AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
175Cevap
Daha sseksiler bence ve seks onalarla daha zevkli oluyor
ruslara karşı bir empatimiz var genelde skmeyi severiz biz onlarda sklmeyi :)
sizin kıçınız havada olduğundan onların erkeğe hasret olmasından.
Terbiyesiz
ne terbiyesizi ben gerçeği yazdım git antalyaya senin yüzüne tükürmezler istediğin yerini aç onlar burda açlıklarını doyuruyo siz elinizdekinin kıymetini bilmiyorsunuz sonra aşk acısı çekiyonuz kıskaçlıklar falanlar filanlar uzuyor uzuyor derdiniz bitmiyor onlar öyle değil işte yani bunu barmen olduğum için yazdım k. b gerçekler bunlar az kendinizi geliştirseniz aslında iyisinizde ama işte
Ahlaksız beni iki kuruşluk insanlarla kıyaslama gitsin fhişeler açsın orasını burasını kimin ne olduğunu bilmeden ağzın boş laf yapmasın defol
tabi haklıyımya böyle git dersin anca
Canısı yeminle göbeğim çatlıyor Turk kizi ile tanismak icin.
Kendi ırkımı seviyorum
Rusyada havalar hep soğuk olduğu için hucreler canlı kaldığı için vucut guzel gözukuyor
Turk erkklerinin geneli anneleri gbi kiz isterlerde ondan :)
Bu ne demek la. Annemiz rus degilki😂
Çünkü çok daha güzel ve sıcakkanlılar. Rusya'ya da gittim geldim..
Doğrusunu söylemek gerekirse Ruslar çok güzel yalan değil
Güzelse güzel kardeşim sürekli şunlardan bahsetmeleri sıktı artık ks sırf bu sorularla dolu
Ben ilk gördüm sitede Ruslarla ilgili soru
Seni dünyaya getiren Türk kadını değil mi? Cvp ver
Türk kadını
türk kızlarına kurban olsun onlar 🤗
noldu canım sen kıskandın mı :D ayyy kıyamam, nasıl da sinirlenmiş :))) Rus kızları dünyanın en özel varlıkları bir kabul et bunu da ondan sonra konu aç
Sabırr... ne kıskanacağım doğru konuş ne değişiksiniz yahu
Rus kızları kendini üstün görmüyor, öyle olmasına rağmen.. Türk kızlarındaki havanın %1i bile yok :) bence burdan başlayabilirsin niye tercih edildiğini düşünmeye
Al boş beynini ve git.
kudur tamam mı :))) çatla hırsından, Rus kızları iyi ki var, bizi size muhtaç bırakmadıkları için onlara minnet duyuyoruz <3
Ya bir defol git bir rus kızı bile görmemiş cahil kendini avut onlar iki günlük insanlar onların gtünde geziyorum ayakları yapmayın
Kardeşim ayıp ediyorsun ama bak rus kızları aldatırlar ne bileyim tipleride çook çirkin bacım zaten çogu ama düzgün güzel karakterli bir türk kızı bul bakayım sırtın yere geliyormu ama merak etme o kızsana gelmez çünkü sen haketmiyosn
@DELİKANLIPRENS sen erkek değil misin güzel kardeşim? kız burda erkeklere verip veriştiriyor, sen hala poponu yalamaya çalışıyorsun.. yemişim kızsa kızlığını bilecek!! düzgün olan Türk kızına canımız kurban zaten, böylelerine zerre saygı duymam
Yorumları tekrar oku cahil arkadaş
hepsini okudum merak etmeyin.. Cahil diyerek savunma piskolojisi yapıyorsunuz ama boşuna.. Bana değil sadece herkes bu tavırla yaklaşmışsınız.. Zamanında bir erkek tarafından yara almış ya da üzülmüşsünüz, bunu diğer erkeklerden çıkarmaya çalışmanız çok üzücü
Ne anlıyorsan anla beni ilgilendirmez.
peki :)
Bak sen bizi yanlış anlıyosn ama o kız senin anladıgını demek istemiyor yani ortada bir kıskanma falan yok bana gelincede dünyaları versen rus kızına elimi sürmem çünkü 1 günde kaç kişiylen yattıkları belli degil türk olsun düzgün olsun temiz olsun benim oldun aga rus kimmiş mk elin gevuru
Adamsınnn adam işte
yalancısın be kardeşim
Ya tamam kendin boşsun anladık herkesi kendin gibi zannettme adamlarda var aranızda utan biraz
Tabikide adamlar var ama sen bana yalancı diyosn ulan benim sadece tipimi gören güveniyor inanıyor beee ne yalancısı ben senin yalancı oldugunu ispatlarım ama
Siz iki boş teneke birbirinizi bulmuşsunuz.. sen kezban bu da keko, alın hayrınızı görün, benden uzak durun da :)
Sen hala burda mısın yüzsüz şey defol git
Bana laf sokup cevap vermememi mı bkliyorsun? laf atma bende yazmıyım bişe.. Alla Alla
Defol git dedim bende
Bak hala kardeşim diyorm farkındaysan bana keko o kızada kezban diyerek karakterini ortaya koymuş oldun ben sanaldan artislik yapmayı sevmiyorm çünkü bir sonuç olmuyor ama yanımda bana keko o kızada kezban deseydin işte ozaman vayhaline yani burdan küfür de etsem karakterime ters anlıyormusun yapamıcagım birşeyi söylemem ama yüzüme karşi zaten diyemezsin adam ol adam
Ya şöyle kalitesiz kişilikleri kaale bile almıyorum boşverin siz
@soran sen cidden çok fenasın ya :)) neyse sana bu Keko, pardon Delikanlı olan ve aynı anda prens olan arkadaşla başarılar dilerim :D hadi artık rahatsız etmeyin, bu mesaja da cevap vermeyin iyi günler
Ulan karaktersiz herif hem keko diyosn hem cevap yazma diyosn ama senin fotona baktımda eger o sensen çook adi birisine benziyorsun ikimizi yan yana foto çektirelim git kime gösterirsen göster hanhçgimize güvenirsin de herkes beni gösterir yüzüne yansumış nursuz bir risin yaşında 30 yani benden de büyüksün o hanımefendiylende düzgün konuşurmusun ellerim titriyor bak dahada bişe yazacaksan özelden telefon numaranı yazman yeterli şu elimi sizin gibiler yüzüne kana bulamaktan bıktım artık yazacagın tek şey telefon numaran tamammı o kızlanda muhabbeti kes direk ben seni arıyacagım
Gurursuz hala konuşuyor baya komiksin yaz yaz
Komik bile demedim düzgğn konuşurmusun
Soran sana diyorm
@blackeagle5589 Defol git yazma.
Soran bana neden komik diyosn
Az önceki anguta dedim o da nereden çıktı
@DELİKANLIPRENS vay be, korktum he şu an :) elini kana bulama nolur , bak korkudan titremeye başladım :D ulan biz dağda teröristle mücadele edelim, sen burda klavye delikanlılığı yap.. iyimiş he :) he bu arada resmime de laf atmışsın.. madem çok delikanlısın koysana kendi resmini.. adamlıktan bahsediyorsun ama ben en azından kendi resmimi koyabilecek kadar adamım
@soran :) peki peki sustum, daha yazmıyorum
@soran angut mu? ağzını bozmasan hani, hanımefendiğine yakışır konuşsan
Eeee sinir etme sende neredesin gelip vururum seni adam ol kaybol burdan
oha beni mi vurcaksın? :D tamam tamam özür dilerim, sakinleş @soran
Üstteki yorumun okunmuyor neyse önemide yok ama bana klavye delikanlılıgı diyemessin çünkü ben sana açıkladım zaten sanaldan artistlik yapmayı sevmiyorm diye bide foto koy demişsin de foto koyunca nazar deyiyor napalım yani 1.88 boy var tipte olunca kıskanan çok oluyor o yüzden koymadım bak sana hesap bile verdim dahada yazmassın umarım birader
Soran eger vurmucaksan vururum deme lütfen yalanı hiç sevmem zaten o vatandaş yanımda olsa böyle konuşmazdım gerek kalmazdı
@DELİKANLIPRENS Tamam krdeşim, Allah nzar değdirmesin sana, tipine zeval gelmesin :) hadi size mutluluklar
Allahıma kitabıma adres ver sen bittin oğlum
Eyvallah ALLAH senide ıslah etsin o kızda tüfegi elinden bıraksın yürekliymiş ama helal olsun
Kızım nasılsın iyimisin 🙂🙂
Laz kızıyım ben laz damarı var bende
Vururum adam olsun
@soran çok gaza geldin bence, bittin falan hayırdır? :D adres vermemi istiyorsan önce kim olduğunu göster de ona göre verelim adresi.. Çok yürekliysen hanımefendi dm'den mesaj at, adresi veririm, vurcak mısın ne yapacaksın görelim :)
@soran Bende lazım canım, aynı damar bende de var rahatol ;)
Ulan yaptıgınız kavgaya bakın yaa laz kızı demek görüyosn dimi ne kadar yürekli bide rusları savunuyosunuz lazlar bir başka yaa
@blackeagle5589 Gvşeme hemen canım falan ne diyorsun
Black sen nasıl lazsın yaa bendede var lazlık ama azıcıkta seni çözemedim tipinde laza benzemiyor bide düz yolda yürürken arada bir arkana bakta o kız seni vurabilir demedi deme bende kurtaramam
@soran gevşemedim be!! lafın gelişidir o.. ha koyaam o kafaya pi odun :D kendi toprağına saldırıyorsun 2 saattir ayıp be valla ayıp
Bak rus kızına canım de kucagına atlar ama laz kızları öyle degil atarlı oluyorlar herkes ugraşamaz ama eminol ruslar lazların ayak tırnagı olamaz
@DELİKANLIPRENS o bana bişe yapmaz hacım.. askerim ben... lazlarda askere saygı vardır.. sende lazsan bunu bilirsin zaten
Asker falan torpil işlemez
Ben laz degilim kanımda azıcık varda ben askerede bişe yaparım ama asker olsan nolacak adam olmadıktan sonra eeee senin için demiyomda şerefsiz ol arkadaşım ol sonra ben askerim yok ya
Bak delikanlı harbi kız işte asker falan işlemez diyor süpersin soran 🙂🙂
Güzel konuştun bundan bir cacık olmaz
Aslında dahada güzel konuştumda ks. Düzeltme yapıyor napabilirm
Sen adamsın ya boşver
Kızım sende sakin ol vur dedik öldürdün hadi kapatın konuyu illa konuşcaksanız gidin özelden yazışın millet okuyupta deli bunlar diyecek
Aman aman ne özeli telefonun ekranından dalarım bir şey falan olur kalsın
Biz adamız diyen karaktersizlerden degiliz gerçekten adam olan adamız çook teşekkürler bb
Hoşçakal 👌
@soran yaş kaç? cidden çocuksu konuşuyorsun :) telefondan dalmak nedir ya? bide nerelisin tam olarak söyler misin? tonyalı mısın yoksa :D
Yaşını napacaksın kardeşim git rusyalı kız bul hayırdık
Hala konuşuyor musun kardeşim derdin ne senin sabır
Az önce kezban diyodun sonra canım cicim 5 dakka sonra utanmasan aşkım dersiniz al işte adamız diye geçinirsiniz
Gvşek adam işte yazık yüz vermem defolur gider
Yüz versene birazcık belki iyi birisidir hahah😂😂
karakterini çözmeye çalışmıştım da.. neyse sende haklısın, sormakla hata ettim..
İyi veya kötü kendini belli eden adama selam vermem
@soran haklı olduğumu bildiğim için sorun yok, beni kötü de görsen umrumda değil :) ben öyle olmadığımı biliyorum ya o yeter bana laz kızı
Tamam yeter.
Black Bak şimdi hala hata yapıyorsun o kızın karakterini ben çözdüm zaten ama senin gibiler çözemez bana yalancı demenden seni çözdüm ben ulan ben yalandan nefret ederim be
@soran Yeter bencede.. fazla uzadı.. he hala vurmakta kararlıysan adresi verebilirim :)
Delikanlıysan buraya yaz
@DELİKANLIPRENS tamam hacı çözdüysen buyur senindir zaten :D benim onla bir derdim yok, görmediğim birine de yavşayacak da değilim :D size mutluluklar
Terbiyesizlik etme ikinizde benim kardeşimsiniz hala boş yapıyorsun
Şşşştttt kızım konuşacaksan özelden yazın birbirinize konuyuda kapatın black sende senindir demişsin kıza ayıp oluyor düzgün konuşurmusun hadi yeter ama uzatmayn
Batmanda çalışıyorum tam adres versemde gelemiceksino yüzden gerek duymuyorum.. terbiyesizlik etmedim, seni çözmüş falan diyo ondan öyle dedim
Ne konuşması ya defolsun gitsin
Niye birisini çözünce benim mi oluyor çok saçma soran sende kusura bakma o manada demedim özür dilerm öyle bir düşüncem yok
Sorun değil neyse
defoluyorum ve gidiyorum.. bu saçma muhabbet gerçekten çok uzadı :D ama eğer yinede laf sokmak istersen arada beklerim.. hadi hoşçakalın ikinzde
Ulan bare bu kadar yüzsüz oldugunu belli etme istersen black
Neyse bişe demedm bb
Çünkü rus kadınları kadın gibi kadın esirgemeyen kadın 😎 bizim türk kadınları gibi esirgeyen mahrum eden duygularını içine bastıran hatta içinde gömen değiller 😂
Tamam boş yapma
Gerçekler İşine gelmedi demi 😂
Neyin gerçeği, neyin yalanı? sizin gibi türk kadınlarına bu kadar düşman olup saldıran rezil insanlarla aynı ülkede yaşamaktan tiksindim
Niye saldıralım güzelim? Her kadına saygılıyız biz, ama türk kadınları kadar iki yüzlüsü menfaatçiside yok, önceliğiniz para, ondan sonra tip sonra kariyer, senin gibilerin duyguları yok olmadığı içinde duygularınızla hareket edemiyorsunuz, edemediğiniz içinde alternatif arıyoruz
Genelleme yapma değil türk erkeği babam dahi olsa kimseden bir şey beklemem böyle rezil insanları gördükçe ülkemde kaç tane mikrop var anlaşılıyor.
Ne rezil insanı? Birlikte oluyosunuz eğleniyosunuz herşey güzel gidiyor eywallah, ama sonra erek sıkıldım ayırlalım deyince, erkek mikrop erkek kullanmış erkek rezilmi oluyor? Demekki devam ettirememişsiniz ateşi !!! Bu net yani,, zaten kendi cevabında saklı senin sorunun , babam dahi olsa kimseden bişey beklemem demişsin 😂😂 demekki hep bişeyler beklemişsin beklentinde karşılanmayınca erkekler mikrop olmuş 😂
Genelleme yapma diyorum herkes aynı değil ne boşsun
Evet çok şükürki herkes senin gibi değil , rus dediğin kadınlar gibi ve hatta dahada iyileride var çok şüüğr ülkemizde 🙏
Kes sesini lan rezil defol burdan
Buyur işte bak işine gelmeyince rezillik diz boyu 😂 lan lun ne demek terbiyesiz 😏 senin gibiler bu ülkenin kadınlarının yüz karası
Delirtmeyin adamı güzelse güzel başlıyacağım hepsine
Güzellikten değil, işte sen bunu bile anlıyamamışsın 😂 şu yukarda yazılanları bir daha oku belki anlarsın , güzellikle alakası yok, onlar yaşamak istediklerini istedikleri gibi yaşıyanlar, senin gibilerse işine geldiği için yaşıyanlar ama 99 kez düşünüp acabalarla yaşıyanlar 😂
Ha deyince gidilmiyor ki bacım. Maddi durumları ayarlayıp evlenmeden oraya da gidicez tabi
Ne bacısı ya ne diyorsun konuşmanı düzelt sonra yorum yap.
Şimdi nasıl hanımefendi
@buragan bunlar işine geldikleri gibi 😂 seni görüp beğenmesede nerden hanımefendi oluyoruz diyecek 🤣 beğenirsede nerden bacın oluyorum terbiyesiz diyecek 🤣🤣
Ya Şahin reis haklısın valla Türk erkeklerinin cezasını biz İtalya göçmeni erkekler de çekiyoruz ya buna yanıyorum
Amaç italyanları beğenmekde değil aslında, bizim kadınların bizlerle duygularını yaşıyamama korkusu, italyanlarla yaşadıkları sır olarak kalıyor çünki 😂
adam küfür etmiş gibi tepki veriyorsun. bu nasıl bir karakter , bu nasıl bir seviyesizlik ,
soru ne rus kızlarını neden tercih ediliyor dimi
al sana cevabı işte bu yüzden tercih ediliyorlar ve siz de daima ikinci planda kalıyorsunuz.
Bunun gibiler hep aynı, rabbim bunların hayatına giren erkeklere acısın 🙏
Amin arkadaşlar ayrıca tariz reis döktürmüş
Hayatıma sizin gibi karaktersizleri almam yalnızlık en iyisi daha daha iyi anlıyorum.
Bizler karaktersiz değiliz, senin gibiler çıkarcı menfaatçi oldukları için hep hesap peşinde oldukları için anı yaşıyamıyanlarsınız
Sus çok battın.
Ha ha ha , batan belli çıkan belli, sen zaten şimdiye kadar çok battığın için bu soruyu sordun içinde kalmış çıkartamamışsın besbelli
Abi kız psikopat uğraşmayın lütfen ben saldım
Piskopat değil bu, çok yaşamış ama devam etmek istedikleri bunu terk etmiş şimdide terk edilmenin acısıyla artık kimseyle olmıycam diyor aklınca 😂
Neyin ne olduğunu bilmiyorsun bir sus rica ediyorum
Neyin ne olduğu belli zaten, seni bir rusa tercih etmiş önceki sevgilin 😄 baris belli, sende sebebini öğrenmeye çalılıyorsun , daha paylaşımcı daha cömert olmalıydın, çocuğu kısıtlarsan oda direk membasına dalar 🤣🤣
O kadar türk erkeğini ağlattım peşimde köpek ettim ki suratlarına dahi bakmıyorum red ettim hala da öylesiniz ağzı boş yapan rezilsiniz
Size kim bakar biz bakmıyoruz yazık
neyin ne olduğunu bilmiyorsun bir rus rica ediyorum ))
Sen ve senin gibiler zaten bakmasın 😃 peşinden ağlattıkların senin içinin boş olduğunu , zevk almadığını sadece işine gelirse birliktelik yaşadığını anlamamış saf türk erkekleridir 😂 sen bana yutturamassın senin gibileri
Sonra da arabesk açıp ağlayan zavallılarsınız aşkınızdan ölün 😅
Ne aşkı be senin dış görünüşün iyi olabilir belki ama için boş, düşünsene süper bir araba görüyosun ama içine oturuyosun motor yok araba gitmiyor ne anlamı var ki 😂
Tanımadan yargılamak çok kolay neyse daha fazla uğraşamayacağım bu kafa yapısından çıkın.
1 senin yaran olmasa burada bukadar çok zırvalamazsın
2 peşinden erkekleri ağlatacak kadar güzel bir kız olsan rus kızlarını kıs kanmazsın
3 sen bu kafayla sitim sene bir yuva kuramasın
Rus kızları güzel zaten çirkin demiyorum ki ahaha 😅 off daha fazla boş laflarınızı duymak istemiyorum neyse.
Kızım sende belki tip var ama kafa boş bak yoluna senden ne köy olur ne kasaba
Vururum hepinizi yeter
tanımadan yargılamak çok kolay yazmışsın , soruyorum sana ömrün boyunca kaç tane rus tanıdın?
iki dakikada hepsini Allahsız yaptın , şehvet düşkünü yaptın ,
dadi bakalım bunu açıkla
Allahsız olduklarını herkes bilir yargılamadım
Güzelim senin için boş diyorum anlamakmı istemiyosun, sende şehvet yok arzu yok istek yok , sen işine geldiği için yaşıyanlardansın, karşı tarafında seninle işi bittiği zaman , işte bu yukardaki sorduğun soruyu sorarsın 😂
Karşı taraf denilen şahsiyetlerden kimseyi hayatıma almadım ki biraz daha salla tutarsa aferin diyeceğim
@şahinS78 bu kıza laf anlatamazsın anlamıyor.
Yalan yanlış konuşamaz hakkımda tanımaz etmez tuhaf insan modeli
Adım gibi eminimki senin hayatına girenleri sen bile şimdi düşünsen unutmuşsundur, o kadar çok yani
Ne çok konuştun bari biri dolu çıksın vururum seni yeter
Psikopat diyorum vuracak hepimizi
Evet vurabilirsin eminim 😂 senden her türlü dengesizlik beklenir
Nah vurur 😂
Sabır
Bayan gizli bir gidermisin artık ne olduğun belli oldu zorlama artık istersen 😂
Soruya kim geldiyse o defolsun
Biz soruya hakkıyla cevap verenlerdeniz 😂 hakkıyla cevabı kabullenemeyenler defolabilirmi lütfen 🤣
Verdiğin cevaplarla sadece kendini avutan zavallı adamsın türk kadınlarına kaldınız yine
Evet türk kadınlarına kalmaya razıyız ama senin gibi kadın diye geçinenlere değil
Boş konuşma dengesiz
Terbiyesizsin sen hemde içi boşsun, dışın bir ferrari olabilir ama içinde motor yok 😂 uzaaa
türk kadınlarına kaldınız yine? derken
Bunun içi boş buna kalan yandı demedi demeyin 😄
Teneke kadar boşsunuz vurunca sadece ses çıkarıyorsunuz
Hah işte bizde onu anlatmaya çalışıyoruz, sende o sesde çıkmıyor teneke bile deilsin 🤣🤣
Kendinize gülün işte iki yüzlü karaktersizler
Biz netiz, senin gibiler iki yüzlü değil beşyüzlü 😃
Doğruları söyleyince böyle oluyor demek ki hımm
Doğruları söyleyen şu gizli kullanıcımı yoksa 😆
Anadolu kizi en guzel en temiz
Türk kızları maçollar ve kısalar makyajsızda çok çirkinler rus kızları gzl uzun ve anlayışlillar ok
Bende uzunum ve anlayisliyim?
Yoruldum artık şu genellemelerden!..
Ahaha 😅
Türk kızlarındaki İtalyan erkek sevdası nedir? :D
Yürü be heyt
@Azerbaycanlı10 :D
Savaş alanina dönmüs yorumlar 😂
Verene bakar Rus Türk fark etmez
Slav ve güney slavlar herzaman ayricaliklidir :)
Türk kızları bakmıyo, napalım? (:
sizden güzel ve akıllılar imkanımız olsa size bakarmıyız sanıyorsun anca yokluktan işte :D
Bize de bakmayın ölün
ben çok meraklıyım sizin yüzünüzü görmeye direk yabancı bir kadın ile evleneceğim zaten
Bulursan evlen aptal şey
Çoğu kız eksilmiş ama gerçekleri söylediği için artı vermeniz gerekirdi. Kız düşürürüm belki diye "Türk kızları gibisi var mı?" Diye sallayanlara eksi vermelisiniz adam mertçe konuşmuş 😂
Sarisin mavi gözlü fiziği güzel daha ne istiyek
:) sen istiyor dujj verecek 100 $ :) :) :) senin gibi kezbanların egosunun tavan yaptıgından olabilir
Yorumda ne kadar kız meraklısı olduğun belli oldu rezil
:) :) görmek istermisin
adamsan gizli olma
Soru gizli olarak soruldu. Gizli olarak kalır. Çıkmam pek mümkün değil olsa zaten şu an çıkardım.
g. tunuzden korkuyonuz burda soru soruyonuz oda iyi :) hadi kumda oyna çocuk
Defol hadiiiii
tam 100 $ lıksın
Sana küfretmeye bile değmez 30 yaşında olsan kaç yazar adam olamamışsın orası terbiyeni gösteriyor. Reelde görsen utancından yüzüme bakamazsın almışsın eline klavye ağza gelen boş laf atıyorsun sadece komiksin.
reeldede görüşelim sıkıntı yok ö... zelden yazda
Köpeklik ettim pişmanım de adam gibi sonra
:) :) çok korkuyorum şu an dizlerim tirtirtitriyo :)
:) :)
Gitmeye gerek yok onlar antalyaya geliyolar 😀
Türkçe konuşmaya çalışmaları bile yeterli 😂
Rus kızlarına hiç ilgim yok
seven gitsin geri kalan sağlar bizim :D
Anlaşılır gibi değil haklısın.
Arap erkeklerinde Türk kız sevdası nedir ya
Valla mı? 😂
@betterböcek Platonik aşk bizimkide öyle işte
Bende rus erkeklerine taktım valla
onlar çok vodka içtiklerinden bazı sorunları olabiliyor bil istedim
Gerçek hayatta nerde bulcam zaten
Ulan italyan desen tamamda rus ne yha kip kirimizi suratli civciv gibi geziyorlar🤗🤗
Instagram'da gördüğüm yakışıklı kumrallar sarışınlar öyle demiyor
bencede yakışıklılar ama vodka erkeklik organlarına pek iyi bir etki yaratmıyor illa açık açıkmı yazayım :)
Eeee 😒😒
bu rus kızlarının türk erkeklerine bakma nedeni diyorum
Kesinlikle odur evet 😊 şu mantığa bak
belkide değildir ben yanlış anlamışımdır
Hic bosuna sevinmeyin bizimsiniz
Var öyle bir söylenti..
Uzun olmaları ve fiziği 90 60 olmalırı :) :) :)
İlle de roman olsun
İster çamurdan olsun
Oda Allah kuludur
Her kim olursa olsun
Ahaha 😅
😊😊 rus mus o da bizim olsun ne olacak
Al hepsi senin olsun tepe tepe kullan
Teşekkür ederim
Sadece lafta ya o lafı güzel geliyor onlara bence
Ben daha çok Latinleri seviyorum
Benim öyle bir sevdam yok
allah yaratmıs be. slav lar ayrı bir olay
Güzel ve ateşli oldukları için muhtemelen
Rus karilari guzel de pis oluyorlar ya
Yoo gayet de temizler
pis olan sizin önyargılarınız bence...
yok öyle bir sevdamız falan...
Oyle bir sempatim yok ben koylu kizi seviyorum 😎
Elime rus eli değmedi daha😱
Gitmemize ger3k yok onlar sürekli geliyorlar zaten
bu kızlar fıstık gibi ya
kim eksi verdi söylesin hemen çabuk
Rus kızlardan birşeyler öğrenin. )
güzeller yalan yok yani.
Bakımlı ve hoşlar zarif kadın hepsi. Çok kadınsı
Benim öyle bir takıntım yok.
Biletimi ver gideyim mq tatlısı
İşte bunlar hep seks
Hayır demeyi bilmedikleri için
Yurtdışında da yaşadım ama En iyisi TÜRK KIZLARI
Sevda olarak değil 😊
Bizde gavurun adamlarını seviyoz knk
Ultra güzellik sıfır ego
Uzun bacaklarından dolayı
Hahaha Ruslar yaa ah o ruslar sjsjjssj
bir ben mi rus sevmiyorum?
Bence hersey daha kolay oluyor onlarla...