Ataerkiller. Tip yok çoğunda. Boyları kısa. Cimriler. Eşlerini aldatmayı çok seviyorlar. Sadık değiller asla. Neden böyle bunlar ya?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tip ce boy dışında diger saydıklarını üstüme alınmadımda, o her erkek için geçerli değil sonuçta görmedigin milyonlarca erkek var
Hepsi aynı hepsi
Bütün erkekleri tanımış olamıcana göre değil
Aynı
Değil 😮💨
Offff aynı
O kadar emin olmamak lazım
Türkçüyum. Dolayisi ile candır Türk erkeği. Oynak değildir, ailesini kadınını sahiplenir, iyi bir Babadir, çeviktir vs
😹😹😹
Avrupada yaşıyorum ve inan sadakat, el bolluğu vs yönünden bin basar bizim Erkeğimiz. Ülkeden adım atmadan sanal dünya ile kanmayin, pespembe görmeyin yabancıları.
aynen Avrupa’da yaşıyorsun ok inandık inandık
Yaşıyorum evet. Herkesi senin gibi kiyas edecek başka bir irk dahi görmeden boş yorum mu yapıyor sanıyorsun 😂
gördük ki konuşuyoruz
ben tam tersiyim denk gelmiyoruz ben diamondum çok az bulunuyorum
Sen de aynısın
değilim.
Valla türk kızları neden bulgur kazanı gibi popiş büyütüp, eşofmanı çekip, ego kasıp, bir taraflarıma benzediği halde güzelim diye geçinen kişilerle aynı sebepten cano😄
Turk erkegi cimriyse elini hic cebine atmayan hep erkekten gecinen turk kizina ne denir. Tdk daha buna isim bile bulamadi
Allah’a şükür öyle biri değilim ohhhh
Oyle degilsen erkegin cimri olmasi seni ilgilendirmemeli
TDK buna isim bulmuyor çünkü böyle kızlar yok
Cimri erkekler soyunuz kurusun komple
Niye sana yedirip iciremeyecekler diyemi😁😁
yok canım ya götttlweibe sokacaklar parayı o yüzden
Senin gibilerle yiyeceklerine evlenip karilarina cocuklarina yatirim. yapiyorlar catlaaa😁😁
yanlız bahsettiğim kesim karısına bir lira vermiyor bunu sen de çok iyi biliyorsun
Oyle adamin bende mk
kendine küfür edeni de ilk defa gördüm
40 yaşındasın belki de daha fazla ama hayatına birisi girip seninle evlenmemiş evlendiyse de terk edip gitmiş otur da düşün bakalım neden böyle diye neden biliyor musun çünkü saydığım şeylerin bin katısın seytan seni
haklı olmammm sana dokunuyor sürekli kuyruk yaran acıyorsa doktora götüreyim seni 😿
Senin gibi erkekleri tanidigini sanan bir ergenin lafindanmi gocunacam. Artik nekadar tipsizsen hep capulcular bulmus seni
Hayatıma girmek isteyen bir sürü insan oldu çirkin bir insanın hayatına girmek isterler mi hiç? Mesela senin hayatına girmemişler.
He tabi bende bunu yedim. O yuzdenmi hep ac adamlari tanidin?
😹 yok Ya benimkilerin gönlü boldu sen gibi varoş değilllerdi ki
Bu arada yaşlı ve bekar olan sensin hahhahaha
Senin gibi kan emici biriyle evlenmektense bekar olmayi tercih ettim😂 tabi evlilik sizin icin bir basari benim icin sadece bir secenek
Kendi paramı kazanıyorum. Kimsenin parasını emmedim. Senin için tabiki seçenek olabilir sonuçta hayal dahi edemeyeceğin kadar güzel bir şey senin hayatına direkt olarak giremezki. İğrenç yaşlı Porsuk.
Tamam ya sıkıldım senden
Huzur evini arayım istersen Darülaceze falan?
Hepsı dogru maalesef cok sanssızız tc erkeklerine kaldık
Yoo kalmadin ulkemizde 7-8 milyon mülteci var sec begen al 2-3 tane
Onlar tc erkeklerlnden bin beter
Seçenekler daha kötü yoksa seçecez de
Bizi sucluyorsunuz ama hatali olan sizsiniz farkinda degilsiniz
😹😹😹😹😹😹😹😹😹
Buna sadece gülünür
Ama öyle biri tarafından kandiriliyorsan veya aldatiliyorsan bu senin suçun o kisiyi hayatina alan sensin onu gercekten taniyamayanda sensin 10 kisi için burada milyonlarca insani aşağılayan da sensin
hayatıma kimseyi almadım aşağılıyorum evet onlar Türk kızlarını yerden yere vurup öldürürken kendilerinden daha değersiz görürken zevk için kullanıp köşeye atarken de farklı bir şey yapmıyorlar bından sonra bu yoldan devam adam olana çok bile
Ne ekersen onu biçersin sen karşı tarafa saygı duyma ama millet size kul kole olsun istiyorsunuz. öyle bir dunya yok. Turkiye de kadinlara yapilanlari onaylamiyorum ama o begendiginiz abd fransa İngiltere gibi ulkeler kadina tacavuz oranlari en yuksek ulkeler
Ne ekersen onu biçersin? İnsanların çldürülmesi haklı yani? Sana bu cevabı yazacak değeri verdiğim için kendimden utanıyorum.
Oyle ama o adamlari secen sizsiniz bizim ulkemizdeki kadinlar nerede serseri pic var onlari bulup evleniyor göz göre göre madde bagimlisi adam ile sevgili olup ona uyusturucu biraktiririm ben diyip sacma sapan seyler yasiyorlar sonra oldurulunce burada ben suclu oluyorum
Hepsi aynı oyle olmayanlarda bize denk gelmez sans biraz. Türk erkekleri ilişki kurmuyor tek amaçlar kızı * atmak canı isteyince tekrar yazmak madem hayvani seks amacınız eskort tutun ama cimri olduğunuz için kızları ilişki vaadi ıle kandırmaya calısıyorsunuz neden tek amacınız delige gırmek cok hayvanisiniz o yüzden han zo oluyorsunuz
Valla benim oyle bir niyetim yok kimsenin duygulari ile oynamadim aksine benim duygularim ile oynandi. Ben o 1 kisi icinde geri kalan bütün kızları suçlayacak degilim. Çok yanlış düşünüyorsun buradaki tek sorun karsindaki kisiyi iyi taniyamamak geri kalan kisi veya kisilerin bir sucu yok
aynısını reddit gibi batı forumlarında da her gün okuyorum. türklere has bir şey değil yani. mal bu
Bence hiçbir insan aynı değildir. Genelleme yapmayın gayet iyi sadık erkeklerde var şerefsiz köpeklerde
Ve çoğu keko sjjsjshshshsh
efendilere laf etmeyin bari.
Nickine bak ve bir daha düşün
boy hariç hiçbiri değilim
Cüceeee
sen ol mkkkkkkkk
Türk kızına para mı vercez birde
annene hakaret etme
Baban hakkında iyi düşün
babam saydığım yargıların hiçbirini içermiyor ve harika biri sizin gibi mi mkkk
Annem dahil hiç bir Türk kızı masrafa değmez. Bu yüzden erkeklerimiz > kızlar
oha mkkk sen insan bile değilsin erkeklik kadınlığı geçiyorum