neden yabancılara karşı ilgi duyarlar. biz türk kızlarının nesini beğenmezler. soruyorum sizlere erkekler biz türk kızlarını nasıl görüyorsunuzki ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılyatmaya yabancı evlenmeye türk kızı istersiniz ne hikmetse. arkanızı döndüğünüzde başınızda kaçıncı boynuzun çıktığını matematik profesörleri bile sayamaz.. yorumların çoğunda cinsellik cinsellik kapris cinsellik geçiyor. kültürlü kız diye yabancı kız isteyen arkadaşların bi yılda kaç kitap okuduğunu ülkemin tarihi hakkında ne bildiğini dünyada olanlarla savaşlarla açlıkla adaletsizlikle ne kadar ilgilendiğini gerçekten çok merak ediyorum. günlük gazete okuma alışkanlıkları var mı acaba diye sormuyorum bile. Aslında ölseniz size bi bardak su vermemek gerek ya mallık bizde böyle düşünenlere bi de tutup aşık oluyoruz..
122 Yorumla- +1 yıl
herkes aynı değil ki.
Cevap sahibi+1 yılevet tabi.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılüff şimdi burda bir sürü saçma sapan şey yazarlar canım ben sana cevabını açık ve net söyliyim bizlerin aile yapısı örf ve adetleri gereği namus namus diye büyütülürüz bunun neticesi cinsellik adına pek bir şey yaşamadığımızdan hep aman araya mesafe koy erkeklerle diye diye uzaklaştığımızdan erkeğin cinsel hayatında aktif olamadığımız gerçek oysa yabancı kızlar için namus kavramı pek uzak olduğundan bir erkeği nasıl tatmin edeceklerini çok iyi biliyorlar sonuç olarak bizim türk erkeklerinin de kan akışı kalpten aşağı doğru olduğundan onları tercih etmeleri çok doğal
115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim işine gelmeyenler eksilemiş hemen gerçekleri duymak hoş olmuyor tabii
- +1 yıl
Heh aynen oyle. Yüz versek bacım vermesek Kezban hep baskı. bu erkeklere aslaaa güvenilmez Rus diye oluyokarsa sıktrsınler ne bakynz bunlara mk
+1 yılher turk kızı her turk evladının anası olacagından anamız da bı turk oldugundan annemızı doguranda bı turk oldugundan kadınlara saygımız sonsuz nıhayetınde her yıgıdı doguran bır turk annesıdır yıgıtler sadece turk kadınlarından dogar ve kadınlarını yıne turk kadınlarından secerler bunun munakası gereksızdır
konusanların yarısından cogu ınternet yada magazınden aldıgı yabancı kadın orneklemelerı ıle yorum yaptıgı ıcın acaba kac tanesı yurt dısında bulunmus kac tanesı gunubırlık ılıskı harıcındekı bırlıkltelıklerının harıcınde uzun vadelı duzenlı bır ılıskı yasamıstır yabancı bı kadınla173 Yorumla- +1 yıl
yürrrüüüüüüüü beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:D:D:D biraz kafatasçılık var amaa olsun kutlarım seni:):):):
- +1 yıl
takdir tebrik teşekkür ediyorum :D
- +1 yıl
eyvallah gercekler.
+1 yılKızın birine " Brad Pitt sana teklif ediyor " dediğinde " uff neden kendisi gelmedi de, seni yolladı?" diyen kişi Türk kızı'dır..
İyi geceler..120 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
55Cevap
+1 yıl"Kıskanç sevgili istiyorumm" diye yırtınıp sevgilisi kıskandığında "sen kimsin, bana babam bile karışmıyo sana hesap mı vericem" diyen kişiye türk kızı denir..
gerisini sen düşün..93 Yorumla- +1 yıl
alakasi yok. tabii öyle kizlar var ama bu sadece türklerde olan birsey degil, ben türk kizi tanidigim kadar yabanci kizda taniyorum. ve aralarinda büyük bir fark yok. gayet modern olup geleneklerini de unutmayan. yerinde kiskanip yerinde kiskanildigini bilen cok güzel türk hatunlari var. bunu görmek marifet zaten.
- +1 yıl
malesef öyleyim
+1 yılyeminle hiç bi Türk kızını bi yabancıya değişmem. ha çok mu güzeller ya da eğlenceli vs. hayır ama beni benden başkası anlayamaz. yabancılarla fırsatım oldu mu evet. hakikaten daha iyi zaman geçiriliyor. ilişkiye katkı sağlama yönünden daha yetenekliler. sadece cinsellik değil yanlış anlaşılmasın. sosyal aktivite, spor , kendi başına hayata tutunma vs. ama yine tekrarlıyorum Türk kızı olsun ne olursa olsun . ama Allah aşkına kızlarımızda yabancılaşmasın. gittikçe çünkü yabancılaşıyorlar. Napolyon efendi demiş ki : Türkleri asla yenemezsiniz, çünkü onların erkekleri cesur kadınları da namusludurlar. yabancılar namusuz mu tabiki böyle bi genellemem yok ama bize uzak gelenekler var :) ama ne olur hızla yabancılaşmayalım. sevgilimin ben uzaktayken hasretinden hastalanması bile yeter daha ne olsun ki.
50 Yorumla
+1 yılşöyle söyleyeyim ben zamanında alanyada fotoydum bildiğin şipşakçı bu zamanda yabancı kızlarla takıldım ve inan bana sevgili ol olma tanı veya tanıma okadar çabuk kaynıyorsun ki anlatamam birde türk kızları gelirdi kıza fotoğraf satacaksın veya çekeceksin ömründen ömür gidiyor bir naz bir poz karşısındakini kendine muhtaç görmeler soğuk soğuk durmalar tam manasıyla iğrenç amaaa bak dikkat et ama diyorum yani bundan sonrasını silip atıyorum türk kızları tam evlenilecek evinin kadını olacak kızlar mayasında var bir kere öncekiler oyundu asla bir yabancıyla evlenmek istemem çünkü her an o kadar rahat tavırlı hür bir kadını ne kadar elimde tutabilirim ki bu durum türk kızlarında olan azınlık içinde geçerli.
00 Yorumla
+1 yılHiç yurtdışına çıkmamama rağmen bir kaç yabancı arkadaşım oldu ve bazılarıyla hala görüşüyorum tabi ki çeşitli gözlemlerim oldu ve bunları tüm içtenliğimle size aktarıyorum;
1- Yabancı kızlarla rahatça konuşabiliyorum, ama Türk kızıyla muhabbet ederken sana sürekli bir kızla konuştuğunu hatırlatıyor ve bana bir kadın olduğumu hissettir demeden bunu onlara yapmanı istiyorlar. 2- Türk kızları kesinlikle dişiliklerini her fırsatta kulanıyor ama yabancılarda hiç böle birşeye rastlamadım. 3-Türkün o*su bile sevişmeyi bilmiyor o yüzden bunun örfle, namusla alakası yok. 4- Yabancılar çok daha feminen.
5-Yabancılar Türk kızlarına göre çok daha az konuşuyor ve dedikodu kavramına daha onlarda doğru düzgün rastlamadım bile. 6- Vücutları daha kılsız. 7- Çok daha güzeller. <3 8-Türk kızları bu kadar abazanın içinde kendini nimetten sanıyor, şu abazalar olmasa ortalık daha sakin olcak. Bunlar 9,10 ... diye gider işte.33 Yorumla- +1 yıl
adamsin kardesim; 1 ve 2 ye vurgu yapmak isterim!
- +1 yıl
aynen kanka tam düşücemi anlatmışsın
- +1 yıl
Tc erkeğini de eleştir sizde mükemmel değilsiniz hani
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 yıl isveçte yaşadım. şu an türkiyedeyim. kısyaslama yaparsak. (not: bizde yadırganan ayıplanan şeyler şeyler onlarda yok. tamamem kültür olayıdır)
isveçli kızlar:
- genelde kolay iletişim kurarlar. hoşlandılar mı direk söylerler.
- eğlenmesini bilirler. kültürel oran yüksek olduğu için sağlam espriler yapabilirler.
- kıskanç değillerdir. ( bu çiftlerin birbirlerine olan dürüstlükleri ile orantılı )
- genelde ilişkilerinde cinselliğe önem verirler. bu onlar için ilişkinin devamlılığı ve eş seçmede önemli bir adım ( kesinlikle önüne gelenle yatıyor mu gibi bişe düşünmeyin. öyle bi durum yok. hoşlandığı kişi ile bunu paylaşmaya önem veriyolar.)
- türk kızları gibi koloni halinde gezmezler. genelde eğlence mekanı veya bar dediğimiz yerler karşı cinsle tanışma veya yeni arkadaşlıklar edinmek için sosyal bir mekandır.
- eğitim ve sağlık onlar için çok önemlidir. sürekli 4-5 sene sonrasını planlar ona göre hareket ederler.
şimdilik bu kadar aklıma geldikçe not düşerim. :D54 Yorumla- +1 yıl
6 ay kaldım isveçte, gerçekten de çok farklılar ... bir şey daha eklemek gerek çirkin kız yok neredeyse :)
Cevap sahibi+1 yılaynen dostum çirkin biz kız yok bende hiç görmedim. ayrıyetten yaşam standartları çok çok yüksek ve bu ilişkilerede yasıdığı için bizim gibi iki arada bi derede kalmış ülkelerdeki kadın erkek ilişkilerine benzemiyor. ayrıca ülke olarakta yaşam standartleri, idaresi, kanunları. iş imkanları. yönetim bicimi. yoksulluk oranının sıfır olması gibi faktörler ile dünyanın 300 yıl ilerisndeler.
- +1 yıl
Arkadaşım ne avrupada ki standartlar var burda ne de bunu sağlayacak bir ortam.Nede avrupada ki erkekler. O yüzden böyle. Karşı tarafı da unutmayalım. Adamınagöremuamele yani:)
türk kızları çirkin olduğu halde megalomandırlar kendini candice swanepoel zanneden oysaki bir b... ka benzemeyen... nın tekidir. türk kızları çok sever temiz kalpli insanları ayağında oynatmayı. oysaki en namuslu ayağına yatıp iş yürüten tek insan türüdür.. evliyken bile zinaya yönelen aman kocam eve geç geliyor boşver düşüncesine sahip tek insan türü. zalim vefasız acımasız vefa kıymet değer bilmeyen saçlarını b.. k rengine boyatıp ben çok güzelim ya diyen insandır.. saymakla bitmez kısacası... ALLAH TOPUNU YOK ETSİN...
51 Yorumla- +1 yıl
Allah senin gibileri yok etsin. Evlenmeden önce 10 kişiyle yatan evlenmeye geldimi namuslu kız arıyorum diye ortada gezen. Eşi çocuklarıyla evde beklerken başka kadınlara giden de türk erkeğidir. Göbekli kıllı haftada bir yıkanan buna rağmen bütün dünya kızlarının kendilerine hayran olduğunu sanan erke de türk erkegidir. Acınası haldesiniz. Sözüm düzgün türk erkeğine değil senin gibi kendi ülkesinin kızını aşağılayan hadsizlere
Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. Insanlar hep kendinde olmuyan biseyi ister, turkiyede buyuk geneli esmer oldugu icin yabancilara daha cok iligi var. Birde yabanci bayanlari tavlamak daha kolay turk kizina bakarak. Bizim orf adetlerimiz var yabancilarin pek sayilmaz. onlar daha kolay lokma bizim turk erkeklerine
33 Yorumla- +1 yıl
örf adet demiş birde, ülkedeki kızların çoğu avrupa özentisi, ha senin gibi istisnalar olabilir ama genel olarak boş yani
yabancı kızlar daha çok sevişiyor veya daha bakımlılar veya veya gibi bir çok mantalite var sizler nasıl biscolata erkeklerine ilgiliyseniz bizde foxlara limalara ilgiliyiz ama gerçekte pekde öyle değil sanırım. Turizmci bir arkadaşım ruslardan bıktığını, düzgün bi Türk kızıyla çıkmak istediğini söylerdi hep.
20 Yorumla
+1 yılkapris yok dırdır yok
İnan yabancı kızlar ile daha rahat konuşuyorum elim ayagım titremiyor.
en ufak şeyde ufff sanane be slqsss :D gibisinden tribal enfeksiyon geçirmiyorlar.
Konuştugun zaman ego tavan yapmıyor.
Geçen magazaya bi müşteri geldi Yarı fransız yarı cezayirli bi.Tanıştım ve cok rahattım. ve güzel bi kızdı.
Sayayımmı daha ?
Ama umudumu yitirmedim. :)10 YorumlaKaç milletten kız tanıdım,onlarla konuştum ve arkadaşlık yaptım ama Türk kızları kadar kompleksi bir kız milleti daha görmedim.Sakın yanlış anlamayın,karşısındaki adama yüz vermediği için söylemiyorum sonuçta her yabancı kız da her erkeğe yüz vericek diye bir şey yok ama nedense Türk kızlarında herşeyin merkezi benim edası var.
10 Yorumla
+1 yılTürk Erkeklerine göre Türk Kızları ;
> Kabadır.
> Cimridir.
> Serttir, yılışık olmadıkları için sevilmezler.
> Sadece para için yaşarlar.
> Erkekleri kullanırlar. (Kullanıldıkları gibi)
> Çok ilgi ister.
> Çok kıskançtır.
> Çok ve boş konuşurlar.
> Baş ağrıtırlar, kimse laflarındaki ağırlığı anlamaz.
> Kiloludur, balık etlidir, dünyadaki en çirkin varlıklardır.
> Kendilerine dokundurtmadıkları için egoist sayılırlar.
> Boya küpleridir.
> Açık giyinirlerse kaşar, kapalı giyinirlerse öcü olurlar.
> Çok değer gördükleri için (!) değer vermezler.
*Sürekli yabancı kızlarla karşılaştırılıp küçük düşürülürler. Bir Türk erkeğine göre her zaman en iyisi Ruslardır. Türk kızları küçük bir kesimi kaşar diye tamamı böyle görülürler. Asillik Türkiye'de her zaman kabalık olarak görüldüğü için Türk kızları hep kaba, hep egoisttir.*00 Yorumlayeminle tam o soruyu soracaktım ben, yabancı kızlardan yana değilim,kim ne derse desin,bizim kızlarımız bir tane.
51 Yorumla
+1 yılYabancı kızlar daha güzel olurlar, daha bakımlıdırlar.Daha güzel olmalarına rağmen, Türk kızlarından daha mütevazi olurlar, kendini beğenmiş değillerdir..Daha bilgili ve daha akıllı olurlar.Daha iyi sevişirler, erkeği nasıl mutlu edeceklerini bilirler.Bu kadar sebep yeterli mi?
35 Yorumla- +1 yıl
Canım benim ya..Tek teselliniz bu.
- +1 yıl
Ayrıca, o yabancı olmalarından değil, beyaz tenli olmalarından kaynaklanır ve Türk kızlarında da azımsanmayacak kadar beyaz tenli vardır..
- +1 yıl
Melody35 söylediğin şey çok mantıksız..Ben zaten kültürlüyüm.Benden kültürlü olsun demiyorum ama kızın biraz dünyadan haberi olmalı..Hangi ünlünün hangi ünlüyle evli olduğundan başka bir şey bilmeyen kızlar var..
+1 yılMemleketimin, yurdumun, vatanımın kızı diyip boş milliyetçiliğe hiç gerek yok. Doğruya doğru yanlışa yanlış şimdi.
Yabancı kızlar daha samimi, daha hoş, daha mütevazı oluyorlar.
Türk kızlarının çoğunda ego tavan yapmış.42 Yorumla- +1 yıl
sen onlari gel birde kendi memleketlerinde gör. ego neymis o zaman görürsün. tatile giden kiz tabii türkiyede keyifli, eglenceli olur.
- +1 yıl
Hiç inanasım yok buna, tatilde niye değişsinler ki
Aşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı. 1- kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıolar
2- para dinleri imanları olmuş
3- ikiyüzlüler
4- yalancılar
5- teşhirciler71 Yorumla- +1 yıl
Erkekler
Uckurundan başka birseyi düşünmeyen
Evlenmeden her b. ku yiyip evlenmeye geldi mi namuslu kız istiyorum diyen
Yolda yavsamadigi kalmayıp kendi anasına bacisina gelince namus bekçisi kesilen
Ağzından küfür eksik olmayan erkekler de türk erkegidir (sözüm düzgün türk erkeğine değil sana ve senin gibilere)
+1 yılbizim türk kızlarını üstüne kız yok yabancılara baktığımıza bakmayın yabncılara bakabiliriz fakaz gönlümüz türk kızların da neden diyeceksin yabancıların kolay kolay bir sorun olmuyor evle tek nedeni o hıı türk kızlarında niye gönlünüz diyeceksin türk kızları kadar yürekli ve cesur değiller korkak yerine türk kızını tercih etmemiz ondandır...
00 Yorumla
+1 yılKamplara ve seminerlere birsürü ülkeye gittim. Gerçekten yabancı kızlarda oluşan samimiyet duygusunun yarısı bizim kızlarımızda yok. Keza erkekler de aynı. Yardımcı olmaya meyilliler, Özgüvenliler, Sevecenler, Egoist değiller. Daha ne diyeyim...
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEskiden gercekten ahlaklıydılar.
Ve bu onların en önemli özelligiydi.Yabancı kızlara karşı gerçekten de Türk kızları en iyisiydi.
ama gittikce farkları kalmadı. Bu durumda neden Türk kızıyla evlenesin ki?42 Yorumla- +1 yıl
aynen kanka
git yabancıyla evlen gitsin
- +1 yıl
Türk erkeği de çok ahlaklı sayılmaz sanki. Bu durum sadece kızlar için değil toplum için geçerli
Türk kızlarında gereksiz bir kendini beğenmişlik var.. misal arkadaşlık sitelerinde yolda görsem selam vermeyeceğim türk kızlarına egom uğruna mesaj atıyorum cevap yok ancak aynı şekilde ruslara yaklaştığımda büyük bir ilgi gözlemliyorum.. bu net ortamında değilde gerçekte de öyle bukadar kibirli olmayın türk kızları!
00 Yorumla
+1 yılSen bu soruyu çok güzel sormuşsun ama cevabı cinsel ağırlıklı olduğu için buradan yazamıcam onun için bence araştırmasını yap bi yabancıların sex filmlerini izle birde türklerinkini farkına varırsın hemen sorun bunun içinde görebilirsin canım
00 Yorumlakimilerinin bakımsızlığının az olması , kimisinin kişilik sorunlarının olması (gereksiz , seviyesiz konuşmalarda dahil)... ama her türk kızıda böyle olucak diye bir şey yok :)
20 Yorumla
+1 yılmemleketimin kızı kadar güzel kız yoktur dünyada. ama o kadar kaprislisinizki, sizinle tanışmak için harcanacak vakitte bi ukraynalıdan çocuk sahibi olabiliriz :)
10 Yorumlaİnsan olmayanı hep merak eder sonra olandan daha iyi olmadığını anlayınca U dönüşü yapar malesef :)
41 Yorumla- +1 yıl
haklısın evet dünyada kendi memleketinin insanı gibisi yoktur.
benim icin fark etmez kız kızdır ama digerlerine göre yabancılar daha acık secik giyiniyo asırı bakım yapıyo bunlarda onları tas gibi hatun gibi gösteriyo bence bundan baska acıklaması olamaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılaşırı nazlısınız vede ne yaptığınız belli değil özellikle aşırı naz çok...
20 Yorumla Türk kadını mis gibi kokar, dünyadaki ülkelere göre sıralarsak 1 Türk kızları 2 japon kızları derim .
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. türk kızları şöyledir. ve böyledir.
çin ve germen karışımı milkşeyk tadında biri ile evliliğimi daimi kılıp pirinç tarlasında çalışıp geçinebiliriz..00 Yorumlakendilerini bir şey sanan türk erkeklerine bu soruyu sormakta neden ısrarcısınız? :D
60 Yorumla
+1 yılHımm. Beklediğim soru :) Genel olarak söylemeye çalışırsam, batılı görünen ama kafası doğulu olan ilginç bir kompozisyon diyebilirim.
31 Yorumla
+1 yılmükemmelsiniz. şahsen ben dünyanın hemen hemen her ırkından ve milletinden dişilerle birlikte olmuş birisi olarak diyebilirim ki en iyi sizsiniz <3
30 Yorumla
+1 yılNedenLeri çok basit maddeler halinde açıklıcam
1) Spor Yapmaz bizim kızlar % 80
2) Evlendikten sonra 1 çocuk doğurduktan sonra evrim geçirmeleri
3) çok fazla Dırdır
4) çok özenme batıya kendi olamama21 Yorumla- +1 yıl
Bitti..
Cinsellik konusunda serbestlik,daha iyi bir cinsel ilişki olması sonunda başıma bela olmaz düşüncesi.
Ne olursa olsun türk/müslüman kadın20 Yorumla
+1 yılÇok birlikteliğim oldu,sıfır sorun olan tek birlikteliğim bir Rus Kızıyla olandı..Birgün evliliği düşünecek kadar çıldırırsam evliliğim yabancı bir kızla olur..Doğal ve insan odaklılar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Deneme imkanı varsa yabancıyla deneyim yaşamaktan zarar gelmez ::::: beğenmemekten değil yoksa :P
00 Yorumla
+1 yılkapris yok dırdır yok entrika yok kibirlilik yok kasmak liste böle uzar gider :)
10 YorumlaTürk kızı candır can! :D Onlar tırnağıniz olamazlar :)
30 Yorumla
+1 yılKızlar erkeklerin gözünde çok kıymetlidir ama kızlar için aynısını söylemeyeceğim. Türk kızları vefasızdır...
40 Yorumlaşunu demeli buluşma saatinden 5 dk önce gider nerdesin sen fırçayı kayar sonra ben seni seviyorum lan der gönlümü alan olcak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 633 cevap paylaştı. Asıl,sadık,vefalı,fedakar.
Başka ulusa degismem Turkiye min asil Türk Kızlarımızı20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. jer zman derim yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı
00 YorumlaSizi beğeniyorum fakat tek zor olanı kaprisini ve tavırlarınız yoksa gayet iyisiniz ama hep peşinizde biz koşuyoruz
00 Yorumlatürk kızları çiğnediği sakızı biyere yapıştırıp sonra tekrar çiğneme potansiyeline sahip
20 YorumlaHard Diyebilirim Çok Yakışıklıysan Bu Hard Kelimesi Biraz Şekil Değiştirir Tabiki.
00 Yorumlaçekilmez derecedeki havaları kıskançlıklaı ve daha çok varda aklıma gelmedi şimdi neyse
10 Yorumla
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmak dogru olmaz ama abi ciddi anlamda cok fazla trip ve fesatlik var bunlari yenebilirlerse hic bir sorun kalmaz ortada
10 Yorumlatürk kızları burnu kalkıko luyor imkansız modelleri seviyor o yüzden yabancılar daha rahat komplekslerinden sıyrımışlarrr
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamın biri bir gün bir salağın yaptığını bir ırka mal eder öteki ve daha salak olanda bunu en iyi seçer.111111111
10 Yorumlabenim için öyle bir ayrım yok, hangisi denk gelirse,
00 Yorumla
+1 yılGosterir ama elletmez. Elletse de vermez... ama eskidendi bunlar:) simdiki kizlar cok acayip
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazıları bir tanedir bazıları kendini beğenmiş ve sorunlu karaktere sahip :)
20 Yorumlaparagöz ve tripkoliklerdır hehe :D
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltürk kızlarını severim tabi. yabancılar halt etmiş.
10 Yorumlaerkekler basit seyleri sever cünkü
51 Yorumlatürk kizlar candir ya , degerini bilin
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBNM gözüm türk kızlarında ;)
10 Yorumla
+1 yılbir rus değildir
65 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum :)
- +1 yıl
aferin kız :)
- +1 yıl
- +1 yıl
Yanı türk erkekleri de bir italyan değil mesela. Tırnağı olamazlar
Türk kızı diye bir tanım yok sistemimde.
00 YorumlaEn güzel türk kizlari... evlenene kadar
10 Yorumlakezban olanları beğenmem
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri