Ya ben anlamadım gitti rus kızlar neden türk erkeklerini sever bayılır benim göremediğimde rusların gördüğü ne var türk erkeklerinde ?Sizce ne var erkekler?
Cevabın nedir?
+1 yıl3 yildir rus bolgelerindeyim (SSCB) analizlerimi paylasiyorum
1- turk erkeklerinin hepsini sevmezler
2- Adam gibi Adam isterler 3- dik olduklari icin dik turkleri severler yani sirnasik yalakalari sevmezler, sirnasmayin, cok ziplamayin, yavas yavas sizi tanidikca gelirler benden size tiyo 😉
4- kurtlerden ozur diliyorum ama malasef cok yilisiklar, o bolgelerde bizzat yasiyorum, kardeşim kardeşim kizlarin pesinden ayrilmiyorlar, bir cogu boyle gercekten, ayrica o bolgelerde zannettiginizden cok kürt var, ve bunlar türküm dedikleri icin butun turkleri cok ozur dileyerek soyluyorum (amsalak) zannediyolar, ben cok yasadim bu olaylari, bana sen turksen bunlar kim, bunlar turkse sen kimsin diyen cok oldu... bu arada o bolgelere daha cok ipini koparan kesim gittigi icin turkiyenin kaliteli erkeklerini ayirt edemiyolar, ama 3-5 ay sonra fark ediliyosunuz... konusmanizla, hitabinizla, durusunuzla, giyiminizle vs vs...
5- rus kizlari cok fazla sahiplenici, rus erkekleri tam tersi... o bolgelerde bir turkle iliski yasayan bir rus kiz asla bir rus erkekle uzun sure birlikte olamiyor sebebi ise turkten gordugu ilgi, sevkat, deger verilme vs. vs. bir rus erkekte yok !!!
6- yanlis bilinen bir olayda, rus kizlarin hepsi bacım degil, hatta cogu degil % 10-20 lik kesim para asigi ama cogunlugu degil bunu tum samimiyetimle soyluyorum
7- seks cogu rus icin onemli bir ayrinti, bu konuda turkleri secmelerinin bir sebebi
8- yakisiklilik yani bir rus kiz size yaklasip krasavcik derseki o kiz size asik olmustur ama hemen birlikte olacagi anlamina gelmez 😉 sazan gibi atlamayin, kendinizi agar satin
8- rus erkeklerin cogu bizden cok cok cirkin bu bizim icin buyuk avantaj
9- rus kizlar cooook cooook kiskanc, asla aldatmayi dusunmeyin DENEMEYIN cunki misliyle karsiligini alirsiniz 😉
10- rus kizlarinin cogu gercekten cok mulayim, bir erkegi mutlu etmeyi cok iyi bilirker ve trip cok yapmazlar
dip not ; Turk ile evlen, Rus ile sevgili ol 😉
sebebi belli 😀 boynuz takma endisesiyle yasanmaz51 Yorumla
En İyi Cevaplar
rus kızı ilgi bekler türk kızı gözüm görmesin der
rus kızı ile cinsel ilişkiye girsen hayır demez türk kızı başım ağrıyor sonra gel der
rus kızı kıskanılmak ister türk kızı ne kaba adamsın medeni ol der (neyin medenisi se bu)
rus kızı sevildiğini bilmek ister türk kızı sevdiğini söylesen güler geçer
rus kızı rus erkeği onu tercih etmediği için ve yukarıdakileri yapmadıgı için türk erkeğini tercih eder
türk kızı türk erkeğini sevgin beni bunalttı deyip türk erkeğini iter
kısaca aslında bizde çok değişiklik yok. kızlar kendinizi azcık düzeltin.
içinizde illa ki düzgün olanlarınız var ama türk erkeğine saygı duyun azcık. amacınız bizi parmağınızda oynatmak değil amacınız bizi aşkınızdan sarhoş etmek olsun. geri kalan herşey boş !176 Yorumla
Soran+1 yıliyi söylemişsin :D
- +1 yıl
okuyunca en iyi cevap budur dedim! tskler Dostum
- +1 yıl
Güzel yazdın hepside dogru ve gercek
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoru: Rus kızlarının Türk erkeklerini isteme nedeni
En beğenilen cevap da; Rus kızlarının neden cazip olduğunu anlatan maddeler.
Komiksiniz yahu. Okuduğunuzu anlamıyorsunuz anladık da, bari yorumlamayın yani :)
El cevap:
Rus kızları, ülkelerinde kendilerine bakacak bir erkek bulamadıkları için Türk erkeklerine yönelirler. Başka milletlerin erkekleri bizimkiler gibi abaza ve görmemiş değildir. Yani öyle kolay ikna olmazlar. Bizimkilerin gördükleri görecekleri bu olduğundan çabucak bu hatunlara kapılırlar.
Çok güzel oldukları gibi elaatikdir de bu hatunlar. Elden elden ele dolaşırlar ve genelde de bizimkilerin ellerinde kalırlar. :D
Özetle: Türk erkeklerinin elden ele oyununu bilmmelerinden :P36 Yorumla- +1 yıl
rus kizlari azeri erkekle evlenir ermeni turk kurt erkekle evlenez onlarin hayalindeki erkek azeri erkeyidir o kadar
- +1 yıl
@azeriserkan lan şerefsiz ne ayrımcılık yapıyosun burda? Türkün Azerisi, Özbeği, Lazı, Çerkezi mi olur be kardeşim seni? Hep senin ve türevlerin yüzünden ayrışma yaşıyoruz!
- +1 yıl
@azeriserkan sg aq rus devşirmesi
+1 yılçünkü bizim erkekler onlarla ilgileniyor.onlarda ilgi istiyorlar zaten.çünkü rus erkekleri sürekli içip içip sızıyolar.içkiye kadınlardan daha çok değer veriyolar. ama türk kızları bi yurtdışına çıksın bak...iyi ki çıkmıyoruz yoksa soy karmaşası olurdu.çok talep var türk kızlarına.burdakiler nasıl onlardaki kızlara özeniyosa ordakilerde burdaki kızlara özeniyo.bu modele.tabi herkes kendinde olmayanı istermiş.
23 Yorumla- +1 yıl
160 lık ortalamanızla sızemı talep var guldurme benı :)
- +1 yıl
teksas26; doğru söze ne hacet dd.. Türk kızlarına talep şu yönde olabilir, temizlikçi olarak.. Türk kızlarının alternatifi Portekiz ispanya italya da var. ama Türk erkeğinin alternatifi yoktur bunu böyle bilin. şu değersiz egolarınızdan vazgeçin konu Türk kızlarının neden değer görmedikleri ve siz hala değerinizi küçültüyorsunuz.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
46Cevap
+1 yılBenim bu konu hakkimdaki görüsüm türk kizlarinin burnu havalarda gezmesi ve türk erkeklerin onlara muhtac oldugunu düsünmesi,
, ya abi en tipsiz biyikli kizlarda bie kapris tavan yapmis , ne kalca var ne gögüs ,basenler desen yag ficisi gibi , ne spor ne Dogru dürüst bakim ve beslenme :)) 1 cift mavi gözü var diye kendini triplere sokmus kizlar var :)))
Bence bizim türk kizlari cok sagliksik besleniyorlar ve vucutlari cok bozuk :) Rus kizlarina gelince ben 3 senedir bir rus kizinla beraberim ve kendisi bana tapiyor tabikide onun bana taptigindan daha siddetli bir versionunda bende ona tapiyorum , tamamen karsilikli! daha önceki iliskilerime nazaren bu sefer ilk defa ohhh be diyorum , ben neyapmisin dedim bu zamana Kadar ? kiymetli askmi kimlere vermisim dedim ! hak etmeyenleri sevmisim megersem , herkez biz türk erkeklerinin yüce askina sevgisine ilgisine laik degil, heleki türk bayanlari hic degil bence ! ilk defa ferah ve cok olumlu bir iliski seviyesindeyim! kapris yok sacma sapan nedenlerle olusan kavgalar yok , türk kadinlari kompleksi ve bu komplekslerinden ötürü kendi hayal dünyalarinda kurduklari fantasilerle erkeklerine zulüm etmekten baska birsey yapmiyorlar ! 100de 90 türk kadinlari evlendikten ve dogurduktan sonra acaip igrenc mahluklara dönüsüyorlar ,kendilerine bakmiyorlar , acaip bir sekilde kendilerini saliyorlar , eeee sonrada ahmet beni aldatiyor Mehmetin dostu varmis bir bilmemne ,! Ama rus kadinlari hep güzel hep bakimli ve hep arzulu , erkeklerini hatira defteri gibi sakliyorlar , ve nasil ellerinde tutacaklarini kendilerine deli gibi tutkulu baglamalarini iyi biliyorlar :)) türk kadini 1 saatlik seksin ardindan egoistce yeter artik canim istemiyor ben geldim deyip isin icinden cikarken , rus kadinlari kendinden önce erkeginin doruk zevki almasi icin her türlü fedarkarligi yapiyor yatakta, ve hic bencil tavirlari yok, uzun lafin kisasi , türk kizlarini sert kabuklu bir badem e benzetiyorum , rus kizlari ise dalindan düsmeye Hazir siyahi kirmiziya dönüsmüs birer kiraza :))42 Yorumla
+1 yılBen Rusyanin Ekaterinburg ilcesinde yasiyorum.
Burda kadinlar oyle bikmis ki erkeklerden her erkek iciyor hemde kopek gibi yani evde is gorecek hali kalmiyor , calismiyor , karisina ilgi gostermiyor.
Siz dusunun ben hayatimda erkek berberlerinin , otobus , dolmus soforlerinin kadin olabilicegini dusunmezdim fakat burda boyle.
Rusyayi su anda gara millet yani biz isgal etmisiz :D
Fakat ozbekleri , baskirleri , tacikleri sevmiyorlar.
Turkler biraz daha caliskan biraz daha sempatik ve bakimli oldugu icin bizi gara millet saymiyorlar fakat TURK oldugunuzu anlatmaniz gerekir :)
mesela dolmusta cogu kisi yabanci oldugunuz icin size bakiyor bana bakiyorlar yani :D
ben cok rahatsiz olunca telefonu aliyorum elime ve hemen turkiyedeki annemi arayip Onlarda turkiye Turtsia demek . hemen diyorum iste Mama Turtsia nie pasol falan turkiyeye gelmeyi dusunmuyorum gibi :D
Veya sordularmi Ya iz Turtsi diyorum ya iz turak diyorum :D
Fakat Turak derken T yi basarak soylemelisiniz Tiurak diye cikarsa ben salagim demek oluyor :DD12 Yorumla- +1 yıl
ya bak soyle dusun bizim ulkemizde sarisinlar hep 1 adim onde cunku herkes esmer kumral sarisin az var yani olanlarinda %30 %40 i cakma sarisin.
her neyse burdada sarisin cok esmer kumral yok :)
anladin sanirim :D
Öncelikle merhaba herkese. Yardımcı olmaya çalışayım neden sorunuza.
Şu an kız arkadaşım rus ve 2 yıldır beraberiz. Ve inanır mısınız, yaşım 25, hiç bu kadar huzurlu, sakin, aşk dolu ve mutlu olmamıştım.
Tanıştığımız gün hayatımın değişeceğini hissetmiştim. Hiç de söylenenler gibi değildi. Gayet , efendi, bir o kadar da tatlıydı ki kendisine vurulmam çok zaman almadı.
Fazla uzatmak da istemiyorum ama, çok farklılar. Hiçbir memnuniyetsizlik görmedim şuana dek. Gereksiz tripler ve dolaylı anlatımlar yok hayatımızda. Ne istiyorsak o. Ve sürekli kurduğu bir cümle vardır içimi eriten. "Benim ne istediğimden daha çok senin ne istediğin önemli. Sen benim erkeğimsin, başımı yasladığım, güç buldugumsun..."
Elbette benim için onun istediği en az benmki kadar önemli bu hayatta ama, erkeğine nasıl yaklaşacagını biliyorlar. Ve üstelik davranışlar yapmacık vayahut menfaat içerir cinsten değil. Şuana kadar hiçbir Türk kızına bu derece güvenmemiştim. O kadar sadıklar ki anlatamam. Ve ben bunu gördükçe sadakatimi sürekli sürdüreceğim.
Çok fark var arkadaşlar çok. Kafa rahatlığı, huzur ve daha anlatmadığım nice güzel anılar.
Türkiye'den 2 ciddi ilişkim olmuştu. Ama inanın ömrümden ömür gitmiş.
Rus Türk beraberliğini kesinlikle tavsiye ediyorum.
Herkese iyi günler.90 YorumlaSeks! Türkiye erkeği sekste doyumsuz ve aç, Rus kadını da hem çok güzel, hem de ilgiye aç, seks konusunda da çok istekli ve erkeğine çok önem veriyor. Ayrıca erkeğin Türkiye kızına yapacağı yatırımla Rus kızına yapacağı yatırım kıyaslandığında yatırım/fayda oranı çok farklı :) Rus kadınları bakımlılar ve "erkek ne ister" çok iyi biliyorlar, küçük şeylerle mutlu olmasını ve mutlu etmesini de biliyorlar. Saçma sapan anlamsız kaprisleri de yok. Tabi ayrıca Türk erkeğinin aradığı lezzetleri de çok iyi biliyorlar, yemek konusunda filan da gayet başarılılar. Erkek, Türkiyeli kızların saçma sapan kaprisleri ile uğraşacağına ve sürekli penisi elinde gezeceğine Rus kızları ile yaşamayı ve evlenmeyi tercih ediyor. Gelecekte bu tip evlilikler, birliktelikler daha da artacak. Zira sınırlar yavaş yavaş kalkıyor. İnternet dünyasının da insanları yakınlaştırması ve vizelerin kalkmış olması bu zemini daha da sağlamlaştırıyor. Gelecekte Türk+Rus ırkının birleşiminden yeni bir melez nesil doğabilir Bu durum, Türkiye'de ırkın güzelleşmesi açısından da faydalı :) şimdi Anadolu'nun yamuk yumuk tipleri ile bebek gibi rus kadını farklı, Bu durum ırkın şeklini, kavrukluğunu düzeltecektir. Erkekler bıyıklı kadın görmek istemiyor artık yatağında.
40 YorumlaToplumsal baskı ve bu sonuçla kadın ve erkeğe yüklenen toplumsal misyon(örf, adet..vs.) nedeniyle erkeklerimiz daha avantajlı, daha toleranslı bana kalırsa. Ailelerin kız çocuklarına telkinleri sonucu, bebeklikten ergenliğe ve sonrası hatta evlilik dönemine kadar geçen süre boyunca kadınların cinselliği tabu olarak görmesi. Ayrıca türk erkeklerinin de cinselliği bayanlara göre daha kolay olsada rahatça yaşayamaması, bu nedenle genç kızlara yönelebilen cinsel açlığı belli eder antipatik bakışlar, bu bakışları yanlış veya doğru değerlendirmelerinin önemi olmayan ve kendini cinsel açıdan mutlak gücün sahibi zanneden , evlendiklerinde bile bunu ödül mekanizması gibi işleten cahil türk kızları. Rus kızları toplum baskısı görmüyorlar ve malesef sarhoş rus erkeklerinden bekledikleri ilgiyi de görmüyorlar. Ayrıca kompleksleri de yok. Sizler komplekslerinizden hiçbirşeyi göremiyorsunuz. Ne gerçekten değer veren insanları algılayabiliyorsunuz ne de one night stand takılabiliyorsunuz. Asıl soru şu ki, siz ne istiyorsunuz Türk kızları ?
00 Yorumla
+1 yılTürkiyede Keriz Türk Erkeklerini Sevmiyeceklerde kimi Sevsinler .
Kendi Ülkelerinde Kadinin hic degeri yok bir arac gibi görüyorlar Esler cogunlukla Kadini. Kadina
deger vermeyen Ülkesi Rusya.
Benim cogu Keriz Türk Erkek bireylerim Evli olduklari Karisina ilgi alaka gösdermez fazla para
harcamaz ama bir Rus Kadini olunca affedersiniz Rus Kadinin Götlerini kaldirirlar yatakda cok
Marifetli sanirlar Ruslari ama alakasi yok. onu gecdim Para harcamakdan kacinmazlar
Kerizcesine Diskolarda orda burda Faturalari öderler ne icin yataga atacaklar yaa.
Kendi halkina Milletine deger vermiyenin hic bir zaman gercek anlamda bir Gelecegi olamaz
Gelecek demek Millet demek Millet demek ise Birlik demek .
Anlayana ne ala verdigim Mesajlar.
Bu arada Insanlari Yücelten Sex degil gercek anlamda Ruh bagliligidir.
Keriz Erkekler Rus Sevdalisi Erkekler
Kisiligine biraz daga fazla sahip cikin.50 Yorumlaöncelikle Türkiye Rusya'ya göre yaşanabilir olarak çok daha ileride bir ülke. (Vallaha öyle, gittim gördüm). Rusya'da yaşayan Türk-Yunan çiftleri, Türkiye'de yaşayanlara göre oldukça azdır.
Bu dediğime inanmayacaksın ama en odun Türk erkeği, en kibar rus erkeğinden daha kibar kalır. Tabi biz Türk erkekleri evlenene kadar romantizmin dibine vurduğu için ve rus kızlarda bizim bu evlendiğinde değişen Türk erkeklerini tanımadığı için ona kanıyorlar.
Son olarak Rusya'da ki esmer erkek kıtlığı diyelim.00 YorumlaRusyanın kadın nüfusunun erkek nüfusuna oranı hayli yüksek olduğundan erkekler biraz değerli onlarda. hatta bir yerden, nasıl ki bizde damsız girilmeyen yerlerde kasıt, yanında bir kadının olmasıysa Rusya'da bunun tam tersi olduğunu okumuştum.Yani erkek damsız girilmeyen mekanlar mevcut. Dünya geneline bakarsak Türk erkeklerinin vücutlarında extra bir özellik bulunmadığı gibi çoğu ırka göre kısayız..Rus'ların bu ilgisi sadece sahip olduğumuz kadına, eş/sevgili, karşı aşırı koruyucu tavırlar sergileyip çok kıskanmamızdan olabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
oyle bisey yok arkadasim fakat dedigin gibi rahatlar.
ornegin erkek kiz wc ayni dam sorunu yok tipine bakip aliyorlar :)
+1 yıl3 sene rusyada yasamis birisi olarak soyluyorum tamamen yalan
rus kızlarinin fiziksel guzellik ortalamalari dunya ortalamasinin ustunde oldugu gibi (bunu soguk iklim ve slav kokenli olmalarina bagliyorum) rus erkekleride yakisikli ve cekicidir.sunuda soylemek isterim o rus erkeklerini birakipta turklere bakan kizin psikolojisinden suphem olur.he istisnalar var ama ya zenginlere yada cok buyuk asklara var.
bu zirvalarinda muhtemelen yakin ve ucuz diye turkiyeye tatile gelen rus bayanlari kendilerini cok sevdigi icin gelen zanneden kisiler tarafindan ortaya atildigini dusunuyorum00 Yorumlabizim türk kadınları bilmez yada haksızlık etmeyeyim çoğunluğu bilmez elindekinin kıymetini bilmez ki buda aç gözlülükten kaynaklanıyor bence. Türk erkekleri onlara göre daha bağlı ve daha güvenilebilir. hani bugün rus arkadaş sitelerine girip baktığında rus kadınları gerçekten türk erkeği arıyor ve evlenmek istiyor. bunların yarısı ekonomik sebep yarısı gerçekten sevgi aşk arayan insanlar.
şu bi gerçek türk kadınlarının çoğu gerçekten ilgi manyağı olmak istiyorlar. kusura bakmasınlar..00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçünkü esmer seviyorlar ayrıca yabancıya mülk satışıda onayladndı artık türkiyeye sadece tatile değil temelli kalmaya gelecekler. sen hiç rusça öğrenmek için kendini yırtan bir türk gördünmü ama türkiyeye gelen rusların büyk çoğunluğu kırıkda olsa türkçe bilir erkek tavlamak için. ayrıca sadece onlar değil türk dizilerinin patlama yapmasıyla ortadoğu balkanlar ve avrupa başta alman ingiliz ve irlanda olmak üzere bir sürü kadın türkiyeden ev almaya başlamış türk erkeğini zaten türk kızlar sevmezler bu nedenle siz afrika yada avrupada siyahi erkek fantezinizi gerçekleştirirsiniz avrupalılarda buraya gelip türk erkekleriyle evlenirler siz mutlu biz mutlu.
00 YorumlaRus erkekleri, kadınlara pek kibar davranmazlar; türk erkekleri de kibar sayılmaz ama rus erkeklere göre melek sayılırız. Sadece 10 yılda 170000 rus gelin almışız:)) bizi çok hafife alıyorsunuz, kiymetimizi bilmiyorsunuz... Türk erkeğin, kadına şiddet politikaları olmasaydı, ışte o zaman tadımızdan yenmezdik
10 Yorumla
+1 yılşimdi bilimsel olarak şöyle açıklayabilirim :
insan genetik olarak kendine en uzak olandan hoşlanır...
yapılan deneyler bunu göstermiştir.
bilim dünyası bunu şöyle açıklar:
genetik olarak uzak olan bireylerin çocukları daha sağlıklı olur..
üreme ve sağlıklı nesil dünyaya getirme içgüdüsü nedeniyle sarışın ruslar, esmer türk erkeklerini (tersi de geçerli) severler...
umarım açıklayıcı olmuştur :D10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsahiplenilmek istendiklerinden olabilir mi? moskovada 1 yıl çalıştım.ondan önce erkeklerimiz rus kızlara düşkün sanırdım.ama rus kızlarından erkeklerimizi beğenenlerde çokmuş orda gördüm.ama günlük ilişki yaşamak isteyip,peşini bırakmadığı için Türk erkeklerinden şikayet edenleri de gördüm..
00 YorumlaBen ruslari cok iyi bilirim. Bütün dünyanin sistemini bozan ülke rusyadir. Rusyada erkekler calişmayip evde otururlar ve kadinlar calişip para kazanirlar. Bu nedenle ruslar rus erkeklerine olan ilgilerini kaybederler. burada türk erkekleri konuya ayak basar. Türk erkeklerini biliyorsunuz. Eşek gibi calişip para kazanirlar ve rus kadinlarida bunu görünce türk erkeklerine bağlanirlar. Işin sonuda rus kizi türk erkegiyle evlenir ve hayatlarini cok güzel surdururler.
10 Yorumla
+1 yılŞimdi arkadaşlar türk kızları zengin erkeklerle takılır seks yapar bu böyledir türk kızları paragözdür şan şöhret ister rus kızları öyle degildir parayı adla sorun etmezler ruhların çogu aşka önlemlerin ve seks önemlidir asla sevilmediğini erkekle evlenmezler türk kızlarında dahaçok para düşkünlüğü vardır ruslar kolay aşık olur zor vazgeçer
00 Yorumla
+1 yılcüzdanından dolar fışkıranlara aşık olurlar elektrik faturası çıkanlara değil:D:D
31 Yorumla
+1 yılCevapı: 1=Rus kızlar esmer erkek seviyor çünkü rus erkekler hep sarışın oldugu için bizlerde esmer oldugumuz icin ilgi gösteriyorlar bizlere 2= Rus kızlara ilgi gösterdigimiz icin rus kızlar ilgi çok seviyor rus erkegi ise ilgi gostermedigi icin bizleri bundan seviyorlar.
Not: Ben rusyada yasiyorum rus ülkesi cok güzel ve rus kızları daha çok güzel hayal edemediginiz kızlarla birlikte oluyorsun.11 Yorumla- +1 yıl
cinsel ilişki için demiyorum ama keşke doyasıya aşk yaşayacağım birisini tanımış olsaydım şu yalan dünya boşa geçmeden
Gizli Üye(36-45)+1 yılrus kadınların içerisindeydim uzun zaman..onlar ilgilenen eş istiyorlar,sahiplenilmek istiyorlar,paradan çok kişiliğe bakıyorlar,dünyada en ilgili ve sahiplenen erkrk türk erkeği oldugu için bu durum böyle..şahsen bende rus kızını tercih ediyorum bikere ev işlerinde iyiler,ve sadıklar
10 Yorumla
+1 yılyaşadığım kişiyle o kadar çok basit nedenlerle sorun yaşıyorumki anlatamam kapirsini çekmekten ve onun herhangibi bir konuda ikna etmek için çaba sarfetmekten bıktım artık. her söylediğimi yalvartmadan yapan iştahımın geçmesini beklemeden yapan birisi olsun istiyorum yeter artıkkk
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumlaböyle birşey olduğunu nerden çıkardın ki:)yanlış bir varsayım üzerine kurulu soru üzerine cevap aramamak lazım:)
00 YorumlaErkekleri gerekli ilgiyi göstermedikleri için. Herifleri sabahtan akşama kadar içiyor. Sonrası malum.
00 Yorumla
+1 yılFarklı olan her zaman ilgi çeker, Türk erkeklerinin de Rus kızlara ilgisinin altında bu farklılık yatar :)
00 Yorumlatürk kızları çok havalı 160 lık bile 180 olsun diyor şu özgüvene bak hobbite bak ya
10 YorumlaCinsellik kategorisine acsaydin konuyu cevabı vermiş olurdun
06 Yorumla
Soran+1 yılacamazdım cunku xperim yetmiyor aslında acıcaktım da :(
Soran+1 yılsayılır de daha baska seyler var ya rus kızlarının bizim türk erkeklere olan sevgisinin.
- +1 yıl
Tamamen cinsel dir rus kızları sexi çok sever türk erkekleri de öyle ikisi birbirini tamamlar ayrıca rus erkekleri içkiye önem verir bir şişe votka için karısını gecelik ilişkiye verir ve votka içtiği için kuş otmez türk erkeği herdaim hazır kıta ve mert koruyucu kıskanç açıkçası benim hatunda rus :)
Soran+1 yılhmm.. diyorsun :D
rus kızları türk kızlarına benzemiyor. onları sevene karşılık vermesini bir şekilde biliyorlar:)
00 Yorumlacinsel açlıkları, Rusların rahat olmaları, başlarının ağrımamaları, triplerinin, kaprislerinin olmayışı.. Türk erkeklerinin yedirip içirip karşılıklı ihtiyaç giderimi ;)
10 Yorumlabalıklama atlıyolarda ondan bide kro ama paralıysa tamam oooohhh
00 Yorumla
+1 yılorda herkes limon gibi sapsarı
bizimkiler onların gözünde spartacus gibidir02 Yorumla
+1 yılİlgi gösteriyorsun şaşırıyorlar, biraz da adam gibi davranınca tempra moduna girmektense baştacı ediyorlar.
00 Yorumla- Spor konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılilgi ve alakaa ;) rusyada kimse ziklemiyo onlarııı burda prensess gibi karşılanıyorlar !
00 Yorumla
+1 yıltürk erkekleir kadınına sahip çıktıgı için bayılıyor rus kadınları birde cinsel ilişkide ruslardan daha iyiymiş türk erkekleri...
00 Yorumla
+1 yılçünkü rus erkekleri çok votka içerler ve eşleri ile ilgilenmezler. rus kadınları ise eşlerine çok sadık ve çalışkandırlar.
00 Yorumlakıllı ve kara görmeye alışık değiller ,görünce de heycan yapıyorlar işte klşişlk
20 YorumlaSpor konusunda 995 cevap paylaştı. rus erkekleri kadınlara bizim gösterdiğimiz ilgiyi göstermezler
00 Yorumla
+1 yılAslında hiçbir poğ yoğ.Öyle bir aşkta yok ortada.Herkes birbirini kandırıyor mk.
10 Yorumla
+1 yılbilmem xD farklı insanlar tanımak hoşuna gidiyordur tanımak
00 Yorumla
+1 yılne şanstırki sizde göremediklerimiz onlarda var :) ( genelleme değil ama )
00 Yorumladöşü kıllı seviyolarmış.. yurdumuzun yağız delikanlılarında bunlar mevcuttur.
11 Yorumla
+1 yılValla güzelim bende henüz anlamış değilim sorunun cevabını bilen yazsın lütfen :D
00 YorumlaAlayı votka içer doğru sen hiç rus yazarların klasiklerini okumadın mı?
00 Yorumlarus kızları denmı sever turk erkeklerı daha iyi cinsel
ilişkı yapdıkları icin seviyo turk erkelerin00 Yorumla
+1 yılRuslar kadınlara değer vermez ama Türkler başının tacı yapıyor...
10 Yorumla
+1 yılkalp kalbe karşıdır mesela ben onların hayranıyım onlarda bize hayran :D
00 Yorumlaonlar da sevmese nice olurdu halımız
10 Yorumlabunu bende merak ediyorum
01 Yorumla
+1 yılrusyadaa maşları amış diye biri yazmış
00 Yorumla
+1 yılpara para :)))))))))
onlar parayla veriyor00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevsinler işte kıskanma:)
00 Yorumlapara var...
00 YorumlaİKTİDAR
00 YorumlaÇok tatlıyızyaa
00 Yorumlaofff cok salakca
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!