Bir kız önce serseri, vurdumduymaz, umursamaz, tembel (yani işsiz sapsız), çapkın, eğlenmesini bilen erkeklere bakar. Onları cazip görür. Zirâ bu erkekler öyle konuşurlar ki kız farketmeden damarlarına kadar işlemiş ve kalbine ulaşmıştır. Bu saf kızımız ona aşık olur, ve resmen kör kütük her istediğini yapar. Bu erkek onu ağlatsa da, üzse de bunu sevmekten vazgeçmez. Taaaa ki olay cinselliğe vurana kadar.
Erkek bunu kullanarak cinsel yönden tatmin olur, daha güzel ve çekici birini bulunca da bu kızı dımdızlak ortada bırakır.
İleri ki zamanda, bu kızın hayatına, efendi, sadık, eli yüzü düzgün, iyi mesleği olan bir erkek girer. Bu durumda kızların seçeceği iki yol vardır: 1- ya ben sana layik değilim, sen tertemizsin, ben bunu haketmiyorum diyerek oğlanı reddedecek 2- ya da kabul edip, oğlana hayatı zindan edecek. Adeta geçmişindeki erkekten intikam alırcasına davranacak ve bu efendi erkeği kızlardan nefret ettirecek kadar kötü davranacak.
Bu efendi erkeğe ne mi olacak? O efendi erkek, o saatten sonra hiç birşeyi umursamayacak ve o da serseriliğe ve çapkınlığa başvuracak.
Yorumları okudum da işsizliğin artması ve çalışanlarında genelde asgari ücret kazanmasından kaynaklı kadınlar rahat ettirecek erkek istiyor. Bu sebeple Türk kadını para düşkünü oluyor. Bu erkekler eşim çalışmasında istiyor ama asgari ücretle nasıl geçinilir düşünmüyorlar. Aşk karın doyurmuyor kandırmasınlar kendilerini. Aileleri iphone almıyor diye ağlayan nesilden bahsediyoruz. Bu devirde aşk artı para varsa mutlu bir evlilik mümkün. Karnın açken veya mutsuzken aşk seni mutlu edemez. Temel ihtiyaçlar karşılandığı taktirde aşk mutlu etmeye yeter. Bazı kızlar abartıyor o konuda erkeklere katılıyorum ama normal olanı abartı olarak görmeleri hayal dünyasında yaşadıklarının göstergesi. Ben azimli ve hırslı insan severim. Mücadeleci olacak her konuda, sevdiği için, ailesi için, hayatı için ve işi için mücadele edecek ve elde edecek.
Doğru, tutturdularda zengin koca. Tabi ki geçim sağlanmadan aşkın hiç bir anlamı olmaz. Öyle hiç bir şeyi yerine oturtmadan alelacele evlenen çiftler bu yüzden mutsuz.
@AtarsızGenç Kesinlikle. Erkeklere hak veriyorum bu konuda. Kendisi hayatında hiç çalışmamış para nasıl kazanılır bilmiyor evi olsun, arabası olsun, 20 bin maaşı olsun istiyor evleneceği adamın. Böyle bir dünya yok. Öyle bir adam kendi gibi birini tercih eder. Bazı erkeklerde evliliği çocuk oyuncağı sanıyor bence. Doğru asgari ücretle geçinen var ama bir gör bakalım ne şarta yaşıyor. Asgari ücretle geçinilecek ise bile iki tarafta çalışmalı. Tek kişinin çalışmasıyla olamaz.
Öyle bir yuvada dünyaya getirilen çocuğa da yazık, bana göre bencillik bu. Ben şahsen 30 yaşıma gelene kadar evlenmeyi düşünmem, belli bir birikimim standartlarım olmalı. Kimisi ailesine yük bindiriyor evlenirken misal benim abim öyle yaptı, annemi de babamı da perişan etti. Çok şükür bu örnekleri gördüm ki hata yapmaktan uzak durabilirim.
Aşkın gazıyla kaldıramayacakları yükün altına giriyorlar. Tamam, aşk gerçekten engelleri aşmak için büyük motivasyon veriyor insana, ama bunu hevesle karıştırmamak ve biraz da gerçekçi olmak lazım.
1- bakımlı olacak kollarını bacaklarını alacak pürüzsüz yumoş gibi bir teni olacak
2- fiziği güzel olacak ne çok zayıf ne çok kilolu
3- kesinlikle uzun saçlı olacak
4- Hem eğlenceli olacak hem de ciddiyetini koruyacak
5- Yalan konuşmayacak güven verecek ve dürüst olacak her şeyini bana anlatacağını iyi bilecek yani demek istediğim benden çekinmeyecek
6-Yatakta bana karşı baya istekli arzulu ateşli olacak fantezileri olacak yeri geldiğinde beni yönetecek (yatak lafın gelişi her yerde olsun benim olsun)
7-Sigara kullanmayacak, alkolde kullanmasa iyi olur
8-Yemek yapmasını bilecek hatta birlikte yapacağız ve temiz olacak
9- Zıt görüşlerimiz pek olmayacak hobilerimiz aynı olacak gezmeyi sevecek
10-Eğitimi yerinde maaşı olan parası olan biri olacak
11-Kesinlikle giyinmesini bilecek yeri geldiğinde beni çıldırtacak
bakımlı olacak temiz olacak ve aileme saygı gösterecek
Türk erkekleri: sarisin, mümkünse 90 60 90, 1.70-1.80 boylarinda, karakter pek önemli degil nasilsa kadin mi kadin yeter
Türk kadinlari: esmer/kumral, mümkünse arkasindan kosup kul köle olan her fedakarligi yapip hediyelere, surprizlere bogan, baklavali, 1.80-190 boylarinda, yesil göz tercihdir, iyi bir is, para ve arabasi olan
Kadınlar kendilerini mutlu edecek adamlar arıyor bu net bir durum , biz turk kadinlari tipe pek bakmiyoruz ask olunca göz kor oluyor ama aç ayı da oynamaz deyip mantigi da kullaniyoruz , paraya bakiyoruz tabi ki de. Dunya şartları buna itiyor insanlari kimse kusura bakmasın. Benim erkeklere tavsiyem oturup çalışın abi biz yapiyorsak siz de yaparsınız yattiginiz yerde g. t büyütmeyin
Kendim daha çok hobileri olan ve çılgın insanlar hoşuma gidiyor. Öyle sıkıcı biri olmasını istemem. Sadık olmalı. Çok zeki olmasa da yine de aptal olmamalı. Saygılı olmalı, Bakımlı olmalı, Işi gücü olmalı boş duran biri olmamalı. Güler yüzlü, Anlayışlı, cimri olmamalı ama çok ta para saçan da biri de olmamalı. Kıskançlık ise orta olmalı ve sahiplenmeli beni. Ama hepsinden öte onun yanında olduğum için mutluluk duymalıyım iyi ki onunla tanışmışım diye ve onunda bu hislere sahip olmasını isterim.
erkekler pofpoflayan onun için ölen geberen her dediğine tamam diyen kadınlardan kadınlar da ağzına s... n erkeklerden niyedir bilmem bazılarının aldatılmak terk edilip geri gelmesi iki tatli söz bir çiçek hoşlarına ğidiyo tabi bunlar istisna olanlar bence kadınlar değerinizin olmadığını his ettiginiz de yol verin keza erkekler de değerinizin olmadığını anladığınız da kıymet bileni arayın tabi amaç sadece aşk sevgi gönül bağı ise
Zengin sevgili isteyen erkek veya kadın; tipe göre değil, paraya göre ilişkiyi değerlendiriyor. Güzel, maço, romantik, esmer veya sarışın. Onlar için fark etmiyor. Ama zenginliğe göre değil de, sevgisine layık gördüğü kişiyi isterse çirkin veya fakir görsün. Asla sevgisinden vazgeçmez. Hep sever ve karaktere bağlı olarak sevgisini belli etmez.
Türk kadınları yakışıklı olduktan sonra he türlü erkekten hoşlanıyor. Başka tek bir kriteri bile yok bunun. Çirkin olan hiç kimseye de aşkından ölse selam bile vermiyorlar. Bakın tercih etmezler demiyorum çirkin olan adamı, edebilirler. Parası için, makamı için vs. bir artısı için yani kısaca tercih ederler. Ama HOŞ-LAN-MAZ-LAR. Sadece çıkarları için öyle gibi yaparlar ve akılları hep yakışıklılarda kalır. Bazılarının sırf aklı da kalmaz, gider aldatır. Böylelerine de ne denir siz karar verin.
Türk kızları cüzdanı dolu olsun Türk erkeklerı kıçı güzel olsun Kadınlar erkeklerin "gelirlerine" erkeklerde kadınların "giderlerine" baktığı sürece ; biri gelir biri gider..
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Türk erkeğide kadınıda değişir. Şimdi kahvehaneden çıkmayan geleneksel erkekleri kastediyorsan bulabildiği en güzeli olsun sessiz sakin olsun arkasını toplayan aldatılınca ses çıkarmayan bir köle arar. Kezbanlarda maço sert paralı erkek arar tencere kapak ilişkisi yani. Berkecanlar verecek kız arar ortam kızları zengin erkek arar diğer kesimlerde anlaşabildiği uyumlu kültürlü romantik insan ararlar. Tek bir genelleme yapmak saçma o yüzden
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Yabanci ile evlendim.. Iyimi yaptim, kotumu? Yok canim nankorluk yapmiyayim. Benimki cok mutevazi, alcak gonullu, guler yuzlu, sakalardan ve saka yapmasindan anlar. Beni koca bir dugun masrafindan kurtardi v. s.. v. s. Ama hamarat turk kizi gibi leziz yemek yapmasi, elbise utulemesi olsaydi tam olurdu. Elbiselerimi kendim utulemekten biktim. Inanin adam gibi sarma, dolma, mercimek corbasi kuru fasuyeyi ve o mis mis kokan pilavlari oyle coook oyle coook ozledim bilemeszsiniz.
@HoliganAdam Kendi yemekleri? Evet. Sandwich, haşlanmış pirinç ve kızarmış tavuk budu, makarna, balık konservesi ve kaynamış patates ezmesi v. s 😙😅 alışmak yıllarımı aldı ama alıştık. Başkada çarem yok zaten. 😂😂
@Neway Sahi bunu hiç düşünmemiştim, bir deneyelim bakalım gidecekmi. Bu fikir hoşuma gitti, teşekkürler. Giderse pilav üstü kuru yediğimin resmidir haaa haaaa
@Neway Elbette ki kardeşim. Yani her konuda, herkesle uyum, entegrasyon önemli değil midir? Kendi insanınlada evlensen ya da arkadaş olsan bu kural değişmez. Selamlar, hepinize iyi bir hafta sonu dileklerimle. :)
Ben ağır başlı, sahiplenen... Tiplerden hoşlanıyorum. Üşendim tüm özellikleri sıralamaya evet.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ne tür bir kadından hoşlandığımızın bir önemi var mı? Bence hiçbir önemi yok. çünkü kimden hoşlandıysak, reddediyor ve zengin erkeklerle birlikte oluyorlar.. Dolayısıyla erkeklerin birçok kriteri olmakla beraber, kadınların para dışında kriterlerini göremiyoruz.. böyle soruları da sormayın artık gına geldi :/
erkekleri bilmemde kızlar nerede it kopuk serseri varsa ondan hoşlanır efendi ekmeğinde işinde gücünde akşamları kitap okuyan tipleri sevmezler :). saçları joleyle dikecen motorla ön kaldıracan anca öyle ruhlarında kendini beğenmişlik ve şekilcilik var 40 yıl sonra buruşmayacakmış gibi yaşıyolar hayatı. o serserilerle parklarda devam kızlar 10 yıl sonra anlarsınız :)
Erkeklerdede o var genelde orda burda erkeklerle baya rahat genis takilan kizlari tercih ederler ya da deymiycek kizlara gonul kaptirilar yani olay cinsiyette değil bence olay insanlardaki yasagi ya da genel olarak yanlis bulunana olan zaaf diyebilirz
Türk erkekleri iki türlü severler biri yatakta takılmalık diğeri de namuslular dürüst evlenilecek Ama nedense böyle düşünenler genelde kaşar lara denk gelir namusuyla namussuzu karıştırır hayat kadınına aşık olup namuslu kızı o.. spu yerine koyar...
Bizim kızlar erkeğin tipine karakterine bakmaz, yabancı olmasına bakar. Onlar için önemli olan erkek italyan olsun, İsveçli olsun.. ne kadar tipsiz veya karaktersiz olsada fark etmez :D Böyle bir kompleks işte.
Kadınlar hoşlandıkları erkekler ve sevdikleri erkekler farklıdır. Hoşlandıkları erkeklere Allah sahibine bağışlasın gözüyle bakıp içi giderler ama sevdikleri erkek tipi genelde kendi gibi olan erkeklerdir.
Bir genelleme yaparsak iki cins de kendisini mutlu edenden hoşlanıyor (bunun içine maddi manevi cinsellik çıkar fayda.. ve eklenebilecek birçok şey var)
Bence türk kadınları güçlü duran, genelde ortamı olan, sakallı, uzun ve maço erkekleri genelde beğeniyor. Ama ben kumral, kesinlikle sakalsız ve daha centilmen olanları beğeniyorum 😌
Kesinlikle zeki, kibar, düşünceli, yerine göre romantik, anlayışlı, kumral renkli gözlü, uzun boylu, iri yapılı, güzel gülen, tercihen sakallı, modern biri hepsi bir arada olursa süper olur..😅
Kendinden emin, çok konuşmayan, güzel yemek yapan ve biraz hırçın kadınlardan hoşlanırım tip önemli değil. sanırım kadınlarda verdiği sözü tutan, sorumluluk alabilen ve güven veren erkeklerden hoşlanıyordur bence.
Illa herseyin iyisini onlar hakk ettiklerini dusunuyorlar turk kizlaei cok yuce turk delikanlari alcak giz kizlarimizin gozunde ama ruslar da turk erkeklerine hasta neden onlarda kiskanilmak sahiblenilmek istiyor bizimkiler buluyorda bulaniyor
Hayatta bir vizyonu olan kendini geliştirmeyi seven her konuda bilgi alabileceğim danışabileceğim zeki kadınlardan hoşlanır diye düşünüyorum.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yakisikli erkeklerden hoslanir turk kadinlari. Bakti mi kadir inanir gibi bakmali. Sahiplenen kolundan ceken erkeklerden hoslanir turk kadinlari. Ona ait oldugumuz hissetmeliyiz gostermeli. Yeri geldiginde hem baba, abi, arkadas olmali.
O zaman kadında cilvesini herkese yapsın sevdiği yerine. İki yüzlü olmak bir öyle bir böyle tutarsız davranmaya denir. Ayrıcalık yapılan kişiler herkesin hayatında var.
Bir insan cilveliyse içinde vardır fırsatını bulunca herkese yapar o kişiye güven olmaz. Asabi olmak gibidir bu sinirli birisi bana karşı vurmaz dersin ama günü gelince seninde ağzını burnunu kırar. Kadınlar o yüzden hep kocam dövüyor diye ağlıyor zaten erkeklerde karım beni boynuzluyor diye ağlıyor. Sen en baştan magandayla, o... puyla evlenirsen tabi ağlarsın sonra. Onun ne mal olduğu belli ama kendini ayrıcalıklı hissedecek ya essege altın semer vursan eşek yine esektir herkesin karakteri bellidir sen bunu değiştiremezsin
Tamam da bana karşı sevimli davransın derken ben dışarıya höt davranan kanka birini isterim demedim ki. Otoritesini her zaman hissettiren yalnızca bana tatlılık göstereni kast ettim kalkıp maço bilmem ne zımbırtısından da bahsetmedim.
Kezbanın diğer anlamı da yalancı demektir.. ayrıca bizim Türk erkeklerinin tabiri ile kezban bakımsız, bıyıklı, konuşma olarak itici olan tiplere takılan lakaptır...
En İyi Cevaplar