Alışveriş & Hediyeler Hem kalın hem hesaplı: Bir tuvalet kağıdında bu iki özelliği bulmak mümkün mü? (Sayfa 4) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3228 Hem kalın hem hesaplı: Bir tuvalet kağıdında bu iki özelliği bulmak mümkün mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 60 kişi beğendi
Karabiberimm01 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bence bu Solo ile her şey mümkün hem de çok hesaplı bir marka 0 0 Yorumla
Cokomelo Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Kesinlıkle edıyorum. Solo bu konuda tum beklentılerımı karsılıyor 0 0 Yorumla
f_kme_f_ckmeee Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl maalesef mümkün değil özellikle siz hiç ama hiç değil cok sacmssınız 0 0 Yorumla
Kedisever29 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Hesaplı olması valla dikkat ettiğim koni her şey uçtu 0 0 Yorumla
Subboy Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Kalın kısa iyidir bence. Daha hacimli oluyor teması arttırır xjxj 0 0 Yorumla
meebruliii Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl solo hem hesaplı hemde hiç bitmiyor çok menunuz biz solodan 0 0 Yorumla
uçurtmanınkaçışı Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl bizim evimizin tuvalet kağıdı solo solo solo :) severek kullanıyoruz yumuşacık ve çok emici 0 0 Yorumla
selenaydinnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl hem kalin hem uygun tr sartlarinda imkansiz gibi🥶💀 0 0 Yorumla
jasonbruno Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Tabii ki bulmak mümkün piyasada birçok bu konuda Tuvalet kağıdı var 0 0 Yorumla
Guard054 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Hesaplısını bulmak zor sizin içinde geçerli fiyatlar pahalı 0 0 Yorumla
nickiminajolan Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Hala dusunemiyorum bir tuvalet kagidina para vermek bile canimi acitiyor 😮💨 0 0 Yorumla
Zekiiii27 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Bazı yerlerde satılıyor ama bazı yerlerde de satılmıyor arayıp bulmak lazım 0 0 Yorumla
sonyazzzz Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl solo ile kurulanmayı çok seviyorum kalın ve yumuşak 0 0 Yorumla
idk31 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Geceleri tek dostum olan tuvalet kağıtı üreticilerine selam gönderiyorum 0 0 Yorumla
AnonimMale34 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Solo ile hem kalın, hem hesaplı bir tuvalet kağıdı olması mümkündür 0 0 Yorumla
Smtaydn89 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Tabii denemek lazım daha az yaprak kullandırıyorsa şayet mantıklı olabilir 0 0 Yorumla
Süslüsuskun Takip Et Xper 3 Yaş: 49 +1 yıl Tuvalet kağıtları çok pahalı eskisi gibi alamiyorum 0 1 Yorumla Süslüsuskun +1 yıl Yeni bir alternatif üzerinde düşünmek lazım bu gidişle çok pahalı olduğu için belkide kullanamayagiz Yorumla
cemçelik212 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Olabilir tercihim daha kaliteli ve fiyat olarak uygun olandır 0 0 Yorumla
Fırat_NL Takip Et Xper 5 Yaş: 48 +1 yıl Avrupada bulabiliyoruz. An Türkiye'de sanırım hayır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim icin ince ve hesapli olması gerekiyor. Cok büyük bir ihtiyaçtır kendisi. Ama dinimizde öncelikle uygun olan sey taharet almaktır.. 0 0 Yorumla
BilgiBağımlısı Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl Güzel bir bir parlasın teşekkürler 1 0 Yorumla
hsthst4545 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evet mümkün ! Tabi solo kullanıyorsak. 1 0 Yorumla
avukatıyımm0640 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 61% +1 yıl tuvalet kağıdı deyip geçme solo en iyisi 0 0 Yorumla
Taşyürek12 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Değer veriyorsak oramıza sola kullanırız 0 0 Yorumla
Deniz103498 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Maalesef uygun olması öncelikli tercihim. 0 0 Yorumla
MRisTT Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 92% +1 yıl Muhtemelen hayır kalısa hesaplı değildir kalındır 0 0 Yorumla
kartal0398 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Solo solo solooooo diye boşa dememişler 0 0 Yorumla
Like_A_Rock Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kalite eşittir solo! Böyle ürünlere devam 0 0 Yorumla
Şeftalikırmızısı77 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yokkk öyle bir şey ikisinden birini seç 0 0 Yorumla
docTR_who Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Fiyat daha makul olsa solo en iyisi aslında 😎 0 0 Yorumla
Real_AnimeGirl Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 95% +1 yıl Yumuşak olması benim için yeterli. 0 0 Yorumla
Nazikbirbeyefendi Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Evet dikkat ediyorum kalite önemli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
376Cevap
Bence bu Solo ile her şey mümkün hem de çok hesaplı bir marka
Kesinlıkle edıyorum. Solo bu konuda tum beklentılerımı karsılıyor
maalesef mümkün değil özellikle siz hiç ama hiç değil cok sacmssınız
Hesaplı olması valla dikkat ettiğim koni her şey uçtu
Kalın kısa iyidir bence. Daha hacimli oluyor teması arttırır xjxj
solo hem hesaplı hemde hiç bitmiyor çok menunuz biz solodan
bizim evimizin tuvalet kağıdı solo solo solo :) severek kullanıyoruz yumuşacık ve çok emici
hem kalin hem uygun tr sartlarinda imkansiz gibi🥶💀
Tabii ki bulmak mümkün piyasada birçok bu konuda Tuvalet kağıdı var
Hesaplısını bulmak zor sizin içinde geçerli fiyatlar pahalı
Hala dusunemiyorum bir tuvalet kagidina para vermek bile canimi acitiyor 😮💨
Bazı yerlerde satılıyor ama bazı yerlerde de satılmıyor arayıp bulmak lazım
solo ile kurulanmayı çok seviyorum kalın ve yumuşak
Geceleri tek dostum olan tuvalet kağıtı üreticilerine selam gönderiyorum
Woww çok etkilendim. Altı tuvalet kağıdı işte
Solo ile hem kalın, hem hesaplı bir tuvalet kağıdı olması mümkündür
Çok pahalı artık her şey kıçımı daşa siliyom
Tabii denemek lazım daha az yaprak kullandırıyorsa şayet mantıklı olabilir
Tuvalet kağıtları çok pahalı eskisi gibi alamiyorum
Yeni bir alternatif üzerinde düşünmek lazım bu gidişle çok pahalı olduğu için belkide kullanamayagiz
Olabilir tercihim daha kaliteli ve fiyat olarak uygun olandır
Zaten solodan başka kulanmak mantıklı değil
Solo çok güzel bir marka severek kullanıyoruz
Avrupada bulabiliyoruz. An Türkiye'de sanırım hayır
Tabii ki mümkün olabilir ama Fiyat çok daha ön planda
Kalın tuvalet kağıdı iyi değil havlu kağıt yapacanız iyice
Benim icin ince ve hesapli olması gerekiyor. Cok büyük bir ihtiyaçtır kendisi. Ama dinimizde öncelikle uygun olan sey taharet almaktır..
Alıyoruz işte hesaplı olanını
Güzel bir bir parlasın teşekkürler
Evet mümkün ! Tabi solo kullanıyorsak.
Bunun cevabı: Solo solo soooloooo
Kalin ve metrelerce uzun olmasi iyi, hemen bitmiyor.
Benim de favorim her zaman Solo 😎👍
Hemen alıyorum bugün marketten
İyi daha ne istiyon mis gibi ksjdjdfj
Solo solo solooo saolsunlar kalitesi güzel kullanıyoruz
Soloyla mümkün teşekkürler solo
tuvalet kağıdı deyip geçme solo en iyisi
Değer veriyorsak oramıza sola kullanırız
Maalesef uygun olması öncelikli tercihim.
Muhtemelen hayır kalısa hesaplı değildir kalındır
Yararlı bir içerik teşekkürler
Ben mümkün olduğunu düşünüyorum
Solo bir dünya markası her eve lazım
Solo hem hesaplı hem kaliteli
Solo ile mümkün evet 😄...
Solo solo solooooo diye boşa dememişler
Çoksellll kokulu tavsiye ederim🌺🌺
Kesinlikle Solo en iyisi.
Kalite eşittir solo! Böyle ürünlere devam
Tuvalet kagıdı hyat kurtarır
Bence mümkündür ve hesaplı