Alışveriş & Hediyeler Bir tuvalet kağıdı serbest dalış rekortmeni gibi suya dayanıklı olabilir mi? (Sayfa 3) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5125 Bir tuvalet kağıdı serbest dalış rekortmeni gibi suya dayanıklı olabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 76 kişi beğendi
Apdate_Available Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl her şey olabilir evet ama ben fiyata göre tercih ediyorum 0 0 Yorumla
20yaşındabirkızzzz Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl Solo kadar yumuşak kullanışlı bir kağıt peçete görmedim hayatımda kullanmanız gerekkk 0 0 Yorumla
edaxx23 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl yaanii umarım dayanır diyelim bana kalırsa dayanmaz 0 0 Yorumla
handemiys Takip Et Xper 3 Yaş: 19 1 yıl En kaliteli tuvalet kağıdı markası solo ❤️ iyi ki varsın solooooo 0 0 Yorumla
Liliy_Queen Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Tek tercih ettiğim marka solo paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
inanbilmiuorum Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl yumusak olmasına dıkkat ederım yumusak ve emıcılıgı yuksek olduktan sonra bı sıkıntı yok 0 0 Yorumla
Emrekaya031 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Fazlasi olur suyun üstünde saatlerce kalabilir kağıt 😅😅 0 0 Yorumla
__Rose Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Uzun yıllardır son kullanıyoruz ve kalitesinden çok memnunuz paylaşım için teşekkürler solo 0 0 Yorumla
Sinan3416 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Yok artık doğru mu bu bundan kullanmıştım daha önce 0 0 Yorumla
denoymusoyledediler Takip Et Xper 1 Yaş: 33 1 yıl Ay ben de çok kullanırım solo aşırı dayanıklı😍 0 0 Yorumla
___Vera Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Uzun yıllardır solo kullanıyoruz ve çok memnunuz paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
Red_Queenn Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Yıllardır solo kullanıyoruz ve çok memnunuz paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
Salahilemanyah Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Olmalı solo soloooooo😀Sılıyorum sılıyorum popişim kuru kalıyor😀 0 0 Yorumla
Gölge__Perisi Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Soloyu uzun zamandır kullanıyoruz ve mutluyuz paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
Queen_Shine Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Uzun zamandır solo'yu kullanıyoruz paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
Birlo Takip Et Xper 3 Yaş: 40 1 yıl şahika hanımı çok beğenirim yaptığı spordan hep çok etkilenmişimdir 0 0 Yorumla
Rüveyda_Shine Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Solo markasını kullanıyorum ve çok memnunum paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
Nazlı__Rüya Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Markette tek tercihim solo uzun zamandır solo kullanıyoruz zaten paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
Kamun90 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 1 yıl Bu ürün harika bence daha önce geçmiş yıllarda kullandim 0 0 Yorumla
Azrabulur Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Selpak da iyi solo da ama bizim tercihimiz herzaman solo solo solooo 0 0 Yorumla
Sjkskdkdpsksk Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Eğer o tuvalet kağıdı solo marka ise tabikide yarışır 0 0 Yorumla
senaasen Takip Et Xper 3 Yaş: 31 1 yıl Dayaniklidir tabikiii tuvalet kağıtları her işe uygun bnevee 0 1 Yorumla ilimbilimeseridir 1 yıl diyorsun Yorumla
_Rüveyda__ Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Solo markasını uzun zamandır kullanıyoruz hem hesaplı hem kaliteli paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
CianoG Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl solo solo sooloooo. çocukluktan beri kullanırım soloyu. 0 0 Yorumla
Mylittleponnyy Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl Soloysa suya rekortmen kadar dayanıklı olur 🤣 0 0 Yorumla
Mryusufkyn9 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Bence amacı o olduğu için dayanıklı olması gerekir 0 0 Yorumla
Güçlü__Peri Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Markette tek tercihim solo zaten paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
dünyabirleştir Takip Et Xper 2 Yaş: 110 1 yıl bence olamaz çünkü gerçekçi bir yaklaşım değil bu 0 0 Yorumla
onlyfans_kazandirir Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Bu yaziyi okur okumaz markete gidip alma karari aldim 0 0 Yorumla
Sinyoradam Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl Olabilir ama yine de bilemiyorum illaki yırtılır yani sonuçta tuvalet kağıdı 0 0 Yorumla
Tatlı_EsinTi Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Senelerdir soloyu kullanıyoruz ve çok memnunuz paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
Baybarssyd Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl Bence dayanıklı olabiliyor çünkü ciddi manada iyi ve kaliteli tuvalet kağıtları var 0 0 Yorumla
user7363372026 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Kaliteli ve ekonomik alırım ucuz alcam diye kalitesiz almam 0 0 Yorumla
Meraklı_Lara Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl Solo kullanıyorum ve Bu üründen gerçekten memnunum hepinize tavsiye ederim 0 0 Yorumla
_Stellaa_ Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Kaliteli ve ekonomik alırım ucuz alcam diye kalitesiz almam 0 0 Yorumla
üzgünkız0606 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl dayanıklılığı kaç katlı oluşuna bağlı bence 3-4 katlıysa vakumlar her şeyi 0 0 Yorumla
SınırTanımayanHurişş Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Olmalı bence. Tuvalet kağıdı her zaman suya dayanıklı olmalı. 0 0 Yorumla
HardcoreDump Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Hem dayanıklı hem de bir süre sonra erimeli değilse problem ama solo da bu sıkıntı yok 0 0 Yorumla
Kilicalipasa Takip Et Xper 3 Yaş: 49 +1 yıl Bambu Katkılı Tuvalet Kağıtları hem fiyatları uygun hem kaliteli. 0 0 Yorumla
queenofksss Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Kağıt gibi olmaması gerçekten çok önemli faydalı başlık olmuş 0 0 Yorumla
Öylebosuna Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Solo en iyisi oooo solo umutsuzluğu bile kurutur 0 0 Yorumla
ZehraCD4 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl "Solo solo solooooo" reklamı aklıma geliyor direkt güzel ürün ❤️❤️ 0 0 Yorumla
Fffffs Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Solo gibi dayanıklı başka tuvalet kağıdı tanımıyorum 0 0 Yorumla
ZilLi_MeLis Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Markette tek tercihim solo zaten paylaşımınız için teşekkürler 0 0 Yorumla
mahir5555 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl kalitesine güvendiğim ender markalardan teşekürler 0 0 Yorumla
Topunuzu Takip Et Xper 2 Yaş: 86 +1 yıl Solo konu ise tabiki dayanıklıdır aksi söz konusu degildir. 0 0 Yorumla
queenofdisasterr9 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Şuanda sadece fiyatlara bakabiliyoruz maalesef 😂 0 0 Yorumla
Süperkız500t Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Olabilir tabiki ve gayet dayanıklı bir kağıt havlu. 0 0 Yorumla
0gizlikalsın0 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Buna şimdi kim ne yazsın hepsi aynı işe yaraöıyormu 0 0 Yorumla
Mert19q Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Gerçekçilik olarak mümkün olmaz ama dayanıklı ve emici fiyatını hakediyor bence 0 0 Yorumla
RoyaL_Queen Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Markette tek tercihim solo elinize sağlık teşekkür ediyorum bu güzel paylaşım için 0 0 Yorumla
Hayalci-Kız Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Markette tek tercihim solo hepinize tavsiye ederim bu paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
edaswnm Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl ben her markete gittigimde anneme aldiriyorum muttis bisi 0 0 Yorumla
Hesoyam38 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Çok sağlam herkese tavsiye ediyorum çok güzel bir şey 0 0 Yorumla
Rex_igneous Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Solo her zaman iyidir paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
Gülünecek Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Dayanıklı olması iyidir solo gibi bir tuvalet kağıdı her eve şarttır. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
408Cevap
her şey olabilir evet ama ben fiyata göre tercih ediyorum
Solo kadar yumuşak kullanışlı bir kağıt peçete görmedim hayatımda kullanmanız gerekkk
yaanii umarım dayanır diyelim bana kalırsa dayanmaz
En kaliteli tuvalet kağıdı markası solo ❤️ iyi ki varsın solooooo
Tek tercih ettiğim marka solo paylaşım için teşekkürler
yumusak olmasına dıkkat ederım yumusak ve emıcılıgı yuksek olduktan sonra bı sıkıntı yok
Fazlasi olur suyun üstünde saatlerce kalabilir kağıt 😅😅
Uzun yıllardır son kullanıyoruz ve kalitesinden çok memnunuz paylaşım için teşekkürler solo
Yok artık doğru mu bu bundan kullanmıştım daha önce
Ay ben de çok kullanırım solo aşırı dayanıklı😍
Uzun yıllardır solo kullanıyoruz ve çok memnunuz paylaşım için teşekkürler
Yıllardır solo kullanıyoruz ve çok memnunuz paylaşım için teşekkürler
Olmalı solo soloooooo😀
Sılıyorum sılıyorum popişim kuru kalıyor😀
Soloyu uzun zamandır kullanıyoruz ve mutluyuz paylaşım için teşekkürler
Uzun zamandır solo'yu kullanıyoruz paylaşım için teşekkürler
şahika hanımı çok beğenirim yaptığı spordan hep çok etkilenmişimdir
Solo markasını kullanıyorum ve çok memnunum paylaşım için teşekkürler
Markette tek tercihim solo uzun zamandır solo kullanıyoruz zaten paylaşım için teşekkürler
Bu ürün harika bence daha önce geçmiş yıllarda kullandim
Selpak da iyi solo da ama bizim tercihimiz herzaman solo solo solooo
Eğer o tuvalet kağıdı solo marka ise tabikide yarışır
hiç sanmam ama gelecekte ne olur bilemeyiz. 😅
Dayaniklidir tabikiii tuvalet kağıtları her işe uygun bnevee
diyorsun
Solo markasını uzun zamandır kullanıyoruz hem hesaplı hem kaliteli paylaşım için teşekkürler
solo solo sooloooo. çocukluktan beri kullanırım soloyu.
Soloysa suya rekortmen kadar dayanıklı olur 🤣
tabiki solo suya dayanıklı en iyi markalardann
Bence amacı o olduğu için dayanıklı olması gerekir
Markette tek tercihim solo zaten paylaşım için teşekkürler
bence olamaz çünkü gerçekçi bir yaklaşım değil bu
Bu yaziyi okur okumaz markete gidip alma karari aldim
Olabilir ama yine de bilemiyorum illaki yırtılır yani sonuçta tuvalet kağıdı
Evet dayanıklı olsun ama tuvaletide tıkamasın lütfen
Senelerdir soloyu kullanıyoruz ve çok memnunuz paylaşım için teşekkürler
Bence dayanıklı olabiliyor çünkü ciddi manada iyi ve kaliteli tuvalet kağıtları var
Kaliteli ve ekonomik alırım ucuz alcam diye kalitesiz almam
Solo kullanıyorum ve Bu üründen gerçekten memnunum hepinize tavsiye ederim
Kaliteli ve ekonomik alırım ucuz alcam diye kalitesiz almam
dayanıklılığı kaç katlı oluşuna bağlı bence 3-4 katlıysa vakumlar her şeyi
Olmalı bence. Tuvalet kağıdı her zaman suya dayanıklı olmalı.
Hem dayanıklı hem de bir süre sonra erimeli değilse problem ama solo da bu sıkıntı yok
Bambu Katkılı Tuvalet Kağıtları hem fiyatları uygun hem kaliteli.
Kağıt gibi olmaması gerçekten çok önemli faydalı başlık olmuş
Solo en iyisi oooo solo umutsuzluğu bile kurutur
"Solo solo solooooo" reklamı aklıma geliyor direkt güzel ürün ❤️❤️
Solo gibi dayanıklı başka tuvalet kağıdı tanımıyorum
Markette tek tercihim solo zaten paylaşımınız için teşekkürler
kalitesine güvendiğim ender markalardan teşekürler
Solo konu ise tabiki dayanıklıdır aksi söz konusu degildir.
Şuanda sadece fiyatlara bakabiliyoruz maalesef 😂
Olabilir tabiki ve gayet dayanıklı bir kağıt havlu.
Buna şimdi kim ne yazsın hepsi aynı işe yaraöıyormu
Gerçekçilik olarak mümkün olmaz ama dayanıklı ve emici fiyatını hakediyor bence
Markette tek tercihim solo elinize sağlık teşekkür ediyorum bu güzel paylaşım için
Tuvalet kağıdı deyince ilk önce solo geliyor aklıma
Markette tek tercihim solo hepinize tavsiye ederim bu paylaşım için teşekkürler
ben her markete gittigimde anneme aldiriyorum muttis bisi
Çok sağlam herkese tavsiye ediyorum çok güzel bir şey
Solo her zaman iyidir paylaşım için teşekkürler
Dayanıklı olması iyidir solo gibi bir tuvalet kağıdı her eve şarttır.