Tuvalet kağıdı seçerken çeşitli hesaplar yapanlar, her detayı düşünenler toplanın! 🧻
Bir tuvalet kağıdının hem kalın hem de hesaplı olması mümkün mü? Bu soru senin de aklını kurcalıyorsa, doğru yerdesin.
Cevabını bizimle paylaşmayı unutma, merakla bekliyoruz. 👀

‘Tuvalet kağıdının kalın ve hesaplı olması mümkün değil’ diye düşünüyorsan, Yenilenen Solo Tuvalet Kağıdı bu iki özelliği de sunuyor. 🥳
#SoloYenilenmiş, şimdi hem daha kalın hem hesaplı, sen de keşfet!
Daha uzun süre kullanım imkanı sunmasıyla Yenilenen Solo Tuvalet Kağıdı cebine dost. Sıradan tuvalet kağıtlarından farkını ortaya koyan Solo, daha az yaprak* kullandırıyor; tasarruf etmeni sağlıyor.
Yenilenen Solo Tuvalet Kağıdı, Türkiye'nin ilk ve tek güçlendirilmiş doku teknolojisi ile şimdi %35 daha kalın, hemen incele!
Sen de tuvalet kağıdı seçerken hem kalın hem hesaplı olmasına dikkat ediyor musun? Cevabını bekliyoruz. 🥰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
357Cevap
Elbette dikkat ediyorum. Her şeyin inanılmaz derecede pahalı olduğu şu günlerde benim öncelikli olarak dikkat ettiğim kıstas uygun fiyatlı olması. İkinci olarak dikkat ettiğim kıstas yumuşak bir dokuya sahip olması. Yumuşak dokuya sahip tuvalet kağıtları genellikle sıvıyı çok daha iyi hapsediyor.
Son olarak kalın yapı. Genellikle tek katlı kullanmam üç kağıtlı tuvalet kağıtlarını daha uygun görüyorum kullanım için. Çünkü parçalanmayan bir yapıya sahip oluyorlar. Elbette ki daha kalın yapıdaki tuvalet kağıtları daha az kullanıldığı için tasarrufa sebep oluyorlar. 😇
Tuvalet kağıdı kullanımı elbette hijyen açısından çok önemlidir fakat şunu hiçbir zaman unutmayın bizim inancımız gereği öncelikle taharetlenip kurulamak daha doğrudur, gerçekten solo'nun ürünleri gayet güzel ancak son gelen zamlardan sonra artık insanlar bu tarz ihtiyaçlarını bile idare ile kullanmaya başladı tabii ki israf edilmemek gerekir her şeyden önce israf günahtır, Ama her şeyin başı temizlik olduğuna göre taharet musluğunu kullanmayı da ihmal etmeyelim.
Kalın ve hesaplı özelliklerinin bir tuvalet kağıdında bir arada bulunması mümkündür. Ancak, kalın ve kaliteli tuvalet kağıtlarının genellikle daha yüksek bir fiyatı vardır. Bu nedenle, hem kalın hem de hesaplı bir tuvalet kağıdı bulmak için farklı markaları ve fiyat aralıklarını karşılaştırmak gerekebilir. Ayrıca, tuvalet kağıdının kalınlığı, yumuşaklığı ve dayanıklılığı gibi özellikler de kişisel tercihlere göre değişebilir.
Tuvalet kağıdı seçimi kişisel bir tercih meselesidir ve seçim yaparken birçok faktör göz önünde bulundurulabilir. Bunlar arasında fiyat, kalite, dayanıklılık ve konfor gibi faktörler yer alabilir. Yenilenen Solo Tuvalet Kağıdı gibi ürünlerin hem kalın hem hesaplı olması mümkün olabilir. Ancak, bu seçim tamamen kişisel tercihlere ve ihtiyaçlara bağlıdır.
Mümkün, #SoloYenilenmiş, şimdi gerçekten de öyle ama devir hesap devri. İnanın ne söylesek yalan olacak. Artık stok yapmıyorum. Kazım olduğunda en kalitelisini en ucuza nerede bulursam oradan alıyorum. Solo da onlardan birisi, kullandım ve memnun kaldım. 😎
Mümkün tabii, bu tamamen üretim ve satış politikası. Ürününüz güçlüyse ve ucuza mal edebiliyorsanız, iyi bir satış stratejisiyle de hesaplı ama karlı satışlar yaparsınız. Alan memnun, satan memnun...
Tuvalet kağıdı kullanımı elbette hijyen açısından çok önemlidir fakat şunu hiçbir zaman unutmayın bizim inancımız gereği öncelikle taharetlenip kurulamak daha doğrudur, gerçekten solo'nun ürünleri gayet güzel ancak son gelen zamlardan sonra artık insanlar bu tarz ihtiyaçlarını bile idare ile kullanmaya başladı tabii ki israf edilmemek gerekir her şeyden önce israf günahtır, Ama her şeyin başı temizlik olduğuna göre taharet musluğunu kullanmayı da ihmal etmeyelim.
Mümkün, SoloYenilenmiş, şimdi gerçekten de öyle ama devir hesap devri. İnanın ne söylesek yalan olacak. Artık stok yapmıyorum. Kazım olduğunda en kalitelisini en ucuza nerede bulursam oradan alıyorum. Solo da onlardan birisi, kullandım ve memnun kaldım.
Çok dikkat ederim. Bazıları çok kötü oluyor birde aldığına bin pişman oluyorsun. Yumuşak, kalın ve kokulu olması hoşuma gidiyor. Fiyatı da uygun olursa ne güzel
Evet, mümkündür. Günümüzde, birçok marka kalın ve hesaplı tuvalet kağıdı üretmektedir. Kaliteli bir tuvalet kağıdı seçerek hem rahatınızı sağlayabilir hem de bütçenizi koruyabilirsiniz. Ancak, kalın olan bir tuvalet kağıdının daha pahalı olma ihtimali de bulunmaktadır. Bu nedenle, farklı markaların ürünlerini karşılaştırarak en uygun fiyat-performans oranına sahip tuvalet kağıdını seçebilirsiniz.
yumuşak ve kalın kampanyaları takip ediyorum çok uyguna koli çekiyorum çok iyi oluyor solo geçen hafta aldım gerçekten yenilenmiş harika şaşırrtın beni...
Mümkün olmalı. Ben en dikkat ettiğim şey bu. Kalın olsun ama hesaplı da olsun isterim. Bu yüzden Solo'yu tercih ediyorum.
Kalın olmasının özelliği ne
Solo gercekten en iyisi markayi gördüğüm için demiyorum bunu
Kendine has dokusu var anlaşılır şekilde.
Solo gerçekten tuvalet kağıdı konusunda iyi. Kalınlığına laf yok. Fakat fiyat konusunda da biraz daha ekonomik olursa süper olur.
Yıllık enflasyonu tuvalet kağıdına gelen zamandan anlıyorum artık hesaplı tuvalet kağıdı kalmadı walla
Deneme
@Gizemui deneme tahtasımıyım len ben snskssnsksm
Bir tuvalet kağıdının hem kalın hem de hesaplı olması artık mümkün. Sıradan tuvalet kağıtlarından farkını ortaya koyan Solo, daha az yaprak kullandırıyor; tasarruf etmeni sağlıyor. #SoloYenilenmiş, daha kalın olmuş
Tabii ki bulmak mümkün piyasada birçok bu konuda Tuvalet kağıdı var gerçekten de denemeye değer
Oldukça iyi görünüyor ev alışverişini ben yapmıyorum ama bir sonraki seferde göz önünde bulundururum :D
Başlığı her okudukça , başlangıç hem kalın hem bilmem ne gibi anlaşılıyor değiştirmeniz mümkün mü
Kesinlikle mümkün hele solo ise bu daha mümkün. Cidden yumuşacık ve kalın hemde diğer markalara göre çok daha uygun