Yakışıklılık, huy, kendinize olan yakınlık bakımından olumlu & olumsuz görüşleriniz nelerdir?

Yakışıklılık, huy, kendinize olan yakınlık bakımından olumlu & olumsuz görüşleriniz nelerdir?

Saddov sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
-Medeniyetsiz
-İlkel
-Gerici
-Geleneksel
-Sığır gibi yaşayan
-Düşük ıq
-Bakımsız
-Abaza
-psikolojisi bozuk
-sorgulama ve algılama yetisi düşük
Genel olarak böyleler, kadınlar da. Doğru olan bu. Bu İsviçreli, Norveçli kadar medeni değiller. Geneli bu şekilde, Z kuşağı daha düzgün ama y ve x leş. Aşırı geri kalmış çoğunun zihniyeti. Yok bekaret, yok beni aldatırsa özgüvensizliği, trip, kavga, hobisizlik vs vs. Ve tekrar ediyorum, Türkiyeli kadınlar da bu şekilde genelde. Ama ekbetteki kadınlarda da erkeklerde de kaliteli, medeni, çağdaş ve sağlıklı zihine sahip insanlar var. Duygusal zeka her şeyden önemli, bu genelde toplumumuzda düşük.
muhafazakâr ve seküler olmak üzere iki kısma ayrılırlar. ikisi arasında kalan bir kesimde vardır ama muhafazakâr bağı olduğu için direkt onun alt koluna girdiklerinden ayrı bir yerde değillerdir. muhafazakâr kesim erkekler daha dar görüşe sahip, ataerkil düşünceler üzerinden hareket eden ve benim kesinlikle muhatap olmayacağım kişilerdir. seküler erkekleri anlatmama gerek yok. şunu da belirteyim muhafazakâr kesimden düzgün erkekler de elbet çıkıyor, aynı seküler erkeklerden apt*l tipler çıkabildiği gibi. burada bir ayrım yapmıyorum, genel tabloyu yorumluyorum. tip konusunda gerçekten yakışıklı erkeklerimiz var ama bir o kadar da yok. yani ya yakışıklı ya da değil, ortası yok bizim ülkede bence. yine çok yazdım ya.
Gerçekten samimi davranıyorlar yani bizim çevremizde öyle, bir yerde görünce hemen sahiplenirler, bişey lazım mı, eve bırakayım mı falan diye sorarlar bu çok hoş bişey bence
Aa en iyi görüş için teşekkür ederim 🥰
Olumsuz özellikleri olumlu özelliklerini bastırıyor saymaya üşendim, içinde iyiside var iyisinin beteride , yinede hepsi aynı diyemeyiz...
Her gün her gün biraz daha gözümden düşüyorlar çok aşırı kibirli Egolular çok aşırı derecede kabalar aşırı derecede ata erkil düşüncelere sahipler olumlu bir şey söylemek istiyorum ama maalesef elimde değil olumlu pek bir tarafları yok
Bence gerçekten sevmeyi bilmiyorlar anaları tarafından fazla pışpışlandıkları için herkes kendini bir bok sanarken onlarda iki bok sanma sendromu var. Çok çabuk vazgeçiyorlar, sorsan kıskanıyorlar sahipleniyorlar ama herhangi bir olumsuzlukta kadınlar direnirken ilişki için onlar arkayı dönüp gidiyor. Tip olarak iyisi de var kötüsü de bu ne aradığına bağlı. Bir de kendini uyanık zannedenler çok hele kadından para koparmaya çalışanlar en iticileri. Altta bir kız muhafazakar ve seküler demiş ona katılıyorum. Muhafazakar geçinenlerin içinden daha sapık psikopatlar çıkıyor bastırdıkları için midir bilmem ama yine seküler olanlarla anlaşmak daha kolay bana göre. Tabi sekülerliği belli partiyi savunup içki içmek sananlar değil, avrupai düşünceye sahip olanlar olarak ele alıyorum.
At, avrat, silah üçlüsünün yeni versiyonlari olan otomobil, çitir, para kavramlarini benimseyerek hayatlarinda çigir acan, deliyurek izleyerek kendinden gecen, erkekliğin kitabini yeniden yazarak tum dunyaya erkek nasil olur gosteren, dişisi tarafindan terkedilince süt dokmus kedi modeli kuyruklarini *, her yaptiklari ile charlie chaplini aratmayacak kadar komik olabilen turk erkeği.😃🤭
Türk erkekleri hem şerefsiz hem karizmatik hem yakışıklı hem bencil. Kısacası türk erkekleri biraz huylarina ve ahlakına çeki düzen verirse diğer ülkelere nazaran daha cazip.
Diğer yorumlara nazaran mı
Tabiki Türk erkeklerini seviyoruz sonuçta aynı kültürün aynı toprağın insanıyız. Birbirimize en iyi biz es olabilir en iyi biz anlayabiliriz ama onlarda son dönemde büyük psikolojik zorluklardan geçiyor aynı bizim gibi.
Turk erkeklerinin iliskideki tek odaklari cinsellik baska hicbirsey yok sohbet yok deger vermek yok saygi yok dertlesmek yok eğlenmek yok kadinlara karsi cok egolular asiri secicilik yapiyorlar sanki kendileri dunya yakisiklisiymis gibi sevmiyorum. umarim bi yabanciyla birlikte olurum cunku inanilmaz cahillikte ekstra turk erkeginde
Genel bir düşüncem yok, herkes birbirinden farklıdır.
Eskiden Burak Özciviti beğenirdim şimdilerde görmeye bile katlanamıyorum..
"Senden daha güzel" dizisindeki mavi gözlü yakışıklı erkek oyuncuyu beğeniyorum; emir karakterinde oynuyor🥰😅
Çevreme göre düşünürsem çok çalışkan, sorumluluk sahibi insanlar. Bu siteye göre düşünürsem sapık, abazan insanlar. Ülke olarak düşünürsem fikir sahibi olacak kadar erkeklerle muhatap olmadım, fikrim yok.
olumlu olarak pek de bişey diyemeyeceğim açıkçası çünkü türk erkekleri diye ayırmak ayrımcılık olur. ama olumsuz olarak; fazla çapkınlar tabi yanı sıra olmayanları da vardır ama. geneli öyle birde kıskançlık söz konusu
Açıkçası çoğu pek kendine bakmıyor. Yeni yeni bakım konusunda ufukları açılıyor. Bir an sorunca aklıma bu geldi😂😂
Sanalda çok kötüler var onlara göre değerlendirme yapsam olumsuz olurdu ama reelde çok iyi erkekler tanıyorum. güven veren iyi niyetli ve korumacı kişiler
Anlayışsız+bencil+çifte standardı hayatının merkezine bolca serpiştirmiş+olumlu özellik ararken 5 dk düşündüm bulamadım
Yakışıklı az çok az, güzellik algıları berbat, her kızın egolu olduğunu söylerler Ama ego daha fazla onlarda.
Dengesiz bir sevgi ve ilişki ağıyla büyütülduklerinden davranislarinda tutarsizlik ve cocuksuluk var
İyi olanları da var ama bir kesimi var ki çok egoist ve ataerkil. Onları hiç sevmiyorum söa her erkek böyle değil kadınını koruyan sahiplenen tipler
Tip olarak bence gayet iyiler amaa maalesef aldatma huyları var gerçi şimdi kadınlarda da var ama neyse😬
Klasiği hepsi diyemem çoğunluğu annesi tarafından Egolu yetiştirilmiş dünyayı kendi etrafında dönmüş zanneden bazı erkekler diyelim
Kaba olduklari. Buna gorseldeki yakisiklilarda dahil genel olarak çok kabalar.
@kafalaarguzeel Burak Özçivit jshshdjsjdjwldlwldmwhfjdjfjekkfkm
🤢🤢🤢🤢 Burak Özçivitten soğudum dhshxhsd
aşırı derecede olumsuz yanı var olumlu bi yan göremiyorum o yüzden sevgilimde Türk değil
Çok kıskanç ve agresif olduklarını düşünüyorum. Tip olarak kötü olduklarını düşünmüyorum.
Hiçbir düşüncem yok. Sadece geneli biraz cinsel açlık içinde, tabulardan dolayı
Şuraya bir Caner Topçu, Ekin Mert Saymaz, Berk Atan'da ekle
Kendilerini çok beğeniyorlar. Egolu. Kasıntı gibi geliyor çoğu. Tabii istisnalar hariç iyileri de vardır. Kadınları obje olarak görüyorlar. ata erkiller. Kısıtlayıcılar. Dünya sadece kendilerinin etrafında dönüyor sanıyorlar
Tip olarak ve sahiplenici tavırlar olarak cogu toplumdan iyiler ama erkek oldukları için kendilerinde her şeyi yapmaya hak görüyorlar ve kadına saygı göstermiyorlar bu konuda kötü
Yakışıklılıklarına diyecek bir şeyim yok ama kan olarak cekmiyorlar beni abi ya
Genel bir görüş yapamıyorum, kişiden kişiye değişir. Herkesin karakteri farklı. İyide var kötü de ne diyim ben şimdi.
Valla herkes üstüne alınmasın ama erkeklerin çoğu sapık olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?