Güzellik, huy, kendinize olan yakınlık bakımından olumlu & olumsuz görüşleriniz nelerdir?

Güzellik, huy, kendinize olan yakınlık bakımından olumlu & olumsuz görüşleriniz nelerdir?

Saddov sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Havalılar ve beklentileri de çok yüksek. Türk kadınından, çok daha güzelini yurt dışından bulurum ve düşük maliyete düğün yapabilirim şayet. Ama ben, memur eş istediğim için; Türk kadınını tercih edeceğim. Maliyete de gireriz; evlilik için tüm şartlar oluştuğunda...
Zengin koca arayanların, kimisi buluyor ama bulamayan da çok. Bulamayanlar, genelde otuzlu yaşlarda evde kalan ablalar oluyor. Kızlara söylüyorum, erkeklerin en fazla %10 nu zengin. 10 % nu da yüksek gelirli. Yani hepinize, yetecek kadar yok. Bu yüzden beklentiyi, yüksekte tutmayın. Aksi halde, tanıdığım otuzlu yaşlardaki ablalar gibi ; evde kalırsınız.
Zengin koca arayan kezban sayısı çığ gibi büyüyor. Genelleme yapmayım ama çoğunun burnu havada ve kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. Kitap okuyan kültürlü ayakları üzerinde duran bir avuç kadın var işimiz zor valla bu topraklarda 😌
Türk erkek ve kadınları arasında iletişim problemi var diyaloğa giremiyoruz ne geleneklerimizi koruyabildik ne de çağa ayak uydurabildik bilmiyorum çok karışık
egolular, bazıları sorunlu, ama hepsi değil.
Benim gördüklerim gayet de medeni, güzel ve nezaketliydi, bu olumsuz yorumlar nasıl bir tecrübeye ev sahipliği yapmış bilmiyorum
Bak merhametliler ama dünyadaki tek dişi birey kendilermiş gibi davranıyolar abi çirkini de aynı güzeli de aynı olum kendinize gelin
Mıy mıy trıp ego cok bılmış bir kelimeye 10 kelimeyle cavap 😏
250 gram mantarlı vqjınalarıyla herşeye sahip olacağını düşünen varlıklar genel anlamda büyük kısmı üzülerek belirtmek istiyorum. İyi yanları ise güzel sahiplenirler
Tanıştığın kadına göre değişiyor ve insanlar genel olarak nerde ne yapacağı belli olmayan gün içinde duyguları doğal olarak değişebilen varlıklar
Kendilerini olduklarından daha farklı gösterirler :)
İçlerinden önceden hoşlandığım kişiler vardır. Çok çeşidi vardır. Tarif etmek zordur.
Kendilerine has güzellikleri var, gösterişe düşkünler
Çok gtü kalklyor iltifat edince onun içinde her zaman küçümsüyorum ve inanırmısın it gibi peşimi bırakmıyorum
En çirkininin bile egosu var ve değer verdiğinde bir yerleri kalkıyor ama istinalarda vardır tabi
Alayi filli boya sponsorlugunda kamuya çıkabiliyor puahahhahaja
Çok olumsuz.. İyisi % 2-3 ancak çıkar.
Çoğu mantıksız insanalr
Bizi haketmiyorlar
Bizde onları
güzeller ama aklı havada çoğunun
Havali
Kısa ve kekolar
İsteksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?