de yaşadığıma göre olanla idare edecezz😀
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yılrusyada yaşayan biri olarak söylüyorum. siz rus erkeklerini görseniz türk erkeklerine köpek olursunuz :)
00 Yorumla
+1 yılSıcakk kanlıyız, yemeyiz yediririz, kıskanırız sjdhh
00 Yorumla
+1 yılRus kadınları mı yokluk çekiyor. 😂 onlar yokluktalar ise siz ölüm prucundasınız 😅
00 Yorumlasizin göremediklerinizi görüyorlar ve sizin gibi egolu değiller o yüzden :)
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Onlara İtalya uzak olduğu için esmer seçenek olarak bizi bulmuşlar. 😂
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı. Rusya'da herkes sarışın ve beyaz tenli olduğu için bıkmışlar herhalde 😅
00 YorumlaRus erkekleri alkol komasına girdiği için yoklukta kalıyorlar
00 Yorumla
+1 yılRus erkekleri kızlara oranla daha az ondan. Malum bizim erkeklerde rus kızı meraklısı. 😊
00 YorumlaBeni onlarda beğenmedi. Elin rusu bile seni arkadaş olarak seviyorum dedi 🤷
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı. Para , Performans , Yakışıklılık yabana atmayalım yakışıklılarda var
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSekste iyiyiz yetmez mi Rus kızları bize bayılıyor :) :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen Rus kızlarından da ve Türk erkeklerinden de kusursuz biçimde nefret ediyorum nefffreeeeett!
10 Yorumla
+1 yılgücümüzü, sahiplenmemizi, tutkumuzu ve kadınlıklarını yaşatmamızı..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNiye Türk erkeklerine karşı bu kadar nefret dolu gibisin? Ne yaptılar sana?
10 Yorumla- Devamını Gör (70)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat