• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Güzellik & Bakım

Rus kadınları Türk erkeklerinin nesini beğeniyor?

_ΛqresiF_
_ΛqresiF_ Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
68
Yapay Zekaya Sor
Oaaagğğğğ🧟‍♂️ sjjsjz
Oaaagğğğğ🧟‍♂️ sjjsjz
Ağır yokluk çekiyor olmalılar :/
Rus kadınları Türk erkeklerinin nesini beğeniyor?
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • HapplyCalmDown
    HapplyCalmDown Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 97%
    +1 yıl

Bakma sen bizde de yakışıklı erkekler var ama esas Rus erkekleri çok kötü.
    Onlarda da çirkin çok. Hadi çirkinliği geçtim. Sevgilisine , eşine sahip çıkmaz. Çok içki içer, vurdum duymaz. Çok öyle aman aman aile babası , iyi bir eş durumları yok. Hayat onlara güzel valla oh kebap. Cemeresini Rus eşleri çekiyor.
    Bizim erkekler de niye ayran gönüllü onu çözemedim. Abi bir kriteriniz yok mu? her gördüğünüze nasıl hemen yükseliyorsunuz? Güzellik ayrı şey. Eyvallah güzel olabilirler ama ne bilim bir albenisi de olmalı. Bu aurayı bu ışığı pek göremiyorum Rus kadınlarından. Sırf güzellik yetmez. Soğuklar yine de. Çok da fifing hoş banane. Ne halt yerlerse yesinler tasası bana mı düştü.
    Ama bizim erkekler yüzde olarak daha yakışıklı, küçümsemeyin bayanlar. Karakterini , kroluğunu bilemem, ama sağlam yakışıklılar var.
    Gey değilim üleyn hemen yanlış anlamayın. Objektif olmaya çalışıyoruz burada.
    Ya bu saatlerde ben çok mu yazıyorum. Ben kaçınziii, kalın sağlıcakla.

0
    1 Yorumla
    • HapplyCalmDown
      HapplyCalmDown
      +1 yıl

1 ve 0 lar dünyasındaki yapay zeka çok teşekür ederim

Yorumla

En İyi Cevaplar

• SomeBodySomeOne
    SomeBodySomeOne Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekte cekiciligin nasil tanimlanacagi, kadinda cekiciligin tanimi kadar kolay degildir. Erkek cekiciligi genelde erkegin bedeni disinda, cogu zaman daha yuksek oranda hayata karsi davranislari ve basarili olmasiyla ilgilidir.

Bu nedenle yabanci bir kadinla flort etmek erkege basli basina cekicilik katan bir kriter. Ayni durum, Turk kizlarinin yabanci erkeklere olan ilgisinde de var. yabanci sevgilisi olan kiz arkadaslarimin hayatlarinda ki cocuklar cogu zaman kendi ulkelerinde bu kadar ilgi cekemeyecek tiplerken, Turk kizi icin “italyan sevgilim” demek bile basli basina parlatici bir sey.

Yabancilar ile flort etmek, ulkesinde kizlarin bitmez tukenmez statu sartlariyla ugrasmak istemeyen erkekler icin guzel bir hayat hilesidir. Hem mutluluk verir, hem daha kolaydir, hem de karizmatiktir.

Iliskilere cok saf yaklasmayin. Aslinda hepsinin altinda bilincli veya bilinc altindan gelen stratejiler yatmaktadir.

0
    0 Yorumla
  • burakistan35
    burakistan35 Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.

orada rus erkekleri içer bunlara cok yuz vermez 13 ten baslarlar silkelemeye o kadar doymuslardır kı bızım cnc torna tezgahından cıkan tek tip kızlar onlar ıcın normaldır. sahıplenme ve ılgı duzeyı azdır kadının.

velev kı rus kızlarıda turklere denk gelınce bızım arizona kertenkeleleri ilk defa guzel sarı beyaz tenli relax hatun gorunce vidaları gevsıyor bonkör ve ilgili olmaya baslıyorlar bunları emikleyip ıstırıp dilleyince ruslarda bunlar herseyı yapıyo bıze deger verıyor dıye kıllı arizona kertenkelelerini sevmeye başlıyorlar.

durum daha cok sosyolojık toplumsal bır cıkıs noktasından kaynaklanıyor.

0
    0 Yorumla
  • Ütü-Masası
    Ütü-Masası Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Bunun için bir Rus kadının röportajı vardı. Türk erkeklerinin kıskanç, sahiplenici ve hafif maço taraflarını beğendiklerini söylüyorlardı. Zira Rus erkekleri her ne kadar kadınlarına pek karışmasa da kıskanıcı ve sahiplenici olmuyorlar pek. Türk erkeklerinin bu huyu Rus kadınları tarafından beğeniliyor. Bakın Türk kızları, bakın da örnek alın. 😄

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

39

Cevap

91

Cevap

• Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 35
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Birincisi Rus erkekler sarışın Rus kadınlar kendi erkeklerinden bıkmış Türk erkeği farklı geliyor. İkincisi malum Rusya çok çoğuk ısınmak için içiyorlar ve erkekleri işe yaramaz oluyor. (İçince sapıtıyorlar) Türk erkeği ile Rus erkeği içme konusunda çok çok farklı. Sonra Rus erkeği Rus kadınların değerini bilmiyor tıpkı Türk erkeğinin bizim kadınlarımızın değerini bilmediği gibi. Türk erkekleri sarışın (Rus) sever olduğu için Rus kadını sevildiğini anlayıp düşüyor. En önemli maddelerden birisi ise dil farklılığı :) çok iyi anlaşılamadığı anlaşmazlıklar çok fazla olmuyor. Durum bundan ibaret.

3
    0 Yorumla
  • Hayatİstanbul77 u
    Hayatİstanbul77 Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 465 cevap paylaştı.

Rus kızları da Rus erkeklerinden illallah ediyor. Nasıl Türk erkekleri Türk kızlarını beğenmiyor, kızlarda erkekleri beğenmiyor aynı mevzu işte. Bizim Türk erkeklerin kız düşürme sanatına düşüyorlar, oysaki oyun olduğunu anlamıyorlar. Rus erkekleri çok içtiği ve bunun etkilerinden dolayı yetersiz kalabiliyor, bizim erkekler bu konuda sağlam 🤣🤣🤣 onun için onlara çekici geliyorlar. Birde hep sarışın erkek görmekten bıkmış olabilirler, bizim erkekler onlara farklı geliyor, özellikle esmer kara gözlü kara kaşlı erkeklere bitiyorlar. Rus kizlari iyi Türkçe bilmiyor, erkeklerde Rusça bilmiyor, dırdır yapan kadında yok ohh miss işte birbirlerini anlamamak işlerine geliyor.

5
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Tek ruslar değil ki bircok ırk Türk halkı ile tabi ki de sevgili de olabilir evlenebilirde, nesini begenmek degil bu. CÜNKU IRKCİ DEGİLLER... Cogu aştı bunu. Ozellikle ruslar.
    Amaaa bizim TURK milleti, ozellikle erkeklerimiz, IRKCİ olduklari icin, Adolf Hitlerden hallice, sarisin mavi goz beyaz ten takintilari yuzunden taparcasina hallere giriyorlar. Kendi irkini aşagilayan tek millet biziz bence, siyahiler diye bir zamanlar ayrim yapilan ırk bile kendi kadinlarini karsilastirmiyordu baska irklarla.

0
    0 Yorumla
  • azbuka
    azbuka Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 55%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 505 cevap paylaştı.

Ruslar yorum yanlışlığı yapıyorlar. Erkeklerin kız düşürmek için yaptığı şeyleri onlar kadınlara nezaket ve saygı olarak yorumluyor.

Birtane ingiliz orta çaplı modelin böyle bir Türk erkeği serüveni olmuştu yaptığı röportajda avrupalı kadınları uyarıyordu.

Ciddiyim bu derece negatif etki oluşturmayı istesek başaramazdık toplum olarak

1
    2 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Gelsinler bize sorsunlar Türk erkeğini djsjdj

Yorumla
    • azbuka
      azbuka
      +1 yıl

Neyse ki ben rumeli kökenliyim buradan yırtıyorum :D

Yorumla
  • crankywoman
    crankywoman Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 32%
    +1 yıl

Recep İvedik mi Türk erkeklerini temsil ediyor? Bence kendi erkeklerimizin hakkını yemek çok da doğru değil. Her ülkenin vatandaşları gibi bizim ülkemizde de her çeşit insan mevcut ama genellenemez.

5
    2 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Şuraya bir Cem adrian koymak ben de isterdim ama o numune :/

Yorumla
    • aypipim
      aypipim
      +1 yıl

Ben sinemada recebi izlerken arkamdaki koltukta iki rus kadın vardı güle gül2 kahka ata ata izlediler

Yorumla
  • RuuDy_RuuD
    RuuDy_RuuD Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 73%
    +1 yıl

Ataerkil yapımızı, kadına önem verişimizi seviyorlar. Ne kadar güzel olurlarsa olsunlar, erkekten ilgi göremiyorlar. Bekledikleri arzuyu bulamıyorlar. Rus erkekleri genel olarak kadına ilgi göstermez, sabah akşam vodkayı çeker kada güzel takılırlar. Ama Türk erkeklerine kadın dedim mi işi gücü bırakır koşar, bi kere versin diye bırak ilgiyi kapısında yatar kalkarlar. İşte bu Rus hatunlara çok cazip geliyor :)

1
    0 Yorumla
  • beyazyakalıanarşist
    beyazyakalıanarşist Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 94%
    +1 yıl

rus erkekleri bir saatlik takılıyor rus erkeği için kadın klozetten farksız işeyince sifonu çekip gidiyor arkasına bile bakmaz hatta çoğu sifonu bile çekmiyor, türk erkeği tek gecelik birlikte olduğu kadına bile değer veriyor bir saatlik bir şey bile olsa

0
    0 Yorumla
  • TirelessGentleman
    TirelessGentleman Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Rusya'da kadın nüfusu daha fazla olduğu için ve daha eşitlikçi bir zihniyette yetiştirildikleri için erkekleri kaba umursamaz tavırdalar (elimi sallasam ellisi modunda) Türk erkeği daha sahiplenici tavrı onlarda değer görme hissini tetikliyor diye düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • persordinary
    persordinary Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 23
    +1 yıl

Al gülüm ver gülüm ilişkisi gibi erkekler rus hastası ruslarda türk erkek hastası iki millette birbirine benziyor aslında rusların zihniyet yapısı türkiyeden daha geri.🙂

0
    0 Yorumla
  • Aşkın_Sonu
    Aşkın_Sonu Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 63%
    +1 yıl

Şu bir gerçek ki Rus kızlarıda gidip göbekli çirkin Türk erkeğini seçmiyor. Onlar tipleri gayet düzgün yakışıklı çocukları seçiyorlar. Eeee onlar zaten Türkiye içinde de rağbet gören gençler zaten. Bunun nedeni ülkemize çok sayıda Rus turist gelmesinden göreceli olarak böyle zannediyoruz.

0
    0 Yorumla
  • gülümserkene
    gülümserkene Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Sahipleniyor, kıskanıyor, 5-6 yıl sonra boşamıyor
    Birde sıcak girişken biri ise. 5 tane Rus yengem var hepside mükemmel kişilikteler.
    Amcamın oğluyla Rusya’ya gittik yengeyi getirmeye, yenge hadi gidelim dedi. Bizde baban gilden izin alalım dedik tanışalım dedik. İyi dedi gittik babasını gördük tanıştık babası tamam dedi sadece 😃sonra. babası çıktı gitti gezmeye dışarı. Bizde alıp getirdik yengeyi.

0
    0 Yorumla
  • deneme112
    deneme112 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

rus kadinlari Turk erkeklerini genel olarak begenmiyor.. rus kadinlari daha cok italyan ve ispanyol latin kokenli erkekleri sever.. Turk erkegine gercekten hayran kadinlar varsa endonezyali ve malezyali kadinlar.. bir Turk endonezyaya gitsin harem kurar yani o derece seviyorlar.. hatta Turkiyeden daha cok endonezyada ve malezyada sevilirler.. isteyen denesin.. ben Jakarta ve kuala lumpurda uygulamali olarak gordum yasadim..

0
    0 Yorumla
  • mmsaci
    mmsaci Takip Et
    Guru Yaş: 53 , eic 97%
    +1 yıl

Bir kaç tanesine aynı soruyu bende sordum "Rusyada erkek kalmadı mı?" diyerek. Cevapları; "Rus erkekler vodka seviyor siz Türkler bizi. Kadın olduğumuzu hatırlatıyorsunuz." demişti. Yani görselini paylaşmaya doyamadığın "böhöö" sadece senin fantazin. Hatta Ruslar'da bir de ata sözü varmış; "Bir Rus'u hamama sok kese at altınan Kazak çıkar, bir kese daha atarsan Türk çıkar." Türk erkeğinin mükemmel genetiğinden bir tek senin haberin yok. Birileri seni sağlam trollemiş... :D

0
    0 Yorumla
  • Soo-jin
    Soo-jin Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 23
    +1 yıl

Sıkıntı yok biz Rus erkekleri ile evlenelim Rus kadınları bizim erkeklerle evlensin ya da sevgili olsun her neyse işte. İşime gelir benim de.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

rus erkekleri genelde ayık değiller aile kurmaya falan hevesli değiller tamamen ayyaşlar yani. kadınlarına da türklerin böyle olması daha cazip geliyor efendim. bir kaç arkadaşım var anneleri rus ama doğuya gelin gitmiş aşırı tesettürlü tipler. ilginç geliyor.

2
    0 Yorumla
  • herakya
    herakya Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Bilemiyorum antalyada bir otele gitmiştim ful rustu ve bir kadının eşi türktü her halinden belliydi kusura bakmayın ama Doğulu olduğu kadın bembeyazdı ama adamla kaldığım gün boyunca bakıştık ben sadece çift olarak beğendiğim için bakıyordum belki de karşımdaki adam yanlış anlamış olabilir Türk her yerde Türk yani yanındaki rusu bile aldatıyor

3
    0 Yorumla
  • Yâvheheeya
    Yâvheheeya Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Kariya kiza duskunlugunu begeniyor olabilirler. Hic gormemis gibi muamele yaptiklari icin, rus kadinlarina taparcasina ilgi gosteriyorlar eh rus kadinlarinin hosuna gidiyordur bu durum

3
    0 Yorumla
  • _Süveyda u
    _Süveyda Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Türk erkeklerini avlamak ve paralarına çökmek kolay ondan olsa gerek.
    Yoksa İtalyan erkekleri duruken neden onlara baksınlar.

4
    0 Yorumla
  • djslam21
    djslam21 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

Agresif sen de iyice bizi eziyorsun. Tanıdık arkadaşlarım var rus, kendileri bile diyorlar bizim erkekler bize değer vermiyorlar diye. Dolayısıyla rus kadınları da erkekler için hazine duruma geliyor o ilgiyi görünce.

0
    0 Yorumla
  • burock123
    burock123 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

uydurma yok oyle bisi...
    rus kadinlari da her kadin gibi kendine olan ilgiye karsilik veriyor... bizimkiler de tv lerde sarisin algisiyla yuruyor... piskolojik...
    sonuc ; abazalik neticesi bir kadinin kendini degerli hissetmesi...

0
    0 Yorumla
  • Uzaklarda34
    Uzaklarda34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 94%
    +1 yıl

Kızların yorumlarına bak hep para demişler.. sanki biz Türk erkeklerinde para çok.. bahaneyle gel 😃 asıl parayı türk kızı seviyor

4
    0 Yorumla
  • yarakim
    yarakim Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 83%
    +1 yıl

Yatak arkadaşlığında iyi olabiliriz.. Diğer yandan bekledikleri üzere, yaşayıp bitiriyorlar.
    Evlenenler ise sadece burada yaşamak için yapıyor, sevdiklerinden değil...

0
    0 Yorumla
  • Gladyatorx
    Gladyatorx Takip Et
    Guru Yaş: 47
    +1 yıl

Bu sitede nedense Türk erkekleri gömülürüken Recep İvedik karakteri ile örneklendiriliyor. Bu etik bir şeymidir bilmiyorum fakat Türk erkeğinin bu kadar gömülmesini doğru bulmuyorum.

0
    2 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Türk kadınının gömülmesini doğru buluyor musun?

Yorumla
    • Gladyatorx
      Gladyatorx
      +1 yıl

Hayır. Kesinlikle etik bir durum değil. Biz kendi kendimizi kaba bir yorum olacak ama aşağılıyoruz. Çoğu ilkelerde ise çok değer veriliyoruz aslında.
      Ha aramızda kaba saba yokmu. Elbette ziyadesi ile var. Fakat bunun yanında beyefendi&hanımefendi kişilikler oldukça fazla ve biz bunları görmezden geliyoruz.

Yorumla
  • Sunrise_sunset_
    Sunrise_sunset_ Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 99%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 406 cevap paylaştı.

Rus kadınları türk erkeklerini para olarak görüyor😂

4
    0 Yorumla
  • YoğurtluÇikolata
    YoğurtluÇikolata Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Parayı😀 dönüp bakılmayacak tiplerin parası güzel geliyor gözlerine🥸

3
    0 Yorumla
  • tuba-sueda
    tuba-sueda Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 889 cevap paylaştı.

Ben de Türk erkeği beğeniyorum.
    Zevkliler demekki.🤩🤩

2
    0 Yorumla
  • Acid_Qeenn
    Acid_Qeenn Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 89%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı.

Sanırım ilgi ve sahiplenilme hissini beğeniyorlar...

2
    0 Yorumla
  • Süperlegs
    Süperlegs Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 97%
    +1 yıl

Rus kızları Türk erkeklerin çapkın görüyorlar. Öyle birini kim sevsin?🤔

2
    0 Yorumla
  • Melekkkkkkbarbie
    Melekkkkkkbarbie Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 80%
    +1 yıl

Sebebi ne olabilir ki tabiki 💵 para. Türk erkekleri ruslara yediriyor butun parayı

2
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Para ve itaatkar tavırlarını. Yabancı kadınlara davrandıkları gibi eşlerine davransalar o kadın hayatı onlara cennete çevirir.

0
    0 Yorumla
  • Suzan99
    Suzan99 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 95%
    +1 yıl

onlar paraya bakar para bittimi shooot. ünlüler bile öyle yabancı kadınları bakamadılar kaç kişi boşandı biliyorsunuz

0
    0 Yorumla
  • Ahmettt555
    Ahmettt555 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 96%
    +1 yıl

Kültür farkı etkileyebilir yani Türkler daha sıcak kanlı olabilir ya da Rus erkekleri Türklere göre ilgisizdir belki bilemiyorum.

0
    0 Yorumla
  • _-Tuniș
    _-Tuniș Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 90%
    +1 yıl

Çünkü çok yakışıklıyız (özellikle ben) sizde kıskanmayın daha fazla. Az ötede kudurun. Hepiniz evde kalacaksınız. Ruslarla evlenecez hepimiz.

0
    0 Yorumla
  • mysticalstarfish
    mysticalstarfish Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Kendi ülkelerinde kro erkek yokluğu çekiyorlar sanırım zksj
    Sonuçta insan hiç tatmadığı bir şeyi merak eder.

0
    1 Yorumla
    • yoldangeçiyordum
      yoldangeçiyordum
      +1 yıl

gopniklerden haberin yok galiba djbddh

Yorumla
  • OurangMedan u
    OurangMedan Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 76%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 468 cevap paylaştı.

Beni beğenen bir Rus kızı olmadı, nereden öğreniyorsunuz bunları yahu.

0
    5 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Kıyamam fjfjfj

Yorumla
    • OurangMedan u
      OurangMedan
      +1 yıl

Tövbest

Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Yanlış bişi mi dedim :/

Yorumla
    • OurangMedan u
      OurangMedan
      +1 yıl

Ezikledin beni hıh

Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Kötü ben :/

Yorumla
  • AtomunÇekirdeği
    AtomunÇekirdeği Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 67%
    +1 yıl

Bizim slklar tanrı gibi taptıkları için ona düşüyorlardır :)

0
    1 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Doğru shsh

Yorumla
  • Tubaacelyaaa
    Tubaacelyaaa Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Türk erkeklerin korumacı olduklarını düşündükleri için olmasın mı?

1
    0 Yorumla
  • theangelsq
    theangelsq Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl

Tr erkeklerinin nesi varr yaa bence normaller çoğunluğu arada davar çıkabiliyo

1
    0 Yorumla
  • Avcıı921
    Avcıı921 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 78%
    +1 yıl

Türk erkeklerini eleştiren enbesiller bi ruslara bakın bide aynaya bakın

1
    1 Yorumla
    • Avcıı921
      Avcıı921
      +1 yıl

Ayrıca para diyen slaklar sizde olsaniz at varken eşşege para yatirmazdiniz 😂

Yorumla
  • SeaSs_
    SeaSs_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 110 , eic 96%
    +1 yıl

rus erkeklerinin cirkinligini ele alirsak
    ikinci etken o olmali dksd

1
    0 Yorumla
  • MattSiyah
    MattSiyah Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Asıl soru türk kadınları kendilerini neden bu kadar beğeniyorlar. Ülkede egoları tavan yapicak yoklukta olan milyonlarca erkek var diye mi

1
    3 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Neden beğenmesinler? Sizin aşağılamalarınıza rağmen kendileriyle barışıklar JSJS

Yorumla
    • zahidebtn
      zahidebtn
      +1 yıl

Neden Türk kadınları aşağılanıyor 😂 kişiye göre değişir ego genelleme yapmamak lazım 😎🤟🏻

Yorumla
    • MattSiyah
      MattSiyah
      +1 yıl

Aşağılamadim haşa ama dünyada ki tek kadın benim havasinida bıraksınlar artık bı zahmet

Yorumla
  • zahidebtn
    zahidebtn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Açıkçası peşinden koşturup parasını yemesini seviyorlar 😆bitane dede gördüm yanında Rus hatun İngilizce bile bilmiyorum Türkçe bağıra bağıra ne alıyım sana şortmu ne alıyım diye ceylan yavrusu gibi zıplıyordu hahhaha işte bunlar etkiliyor😂😂😂😎😎

2
    0 Yorumla
  • Depresyonunellitonu
    Depresyonunellitonu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 109 , eic 100%
    +1 yıl

Valla kimsede gözüm yok Rus kizlari istiyorsa bizimkileri alsin

0
    0 Yorumla
  • _КинГ
    _КинГ Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Sizin kadar kasmıyorlar, biraz bunda bizim erkeklerin yokluktan manyadıklarının da etkisi var.

0
    0 Yorumla
  • Kafamızgüzelbeabi
    Kafamızgüzelbeabi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Kendilerine taptıklarını biliyorlar bu yüzden. Tip ve karakter konusu genelleme olur :)

0
    0 Yorumla
  • -ViviR_-
    -ViviR_- Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

Valla şimdi tahrik edici görüş yazamıysam... Türkiye de yaşadığıma göre olanla idare edecezz😀

0
    0 Yorumla
  • cheekystaff
    cheekystaff Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 824 cevap paylaştı.

rusyada yaşayan biri olarak söylüyorum. siz rus erkeklerini görseniz türk erkeklerine köpek olursunuz :)

0
    0 Yorumla
  • Kominikeysinn
    Kominikeysinn Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 97%
    +1 yıl

Sıcakk kanlıyız, yemeyiz yediririz, kıskanırız sjdhh

0
    0 Yorumla
  • BenimAdımSiyah
    BenimAdımSiyah Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Rus kadınları mı yokluk çekiyor. 😂 onlar yokluktalar ise siz ölüm prucundasınız 😅

0
    0 Yorumla
  • sedomania
    sedomania Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 55%
    +1 yıl

sizin göremediklerinizi görüyorlar ve sizin gibi egolu değiller o yüzden :)

0
    0 Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Onlara İtalya uzak olduğu için esmer seçenek olarak bizi bulmuşlar. 😂

0
    0 Yorumla
  • Helix8233
    Helix8233 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 87%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı.

Rusya'da herkes sarışın ve beyaz tenli olduğu için bıkmışlar herhalde 😅

0
    0 Yorumla
  • Ruzgarh
    Ruzgarh Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 96%
    +1 yıl

Rus erkekleri alkol komasına girdiği için yoklukta kalıyorlar

0
    0 Yorumla
  • LalalallaaLlla
    LalalallaaLlla Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Rus erkekleri kızlara oranla daha az ondan. Malum bizim erkeklerde rus kızı meraklısı. 😊

0
    0 Yorumla
  • Naflaus
    Naflaus Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Beni onlarda beğenmedi. Elin rusu bile seni arkadaş olarak seviyorum dedi 🤷

0
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    Mentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı.

Para , Performans , Yakışıklılık yabana atmayalım yakışıklılarda var

0
    1 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

milyoğnda bir sjdj

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sekste iyiyiz yetmez mi Rus kızları bize bayılıyor :) :)

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben Rus kızlarından da ve Türk erkeklerinden de kusursuz biçimde nefret ediyorum nefffreeeeett!

1
    0 Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 40
    +1 yıl

gücümüzü, sahiplenmemizi, tutkumuzu ve kadınlıklarını yaşatmamızı..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Niye Türk erkeklerine karşı bu kadar nefret dolu gibisin? Ne yaptılar sana?

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Rus kadınları Türk erkeklerinin nesini beğeniyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Türk erkekleri Rus kadınlarında ne buluyor? 275 cevap verildi
Rus erkekleri Türk kadınlarını beğenir mi? 11 cevap verildi
Türk erkekleri hangi tip kadın seviyor? 18 cevap verildi
Rus kadınları Türk erkeklerinin hangi özelliğinden etkileniyordur? 71 cevap verildi
Türk erkekleri ne tür kadınlardan, Türk kadınları ne tür erkeklerden hoşlanıyor? 172 cevap verildi
Türk erkeklerindeki Rus kız sevdası nedir? 239 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Nohut dürüm sever misiniz?
  • Sevgilin için dinini değiştirir misin?
  • İlişkilerde hangisi daha çekici, ne istediğini bilen kadın mı yoksa beklemeyi bilen kadın mı?
  • Renklerle aranız nasıl?
  • Nefret bir renk olsaydı hangi renk olurdu?
  • En son ne zaman birine gerçekten bir şeyler hissettin?
  • Hangi konu seni asla üzemez?
  • Bir kadının vücudu gerçekten bu kadar kusursuz olabilir mi?
  • Sizin de arkadaşlarınız böyle gereksiz dertleri var mı?
  • Adını kalbine yaz beni unutma demek istediğiniz birisi var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨