Alışveriş & Hediyeler Hem kalın hem hesaplı: Bir tuvalet kağıdında bu iki özelliği bulmak mümkün mü? (Sayfa 3) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3228 Hem kalın hem hesaplı: Bir tuvalet kağıdında bu iki özelliği bulmak mümkün mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 60 kişi beğendi
EnesBaşgören Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Ediyorum tabiki ama ucuz olanlar genelde hüsran yaratıyor. Bi mali istiyorsan bedeli verecen aga 0 0 Yorumla
yapraksukrtss Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl mümkündür, zor bir üretim şekli değildir fakat yüzde bin kazanç isteyen firmalar yüzünden imkansız görünüyor. 0 0 Yorumla
Amonr Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Reklamdan bagimsiz soyluyorum, fiyat performans urunu olarak soloyu tercih ediyorum. Markete gittigimde soloyu ararim hep 0 0 Yorumla
Xandr34 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Diğer birçok tuvalet kağıdına göre bir-iki tık önde. Biraz daha hesaplı olursa, yan ceplerimize koyar, dışarı da bile kullanabiliriz 🙂 0 0 Yorumla
diplomtimam Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl İnce tuvalet kağıdı alacağıma solo alırım hem daha uzun süre gider hem de yumuşacık dokunuşlar yaparım 0 0 Yorumla
keyfimvekahyasi_iii Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Elbette mümkün. Ama şu zamanlarda çoğu marka fiyat açısından cep yakıyor. Solo benim kullandığım ve kaliteli nadir markalardan. 0 0 Yorumla
YanlızRuhh Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Ama ben agaçlar kesilmesin diye tuvalet kagıdı peçete ıslak mandil kulanmıyorım sadece su kulanıyorım onuda az olarak 0 0 Yorumla
Milaa_88 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Ekonomiden hijyene fırsat mı düşüyor? Fiyatlar arşa çıkıyor mübarek, idare ediyoruz işte kıytırık ucuz peçetelerle. 0 0 Yorumla
caramelma Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl ince olanlar ne kadar uygun fiyat olursa olsun almam, orta yumuşaklıkt ve hesaplı olanını tercih ederim 0 0 Yorumla
fatos777 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl eğer kaliteyi arıyorsam fiyat aşırı absürt olmadıkça önemli değil hijyen her şeyden önde gelir benim için 0 0 Yorumla
BekarOgretmenn Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Demek ki mümkünmüş. Bilgiler için teşekkürler 1 0 Yorumla
marjinalufuk Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Öncelikle alternatif olarak havlu kağıt önereceğim. daha dayanıklı ve daha hesaplı. 1 0 Yorumla
fatma132 Takip Et Xper 5 Yaş: 60 +1 yıl evet mümkün olabilir. neden olmasın ki? her 2 özellikte olabilir. 1 0 Yorumla
öylesineişte16 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Kalın olması önemli inceler güzel olmuyor maalesef 1 0 Yorumla
bariscorum19 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Tuvalet kağıdından önce kesinlikle suyun ısısı çok önemli 0 0 Yorumla
Karapanter_33 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Mümkün tabii. Cunku solo yenilenmiş daha kalın olmuş ooo 0 2 Yorumla 1Cansel_ +1 yıl Al işte reklam beynimde dönüyor şu an Yorumla Karapanter_33 +1 yıl Başka reklam izle geçer Yorumla
bintiskoes Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kesinlikle solo katılıyorum iki yıldır asla sasmadim 0 0 Yorumla
Okan9898 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Tuvalet kağıdı sonuçta popomuzu siliyoruz çokta kafaya takmamak lazım 0 0 Yorumla
wonderlandsalice Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl sadece soloda mümkündür olması gereken budur 0 0 Yorumla
kalender2344 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl ben kalın ve hesaplı olanları tercih ederim hep 0 0 Yorumla
derensgnk Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Tabii ki hem kalın hem hesaplı olmalı. Solo bu özellikleri karşılıyor 0 0 Yorumla
BALVİSKi Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Kalın yumuşak ve kokusuzu daha iyi oluyor genelde 0 0 Yorumla
İSADERMAN344 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Tuvalet kağıdı çok önemli bir şeydir bu yüzden önemlidir ilerdede daha iyisi de olabilir 0 0 Yorumla
cemcancem123 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Solo gerçekten kaliteli, mutfağımda kullanıyorum çok memnunum. 0 0 Yorumla
sude789654 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Genelde tuvalet kağıdının üzerine çok düşünmüyorum :) 0 0 Yorumla
manoftheworld Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Her bir parçanın kalın olması çok önemli, ince parçalar ekstra israf yaratıyor. 0 0 Yorumla
brolove Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl kesinlikle yumuşak ve iyi emici olmalı. kalınlık her zaman iyi emicilik vermiyor 0 0 Yorumla
Edu66 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Hem kaliteli hem de fiyat açısından makul olmasına dikkat ederim 0 0 Yorumla
Strangeteizm Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Evet mümkün ve gayet başarılı solo bu konuda sürekli kullanıyorum gayet de memnunum 0 0 Yorumla
yıldızlıgillerdenece Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl hem kalın hem hesaplı seçeneği soloda mümkün oluyor 0 0 Yorumla
CarlTuni34 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Elbette dikkat ediyorum. parfümlüden uzak durmaya calısıyorum cilde zararlı 0 0 Yorumla
desertrain42 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kalin olana da ince olana da paramiz yetmiyor ama bu iki ozelligi birlestirdiyseniz ne mutu 0 0 Yorumla
DonQuijotee Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Az katlı incecik şeylerden bıkkınlık gelmişti artık imdadımıza yetiştiniz 😇 0 0 Yorumla
gulcanakıncı Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl çok pahalı. bu paraları verınce kalite aranıyor 0 0 Yorumla
ĐØĐ彡pHØeNîx Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl 5 katli olursa hesaplı ama fiyat konusunda söz veremem 0 0 Yorumla
MA283 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Elbet ki mümkün ama zamanımızın ekonomisinde artık zor 0 0 Yorumla
leeyylaa Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Evet mümkün Çok fazla kalın tuvalet kağıdı var piyasada 0 0 Yorumla
EmmetBrickowskiTR Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Kalın olanı bulunur hesaplı olması için satıcıya ayar çekmek lazım 0 0 Yorumla
mevatsr Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Herşeye o kadar zam geldi ki. Bı tuvalet kağıdı bile alamaz hale geldik 0 0 Yorumla
sercanlove Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Hijyen açısından önemli bir malzeme. 3 katlı ve hijyenik üretim noktası önemli 0 0 Yorumla
Aylinn123456 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl #solo yenilenmiş. Öncelikle hesaplı olmasına sonra kalınlığa.. elbette dikkat ediyorum. 0 0 Yorumla
sevoox Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bi kullanıcının söylediği aklımdan geçti😂kalın ne ya 0 0 Yorumla
Lalkswksjisixos Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl İnce olan tuvalet kağıdı kalın olan kağıt havludur mutfakta kullanılır. 0 0 Yorumla
hakan_xxx Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Valla hangi marka olursa oksun 2 kat yapip oyle siliyor herkes onemli olan silerken dagilmamasi 🙂 0 0 Yorumla
ecemecebilmece Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl solo ile mümkün kendim de kullanıyorum ve öneriyorum 0 0 Yorumla
31micelle_morone69 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl en sevdiğim marka cidden abartısız bi kere diğerlerinden ucuz ikincisi ergonomik 0 0 Yorumla
DeliiKadir Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Solo solo soloooo solo yenilenmiş hem hasplı olmuş solooooo 0 0 Yorumla
Dionysos42 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl evet bulmak mümkündür. ama çok pahalısın be solo 0 0 Yorumla
melihden Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Kalın tuvalet kağıtları sizce tuvalet kuburunu tıkar mı , bilen var mı? 0 0 Yorumla
Gancıxgız Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Bende soloyla siliyom gödümü çok kaliteli cnmmm 0 1 Yorumla maskulenadam1 +1 yıl Şu yoruma bak , hakikate ganciksin Yorumla
Sevgimsii Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl 3 katlı diğer markalara göre 2 katlı ve daha pahalı gördüm almadım 0 0 Yorumla
Aycanhanım1 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Tabikide sürekli kullanan biri olarak kalın ve kaliteli olması önemli 0 0 Yorumla
Taçsızツprenses Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Vallahi de billahide haklısın 👍 çok pahalı 🤑:) ama lazım işte 😬🙈 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
376Cevap
Ediyorum tabiki ama ucuz olanlar genelde hüsran yaratıyor. Bi mali istiyorsan bedeli verecen aga
mümkündür, zor bir üretim şekli değildir fakat yüzde bin kazanç isteyen firmalar yüzünden imkansız görünüyor.
Reklamdan bagimsiz soyluyorum, fiyat performans urunu olarak soloyu tercih ediyorum. Markete gittigimde soloyu ararim hep
Diğer birçok tuvalet kağıdına göre bir-iki tık önde. Biraz daha hesaplı olursa, yan ceplerimize koyar, dışarı da bile kullanabiliriz 🙂
İnce tuvalet kağıdı alacağıma solo alırım hem daha uzun süre gider hem de yumuşacık dokunuşlar yaparım
Elbette mümkün. Ama şu zamanlarda çoğu marka fiyat açısından cep yakıyor. Solo benim kullandığım ve kaliteli nadir markalardan.
Ama ben agaçlar kesilmesin diye tuvalet kagıdı peçete ıslak mandil kulanmıyorım sadece su kulanıyorım onuda az olarak
Ekonomiden hijyene fırsat mı düşüyor? Fiyatlar arşa çıkıyor mübarek, idare ediyoruz işte kıytırık ucuz peçetelerle.
Daha hesaplı olan tuvalet kağıtlarını alanlar var.
ince olanlar ne kadar uygun fiyat olursa olsun almam, orta yumuşaklıkt ve hesaplı olanını tercih ederim
eğer kaliteyi arıyorsam fiyat aşırı absürt olmadıkça önemli değil hijyen her şeyden önde gelir benim için
Demek ki mümkünmüş. Bilgiler için teşekkürler
Öncelikle alternatif olarak havlu kağıt önereceğim. daha dayanıklı ve daha hesaplı.
evet mümkün olabilir. neden olmasın ki? her 2 özellikte olabilir.
Kalın olması önemli inceler güzel olmuyor maalesef
Tuvalet kağıdından önce kesinlikle suyun ısısı çok önemli
Mümkün tabii. Cunku solo yenilenmiş daha kalın olmuş ooo
Al işte reklam beynimde dönüyor şu an
Başka reklam izle geçer
Kesinlikle solo katılıyorum iki yıldır asla sasmadim
Tuvalet kağıdı sonuçta popomuzu siliyoruz çokta kafaya takmamak lazım
sadece soloda mümkündür olması gereken budur
ben kalın ve hesaplı olanları tercih ederim hep
Tabii ki hem kalın hem hesaplı olmalı. Solo bu özellikleri karşılıyor
Kalın yumuşak ve kokusuzu daha iyi oluyor genelde
Tuvalet kağıdı çok önemli bir şeydir bu yüzden önemlidir ilerdede daha iyisi de olabilir
Solo gerçekten kaliteli, mutfağımda kullanıyorum çok memnunum.
Genelde tuvalet kağıdının üzerine çok düşünmüyorum :)
Her bir parçanın kalın olması çok önemli, ince parçalar ekstra israf yaratıyor.
kesinlikle yumuşak ve iyi emici olmalı. kalınlık her zaman iyi emicilik vermiyor
Hem kaliteli hem de fiyat açısından makul olmasına dikkat ederim
tuvalet kağıdının iyileri çok pahalı yeto ):
Evet mümkün ve gayet başarılı solo bu konuda sürekli kullanıyorum gayet de memnunum
hem kalın hem hesaplı seçeneği soloda mümkün oluyor
Elbette dikkat ediyorum. parfümlüden uzak durmaya calısıyorum cilde zararlı
Kalin olana da ince olana da paramiz yetmiyor ama bu iki ozelligi birlestirdiyseniz ne mutu
Tuvalet kağıdı olsun da noldugu farkeder mi?
Az katlı incecik şeylerden bıkkınlık gelmişti artık imdadımıza yetiştiniz 😇
çok pahalı. bu paraları verınce kalite aranıyor
5 katli olursa hesaplı ama fiyat konusunda söz veremem
uzun zamandır almamıştım. denemem gerekiyor
Elbet ki mümkün ama zamanımızın ekonomisinde artık zor
Evet mümkün
Çok fazla kalın tuvalet kağıdı var piyasada
Kalın olanı bulunur hesaplı olması için satıcıya ayar çekmek lazım
Herşeye o kadar zam geldi ki. Bı tuvalet kağıdı bile alamaz hale geldik
Hijyen açısından önemli bir malzeme. 3 katlı ve hijyenik üretim noktası önemli
su devirde ucuzu neyse onu almaya calisiyorum
#solo yenilenmiş. Öncelikle hesaplı olmasına sonra kalınlığa.. elbette dikkat ediyorum.
Bi kullanıcının söylediği aklımdan geçti😂kalın ne ya
İnce olan tuvalet kağıdı kalın olan kağıt havludur mutfakta kullanılır.
Valla hangi marka olursa oksun 2 kat yapip oyle siliyor herkes onemli olan silerken dagilmamasi 🙂
solo ile mümkün kendim de kullanıyorum ve öneriyorum
en sevdiğim marka cidden abartısız bi kere diğerlerinden ucuz ikincisi ergonomik
Solo solo soloooo solo yenilenmiş hem hasplı olmuş solooooo
evet bulmak mümkündür. ama çok pahalısın be solo
Kalın tuvalet kağıtları sizce tuvalet kuburunu tıkar mı , bilen var mı?
Aklımızda o şarkı
solo solo soooolooooo
Bende soloyla siliyom gödümü çok kaliteli cnmmm
Şu yoruma bak , hakikate ganciksin
3 katlı diğer markalara göre 2 katlı ve daha pahalı gördüm almadım
Tabikide sürekli kullanan biri olarak kalın ve kaliteli olması önemli
papia kullanıyorum ama sanırım buna geçeceğim
Vallahi de billahide haklısın 👍 çok pahalı 🤑:) ama lazım işte 😬🙈