Alışveriş & Hediyeler Hem kalın hem hesaplı: Bir tuvalet kağıdında bu iki özelliği bulmak mümkün mü? (Sayfa 5) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3228 Hem kalın hem hesaplı: Bir tuvalet kağıdında bu iki özelliği bulmak mümkün mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 60 kişi beğendi
İbo_Beyfendi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tamam solo alacağım çok ısrar ettiniz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Soloysa mümkün hesaplı kullanışlı yumuşacık sizde deneyin memnun kalırsınız😁 0 0 Yorumla
06KILIC06 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 85% +1 yıl Marka fark etmez 3 katli olmazsa olmaz 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Yani alınabilir ama yinede çok pahalı ya 0 0 Yorumla
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl bilgilendirici bi yazi oldu teşekkürler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Solo ile hem kalın hem hesaplı tuvalet kağıdı bulmak mümkün çünkü solo bu 0 0 Yorumla
evlimutsus Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl @Solo iyi ki varsın kalite ödün vermeyen teksin 0 0 Yorumla
alibilgin Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 55% +1 yıl Bir parçası iş görecek nitelikte olmalı, 0 0 Yorumla
harun06_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Hem kalın hem kolay parça parça olmayan 0 1 Yorumla harun06_ +1 yıl Solo en iyisi Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Hemde en pahalı dimi ama doğruya doğru 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Kalın ve hesaplı... beni tarif ediyor... 0 0 Yorumla
gribordo Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ucuz bişi mi kaldı yaa bimden alıyoz biz😂 0 0 Yorumla
matador3444 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tabii ki de mümkün neden mümkün olmasın ki 0 0 Yorumla
selinikoocum Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 69% +1 yıl Eğer fazla para verirsen her şey mümkün 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Guzel bi paylasim olmuş tesekkűrler 0 0 Yorumla
Forlove19 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Kaliteli ve düzgün markaları tercih etmeli. 0 0 Yorumla
mefrel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 34% +1 yıl Poponuza değer veriyorsanız tercihiniz solo 🤣 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl İyiki solo var. Kalite kendin belli ediyor 0 0 Yorumla
SEDAT_YILDIZ_ADANA Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Bu ekonomide böyle bir şey olması mümkün değil 0 0 Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Güzel kullanışlı kalite li ve hesaplı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
376Cevap
Benim ki de hem kalın hem hesaplı
Tuvalet kağıdı sonuçta hepsi aynı
Tamam solo alacağım çok ısrar ettiniz
Soloysa mümkün hesaplı kullanışlı yumuşacık sizde deneyin memnun kalırsınız😁
Ne varsa soloda varmis :D
Çok doğru tespit Haklısın
evet mümkün birsürü marka var
Marka fark etmez 3 katli olmazsa olmaz
Çok uygun hesaplı ve ucuz
Solo var ise sorun yok 👍🤲🙏
Yani alınabilir ama yinede çok pahalı ya
Hepsi aynı değişen bir şey olmuyor
bilgilendirici bi yazi oldu teşekkürler
Teşekkürler güzel paylaşım için.
O solo ise mümküüünn💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼
Teşekkürler bilgilendirme için
Soloda bunlar vardır bence
Evet tesekkurler solo iyi ki vatsin
Kaliteli olan hiç bir şey ucuz olmaz...
Solo ile hem kalın hem hesaplı tuvalet kağıdı bulmak mümkün çünkü solo bu
@Solo iyi ki varsın kalite ödün vermeyen teksin
Bir parçası iş görecek nitelikte olmalı,
Hem kalın hem kolay parça parça olmayan
Solo en iyisi
Solo alan zenginler var mı ya ülkede 😂
Hemde en pahalı dimi ama doğruya doğru
mümkün bence yumuşak olması tuvalet kadının çok önemli
Solo ile mümkün iyi ki varsin solo
Kalın ve hesaplı... beni tarif ediyor...
pek dikkat etmem bu tür konulara
Etmiyorum, yumuşak olması kâfi.
Tasarruf iyi olur amcam kesin
Soloya bir şans verilebilir.
bence hemen alıp denemeliyim bunu
Bu konuda solo en iyisi galiba.
Ucuz bişi mi kaldı yaa bimden alıyoz biz😂
Dağda tepede taş kullanıyoruz
Kalitesine bakıyorum ilk önce
Direk reklam sloganu aklıma geldi🤣
Tabii ki de mümkün neden mümkün olmasın ki
Olur tabiki neden olmasın
Eğer fazla para verirsen her şey mümkün
Solo solo biz kullanıyoruz memnunuz
Guzel bi paylasim olmuş tesekkűrler
Kaliteli ve düzgün markaları tercih etmeli.
Ne alacağımızı şaşırdık bakalım
Tabiki de mümkün teşekkürler efendim
Poponuza değer veriyorsanız tercihiniz solo 🤣
İyiki solo var. Kalite kendin belli ediyor
düşünülebilir, fiyatta ekonomik
Araştırılırsa bulunur tabii
solo harıka bır marka tebrık ederım
hem kalın hem bedava bu benim dalga
Bu ekonomide böyle bir şey olması mümkün değil
Yumuşak doku ne kadar güzel
Güzel yazı için teşekkürler
Ekonomik olması da önemli tabi