Alışveriş & Hediyeler Bir tuvalet kağıdı serbest dalış rekortmeni gibi suya dayanıklı olabilir mi? (Sayfa 4) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5125 Bir tuvalet kağıdı serbest dalış rekortmeni gibi suya dayanıklı olabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 76 kişi beğendi
Benibul1234_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Solo ile mutluyum. Goethe bile solo kullanmak isterdi eminim 0 0 Yorumla
Elif_Gökçe Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Dürüst konuşayım, hayatımda solodan başka tuvalet kağıdı kullanmadım. Herkese öneririm. 0 0 Yorumla
Pembe-Rüyalar Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Emeğinize sağlık markette zaten tek tercihim solo teşekkürler bu güzel paylaşım için 0 0 Yorumla
AXZEN01 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bence olamaz gerek yok zaten yuzumusu yıkarken tek kulaniyom 0 0 Yorumla
Sukutuhayalllll Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Bu markayla tanıştığım günden beri vazgeçilmezimmm 0 0 Yorumla
özerdllwlsj Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Solo tabiki Türkiye’de önçü bir şirket ve ürünleri gayet iyi ve başarılı 0 0 Yorumla
alfaherkül Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl O kadar dayanıklıysa hem avantaj hemde dezavantaj diyebilirim 0 0 Yorumla
TheAloneWerewolf Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl paylaşım için sağol solo ve suya dayanıklımı 0 0 Yorumla
İsmailhakk1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl İşte Gerçek kalite gerçek bir peçete 1 0 Yorumla
1ömeryıldırımm Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl ne kadar süre suya maruz kaldığına bağlı 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Solo çok dayanıklıdır her zaman 1 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Solo ürünleri severek kullanıyorum tavsiye ederim 1 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Bence solo ürünleri olduğu sürece olabilir. 1 0 Yorumla
gkhnkcgofficial Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Benim de her zaman favorim Solo 😎👍. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl pek sanmiiorum hahahahah ama solo harika bibpecete firmasicok severek kullaniyoruz 0 0 Yorumla
Sert_Seven_Adam Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Tuvalet kağıdı bile çok pahalı artık 0 0 Yorumla
ekspresso Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 49% 1 yıl 3 katlı olması ve fiyatı önemli benim için 0 0 Yorumla
yetimhanekundakcisii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% 1 yıl Benim için önemli olan fiyat. 0 0 Yorumla
AnimeyiSevenKedi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 62% 1 yıl İyi bir marka ama pahalı geliyor nedense ;/ 0 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% 1 yıl Tabikide olamaz ama reklam için güzel Bi anlayış 0 0 Yorumla
hkn_cokolota Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 42% 1 yıl Süper bir ürün gerçekten memnun kalırsınız 0 0 Yorumla
renklidunyam34 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 79% 1 yıl En iyisi solo bence bende kullanıyorum 0 0 Yorumla
Zehra378 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Solo güzel bir tuvalet kağıdı markası 👍🏻 0 0 Yorumla
Açılındoktorgeldii Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 90% 1 yıl Şahane bir kıyas olmuş muhteşem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
408Cevap
Solo ile mutluyum. Goethe bile solo kullanmak isterdi eminim
Olur kaliteli olursa olur olur bal gibi olur
Dürüst konuşayım, hayatımda solodan başka tuvalet kağıdı kullanmadım. Herkese öneririm.
Emeğinize sağlık markette zaten tek tercihim solo teşekkürler bu güzel paylaşım için
Bence olamaz gerek yok zaten yuzumusu yıkarken tek kulaniyom
Bu markayla tanıştığım günden beri vazgeçilmezimmm
Solo tabiki Türkiye’de önçü bir şirket ve ürünleri gayet iyi ve başarılı
O kadar dayanıklıysa hem avantaj hemde dezavantaj diyebilirim
paylaşım için sağol solo ve suya dayanıklımı
Solo solo yıllardır solo kalitenin vazgeçilmezi
Solo diyince aklıma daha çok müziği geliyor soloooo
Bu güzel yazı için teşekkür ederim
Evvet olabilir neden olmasın
Zannetmıyorum ya daçmalık bence
Solo ise dayanır solo solo
Bence olamaz 🤔 ama denenebilir 😂
İşte Gerçek kalite gerçek bir peçete
ne kadar süre suya maruz kaldığına bağlı
Solo çok dayanıklıdır her zaman
Solo ürünleri severek kullanıyorum tavsiye ederim
Bence solo ürünleri olduğu sürece olabilir.
Solo bam bu kağıt başkadır
Mükemmel gerçekten kullanıyoruz da
bu ne alaka tuvalet kağıdıyla😂
Solo bambu varsa hayat neşen olur
Benim de her zaman favorim Solo 😎👍.
pek sanmiiorum hahahahah ama solo harika bibpecete firmasicok severek kullaniyoruz
Tuvalet kağıdı bile çok pahalı artık
Gayet Memnunum ama fiyatları pahalı
Dayanıklılık ve yumaşaklık esasdır
Ellerine sağlık açıklayıcı konu olmus
3 katlı olması ve fiyatı önemli benim için
Pazarlamanın da suyu çıktı
Benim için önemli olan fiyat.
Bilemedim, Belkide. Olabilir mi?
Abartmayın, o kadar da olmaz.
Olabilir neden olmasın uçabilir
gayet başarılı bir ürün olmuş.
İyi bir marka ama pahalı geliyor nedense ;/
Tabikide olamaz ama reklam için güzel Bi anlayış
Tank gibi kağıt maşallah..
Zemin katta oturanlara geçmiş olsun
Bu bilimin ötesinde bir keşif
Solo en iyi kagıt mendildir
Süper bir ürün gerçekten memnun kalırsınız
Ürün solo ise olabilir 🇹🇷
Bence olamaz. Denemek lazım
Solodan herşeyi beklerim yapar o😊
evet olabilir katılıyorum
Muazzam bir başarı tebrik ederim
Su dayanıklı dediğiniz küçük bi su damlası mı?
Gerçekten kaliteli ürün solo
Başlıktaki benzetme müq 😂
hayır olamaz bence suya dayanıklı
En iyisi solo bence bende kullanıyorum
Solo güzel bir tuvalet kağıdı markası 👍🏻
Şahane bir kıyas olmuş muhteşem
Suyu bile havalandırir bence 😂
Teşekkürler güzel paylaşım
Eğer bu SOLOysa elbette olabilir