Sitede Yunan erkekleri hakkındaki düşüncelerimizi paylaştık ...
Şimdi eğer varsa ... Türk kızları hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz ?
Şimdi eğer varsa ... Türk kızları hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz ?
valla bir kanadalının gözünden sana türk kızları ile yunan kızlarının karşılaştırmasını anlatayım istersen.
ablamla benim enişte (hikayemizin kanadalı tarafı) beraber olmaya başladıkları ilk zamanda, enişte bey ısrarla ablamın fransız kadınlarına benzediğini söylüyordu. ablam da bizim suyun öte tarafından göçmüş atalarımızı hatırlatıp, illa birine benzeyecekse bunun bilimsel açıdan yunan kadınları olması gerektiğini söylüyordu.
ne manasız bir tartışma değil mi; bence de evet...
neyse lafı dağıtmayalım, türkiye semalarına daha yeni giriş yapmış ve çalışma vizesi henüz çıkmamış olan enişte beyin yasal sorunlarla karşılaşmaması için kısa süreliğine yurt dışına çıkıp geri gelmesi gerekiyordu. o da -haliyle- istanbul'dan en hızlı ve en hesaplı gideceği ülke olan yunanistan'ı seçti. plan basit: sirkeci'den kalkan selanik trenine binersin, selanik'e vardıktan sonra istasyonda birkaç saat takılır, ardından istanbul trenine atlar geri dönersin!
yol boyunca bizim taze aşıklar mesajlaşıp duruyor tabii, söylememe gerek yok değil mi... neyse bizimki selanik'e vardıktan birkaç saat sonra şöyle bir mesaj atıyor ablama:
'aşkım sen gerçekten yunan kadınlarına benziyormuşsun, buradaki kadınların yarısı sana benziyor!'
yani demem o ki, yüzyıllarca aynı topraklarda hayat kurmuş ve kökleri birbirine dolanmış iki milletin kadını da erkeği de birbirine benzediğinden, bizim hakkımızda düşündükleri de kendi kızları hakkında düşündüklerinden farklı olmuyor. zaten bizimkilerin yunan erkeği diye belledikleri de plajlarda gördükleri istisnai birkaç fantastik genç balıkçı ile arkeoloji müzelerindeki heykellerin karışımı bir hayalden ibaret!
ha ispatını istersen buyur bu da linki:
link
bu amcamdan türkiye sokaklarında bol bol görür müsün, evet. demek ki neymiş, türk erkekleri de biraz kendilerine çekidüzen verip daha özenli davransalar, yunan erkeklerinin esamesi bile okunmazmış!
yunanları hiç sevmem..onlardaki bu türk düşmanlığı, durduk yere türk olduğum için onlardan aldığım tepkiler beni nefrete itmiş durumda
canları cehennemeeee
bir yunan kızı din hariç (ayrım yapmıyorumn yanlış anlamayın) bir türk kızına bedeldir ve hatta daha fazladır bana göre.
bunların içine , Romanya kızlarıda dahildir. geri kalan balkan + avrupa kıtası kızları çırrığından çıkmış durumda olduklarından Türk kızları ile eşleştirmem bile.
K.bakma sorunun cevabı bu değil biliyorum ama ben sadece karıştırıp genel anlamdaki fikrimi söliim dedim :)
evet soru bu değildi . ben kıyaslama yapmamıştım , yunan erkekleri hakkında fikir beyan edildi , yunan erkeklerinin de kıyaslama olmadan fikir beyan etmesini istedim .
neyseki benim sevgilim senin iddia ettiğinin tam aksini söylüyor :) hatta tanıdığım bütün yunan erkekleri bunu söylüyor . bunu geçtim , ben gördüğüme inanan biriyim , şu zamana dek bir tane eli yüzü düzgün bir yunan hatununa rastlamadım. ilk önce o bıyıklar alınmalı. erkeklerinin maşallahı var orası ayrı ...
sende haklısın bak ona bişey diyemem :) benm hem turizmde çalışmış olmamdan hemde o ülkelerde bulunmamdan dolayı gördüğüm kadarını aktaraım dedim.ama şöyle bişi oldu , sen dediğine gore görmemişsin :) doğrudur , olabilir niye olmasın tabiki :)
Raki shish kebap chok guzel, Turkish delight chok guzel. Gene gelecek ben.
İmza; Dimitri.
@nichole aynen :D
Dimitri slav ismidir yunanlarda slav olduğu için rusyada ve Yunanistan da görmek normal
Cevap
6Cevap
yunan erkekleri Türk kızlarını sevmiyormuş bunlar çok narin diyorlarmış. siz en iyisi Türk erkeklerine devam
:D öyle mi diyolarmış ?
:)
bu sitede yunan erkeği bulmak zor olsa gerek. olsa olsa 1-2 tane yarı yunan yunan göçmeni falan vardır. sorun o anlamda saçma olmuş. ben türk gözüyle düşüncelerimi paylaşayım. dur ya da paylaşmayayım durduk yere kavga çıkmasın :))
Yunan erkekleri ile konuştum "nefes alsın yeter." dediler.
Cidden bak, var bizim şirkette bir tane.
sadece %25 yunanim bu yuzden dediklerimin pek anlami olur mu bilmiyorum bu konuda :)
olur olur :)
yunan erkekleri hiç ilgimi çekmemiştir geneldede tercih edilmiyor zaten yabancı erkek araştrmasında yunan tercihi yüzde beşi geçmedi isterse hiç sevmesinler umursanılcağını sanmıyorum:-))
aşırı milliyetçi yunanlar dışında bi çok yunan erkeği türk kızlarına sıcak bakıyor bunu söyleyebilirim..ama tabi geçmişten gelen bi düşmanlık söz konusu olduğu için komşu olarak geçinmesini bilemiyoruz...vize kalksın yahu:D
ne var bu yunan erkeklerinde anlıyamadım türk erkeklerinin suyumu çıktı
Yunan erkeklerine sormak lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar