İyice g*vşediniz
Türk erkeklerindeki Rus kız sevdası nedir?
İyice g*vşediniz

Türk kızı, belki iskandinav hatunlar kadar güzel ya da fransızlar kadınları kadar zarif değildir ama karakter olarak hepsine bin basar, çünkü gerçek bir kadın gibi davranır..
Aile iç güdüsü vardır erkeğini sahiplenir , annelik yapar çocuklarına yuvasına sahip çıkar. Her ne kadar trip atıp naz yapsakta oda sevdigimiz için.. Hiç-bir ülke kendi vatandaşını yermez. Türk erkekleri hariç kızlarımız yok kezban yok şöyle yok böyle..
Hiç bir türk kızı türk erkeğini yermez yanı ben görmedim.
Ey türk erkekleri, kendinizi merkez alip 3km çaplı bir daire çizmeyiniz, içindeki dişi vatandaşlarımızı "türk kizlari aha böyledir" diye damgalamayiniz..
#melankolikduygular•
Erkeklere hitabe gibi olmuş.. Duygulandım 😢
İki üç gündür rus görüyorum da nerelerini beğeniyorlar merak ettim doğrusu😃Kafalar sarı, vücutlar kapkara kaşlar kapkara😃
Aynen
Evet Türkiye’deki erkekler best model zaten bide eksi atmışlar😃
Ben gayette ne gördüğümü biliyorum😃
Çoğu erkek sevmek için değil başka bir iş için böyle konuşuyor zaten, uçkur daha önemli tabi.
Birşey dicemde ayıp olucak sanki Türk kızlarıyla başka birşey için görüşüyorlar ya da kızlar erkeklerle Başka birşey için görüşüyor ciddi düşünüp evlenenleride ülkenin geneli Türk olduğu için Türkle evleniyor yoksa kızlar İtalyan erkekleriyle erkekler de Heran gibi ülke kızıyla evlenir
Valla bende Çekik gözlü kızları seviyorum. Amacım aşkın gücüyke farklı kültür edinmek ve cinsellik gibi amacım yok, önemli olan sadık, iyi kalpli ve kibar, saygılı, yabancı dil bilen ve kültürlü bir Minnoş Çekik gözlü kızlar candır. İçgüdümüzde cinsellik olsa ne olacak yani, aşk bu kadar ucuz mu ya, böyle saçma bir şey olur mu ya?
rus kızları, rus ruleti gibidir.
karşılaşacağınız her altı rus dilberinden birinde hüsrana uğrama olasılığınız;
1 1/6 = 0,1(6) = 16,(6)%
2 1/5 = 0,2 = 20%
3 1/4 = 0,25 = 25%
4 1/3 = 0,(3) = 33,(3)%
5 1/2 = 0,5 = 50%
6 1/1 = 1 = 100%
türk kızları ise slot kumar makinaları gibidir.
kazanmanız için ya çok şanslı olmanız, ya da çok para harcamanız gerekir!
Türk kızına aşık olun yüz bulamayınca kudurun
Benide seven bir rus erkeği var aşık ama gelip hava atmıyorum sonra kıskanırsınz falan 😅
Allah mutlu etsin nefret ettim ama
Nefret etmeyi gerektirecek bir şey yapmadık aslında. Daha önceden de açıkladığım gibi konuya sadece objektif baktığında bizi onlara iten şey onların mükemmel olması değil. Burada gerçekten sevipte ne hallere sokulanı gördük üstelik hiç bir açıdan tatmin olmadan. Ama Ruslar aldatmama garantisi vermesek bile bazı açıdan insanı tatmin ediyorlar.
Mutluluklar.. allah bozmasın olmayan bir şeye de diyorum ama siz böyle avutun kendinizi işte
Nefretin çok bariz. Nefret insanın içinden gelen kendisiyle alakalı bir şey. Rus kadını sizden nefret eder mi? Pekala önemser mi bu konuyu? Avutmak değil mesele bunu anlamak istemiyorsunuz. Buradaki her insan Rusa ulaşamaz zaten. Belli bir kültür seviyesi gerek, gelişmişlik gerek. Çabalamak gerek. Yani onlarda aaa Türk Erkeği hemen benim olsun diye gelmiyor zaten. Ha ayrıca herşeyi güzelliğede bağlamak olmaz. Sütten ağzı yanan artık ayranı üflemiyor. Adam artık süt ürünlerine küsmüş.
Onlarda bari size böyle olsalar bir şey demiyeceğimde ahaha 😅
Öyleler zaten bunu neden inatla kabul etmiyorsun. Durumu açıklarım uzun uzadıya. Orada okuyan arkadaşlarımın hayatını, kendi tanıştıklarımın beklentilerini. 190 olsun demez 155 boyu ile. Benden uzun olsun kafi der. Konuşmasam inadını anlarım. İstedikleri kıskanılmak, sevilmek, ve paylaşılmamak. Biraz maçoluk biraz ilgi. Bunlar onları mutlu ederken sizi naza çekiyor. Değer bilmeyenin erkek tarafı olduğuna emin misin?
Üff yeter ne haliniz varsa görün.
Siz bu kadar dillendirirseniz o sevda olmaktan çıkıyor.
Kişilik meselesi ben sadece trip atmayan canlı olarak görüyorum. Makyaj onlardada var yani turk kizLariyla aralarındaki en belirgin 2 fark bu bence. Onun dışında her milletle yarışır türk kızı trip atmasa.
Cevap
173Cevap
Bence objektif yaklaşmak gerekiyor bu konuya. Rus kızları gerçekten çok güzeller bunu kabul etmek gerek. Ha bulmayan vardır sarışın sevmez ama mesele komple Slav kadınlarıysa İrina Shayk gibi örnekler mevcuttur tam sarışın olmayan güzeller neyse. Konuşma fırsatım oldu bir kaç kez ve sordup öğrendiğime göre Rus erkekleri sevgililerini takas ediyor, kötü davranıyor, aldatıyor ve çok fazla alkol tüketiyorlarmış. Bu noktada kıskanmayı bilen, sahiplenme duygusu olan ve birşey nerede az ise o kadar değerlidir mantığı ile esmer olan Türk erkekleri onların ilgisini çekmekte. Peki tamam ama ne alaka diyebilirsin. Olay bence şudur Türk kızları arasında da gerçekten çok güzel olanlar var. Ama bir şey nerede azsa o kadar değerlidir mantığı ile tekrar söylüyorum Türk kızının güzellik oranı onlara göre az olduğundan ve burada güzel olanda havalara çoook girdiğinden ötürü daha kolay elde edilebilir alternatif olan Rus kızına yöneliyor Türk erkekleri. Evet mantığı budur ayrıca ekstraları diğerlerinin bahsettiği gibi trip atamamaları, ters tepki verme olasılıklarının az olması, egoist olma oranınında düşük olması tabi ki başka bakış açısı. Burada anlatmak istediğimse zamanında okudum her 10 kadında 9 u Türkiye de kendini çok güzel bulurken, Rus kızları için aynı oran 10da 6. Yani kendi ülkelerinde erkeklerin onları güzel bulmayışı Türk erkeklerinin zahmet etmeden istediğine ulaşabildiği anlamına geliyor. Yani aslında Türk kızı olması gerektiğinden fazla naza yatarak ve ya ego kasarak bunu yapmayan hem cinslerini sinirlendiriyor
Ya yorumları şöyle bir okudum da. Hakaretler falan. Neymiş pislermiş. Naptınız gidip kokusunu içinize mi çektiniz? Naptınız hamamda kese yapıp balina büyüklüğünde deri mi çıkardınız? Ayrıca onların namussuz olduğuna, bakire olmadığına değinen var. Zorla konuşalım yani. Dünyanın en kötü 3 insanından birisi olarak nitelendirilebilir bir kriter bu. Namuslu gibi davranmak. Genelleme yapmak istemem ama bakire olup, bakireliğini bozmayacak yerlerden cinsellik yaşayıp "Aşkım sen benim ilkimsin" diyenide duyduk gördük. Aldatanı yok değil mi burda? Bakireliğini nasıl bozulduğu ile ilgili envayi çeşit hikayeler? Peki Rus yalan söyler mi ben bakireyim, ilksin gibi? İhtiyacı var mı? O hiçbir zaman bunu kabul edilme kriteri gibivgörmemiş söyler mi? Burdaki tüm kızlar bunu bahsettiklerimi yapıyor demiyorum sakın konuyu çarpıtmayın. Gecelik diyen var Ruslara? Sebep güzel olmamaları ve namusluyum deyip namuslu gibi davranmaları mı acaba ha?
En azından namus sahibi olmasalar bile öyle değilmiş gibi davranmıyorlar
Rus kızı sevdalısı değilim ama bazı erkeklerini anlıyorum. Genellemeyi sevmem ama yüzde 70 lerde bir çoğunlukla insanın ömründen kısaltıyorsunuz. Bir de erkeklerin arasında salak salak tipler vardır iki cümleyi bir araya getiremeyip 3. dakikadan itibaren cevap alamayınca sövmeye başlayan. O yıkıklar Rus kızı falan hayali kuruyorsa kurmasınlar. Gene de çoğunlukla problem sizde maalesef çünkü ülkenin erkeklerinin yarısı sizden umudu kesmiş durumda ve bu herifler yurt dışında rağbet görüyorlar açıkçası çoğunlukla 1. şahıslardan aldığım duyumlara göre.
Bende rus kızı sevdası yok lakin genel olarak Türk kızlarının halini tavrını pek sevmiyorum. Gerçek bir ilişki kurmaktan uzaklar , çoğunun işi gücü ezbere , öğretilmiş ilişkiler ve taktikler üzerine kurulu davranışlar. Bir insanla samimi bir muhabbet kurmaktansa ilk dakikadan itibaren gözlemleme , yargılama ve her bir şeyi sorgulama eğilimindeler. Ve bu kadar sorgulayıp taktik yaptıkları halde nerede it kopuk ne istediğini bilmeyen tutarsız adam var onlara yakınlık duymak. (Bu herkes için geçerli olmasa da büyük bir çoğunluk aynen saydıklarımı yapıyor)
"Günün soruları" neden hep böyle...😀😂
Hiç bir yerde çoğunluk zeka sahibi olmaz saten, dünyanın 4/5 canım olmak zorunda...
Soran arkadaşta ayrı bir mal, rusların piyasadaki değerlerini kıskanıyor heralde, çünkü ben ruslar ile evlenen (hatta sizin dilinizde de anlaşılır olsun) rus kızlarla sevgili olan erkekler göremiyorum, yani türk kızlarıyla "sevgili" olduklarına göre türk kızlarına "sevdalı" oluyolardır doğal olarak..
Sadece fuhuş sektöründe "rus" kızlara "sevdalı" oluyorlar erkekler, o erkeklerede bakmıyorsunuz umarım..
Onların "sevdası" sevda değil ki türk kızlarına "sevda"lanması beklentisi içindesiniz...
Yani ben böyle mal soruları sadece şu şekilde açıklıyorum;
Çok fazla cevap gelince sitedeki puanınız mı artıyor bişeyler oluyor sizde o puanı artırmak için saçmalıyosunuz işte..
Tam bir ergen hatta veletçe bir şey..
bir büyümediniz.. ... .
#Herneyse
Bunu bize değil de Rusya ve Kazakistan Özbekistan gibi Türk erkeğinin rahat barınma fırsatı bulduğu yerlerde yaşayıp yuva kurmuş olanlara (abazan, Kadın düşkünü olmayanlara) sorarsanız olayın Rus kadınının fiziksel ya da cinsel özellikleri ile alakalı olmadığını anlarsınız. Dikkatinizi çekerim; oralarda ailesi olan ya da ailesi ile yurda dönmüş olan maksadı huzur ve mutluluk üzerine bir hayat sürmek isteyen adam sayısı sizin bu başlığı açma sebebiniz olan abazan güruhtan tahmin edemeyeceğiniz kadar fazla.
Yaa bir EİDS HIV kapsınlar da akılları başlarına gelir.
Ulan ben yerlilerden bile hastalık kalmamak için uzak duruyorum milletde hastalık ölüm korkusu da yok
Hoş Allah korkusu olmayandan korkacaksın
Rus kadınlarının derdi ihtiyaç gidermek. Türk kızının derdi ise birlikte olduğu insanla ölmek. Bir hayat geçirmek Yani. Ruslar anı yaşıyor o an. Ben böyle olmam. O yüzden erkeklerin de Rus beğenmesi beni etkilemez. Karşılıklı ihtiyaç giderme. Bu bana göre basit biraz. Böyle basit olmamalı. Başkalarına göre nasılsa öyle yaşasın. Ben bana göre olanla ilgilenirim.
İyi de bu senk niye geriyor? :) Niye laf sokma ihtiyacı hissediyorsun? :) Bence bu yüzden Türk kadınlarına sıcak bakmıyorlar.
Hepsini kocası gibi kıskanıyor Türk kadını :) İsteyen Rusla olur, isteyen Almanla, isteyen de Türkle. Bunda eleştirilecek bir şey yok ki.
Ben Antalya da yaşıyorum.. Rus kadınları gençken fizikleri güzel fakat hepsinin yüzü için aynı şeyi söyleyemem.. Rus kadınları paraya çok düşkündür.. Bir sürü evlenen var akrabalarımdan bir süre sonra Rus kadınları kaçıp gidiyorlar paraya doyunca 😀 ayrıca çocuk doğurduktan sonra çok kötü oluyor fizikleri.. ve emin olun Türk kızlarından daha çok ilgi beklerler. Çünkü onların ülkesi çok rahat ancak bir Türk erkeği olduğu zaman ilgi görüyorlar ve bu onların çok hoşuna gidiyor 😀 ama iyisini bulunca Rus kızı bırakır gider ahahah
Rus kızları paraya bakmaz aslında Antalyada bir arkadaşım garsondu Rusla evlendi.
@lokitochiki canım onlar tatil için geliyorlar burada yaşayabilmek için evlenirler en fazla 4-5 seneye de kaçar gider 😀
Sanki Türk kızlar efendi efendi duruyor evinde :) Gizlilik esas sizde kırmadığınız ceviz yok yoksa
@lokitochiki yav he hee
rus kızları türk erkekleri ile daha iyi ilgileniyor ayrıca cinsellik konusunda hiç bir naz veya cilve yapıp erkekği bezdirmiyor. türk kızının gönlünü alana kadar zaten air bass inmiş oluyor. rus kızları istediğin zaman yapmak ister erkeği asla geri çevirmez
Neyin kafasını yaşıyorsun?
@verbisdiablo hhiç bişşeyin
Hayatında kaç Rus kızı gördün de bu ithamda bulunuyorsun sen? Obje gibi görmekten vazgeç.
@verbisdiablo SAÇMALAMAYIN. BEN RUS KIZLARIN ERKEKLERE YAKLAŞIMINI SÖYLÜYORUM. hem soru soruyorsun hemde gerçek cevabı beğenmiyorsun. türk kızlarında gerçekten sıkıntı olduğunu senin sayeende görüyorlar. :)) kendini çok beğenmiş tavırlarınız var işte bu tür konuşmalarla belli
@verbisdiablo bizim feminist kendini göstermiş sonunda... insanların yorumlarına saygı duymayacaksan neden soru soruyorsun ki?
Benim öyle bir sevdam yok. Türk kızı olsun Asenam 🇹🇷 olsun vatan gibi seveyim onu kafi.
@küçükabla Abin yine boşluğa düştü gülüm içi kederli abinin .
Bende beğeneyim :D
Valla bende Çekik gözlü kızları seviyorum. Gayet güzeller ama Doğu Avrupalı kızlar bana hiç güzel değil. Yani sırf renkli gözlü ve sarışın diye seveceksek zaten çoktan kendi ülkemden birini bulurdum ama bu ülkede nedense Çekik gözlü kızlar pek yok neredeyse ve bana değişik geliyor Çekik gözlü kızlar ve kültürel bakımından bile bayağı farklı ve zaten Asya kültürüyle haşır neşir biriyim.Çünkü:Meraklısıyız ve 3 senedir Japonca öğreniyorum ve Japon Kültürünü az çok biliyorum. Sadece Japon Kültürü değil ayrıca diğer Asya ülkelerinin kültürlerine de bakıyorum.
Ülkelerinde erkeklerin çok büyük bölümü alkolden ayılamıyor, ve alkol insanların cinsiyelterinin tersi etkide bulunur. Hal böyle oluncada Rusya ve Ukranya gibi yerlerdeki kadınların libidoları yüksek, doğuştan birçoğu çok çok güzel ve egoauz ve burnu havada olmamasından çok seviliyor Türkler tarafından ;)
Burada kadınlar nasılsa orada erkekler, burada erkekler nasılsa orada kadınlar öyle. Burada erkekler kadınların peşinden koşar, kadınlar kendilerini bir şey sanar, orada tam tersi, kadınlar erkeklerin peşinden koşar. haliyle trip olmadan, en iyi şekilde anlaşmalarını sağlar. yoksa güzellik falan değil önemli olan.
Şehir Efsanesi , güzellik görecelidir , o yüzden güzellik değil ama erkekler arasında oluşan genel bir algı var Rus Kadınlar üzerinde, Komunist Rejim döneminden kalma ahlaki baskı daha az olduğu için , Yatakta daha iyi oldukları konusunda erkekler arasında bir genel kanı oluşmuş durumda
Ben Türküm Türk kızlarından başkasını sevmem seversem eğer gök girsin kızıl çıksın🇹🇷🐺
Adamsınnn
Teşekkür ederim
Bu kişiler genelde beden sevicilerdir. Aşktan falan da anlamazlar.
Amaçları seksüel olarak tatmin olmak, fiziksel temas.
Bu da beni üzüyor. Keşke sevgiye değer verseler de, kendi milletimizin kızlarını sevmeyi bilseler.
Valla daş gibi hatunlar gidiyoruz zaten daha doğrusu onlar geliyor😜Kezbanlık seviyeleri minimum onlar Türk erkeklerine yukarıdan bakmadığı için erkeklerde geneli tabi onlara abazalık yapmıyor ve onlar güzelliklerinin çok çok altında egoları var ama bizim kızların tipi aysel Gürel tribi megan fox maşallah
Zdrasviti cevuşka 😅 ya ruslar iyi de rusçamız yok o ne olcak.. ama kızlar yanlış anlamayın ama rus kızların eşlerine çok bağlı olduğunu duydum.. mesela tatile geldiklerinde bdlki gördniniz vardır kadın manken gibidir kocası dobi gibi davul gibi göbekle gezer ama eşlerini asla aldatmazlar
Asla aldatmazlar mi sen nerden biliyosun benim kocamla saatlerce konusan esi isteyken gorusen oruspuda rustu
@Gracefulll o nadir bişey kocasıyla mutsuzdur belki
Enginim Olmadı Bu :/
@KafkasKartalı_00 😅😅😎 niye
Rusları sevmiyorum :D
@KafkasKartalı_00 hee 😊
dunyanin 18 ulkesine gittim kulturlerin normlarin degerlerin statulerin gudulerin cografyanin iklimin sanayinin teknolojinin aklina gelecek sosyal ve pozitif bilimler ve yapilarin degistigini gordum ama statik sabit kalan degismeyen birseyin kadin oldugunu gordum... kadinin basina rus.. alman.. fransiz.. Turk gibi antropolojik isimler koymak nafile... kadin heryerde kadin ya kapatamadigin dugmesi olmayan yayini kesilmeyen bir radyo...
Rus kızı derler ama cenazelerine Türk kızı gelir asfhsjdj
Domuz eti yiyip güzelleşiyorlar Türk erkeklerinin dikkatini çekiyorlar ama biz erkekler şunu anlamıyoruz (ne varsa bizim Türk kızlarında var Türk kızları cansınız seviliyorsunuz )
Ciddi misin? Bu yoruma inanayım mı bilmiyorum
Adamsın
Rica ederim
Neden ki
Gerek yok
Yok o beni seviyor zaten ben değil
Peki
Tek kullanımlık , kullan at basit makina.
Aksanlı melodik vücut dili.
Kolay ulaşım , zahmetsiz kurulum.
Ahaha 😅 çok güzel yorum
@_babygirlir yazık cidden yazık.. sırf kendini yüceltmek için hemcinsin hakkında böyle konuşabiliyor olman beni dehşete düşürdü..
Erkek gözüyle öyle... kendim söz konusu değilim
ha pardon :D ben sizin düşünceleriniz sandım.. öyle düşünen erkek hanzodur zaten, kadını bir obje olarak gören kişi yaratıktan başka bişe değildir
Seviyolar orta dogu erkeklerini cunku farklilar yani onlarda hep olan sey gibi degil.. bizimkilerin rus sevmesi gibi... Olmadigi icin begeniyolar.. o sebeple napsinlar degil @Prensisli
Sana oyle geliyo ama.. o kadar sadiklar ki iliskide inanamazsin... Sen bakma turk milletinin kizlarina alismissin bunlarin o a... k... Nazi ve tribi yuzunden sana digerleri rahat geliyo ama normali o yani... Mesela sen de onlara basitsin o zaman.. bizimkilero hicbisey yapmadan yanindan gecerek kopek ediyolar :d
Karaktersiz kadınlar 10 tanesini toplasan 1 Türk kızı etmez
@_Forlorn_ Helal be brom... şu kızlara yaranacam diye bol keseden sallayan hemcisnlerime ayar oluyorum... kabul et işte ya türk kızı Rus kızına denk değil, her konuda, niye uzatıyorsun ki
@_Forlorn_ sende haklısın ya
@blackeagle5589 kimseye yaranmaya ihtiyacım yok benim. İşine bak
@_Forlorn_ ne zaman, ne hakkında istersen dilediğin şeyi sorabilirsin kardeşim
Daha ılımlılar ayrıca her yanına yaklaşan kişilere bu beni skicek zihniyeti ile yaklaşmıyorlar. Türk kadını ise daha sığ görüşe sahip ama bu toplumun ve aile baskısından kaynaklanan bir durum olsada 20 yaşını geçmiş bir kadın aklını fikrini kullanabilecek bir yaşa gelip hala zihniyeti değişmiyorsa kültürsüz, kendini geliştirmeyen biriyle karşılaşmış oluyoru.
ben itici buluyorum kıskançlık filan değil gerçkten iticiler..
Rus kadınlarını beğeniyorum... Latin kadınlarını da beğeniyorum ve hatta o soğuk nevale İngiliz hatunlarını bile beğenebiliyorum ama Türk kadınları ile bir sorunum yok! Bizim kadınlarımız da güzel çekici ve seksi kendi çapında... Her milletin kendine göre güzelliği vardır. Böyle tartışmalar çok saçma bence.
Türk kızlarında da İtalyan erkeği sevdası var. Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Rahatsız olanlar yollar açık defilup gidin Rusya mi hangi cehenneme naşş ayyy ne güldüm kız 🤣 ama haklısın 👍
Güzeller daha niye olsun. Hem güzeller hem icraatlilar. Hemde git diyosun gidiyorlar. Yani erkek olsam kendim gibi biriyle uğraşmaktansa rus kiz severdim 😂
Kadın gibi kadınn ama bir rus kızı değil 😂😂😂
tercih yapmam gerekirse "hiç düşünmeden" türk kızı derim.
Daha güzeller , her seye trip atmıyorlar, daga az egolular. Bizdeki kezban çıkar rus mankenini çirkin bulur ben onlarda böyle bişey görmedim ve her haltta nazlanmiyorlar.
İşinize gelmeyince kezban dersiniz zaten ahaha 😅 ne diyelim karaktersiz insana laf yok.
Ne saldırması ne anlıyorsanız artık orası beni ilgilendirmez.
Hiç dememen gerekiyor. Saygını koru lütfen. Bizim size şerefsiz ya da tipsiz gibi ithamlarda bulunmamız ne kadar kırıcı bir şey ise o da öyle. Bu kadar kız siz erkekler yüzünden burnu havada ya da tripli. Kadınları kezban diye tanımlayıp manken gibi kızlara odaklanıyorsunuz, bir kıza nasıl ilgi verilir bilmiyorsunuz. E bu da burnu havada olma isteği, trip atma gereği gösteriyor. Bak yabancı bir kız olsa trip atmadan tamam diyip yoluna bakar sen de ne oldu şimdi dersin. Ama biz uğraşıyoruz, trip demek devamını istiyorum demek. Trip atan biri biz de önemsiyordur, uğraşıyordur. Ama atmayanını istiyorsan bir şey diyemem. Neyse uzatmayayım. Sadece şu kezban diyip durmanız sinir bozucu.
popolarını yırtıp bakire kız istiyorum diyen rus hayranları rusyadan çocuk getirip kendine eş yapmayı planlıyor sanırım hoş bu zihniyetteki biri için bu da çok doğal bir davranış olur. Bunların hepsi hikaye.
Rusya ya gidemedikleri için öyle zaten..
hepsini kataloglardaki mankenler gibi sanıyorlar..
Türk kızları bence daha güzel şimdi bunu yazdım diye abaza diyen kişiliği bozuk insanlarda çıkıcak ama bu benim düşüncem. 🤔
Çünkü bizim kızlar bizim erkeklere güvenmiyor, korkuyor, sapık gözüyle bakıyor, ve umursamıyor. Bizim erkeklerde ülkedeki kızlarda hayır yok deyip karadenizi geçip rusyaya açılıyor. Onların kızlarıda bizim erkekleri seviyor. Bunun sonucunda karşılıklı sevgi oluyor... antatabilmişimdir
Onlarinki sadece sevda yine turk kizlariyla evleniyorlar
Aslında çok guzel kurgulanmış bir algi ve insanlar da bunu çok guzel bir sekilde yiyorlar. Yaki şöyle ki, insanlwr haberleri ya da yazılanlari gorunce ben de neden yapmiyom istemiyum tavruna giriyor aklinda yokken.
Ya şu arap ve kürtlerin Rus kızı aşkıdır o. Kendi patlıcan burunlarına bakmadan TÜRKLERE laf ediyorlar. Meymenetsizler.
Yallah Kuzey Irak'a bir de utanmadan Rus kızı isteriz diyorlar. Sen önce ağzını kapatarak yemek yemeyi öğren Hanzo
@blackeagle5589 birincisi soruyu ben sormadım. Ikincisi Rus kızlarını uckurunuzun malzemesi yapmayı bırakın. Sizin gibi uçkur meraklısı gereksizler yüzünden ülkenin IQ'su düşüyor. Gidin Kuzey Irak'a. Çok kültür öğrenmek istiyorsan Rusça öğrenip konuş bakalım Ruslar objemiymis. Güzelim insanlar hakkında paralı işçi gibi yorumlar yapıp durmayın
Siz de aynı kafadasınız zaten çok bişe değişmedi de.. soruna cevap vereyim hanfendi, rus kızlarını obje olarak görmüyoruz en azından ben öyle.. Cidden çoğu Türk kızından karakterli ve düzgün rus kızı da var, bu cümleyi kurarak asıl siz onları sadece hayat kadını işçisi olarak gördüğünüzü belli ettiniz
@blackeagle5589 Adamın yaptığı yoruma bak , Ben mi görüyorum? Rus kızı seni veya onu ne yapsın acaba hanzolar? Gidin 2-3 kitap okuyun onun bunun orAsına burasına bakacaginiza. Rus kızları hakkında da doğru düzgün konuşun. Türk kızları hakkında da elin arabi kürdü savaştan kaçıp gelen korkaklarsiniz TÜRK ırkına laf edemezsiniz. Yallah kendi ülkene beğenmiyorsan
sen hayırsın ya :D bizi suriyeli yaptı kıza bak.. senin okumadığın kadar kitap okudum ben , sen okumuşşun belki ama boşa , konu rus kızı falan değil burda aslında, senin içinde bişiler kalmış o yüzden saldırıyorsun, neyse kolay gelsin sana , umarım yaraların iyileşir de saldırmazsın sağ sola :)
@blackeagle5589 Rus kızlarının size bakması imkansız. Rus kızı hayranı bir insan olarak uselessiniz.
@KontZZ ben almayayım benim sözlüm Fin. Ihtiyacim yok
Sana Fin erkeği bakıyorsa emin ol bana Rus kızı tapar be , kendini bu kadar yüceltme, bir hiç olduğunu anlayınca çok üzülürsün sonra :/
@KontZZ yok be hacı kendi adına konuş, ben bunu eldivenle bile sevmem :DA:SDDS
@blackeagle5589 Türkçe ve kurtceden başka dil biliyor musun sen? 😂😂
@blackeagle5589 fin derken fino köpek almıştır ona diyodur biliyosun türk kızları bazen aşırı sayko olabiliyor :)
Kızla kurtce mi konuşacaksın? Ben Rus kızı hayranı bir insanım ve senin gibi gereksizlerle evlenip hayatını mahvetsin istemem. Serdar Ortaç gibi çok paran ve dünya görüşün varsa evlensin fakirsen evlenmesin hem gereksizsiniz hem fakir hiç çekilmez.
@KontZZ Aynen sen kaldırım mühendisliğinden mezun birisi olarak ancak o şekilde yorarsin irklari. Ya şu 5IQ'lar intihar falan etsin kurtulalım
@KontZZ Ya sen kimin köpeğisin? :D
@verbisdiablo evet iyi derecede ingilizce biliyorum.. ve kürt değilim, olsam da üzülmezdim, kürtleri aşılamanızı da anlamış değilim.. sadece türk erkeklerine değil kürt erkeklerine de saldırmaya başladınız :)) ben askeri personelim, hayat standartlarım sizinkinden kat kat yüksek merak etmeyin, şimdi yol alabilirsiniz ;)
Cüheylan ne oluyor :D Yazık daha yazmayı bilmediği tabirleri kullanıyor. Belli kurtsun sen de
@blackeagle5589 kardeşim bir laf var ya hani "kuzuya rakı içirmişler kurdun anasını si*eyim demiş" bunlarınkide bu misal :)
@blackeagle5589 Emin ol yüksektir 😂 Eminim askeri personelsindir.
Kürtlerle alıp veremediğiniz ne :D size bişe mi yaptılar
@blackeagle5589 ahah :)
@KontZZ Ya hadi başka kapıya kürtlerle muhatap olamam. Daha Türkçeyi nasıl kullanacağını bilmiyorlar, kitap okuyorum. s üst düzey İngilizce biliyorum. s. s eminim biliyorsundur. Askere gitmemek için ertelemiş ertelemiş 30 yaşında ancak gidebilmiş korkudan, askeri personelim diyor. Ben de astronotum. Yallah Kuzey Irak'a
@blackeagle5589 Askerde lol oynuyor herhalde bronz 5
Irk diye birşey yok karşim, millet var.
nesi guzelki her yerde guzel ve cirkin insanlar vardir bide onlar cok icgi iciyorlar guzellikleri erimis kadinlar cok pasaklilar donlari kokuyor resman abi evleride sidik kokulu sikisnca evemi iseyorlar anlamiyorum 😂😂😂
ben şahsen rusyada yaşadım ukraynada yaşadım. asla turk kızlarından vaz geçmedim. turk kızları bana kadınsı geliyor. ruslar beni hiç etkilemiyor. ben şahsen köylü kızları severim
Rus degil slav sevgisi denebilir turklerdekine.. cunku yani guzel kadinlaro var net bir cevap... Ve yabanci kizlarin o turk kizlarindaki lanet tribi ve nazi yok... Ayrica daha sadiklar genelde...
Türk kızını hiçbir ülkeye degişmem karakterli güzel bir türk kızı demek dünyaya bedel ama anlayana
Kaprisli değil diyorlar ama onların başını döndüren güzellik ve fizik. Kaldı ki kolay elde ediliyor.
Gönülleri kimi isterse onunla olsunlar pek diyecek söz yok bunda.
Onlarda turk erkeklerine duskun valla esimin eski rus atkadaslari pesini birakmiyo evli bekar onlar icin farketmiyo o... r
Sadece türk erkeklerinde yok ki bu. Genetik olarak güzel doğuyorlar. Ama aşırı pasaklılar sidik kokusuna da katlanacaksınız artık beyler.
Sen kokla diye diyorum işte daha ne.. sana anca bu düşer
www.ondertussen.nl/.../1392644885_4.jpg?404=true
Ruslar benim hic ilgimi cekmiyo konusmalari bile koru bir defa, bence arap turk farslilar daha guzel
Ya cidden rus kizlari guzelmiya... ? Ben begenmiyorum ya gozumde ptoblem var ya da bizim insanimiz 😂
Valla ben türk kızını değil Rusya'ya dunyaya değişmem
İlişki için Rusların peşinde oluyoz bazen ugsrastirmiyor fazla :)
İyi kolay gelsin.
Ee sağol bu gerçek zoruna gitmesin sende erkek olsan sende aynı şeyi yapardin aynı görüşte olurdun emin ol
Erkek olsam elalemin rusunun, ingilizinin neyini seveyim güzeller der geçerim işim olmazdı hiç biri ile.
Sevmiyorum seviyorum demedim dikkatini çekerim türk kızını dünyaya değişmem dedim dimi.. sadece ilişki için bazen peşinde koştuğumuz oluyor doğru oda tek gecelik ilişki icin
İnsanların zevklerine karışmayın bari yahu.
Güzeller, uğraştırmıyorlar, keyiflerine bakıyorlar.. Daha ne olsun.
Beyaz ten mi yoksa .. baska guzel bir yön bulamadim maalesef. 😃 bazilari gercekten guzrl oluyorlar yalan yok ama ickiyl3 sigarayla ve surekli iliskiler ile butun guzellikleri bozuluyor..
Bence Rus kizlarindaki Türk erkek sevdasından kaynaklanıyor he bide Türk kızının tiribine katlanamayan erkek Ruslardan daha çok randıman alıyor demek ki
Gitsem fena olmaz diye düşünüyorum ama rus kızlarınında bir çoğu egoist ben asya taraflarını tercih ederim daha çok erkeğine bağlı olacak kadın dediğin :)
Türk kizlarından daha güzeldir karakter olarata iyiler egolari yok burunlari havada degil daha ne olsun
Severlerse sevsinler herkes başkasını sevmekte özgür ne biz onlara nede onlar bize karışabilir
Aksine Türk kızı olsun isterim, ancak birkaç yabancı da dahil olmak üzere kime sonunda açıldıysam hep reddedildim. Kısacası sanırım bütün kızlar beni sevmiyor.
Aynı şey Türk kızlarındaki İtalyan ve iskandinav erkek merakı olan kızlar için geçerli gidebilirsiniz
Türk kadının İtalyan erkeği sevdası ile kapışır. Rus hatunlarda zaten sizi привет nidaları atarak bekliyordu.
Türk kızları avrupai Rus kızları slav ırkından olduğu için %50 asyalı
bence Türk kızları daha güzel o yüzden :)
@Prensisli Avrupalı kızlar yüz hatlarıyla güzel kız profilini çiziyorlar :/
Öyle bir takıntım yok ama işte bu yazdıklarından sonra aradaki farkı çoğu kişi görüyor bişey kıskanılıyorsa böyle senin yaptığın hareketler yapılır Rus dersen 30/35 kadar güzel o yüzden benim tercihim Brezilya /isveç/Avustralya derim tercihen
Rus kızları bir kere Viskiyi su gibi içiyor.. Ince belli uzun boyluYani bir kadında aricaktin her özelik mevcut ondan cok ilgi çekiyor :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar